Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 14. září 2009 ve 22:45® dam
dam

HaD> ty seš celej divnej:-D

Pondělí 14. září 2009 ve 22:44® HaD
HaD

já se zase divím, že když přijedu z ryb, lepí se mi podlaha na nohy, trhám parkety a místo bačkor mám dřevěný sněžnice :-

Pondělí 14. září 2009 ve 22:42® osprey
osprey

1Mara> Než jdeš do ložnice, musíš jít na ryby a smočit tam ty nohy. Pak to máš u manželky dobrý. Na svůj flek se vrátíš za 14 dní a čeká tě vyhladovělá obsádka, které se právě udělalo jakž takž dobře od měchejře…

Pondělí 14. září 2009 ve 22:34® 1Mara
1Mara

osprey> no a já že žena mně vyhazuje z ložnice :-)) )

Pondělí 14. září 2009 ve 22:29® jonnylord
jonnylord

osprey> (mezitím změna fleku – když smočím nohy, ryby ztrácejí na 14 dní chuť k jídlu). xD tato věta mě dostala a já furt že nepřišel nějaký kapr

Tento příspěvek byl editován 14.9.2009 22:33:31 administrátorem osprey.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze.
Pondělí 14. září 2009 ve 22:00@ JaBula

Dobry den pane Majorosi. Ted jsem docetla Vas mejl (odepisu soukromne) i zpravy, ktere pisete sem na diskusi (to vyridime zde) a vazne mne zarazite. Poporadku. 1. nikde nepisu, ze jde o prvotridni skalpy v kvalite, jakou dostanete za draho z dovozu. Naopak, po telefonu jsem Vam jasne sdelila, ze jde o skalpy z mladych kohoutu (cca 5 mesicnich), kteri rozhodne nemaji srpky vyzrale jako dospeli kohouti.2. skalpy jste mel moznost videt predem na stale jeste nedodelanych strankach (www.flyingfeathers.wbs.cz – omluvte kvalitu, nemela jsem v umyslu stranky prezentovat sirsimu okoli dokud nebudou nejak rozumne zpracovane)a prohlednout si jednotlive kousky i pri ohnuti,ve kterem jsou videt jednotlive srpky (fotky jsou na strankach stale). 3. ořezavane jsou – okrajove peri bylo kratke a nekvalitni,nemelo cenu ho tam nechavat a tim se snazit cely skalp opticky zvetsit. 4. protrhavane nejsou ani omylem,to jiste jako muskar bezpecne poznate. 5. cenove relace, ve kterych nabizim peri ci skalpy odpovidaji jejich kvalite, puvodu a zajmu, jaky o ne je. Pokud bych mela pocit, ze se pary letek neprodavaji, jiste je zlevnim (neviditelna ruka trhu). 6. Kazdy zajemce ma moznost si na schuzce vybrane peri „osahat“ a zbozi vzit nebo ne. 7. co se tyka meho „vyzvidani informaci“ od Vas, obavam se, ze jste to byl Vy, kdo v hovoru nesel zastavit, ackoli jsem se snazila nekolikrat naznacit, ze potrebuji pracovat a hovor ukoncit. 8. pravda, snazim se prodat lecos, protoze nektery material je zajimavy, ja ho pro sve potreby tolik nevyuziji a nekomu jinemu prijde vhod. Za utrzene penize si pak „udelam radost“ necim jinym. NIKDY jsem vsak nenabizela nic pod jinym jmenem ani nezveličovala kvalitu nabizeneho zbozi. Ostatne, vse je nafoceno a kdokoli muze podle fotky nebo pri osobnim setkani posoudit, zda mu material vyhovuje ci ne. S pozdravem JaBula

Pondělí 14. září 2009 ve 21:29® Sander
Sander

Libore, to byli v tu chvíli oba :-)

Pondělí 14. září 2009 ve 21:09® Libor
Libor

Sander> hezký fota v zlovu, jen ten druhej duhák vypadá nějak ztuhle:-)

Pondělí 14. září 2009 ve 20:51® ladamaj
ladamaj

Robur>Za ty 2 skalpíčky jsem mohl mít pěknýho kohouta ale není bílý smůla a práce stím zas tolik není dělám jich spoustu tak vím očem je řeč.Jinak ok-))

Pondělí 14. září 2009 ve 20:45® ladamaj
ladamaj

osprey>tomáš pravdu chtěla ze mne dostat jak to barvím to jsem jí neřek dělá prý v laborkách ale nevím co dám to ještě na muškařinu jeto i v inzerci kdo chce kam pomoc me mu tam.Ale nemám co barvyt to mě ser…-(

Pondělí 14. září 2009 ve 20:43® Robur
Robur

ladamaj,já tomu nerozumím, normální chlupy ze slepice, ale za 60Kč, to snad není taková tragedie, nějaká práce s tím byla, pipina taky nevyskočil z avjíčka takhle veliká a za 30 kč by to asi dělal jen zoufalec. Spíš by chtělo srovnat, co se dá pořídit lepšího za 60Kč?

Pondělí 14. září 2009 ve 20:35® osprey
osprey

ladamaj: Strč to ještě do muškařiny, tam to bude dýl na očích. Tady to zastelem ještě dnes večer.

On pěkný skalp nenaroste na opeřenci, který celý život hrabe ve výběhu 2×3 m. Jen párkrát měli naši kohouta, kterého jsem měl chuť posmrtně skalpovat. Zato zlatokopů schopných prodat vlastní babičku je v téhle zemi dost.

Pondělí 14. září 2009 ve 20:24® ladamaj
ladamaj

osprey>to vím proto si to dělám sám kohoutů mám dost ale ta drzost nabízet takové šunty skalpy obraný,protrhaný a to chtěla spolupráci muj hafan by jí vynes ven.Píšu to proto aby nenalétli ostatní.

Pondělí 14. září 2009 ve 20:17® osprey
osprey

Sander: S plným žaludkem člověk vidí tu budoucnost hned růžověji. Kormorán asi taky – proto jdou ty černý mrchy po fišce jak slepice po flusu.

Pondělí 14. září 2009 ve 20:16® osprey
osprey

ladamaj: No žádná sláva to není, ale za 60 Kč asi ani být nemohla. Viděl jsem kvalitní značkové skalpy a to byla krutá palba, někde mezi 1000 – 2000 Kč a snad i víc.

Je asi fakt, že pěknou suchou z toho jen tak neuděláš.

Pondělí 14. září 2009 ve 20:15® Sander
Sander

Char > naše zakládá na sádlo už osmým rokem a tuhé zimy z toho byly jen dvě. Z toho plyne, že mnohem větší pravděpodobnost spadá právě na zimu mírnou. :-)

Pondělí 14. září 2009 ve 20:14® Sander
Sander

osprey > jak rád bych ty dírky oželel, fakticky.

Třeba ten tlak kormoránů povede konečně k nějaké změně, dost možná právě letos velká část kompetentních orgánů pochopí, že takhle to nejde dál.

Sakra, to jsem naivní takhle po večeři…

Pondělí 14. září 2009 ve 20:12® Char
Char

Sander> no vzhledem k tomu že naše čuba pěkně zakládá na sádlo a já konec konců taky, tak věštím tuhou zimu

Pondělí 14. září 2009 ve 20:12® ladamaj
ladamaj

Dložení skalpů ty 2 tmavé jsou mé ty druhé 2bílé jsem obdržel poštou ten větší je za 60kč 2bílý-50 ten za 60kč je prý kvalitnější,ještě ke všemu nabízí letková pera 1pár/15kč pokud bude někdo chtít dám i firmu i e-mail nabízí to paní Bulantová.

foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img26449.jpg
Pondělí 14. září 2009 ve 20:10® osprey
osprey

Sander: Tak tos mě uklidnil. Mírní zima ovšem znamená hodně kormoránů… Vykašleme se na dírky a půjdeme převrtávat vzduchovky.

Pondělí 14. září 2009 ve 20:09® sus1

osprey> Noo, v Alpach dneska napad sníh.:-)

Pondělí 14. září 2009 ve 20:07® Sander
Sander

osprey > prut na dírky mám, dokonce navázaný, ještě z loňska :-)

Pes si dělá zásoby na ráno, až všichni vypadnou do práce, nemyslí tolik dopředu. To by musely být tuny zásob, ne dva rohlíky. Žádné závěry bych z toho nedělal, naopak letos počítám se zimou mírnou.

Pondělí 14. září 2009 ve 20:06® Prutos
Prutos

Robur> Jablka? Barbare!

Pondělí 14. září 2009 ve 20:06® vagi
vagi

sus1> dřív se to nedalo pít, pak to někdo koupil nebo tam kapitálově vstoupil a začal jsem slíchávat, jak teď dělají strašně dobrýpivo , hlavně 11ku. Bejvalka byla z Jihlavy, tak jsem tam byl často. No a teď po čase… jak jsem již psal… nic nového. ?-)

Pondělí 14. září 2009 ve 20:04® osprey
osprey

Sander: Psi si dělají zásoby už v září? Z toho bych věštil, že zima bude dlouhá a krutá…

Kup si proutek na dírky, ať to zas neklátíš dvě stě čtyřicítkou nebo co jsi to psal:-))

Já místo toho půjdu štípat dříví.

Pondělí 14. září 2009 ve 20:04® Char
Char

Sander> třeba tě uplácí abys ho vzal na fišky

Pondělí 14. září 2009 v 19:58® Sander
Sander

Robur > teď si pes zahrabal dva rohlíky na horší časy u mně v posteli do deky. Taky ti to dělá?

Pondělí 14. září 2009 v 19:56® Robur
Robur

no pánové, já byl namoštovat jabka, a te´d mám vysírače 17 litrů, příští týden nebudu chtít vedle sebe sedět.-D

Pondělí 14. září 2009 v 19:50® sus1

vagi> No,zatim jsem slyšel jen negaci,tak se ptam, jak to vidí ostatní.:-)

Jak je to?,,ševče,drž se svého kopyta.":-) Jestli pojedem příští rok do Brna,tak si vezem půlku z Plzně.:-))

Tento příspěvek byl editován 14.9.2009 19:51:38 uživatelem sus1.
Pondělí 14. září 2009 v 19:45® vagi
vagi

sus1> Jihlavskej Ježek. Můžou se na Vysočině posrat, ja k je teď ta jejich 11ka dobrá, ale je hnus jako strkanickej dudák. Vzal jsem si letos u vydry v Hradci do petky, a přestože jsem byl jak troud, snad jsem to ani nedopil…