Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 21:30® sus1
- Úterý 4. srpna 2009 ve 21:28® osprey
-
sus1: Ne, ale můj comp je aktuálně 180 km daleko, takže využívám ten u nich doma, bo rodiče moderní technice moc nehoví.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 21:21® sus1
-
osprey> Sestra taky rybaří??
- Úterý 4. srpna 2009 ve 21:18® sus1
-
Piranha> To krmítko stojí 90Kč.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 21:12® Piranha
-
Po rozriznuti je lepsi to u dynka ohrat a roztlemit.Po schladnuti PVA trubky to zustrane od sebe oddeleny a pruzi to.Vydrzi to tak 2 vychazky k vode.Ale jde to rychle vyrobit
- Úterý 4. srpna 2009 ve 21:11® Piranha
-
sus1> ja si ho delal, z trubky plastovy na elektriku.Udelal jsem dynko a trubku cca 4cm jsem rozrizl po delce az k dynku.Na ty dve horni casi jsem udelal dirky.napechoval krmenim, uzavrel a lehce svazal rychle rozpustnou PVA snurkou.Po dopadu se to behem 15s rozpustilo a truicka vystrelila.Je to ale pracny to porad šněrovat, ale jde to.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 21:06® osprey
-
sus1: Jsem u rodičů a narychlo to tu prolétám ze sestřina compu.Takže skáču z diskuze do diskuze.
O vystřelovacích krmítkách nevím nic víc než to, že existujou. Pro mě je to něco jako hodinky s vodotryskem. Je tisíc jiných způsobů, jak tam to žrádlo dostat a vesměs jsou efektivnější. Já lovím na malých vodách, takže si to tam naházím rukama, na velké vodě používám raketu.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 21:02® Sander
-
sus1 > si nedáš pokoj
Ještě ti to vystřelí v ruce a…a vůbec, nech si to na Silvestra!
- Úterý 4. srpna 2009 ve 20:52® sus1
-
Osprey:Vystřel. krmítko???
- Úterý 4. srpna 2009 ve 20:50® sus1
-
osprey zmizel???napsal před 2 min a je fuč.
Tento příspěvek byl editován 4.8.2009 20:51:41 uživatelem sus1.pardon,sem se překouk.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 20:36® sus1
-
Piranha> Už sem s Márou domluvenej.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 20:35® Piranha
-
sus1> termin je na tobe, ja to mam k labi 5 minut cesty
- Úterý 4. srpna 2009 ve 20:35® sus1
-
Piranha> Až budete vedět nějakej termín.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 20:34® Piranha
-
sus1> hele ty klatovska mumie z katakomby, neser a radeji pritahni at te s 1Marou muzem neco nucit
- Úterý 4. srpna 2009 ve 20:32® sus1
-
Jenomže nás zážitky z ústí nezajímají!!!!
- Úterý 4. srpna 2009 ve 20:31® Piranha
-
ja myslim ze ne.Napsat dneka dopoledne na labi, paradni feeder, plno cejnu a podoustvi + foto.Beru do z lovu ale napsat A5 o nejakym mensim zazitku jak treba mi na flek najeli pekny ryby a co se delo nebo zapletka nejak s nekym a tak proste delsi kde bych si tyhle mini hystorky mohl cist by nebylo na zmar.Ale kazdyho nazor.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 20:16® skwor
-
Jak se můžete dočíst na titulní stránce, budou blogy. Případně není sebemenší problém to napsat do Z lovu. To podle mě stačí, další podobná věc by už byla zbytečná.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 20:14® Beer.Beda
-
Piranha>Malej už taky řeže břevo na zimu.Má 7,5kg 66 cm.V 5tém měsíci docela cvalík.Ten nápad z Horkými články se mi taky zamlouvá.Napiš adminům.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 20:09® Piranha
-
Tak mne tak napadlo, bylo by dobry zridit diskuzy např. s nazvem Horké články.Psaly by se tam clanky kratsiho charakteru z cerstvych zazitku u vody, takove mini clanky.Kolikrat jsem byl u vody a zazil paradni den a psat do z lovu ze jsem byl tam a tam, a dal fotku, to je malo.Pokud by teda nevadilo a psalo by se to do z lovu sel bych do toho a myslim si ze par lidi by si taky popsalo zazitek treba z veekendoveho rybolovu.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 20:00® Piranha
-
Beer.Beda> voe ted mi tu rval cca 30min. zpatky, baba jela nakoupit.Chvuilku jsem ho pochoval a pak polozil na chvilku do nasi postele a sel pro hrazdicku s hrackama a on mi pacholek vytuhnul.Tak jsem ho nechal a pred chvilku se nejak vrtel tak jsem ho soupnul do svojeho na bricho a bere ho jak deda lebeda
)
- Úterý 4. srpna 2009 v 19:51® Beer.Beda
-
Piranha> Nazdarek, tak co rodinka jak roste.
- Úterý 4. srpna 2009 v 19:35® Piranha
-
Libor> tak to uz s tebou souhlasim, ja jsem taky navlacel stiky na woby vzoru mensi sticky dvou dilny.Je to ucinny celkem.
- Úterý 4. srpna 2009 v 19:33® Libor
-
Piranha> nevím, nikdy jsem ho nechytil, ale na pstruhy zase pstruh
- Úterý 4. srpna 2009 v 19:32® Piranha
-
Libor> tak to taky jde, ale volil jsem tu variantu, kterou jsem zvolil.Kazdej je nejakej. Apropo myslis ze je 100% barva na pstruhy?
- Úterý 4. srpna 2009 v 19:10® HaDová
-
All: Podmínkou pro získání fishbonů je i řádně vyplněný profil!
- Úterý 4. srpna 2009 v 19:09® Libor
-
Piranha> šacoval jsem to na malýho kluka, provokaci jsem v tom nehledal. Občas je to na nervy, ale zrovna tak jsme mu mohli tu knížku nebo diskuzi pro začínající doporučit. No znáš to, on od toho očekává že mu řekneš přesně velikost a barvu toho onoho woblera, řekneš mu že nejlepší je to přesně v 19.50hod. a on ho zaručeně chytne
- Úterý 4. srpna 2009 v 18:58® Piranha
-
Libor> Kdyz se te zeptam jak mam pouzit pribor v deseti letech co by jsi mi odpovedel.Rozepsal by jsi se?Je plno variant.Nenapsal dulezity kriteria a to jak lovi, zda plavanou, nebo muskarenim, ci vlacenim a kde ten revir je jestli MP, nebo P.Rybar kterej ma papiry vi, ze je to dravec a nepujdu s chleben navrvh pod jez.Proste bud je to nejaka provokace a nebo by si mel precist nejakou knihu, popř. navstivit diskuzi pro zacinajici rbare a ne se ptat v plavany ve z lovu a buh vi kde jeste.
- Úterý 4. srpna 2009 v 18:51® Libor
-
Piranha> rada jak chytit toho pstruha, když už se k tomu nikdo z nás nemá.
- Úterý 4. srpna 2009 v 18:51® Prutos
-
Piranha> nebuď zvědavej
- Úterý 4. srpna 2009 v 18:50® Piranha
-
HaDová> co tam je?
)
)