Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 14:27® Libor
-
skwor> nechystám, ale hrozně bych rád. Teď budu mít trošku fičák, nějak se na mě sesypalo moc povinností. Někdy ale zajdem, at o tom furt jen neplkáme. Trávy na tahání je v řece dost
, minule jsem ji výtáhl tolik že bych krmil dva bejky týden.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 14:26® Char
-
hecht> gratujuji k osobáčku, pěknej kousek
Tento příspěvek byl editován 16.8.2009 14:43:25 administrátorem osprey.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze. - Neděle 16. srpna 2009 ve 14:23® Libor
-
inspo> jasně v poho, navijáky mám taky jen shimano, točí se, vlasec navijí dobře a tak neřeším. Nevím, nerozumím tomu, jsem rád že chytám.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 14:21® Tommy
-
HaD> Gratuluju taky
- Neděle 16. srpna 2009 ve 14:15® inspo
-
Libor> Jinak nikam jsem tím příspěvkem nemíříl, jen jsem si uvědomil, že na tvým fotkách (mimochodem jsou tady z mého pohledu nejlepší) jsem viděl jenom klacky od Shimana. A neznám nikoho, kdo by byl věrný jen jedné značce. A co se týče mě, tak mám jen jeden kolovrátek od Shimana a přestože ho dost lidí haní, tak já jsem s ním nadmíru spokojen.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 14:12® skwor
-
Libor> Nechystáš se v dohledné době k řece? I když v tomhle počasí tam bude lidí…
- Neděle 16. srpna 2009 ve 14:11® inspo
-
Libor> Tak pokud jsi spokojen a nemáš důvod měnit, tak je to jen dobře. Jinak já jsem taky samouk a to hlavně z důvodů, že kamarádi jsou spíše kapraři a bobkaři a já se věnuji hlavně vláčce a plavačce, takže nemám s kým vyrážet k vodě. Ale to mi nevadí, stejně chodím nejraději sám
.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 14:10® Libor
-
inspo> navíc každému sedí to či ono a hodně je to rukama. To víš že vlastním Catanu, Diaflash nebo Speeda a rozdíl jen modelech té stejné firmy je zcela patrný. Třeba např. ve feederu jsem s Nexave velice spokojen. Jsem maximálně spokojen, a tak to má sai být a je to dobře, navíc mi na tom moc nesejde, hlavně chci být co nejvíc u vody. A cos vlastně myslíš to otázkou?
, co ty a shimano?
- Neděle 16. srpna 2009 ve 14:03® Libor
-
inspo> no ani ne ale jiné pruty nemám. Je to asi způsobeno tím že jsem v rybařině tvrdej samouk, na ryby mám jen jednoho kamaráda se kterým jsme o tom věděli od mala prdlačku. Chci tim říct že jsem třeba žádného Dragona, či Daiwu v praxi nezažil. Jsem ale odpůrce hanivých recenzí atd, toho se většinou straním.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 13:58® inspo
-
Libor> Jak tak čtu, tak jsi asi velkým zastáncem Shimana
.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 13:56® Libor
-
hecht> klacek na sumcovláčku mám přesně Shimano BEAST MASTER v podobě vláčecí edice na sumce. (silurus spining),270–300 je proměnlivá délka (dá se vyndat mezidíl). Gramáž prutu je udána do 200g, blank pochází asi z mořského konceptu neboť na botce prutu je napsáno PACIFIK BAY se znakem mečouna. Jasně že je to trochu bidlo, ale 4hod vláčku s ním zvládnu v pohodě. Velké očka dobře odvádí pletenku pro delší nahození a opřít se do něj znamená vyvracet na dně kameny. Špiška není tolik tuhá, prostě v poho. K jeho koupi mě přivedla praxe nadoraz ohnutého skřípajícího 20–50g diaflash nadoraz, při pokusech otáčet větší sumce (cca130cm), jak pak prut byl rovně, pletenka praskala jak papír. Takže se řídím tím co už jsem zažil a tak předimenzovávám. Paradoxem je zatím to že na tento prut mám zatím jen jedno 80cm mimino. Nějak není čas se za fousáčema honit. Kód prutu: BMAXSIL S2730
- Neděle 16. srpna 2009 ve 13:25® pipa
-
HaD> gratulačka všem
- Neděle 16. srpna 2009 ve 13:20® Libor
-
filip111> se zracadlovkou bych to překousával těžce, radši na to nemyslím.. Několikrát bylo na mále, budu si muset do svojí hlavy naroubovat jisté návyky jak se ve vodě chovat.. .
- Neděle 16. srpna 2009 ve 13:18® Libor
-
CeP> díky za rady, ale zacal jsem hned telefon susit, přečetl jsem to od Tebe až nyní, no příště…
Tento příspěvek byl editován 16.8.2009 13:18:39 uživatelem Libor. - Neděle 16. srpna 2009 ve 12:45® olda
-
osprey> jestli mu stojí jenom server tak nic moc,bych ho vzal do klubu.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 12:40® osprey
-
HaD: Gratuluju. Jinak ti slavnostně oznamuju, že server ti ještě stojí a funguje
- Neděle 16. srpna 2009 ve 12:30® inspo
-
HaD> Blahopřeji. Super reprezentace.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 12:26® Sander
-
sus1 > a další prča je to, že strakoňáci prý nemají licenci na vyhlídkové lety. Pokud je to tak, asi si to někdo pěkně odnese.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 12:16® filip111
-
HaD> gratuluji
- Neděle 16. srpna 2009 v 11:59® Sander
-
sus1 > sestřenky manžel, hasič, nám to ráno volal, je z toho hodně špatnej, muselo to tam být zlý.
- Neděle 16. srpna 2009 v 11:31® sus1
- Neděle 16. srpna 2009 v 9:05® Sander
-
osprey > to víš že mě to napadlo, ale nechtěl jsem se vnucovat a kazit vám program
- Neděle 16. srpna 2009 v 7:03® olda
-
hecht> Gratulace k bolenu,lehce závidím já se na 70cm nějak nemohu dopracovat.Ještě mi 2cm chybí ale na můj vkus už dost dlouho ,myslím ve vláčce.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 2:39® HaD
-
Zdravime vsechny srdecne z Laponska! Nas tym ve slozeni T. Rozsypal, M. Rozsypal, D. Havlicek (ja) a M. Tichy (mistr sveta v privlaci) ve svedske casti Laponska zabodoval na sampionatu v lovu stik a ziskal 3. misto (Michal Tichy) a nyni v MS v lovu morskych pstruhu obsadil za CHYTEJ.CZ 3. misto Michal Tichy (privlac) a nejvetsi rybu celeho sampionatu ulovil T. Rozsypal (80 cm, 6,22 kg). Celkove tedy „hvezdny tym“ CHYTEJ.CZ reprezentoval CR velmi uspesne!!!
- Neděle 16. srpna 2009 v 0:40® osprey
-
Sander: Proč jsi na chvilku nezastavil, když jsi jel kolem?
- Neděle 16. srpna 2009 v 0:29® hecht
-
Sander> osobka
- Neděle 16. srpna 2009 v 0:27® Sander
-
hecht > nebudu se plést do rodinného výletu. Navíc na mě tam taková ryba stejně nečeká, chvíli si dám od vláčení pauzu. Dnes jsem v ospreyově po pár hodech možná zabil jednu štiku. Vzala Thrilla tak poctivě, že jsem ho musel vyoperovat skrz žaberní oblouky. Měla toho dost a já už neměl nervy dál házet.
Udělej si ale čas na ten pondělek večer.
- Neděle 16. srpna 2009 v 0:22® hecht
-
Sander> Už jsem mu psal u sousedů. Chtěl to pohlídat během dovolené, tak jsem dneska držel vartu
Zítra jedem zase, nechceš se přidat ???
- Neděle 16. srpna 2009 v 0:19® pipa
-
Sander>
- Neděle 16. srpna 2009 v 0:16® Sander
-
hecht > tak tuhle jsem nechytit, tam to bylo spíš naopak
Gratuluji k bolenům, asi se to tam hýblo. Podle mně to ale bylo způsobeno tím, že byly ty ryby mimo z toho, že tam teď Scanix týden nebude