Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.442 příspěvků, z toho 128442 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 3. srpna 2009 v 8:21® Scanix
Scanix

František Helm> bohuzel i toto jsou stiny a mraky, ktere se nad Lipnem stahuji…oni by prave nekteri clenove RS meli zacit prave sami u sebe…nekteri jsou totiz cleny rybarske straze prave a jen kvuli povolence zdrarma a tam se to opravdu miji ucinkem…

Neděle 2. srpna 2009 ve 22:58® Vasili
Vasili

Prutos> ale taky jsou porybní kteří se nechají i uplatit tohle je hruza už jsem to viděl na vlastni oči na něj byl milej a mě seřval že nemám vyškrtáno tohle me fakt .......

Neděle 2. srpna 2009 ve 22:55® Vasili
Vasili

Prutos> řeší jen ty důležité tyhle moc neřeší no

Neděle 2. srpna 2009 ve 22:53® Prutos
Prutos

Vasili> a kde končí?

Neděle 2. srpna 2009 ve 22:51® Vasili
Vasili

Prutos>a bych ti řekl stím se setkávám taky můj bratránek dělá na kraji a stížnosti tam chodí furt

Neděle 2. srpna 2009 ve 22:41® HaDová
HaDová

Prutos> :-)) ) asi to bude nejúčinnější ochrana, ale veze málo, na tu dobu, co tam budou :-))

Neděle 2. srpna 2009 ve 22:39® Prutos
Prutos

František Helm> Tahle země je fajn. Každej si tu dělá co chce, nikoho to nezajímá. Co by se porybnej Pepa staral, povolenku má zadara, Tonda mu pár kapříků z násady ulil…má vystaraný. Jdu blejt

Neděle 2. srpna 2009 ve 22:36® Vasili
Vasili

František Helm> no to taky nemám rád ty masaře ale to neni jen na lipně já potkávám na normalnich revirech pytláky kteří mají vybavení jako já a sedo jak kdyby meli papiry ostuda toto

Neděle 2. srpna 2009 ve 22:35® Prutos
Prutos

HaDová> Myslím, že Tomáš nebude mít s „likvidací“ demižónku extra problém. Třeba ho tahle impregnace taky před komáry uchrání.

Neděle 2. srpna 2009 ve 22:33® František Helm

Milí kolegové, tak jsem se vrátil po dvou měsících rybolovu zpět domu. Byl jsem si zarybařit na Lipně a docela jsem z toho rozčarovanej. Úlovkama se tu opravdu chlubit nehodlám, ale rád bych se zmínil o rybářských podmínkách na této vodě. Po celé dva měsíce jsem nepotkal jedinou kontrolu. Zahraniční rybáři zde chytají 24 hodin denně, používají jako nástrahu malé živé rybičky(cca 8cm), i když je to na této lokalitě zakázáno… člověk si pak připadá mezi nima jako úplnej „mamlas“. Vesele tahají a zabíjejí 5 candátků kolem 35cm za dopoledne a ostatní čestní rybáři se tam mordují s gumovou nástrahou. Já jsem zastánce metody „chyť a pusť“ a proto mi tyhle jejich masařiny rvou srdce. Nevydržel jsem to a tak jsem se po dlouhém pátrání dostal k telefonnímu číslu na místního porybného. Odpověď však zněla takto: „Začněte nejprve u sebe a o ostatní se nestarejte…“ tato odpověď hovoří za vše…takto vypadá Lipenská správa ČRS

Neděle 2. srpna 2009 ve 22:29® HaDová
HaDová

Prutos> no, alkoholu berou minimum :-)) ))(pouze TORO – pár litránků vína) a ten náramek, uvidíme … :-)) )snad trochu zapůsobí, prý je to tam fakt co se týče komárů dost ostrý

Tento příspěvek byl editován 2.8.2009 23:32:30 uživatelem HaDová.
Důvod editace: Oprava textu (překlepů)
Neděle 2. srpna 2009 ve 22:24® Prutos
Prutos

HaDová> Aby nepřijel vysátý a opuchlý :-)

Neděle 2. srpna 2009 ve 22:22® HaDová
HaDová

osprey> HaD s sebou dostal náramek proti komárům – pro lidi – asi něco co je pro psy na klíšťata :-) , ale objevila jsem na netu toto pro lidi, tak to bude velká zkouška. Má údajně fungovat. Uvidíme ...... :-)) )

Neděle 2. srpna 2009 ve 22:21® cormoran
cormoran

Vasili> Kuju:-)

Jdu si o něm nechat zdát, dobrou:-)

Neděle 2. srpna 2009 ve 22:19® Vasili
Vasili

cormoran> taky gratoluji…

Tento příspěvek byl editován 2.8.2009 23:19:18 uživatelem Vasili.
Neděle 2. srpna 2009 ve 22:18® cormoran
cormoran

Libor> Díky moc:-)

Neděle 2. srpna 2009 ve 22:14® Libor
Libor

Cormoran> gratulace, fakt pěkný, to víš vláčka je vláčka:-)

Neděle 2. srpna 2009 ve 21:31® Prutos
Prutos

regulus> předpokládám, že to Míra fotil zrcadlem a rozostřit slečnu bylo záměrem umělce…

Osprey: Vidím ,že s komáry to u vás bude napohodu. Tady by si slečna k vodě v tříčtvrťákách jen tak nevyšla :_) Já před chvílí prchal od vody před bouří a po cestě musel sem tam seklepat komáry z moskytiéry…ka­pinku mi omezovali výhled.

Neděle 2. srpna 2009 ve 21:26® regulus
regulus

osprey> Míro, nedá mi si nerejpnout viz tvůj příspěvek Z lovu 2.8.2009 19 : 13 hod, ta první fotka, fotil jsi tu slečnu nebo ten strom v popředí. :-)) )

Nic si z toho nedělej, tohle mi ty k***y elektronický dělají furt, zaostří na úplně něco jinýho než chci fotit, zlatej kinofilm. :-)

Neděle 2. srpna 2009 ve 21:23® Vasili
Vasili

když já si sebou neberu foták:-(( tak musim volat dom než ty přijedou to bych jí 3× snědl

Tento příspěvek byl editován 2.8.2009 22:25:06 uživatelem Vasili.
Neděle 2. srpna 2009 ve 21:14® Sander
Sander

Vasili > tohle bych ale udělal jen kdybych opravdu musel, té rybě ta doba ve vezírku zrovna dvakrát neprospěje.

Neděle 2. srpna 2009 ve 21:07® Vasili
Vasili

Sander> no právě to je kvůli noci přes den to udělám hned…

Neděle 2. srpna 2009 ve 21:06® Vasili
Vasili

sice vim že když jej vložim do vezírku že to je horší když mě zabere větší tak musim chytat dál a začnu více zakrmovat kukuřicí prostě maldej blbec co chce chytit tu nej rybu ale už to opadá sice pomalu a opadá:D

Neděle 2. srpna 2009 ve 21:06® Sander
Sander

Vasili > na tom nic špatného nevidím. Hodně kouleválečů se ani neobtěžuje ho zapsat.

Pokud ho ale neulovíš v noci a nechceš dělat fotky až po rozednění, pak nechápu proč čekáš do skončení lovu.

Neděle 2. srpna 2009 ve 21:02® Vasili
Vasili

ahoj je špatný že když chitim kapra s kterym chci po ukončení lovu uděůat nějaké hezké fotky aby ho moc netrapil tak si ho zapíšu a až skončim tak snim pořídím foto a pustim ho co si otom myslíte??

Neděle 2. srpna 2009 ve 20:10® Sander
Sander

skwor > cvoci na kánoích, cvoci s prutama, ono je to skoro jedno koho u té vody potkáš.

Jen mi štve, že je mezi těmito dvěma skupinami taková pře. Tůhle jela vodačka s nějakým lemplem vzádu, volá na mě:" Jéé, dobrý den." A ten lempl na ni:" Co děláš, krávo, rybáře nezdravíme!"

Neděle 2. srpna 2009 v 19:53® Sander
Sander

Scanix > kéž by jsi měl pravdu.

Tento příspěvek byl editován 2.8.2009 20:53:51 uživatelem Sander.
Neděle 2. srpna 2009 v 19:50® skwor
skwor

Sander> Mi povídej, letní Berounku letos kvůli těm cvokům v kánoích skoro vynechávam. Na dolní Vltavu nebo Labe si netroufnou, tam mám klid :-D

Neděle 2. srpna 2009 v 19:49® Scanix
Scanix

Sander> mobilita ti svedci teda :-) Btw. jeste neni konec sezony, neco vyjde, urcite…

Neděle 2. srpna 2009 v 19:48® Sander
Sander

Scanix > no jo, kdybych vyžehlil každého co mi vzal, byl by to letos rekordní pátý :-D , včetně těch dvou jarních pulečků.

Řeka se nezměnila. Jen jezdím dál než loni.

Tento příspěvek byl editován 2.8.2009 20:48:30 uživatelem Sander.