Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 15. září 2009 ve 14:57® inspo
-
osprey> No na to já bych šetřil asi hodně dlouho a vzhledem k tomu, že se k prutům nechovám moc šetrně, tak kupuji preventivně levnější kusy. Mimochodem pokud jsi ochoten nežrat jak píšeš, tak to už múžeš vydržet týden navíc a pořídit si tolikrát tebou zmiňovaný Black Hunter
.
- Úterý 15. září 2009 ve 14:37® osprey
-
inspo: Papírově určitě. Je třeba ho uchopit a trochu s ním zacvičit. Snad se do dubna chvilka najde. A kdyby to byl ON, musí se najít chvilka i na vydělání té „drobné“ částky, za kterou je nabízen. I když pokud to bude on, tak jsem ochoten nežrat. Beztak tloustnu…
- Úterý 15. září 2009 ve 14:27® inspo
-
osprey> V pohodě. Já jen nadhodil něco co mě zaujalo. Kdybych nebyl chudý študák, tak bych si z toho Brna určitě nějaký dovezl. Ale tvým požadavkům asi žádný neodpovídá. Možná se tento lehce přiblížil: http://www.rybarsky-katalog.cz/…-series.html
- Úterý 15. září 2009 ve 12:34® osprey
-
HaD: Prohlédnu, bude-li příležitost. Kolegům se takhle nejevily. Navíc asi bude problém v té gramáži.
A jinak dobrý, já si ťuknul do dama s tím, že třeba zrovna náhodou něco zajímavého potkal. Do jara času dost…
- Úterý 15. září 2009 ve 12:31® HaD
-
osprey> fakt je ale, že Croix jsou hodně ostrý klacky s jemnější špičkou. Nevím, zda lae tak jemnou, jak bys chtěl.
- Úterý 15. září 2009 v 11:49® osprey
-
inspo: Člověk, jehož si hluboce vážím a který ví o prutech opravdu hodně a navíc má stejný vkus, byl dostupnou nabídkou prutů St. Croix zklamán. Věřím, že bych si tam asi nevybral.
Mimochodem jeden St. Croix doma mám, ale už je trochu starší.
Ale díky za nabídku. Proto jsem otravoval reprezentačního trenéra – má větší rozhled než většina z nás.
- Úterý 15. září 2009 v 11:41® regulus
-
marian.x> už se to tu propíralo a taky je to už vyřešený.
- Úterý 15. září 2009 v 11:07® inspo
-
osprey> Co třeba něco od St.Croix? Díval jsem se na ně v Brně na výstavě a nevypadaly vůbec špatně.
- Úterý 15. září 2009 v 9:11® dam
-
osprey> ahoj pane, omlouvám se, ale pracovní nasazení mě včera už dorazilo a usnul jsme u pc a jen se v noci přemístil do postele. Musím říci, že tvůj požadavek na prut je dost těžký a ty to dobře víš. Hledáš nějaký ideál. Ovšem jsem skoro přesvědčený, že v této délce na něco takového nenarazíš. Většinou jsou to žvejky. Nemyslím si, že by ta chvějivka musela být tak špatná, pokud bude mít větší očka, tak i hody budou daleké a přesné. Já jsem na kratší pruty a tam si nemůžu stěžovat na výběr. Ono je totiž velmi těžké takový blank vyrobit. Myslím si, že ani Studeňák by ti takový neuvázal. A pokud ano, cena je dost vysoká. Já jsem letos řašil otázky takových prutů a nechal jsem si některé upravit u Karla Světelského. Je to špička, ale opět jsou kratší. V první řadě jde jenom o možnosti vlastního lovu. Pokud máš volný přístup k vodě, tak takhle dlouhý prut ani nepotřebuješ. Jde o zvyk
Včera jsem chtěl ještě reagovat na tvůj příspěvek o vláčení a muškaření. Jsem rád, že i ty víš, že muškaři téměř neexistují, protože pouze vláčí s muškařským prutem…jdu zase do procesu, večer snad budu na příjmu, tak mi popiš, zda máš i ty nějaký typ na požadovaný proutek
- Úterý 15. září 2009 v 8:20® marian.x
-
nevím kam to napsat ale musím se Vám svěřit s jedním nálezem na AUKRO .Tohle už opravdu nemá obdoby a takovému „takyrybáři“ bych sebral papíry doživotně . http://aukro.cz/…ni_kapr.html
- Úterý 15. září 2009 v 0:38@ JaBula
-
to ladamaj – kazdy slusny clen ma vyplnenou kartu, ja jsem to diky svemu pomerne specifickemu pohledu na ryby nepovazovala za nutne, ac s kamarady na ryby aktivne cas od casu zajdu (samozrejme za dodrzovani rybarskeho radu). Co se tyka prodeje nabizenych veci – lide, kteri maji zajem o zbozi ktere nabizim v kvalite, v jake ho prezentuji na strankach si mne vzdycky najdou tak jako driv i pres nase nedorozumeni, na kterem podle meho nazoru nemam podil (o stari kohoutu jste vedel hned od naseho prvniho telefonatu).Co se tyka peroxidu, ac uplne nevim jak to souvisi – bavili jsme se o 30% ktery k dostani je, o 60% jste zacal Vy a ja jen podotkla, ze pokud se k nemu dostat da, pravdepodobne se k nemu dostanu.
- Úterý 15. září 2009 v 0:28® Prutos
-
jáj, půl jedný…to zas bude ráno :-/ brou
- Úterý 15. září 2009 v 0:26® Prutos
-
osprey> Obraceč hodin…hihi, tys to teda dopracoval
Z hlediska možnosti omrknutí hromady vercajku se tam budeš mít jak prase v žitě…
- Úterý 15. září 2009 v 0:09® osprey
-
Prutos: Ve 240 cm je takovej akorát. Já ale chci lehký prut s nízkou gramáží, ale spíš na velký ryby – slušný zásek i na dálku, dlouhé přesné hody,…
Ten Cormoran to jistí, ale třeba by bylo něco ještě lepšího.
Povídal HaD, že mě možná veme na veletrh, abych mu na stánku obracel přesýpací hodiny. Tak se tam po něšem kouknu
- Úterý 15. září 2009 v 0:08® ladamaj
-
JaBula>každý slušný poctiví člen má svou kartu vyplněnu tak jak se má a né sem jít jen kvůli byznisu.Jinak jsem se ptal po 60% peroxidu který není na trhu nic víc.Skuste poslat takové zboží sem na chytej a uvidíte že zde nic neprodáte a až se vše rozkřikne tak už neprodáte za vaše ceny nic.Opravdu je to dobrá zkušenost jít nakupovat když není jiná možnost přímo do kamených obchodů třeba dražší ale vím co kupuji a né podle obrázku kupovat nekvalitní a předražené zboží tímto nemám co dodat.
- Pondělí 14. září 2009 ve 23:55® regulus
-
1Mara> je to nějakej debil, mimochodem na Aukru má první aukci, náhodnej úlovek, protože jinak by frčel do soukromáku bez takový „reklamy“. Vím o několika rybách co byly chyceny na svazovým a prodány na soukromáky, u některých vím i za kolik a taky pochopitelně kdo. Jenže co můžeš dělat, dát mu přes hubu, to tak maximálně, nijak to nedokážeš, protože se o tom dozvíš s křížkem po funuse, i když je to veřejný tajemství a ve finále u toho budeš za vola ty.
- Pondělí 14. září 2009 ve 23:32® 1Mara
-
HaD> Souhlasím , ale bůchví jestli ten borec neprodává mnohem více ryb a plení svyzoví vody
touha po penězích je tvrdá realita , na takovýdle vykukové by mněl být tvrdý postih , třeba odebraná povolenka na 10 let .
- Pondělí 14. září 2009 ve 23:29® HaD
-
1Mara> no to je bohužel hnusná realita. Jedině se můžeme složit a koupit ho a pustit do nějaké svazovky. Víc těžko.
- Pondělí 14. září 2009 ve 23:25® 1Mara
-
HaD> co si myslíš o tom co psal Cormax ve diskuzi Pěst na oko ?
- Pondělí 14. září 2009 ve 23:19® HaD
-
Prutos> chytal jsi s tím pstruhovým? To moc žvejka není!
- Pondělí 14. září 2009 ve 23:15® Prutos
-
osprey> ještě ostřejší? to koukám…mi se zdá až dost. Až až možná kapinku moc. Nic mě nenapadá, neznám takový prut.
- Pondělí 14. září 2009 ve 23:12® osprey
-
Prutos> Jo, ULX, to je on. Docela se mi líbil. Ale chci ještě malinko ostřejší.
- Pondělí 14. září 2009 ve 23:08® Prutos
-
HaD> Vím…třeba je ta 2,4 taky supr,ale v ruce jsem ji neměl, takže doporučit ji nemůžu. Mylsím, že naše pezony jsou na Míru dost žvejkózní. Včera jsem si dal pár hodů s Vydrýskovým ULX 2,1m a lítá to z něj suprově…daleko a přesně.
- Pondělí 14. září 2009 ve 22:58® HaD
-
Prutos> Míra tolik nebrodí, tedy pokud se nepletu a pak jsou ty naše kraťásci krátký. Jinak bych řekl ten můj pstruhovej pezon 6–12g 180 cm. Přesnej, rychlej, příjemnej v ruce a velkou rybu udělá.
- Pondělí 14. září 2009 ve 22:55® HaD
-
osprey> vzhledem k tomu,že s DaMem odjíždíme v pátek brzo ráno na MS světa v přívlači (já tedy jako dokumentarista, kazit jim to nemohu), moc času asi ten kluk šikovná nemá
- Pondělí 14. září 2009 ve 22:54® Prutos
-
osprey> ULX…schvaluju. I když ruku do ohně dám jen za 2,1m
- Pondělí 14. září 2009 ve 22:52® osprey
-
dam: Nazdar. Tebe už jsem tu dlouho neviděl.
Nepřišel jsi nám, doufám, sdělit jen níže uvedené?
Pokud ještě sedíš u stolu, neporadil bys mi s výběrem prutu?
240 cm, nástrahy 1 – 5 g – tvrdé, živější blank, špičková akce, pokud možno ne chvějivka, cílová ryba velký tloušť, pstruzi, bolen. Nějak se s tím nemůžu potkat. Nejblíž je cosi od Cormoranu, nevybavuju si označení typu.
- Pondělí 14. září 2009 ve 22:49® dam
-
HaD> asi jo, ale musím stihnout vše dopředu, už mě to neba, ale nenadělám nic
- Pondělí 14. září 2009 ve 22:48® Scanix
-
osprey> tak v tom tvem dnesnim prispevku jsem se krasne uvidel, minuly vikend temer totozny lov a ten jezek tam jeden lezl vazne porad a oba vime, jak jsou pri soustredenem lovu tyhle zvuky stresujici, fakt parada, uz se tesim, az si to nekdy zopaknu…jediny rozdil byl, ze ja mel ten svuj kul od Pennu a mydlil tam woblery okolo 15cm a cekal na nenazraneho sumika
- Pondělí 14. září 2009 ve 22:47® HaD
-
dam> a hele, trenér
Trenére, neměl by ses chystat na vítězné tažení místo komentování havlíčka?