Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 5. října 2009 v 11:06® sus1

30 přihlášenšjch a nikdo ani čárku??!!zběračí fišbonů.:-))

Pondělí 5. října 2009 v 11:05® sus1

osprey> Zase to tady jede teda.:-))

Pondělí 5. října 2009 v 10:05® osprey
osprey

Na jisté přehradě říkají „kanaďani“ podměrečným candátům…

Neděle 4. října 2009 ve 21:01® 1Mara
1Mara

Doudleban moc krásný foto gratulace :-)

Neděle 4. října 2009 ve 20:29® Cudla
Cudla

kanadan jiný název pro trůmena neboli sumečka amerického

Neděle 4. října 2009 ve 20:14® Sander
Sander

Libor > tohle pozadí bilo do očí. Dík.

Neděle 4. října 2009 ve 20:11® Libor
Libor

Sander> Ta druhá fotka NEMÁ chybu!

Neděle 4. října 2009 v 19:54® Beer.Beda
Beer.Beda

Sander> Myslíš hovnivála??Teda hrdobce??Tak to asi nebudou zvířátka na špejli, ale nějaká delikatesa.

Neděle 4. října 2009 v 19:45® Sander
Sander

Kaďan, to je brouk. Takovej ten černej brouk, kterej si před sebou válí tu svou kuličku toho…no..trusu. V STS Chvojkovice Brod jsou téhož názoru.

Tento příspěvek byl editován 4.10.2009 19:46:34 uživatelem Sander.
Neděle 4. října 2009 v 19:17® Beer.Beda
Beer.Beda

Robur> Jo už jo.Tak to si budete dělat doma zvířátka.Špejle s kaďanem a je hotovo.

Neděle 4. října 2009 v 19:09® Robur
Robur

kaďan je prostě maďal, teď už by to mělo být jasné

Neděle 4. října 2009 v 19:00® sus1

Beer.Beda> kadan je bud kadibudka ve zkratce,ale zřejmě v tomhle případě to bude kaštan.:-)

Neděle 4. října 2009 v 18:58® Beer.Beda
Beer.Beda

Robur> Prosím vás :-)) , mohl by ste mi prosím vysvětlit pojem kaďan.Nejsem si jistý jestli mám správné tušení o co se jedná.

Neděle 4. října 2009 v 17:52® VODA
VODA

Leonardo> gratuluji krasny kousci to už j:-D :-D :-D :-D :-D sou vanočni???:-D

Tento příspěvek byl editován 4.10.2009 18:39:41 administrátorem Robur.
Neděle 4. října 2009 ve 14:12® BigMike

A jak že se šteluje Shimano? Dali spicha u Tábora, zajeli na hot flek, druhým náhozem jsem na ostrůvku urval Hermese. Pak si pro něho dojdu! Chytil tu štiku, candáta, další spadl, Kazan začal lupat štičky okolo míry, já už se nudil tak jsem přemýšlel jak na ostrůvek. Dole v proudu bylo i na broďáky hluboko, vzal jsem tedy klacek a nahoře přebrodil pod jezem. Vyprostil Hermese a zjistil, že bych mohl zachytat ještě z ostrůvku. Tak ukecal Kazana ať mi hodí prut!!!:)))Nechtěl, ale pod pohrůžkou, že ho již nikdy nevemu na ryby, souhlasil! Jak to asi mohlo dopadnout! Prut letěl, letěl, já ho nějak v letu minul a dopadl na kameny.))Jen to nádherně zvonivě cinklo!!!Kam se hrabe Jažíškův zvoneček! No, polilo mě horko. Vzal jsem ho, chci otočit navijákem a nic! Bylo vidět, že to dostal natvrdo!!!Přehodil jsem prut zpět, s klackem přebrosil zpět a šel mrknout, co jsme vyvedli. Cívka OK, ale po jejím sundání vypadala osička dosti hadovitě (sorry HaDe:)Tak prý ať to nechám na opravnu, ale já ne, pořádně prohlédl, svými citlivými, mazlivými prsty párkrát zatlačil tuhle, tamhle přitáhl a ejhle – Shimano chodí lépe než před příhodou!!! Jen dodám, že už jsme pak nic dalšího, ani s příchodem soumraky z vody nevyťukli.Jo, já vlastně jeden pěkný samorost!:) Takže, jestli vám jde ztěžka naviják, klidně mi ho pošlete, rád pomohu!!!

Neděle 4. října 2009 ve 14:01® BigMike

Funguje! Je to s podivem:))

Neděle 4. října 2009 ve 14:00® BigMike

Ještě než začnu o technických věcech, nedá mi to, musím trošku popíchnout Kazana – ten zas málem fotil Lužnici a skály v okolí ode dna:))Dostal jsem od nálezce typ na pěkná místa, tak jsme je šly okouknout! No, lezení po mokré stráni, spíš skále porostlé travou nad pěnícím se proudem řeky také není můj šálek kávy, ale co by člověk neudělal pro to, aby se dostal na TOP fleky:) Dosáhli jsme svého cíle, prochytali a dělali si ještě zálusk na další tišinu za další skálou.Strání a po skále 50 m nahoru se nám nechtělo, dolů už vůbec ne, tak jsem klackem sondovali dno, jestli by nešlo zabrodit, okolo skály u břehu to vypadalo mělce, však výběžek s přístupem k vodě skýtal hlubinu. Takže utěrka a vyzval jsem Kazana aby ta krásná místa zvěčnil foťákem, i s tím troubou, který vzývá Matku turistiky – sklerózu. Stojím modelem, když tu šlyším šramot, něco žuchlo, zaklelo a Kazan s vypětím všech sil zatíná prsty jedné ruky do neexistujících praklin ve skále. V místě kde před chvílí stál, druhou nad hlavou drží foťák a lehce se sune k vodě do hlubiny! Je to ale chlapík od přírody, pomohl si sám, než jsem ho mohl přistrčit k vodě, stál na nohou:))))Cesta zpět přes klouzající trávu na skále nebyla selanka, ale zvládli jsme to. Dali rozchod s tím, že odpoledne, až si odbudu rehabil. plavání a oběd, dáme spicha pod Táborem.

Neděle 4. října 2009 ve 13:52® sus1

BigMike> Funguje ještě v Soběslavi Jitona??:-)

Neděle 4. října 2009 ve 13:47® BigMike

To máte tak – js. v lázních v Bechyni a jak je volná chvíle, hup do auta a šup k řece! Převlíkám se vždy z civilu do maskáčů a naopak, ponejvíce až u vody. Když jdu od vody, opřu prut o dveře řidiče (abych ho pak potkal a nezapomenul),o­demknu auto, u kufru se převleču, uklidím i prut a jedu.Jenže jednou za čas se to udělá jinak aby nebyla nuda:) Prut js. opřel na druhé straně od řidiče a hned mi blikala v hlavě kontrolka – hned ho ukliď do kufru nebo se převlečeš, zapomeneš na něj a odjedeš! Ale kdo by svoje horší druhé já poslouchal,že? Nasedl odjel a pohoda! až do druhého dne, kdy jsem se již převlékal u parkujícího auta, navlékl broďáky, začal přehrabovat bágl a najednou koukám – prut v kufru není! Hned mi seplo, zavrávoral jsem, polilo mě horko následované zimnící a kolem obcházel a čenichal infark myokardu!:)Prut vem čert, ale mám tam asi měsíc staré Shimano exage se 100m Spide wire!I když i proutek mi slouží dobře! Takže jsem hupnul do auta a mazal na místo čino v naději, že ho třeba někdo našel a nechal ve mlejně a pod. A skutečně, na větývce jsem našel lístek se vzkazem: Mám váš prut, kontakt a tel. číslo! Balvan spadl a mám obavy, že to byla příčina tzoho velkého zemětřesení na druhé straně zeměkoule!Zavolal, domluvil předání a když jsem to dohodl, koukám, k vodě se šine auto Kazana. Letmo probrali situaci a já si jel pro prut k poctivému nálezci! Kterému, pokud sem na Chytej chodí, ještě jednou MOC děkuji a přeji ještě letos nějakou porádnou rybu!!! To by neudělal každý – vrátit takové poklady!!! Prut jsem převzal, pokecali jsme kam na ně, předal jsem mu své 2, dosud nemokřené woblery a mazal za Kazanem k vodě! Bylo mi fajn! Bohužel, nic velkého jsme nechytili i když den předtím mi tam 3 slušní candáti spadli a tuhle jsem tam jednoho 65 cm dostal! Na bolenového Hermese od Gloogu a ještě v pravé poledne pod šlajsnou v proudu!!! Toť první story. Druhou část, jak se zjemňuje chod nového Exage popíši v dalším příspěvku!

Neděle 4. října 2009 ve 13:34® BigMike

Hlava nestojí za to, radši jsem jí umáznul. Padají mi brýle a jedna část mi přikryla oko tak, že tam vypadám jak dement! Ne že bych někdy vypadal a připadal si jinak – viz má story dále:)))

Neděle 4. října 2009 v 8:18® Kazan

HaD> Neboj s hlavou má taky ale prý jen pro rodinku. Néé že bych chtěl být potvora, ale radši se zeptej jak se nechává prut u vody a jak se seřizuje fungl nové šimáno které chodí trochu ztuha.

Neděle 4. října 2009 v 0:24® 1Mara
1Mara

HaD> papá :-D

Sobota 3. října 2009 ve 23:00® HaD
HaD

Osprey: gratulace

BM: taky gratuluju, ALE – KDE MÁŠ HLAVU??? :-D DDD

Sobota 3. října 2009 ve 22:58® HaD
HaD

Tak papa za týden a kousek :-) Držte palce mé kameře :-)

Sobota 3. října 2009 ve 22:28® Scanix
Scanix

osprey> peknej tloustak, to uz je fakt pekna fiska…gratulejsn

Sobota 3. října 2009 ve 22:27® Scanix
Scanix

Sander> no pokud jde o kudly 40cm, tak tech uz jsem par lapil, ale konecne jsme mel na prute „stiku“, je fajn, kdyz ma skoro ke 4kg, tahne si a jede chvilema kam chce…jenze ten zaver :-)

Sobota 3. října 2009 ve 22:24® hecht
hecht

Sander> Ber to jako, že ses otužoval.

Sobota 3. října 2009 ve 22:03® Sander
Sander

osprey > teplý?

Předevčírem jsem zjistil, že mi tečou mezi nohama neopreny. Jak jsem odsud mazal, když mi ta ledárna tekla od teploměru dolů po nohavici :-D

Sobota 3. října 2009 ve 21:59® osprey
osprey

Sander: Člověče, ještě je to teplý. Když jsem ráno viděl tu jinovatku, říkal jsem si, že tam vlezu a šlehne to se mnou, ale dalo se to vydržet.

A mám pocit, že ty jsi nedávno kvůli nějakému většímu taky provozoval nějakou akrobacii:-))

Tento příspěvek byl editován 3.10.2009 22:28:19 uživatelem osprey.
Sobota 3. října 2009 ve 21:57® BigMike

Podobnýho jsem tuhle vyndal na w. na vláčku, bohužel jsem neměl nabitý ani mobil:((( To byla prda, když do toho kopnul v proudu pod jezem! Od té doby ani kontakt, snad tam ale ještě je a do příště přibere aspoň kilo:))