Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 2. srpna 2009 ve 23:41® HaDová
-
Prutos>
) asi to bude nejúčinnější ochrana, ale veze málo, na tu dobu, co tam budou
- Neděle 2. srpna 2009 ve 23:39® Prutos
-
František Helm> Tahle země je fajn. Každej si tu dělá co chce, nikoho to nezajímá. Co by se porybnej Pepa staral, povolenku má zadara, Tonda mu pár kapříků z násady ulil…má vystaraný. Jdu blejt
- Neděle 2. srpna 2009 ve 23:36® Vasili
-
František Helm> no to taky nemám rád ty masaře ale to neni jen na lipně já potkávám na normalnich revirech pytláky kteří mají vybavení jako já a sedo jak kdyby meli papiry ostuda toto
- Neděle 2. srpna 2009 ve 23:35® Prutos
-
HaDová> Myslím, že Tomáš nebude mít s „likvidací“ demižónku extra problém. Třeba ho tahle impregnace taky před komáry uchrání.
- Neděle 2. srpna 2009 ve 23:33® František Helm
-
Milí kolegové, tak jsem se vrátil po dvou měsících rybolovu zpět domu. Byl jsem si zarybařit na Lipně a docela jsem z toho rozčarovanej. Úlovkama se tu opravdu chlubit nehodlám, ale rád bych se zmínil o rybářských podmínkách na této vodě. Po celé dva měsíce jsem nepotkal jedinou kontrolu. Zahraniční rybáři zde chytají 24 hodin denně, používají jako nástrahu malé živé rybičky(cca 8cm), i když je to na této lokalitě zakázáno… člověk si pak připadá mezi nima jako úplnej „mamlas“. Vesele tahají a zabíjejí 5 candátků kolem 35cm za dopoledne a ostatní čestní rybáři se tam mordují s gumovou nástrahou. Já jsem zastánce metody „chyť a pusť“ a proto mi tyhle jejich masařiny rvou srdce. Nevydržel jsem to a tak jsem se po dlouhém pátrání dostal k telefonnímu číslu na místního porybného. Odpověď však zněla takto: „Začněte nejprve u sebe a o ostatní se nestarejte…“ tato odpověď hovoří za vše…takto vypadá Lipenská správa ČRS
- Neděle 2. srpna 2009 ve 23:29® HaDová
-
Prutos> no, alkoholu berou minimum
Tento příspěvek byl editován 2.8.2009 23:32:30 uživatelem HaDová.))(pouze TORO – pár litránků vína) a ten náramek, uvidíme …
)snad trochu zapůsobí, prý je to tam fakt co se týče komárů dost ostrý
Důvod editace: Oprava textu (překlepů) - Neděle 2. srpna 2009 ve 23:24® Prutos
-
HaDová> Aby nepřijel vysátý a opuchlý
- Neděle 2. srpna 2009 ve 23:22® HaDová
-
osprey> HaD s sebou dostal náramek proti komárům – pro lidi – asi něco co je pro psy na klíšťata
, ale objevila jsem na netu toto pro lidi, tak to bude velká zkouška. Má údajně fungovat. Uvidíme ......
)
- Neděle 2. srpna 2009 ve 23:21® cormoran
-
Vasili> Kuju
Jdu si o něm nechat zdát, dobrou
- Neděle 2. srpna 2009 ve 23:19® Vasili
-
cormoran> taky gratoluji…
Tento příspěvek byl editován 2.8.2009 23:19:18 uživatelem Vasili. - Neděle 2. srpna 2009 ve 23:18® cormoran
-
Libor> Díky moc
- Neděle 2. srpna 2009 ve 23:14® Libor
-
Cormoran> gratulace, fakt pěkný, to víš vláčka je vláčka
- Neděle 2. srpna 2009 ve 22:31® Prutos
-
regulus> předpokládám, že to Míra fotil zrcadlem a rozostřit slečnu bylo záměrem umělce…
Osprey: Vidím ,že s komáry to u vás bude napohodu. Tady by si slečna k vodě v tříčtvrťákách jen tak nevyšla :_) Já před chvílí prchal od vody před bouří a po cestě musel sem tam seklepat komáry z moskytiéry…kapinku mi omezovali výhled.
- Neděle 2. srpna 2009 ve 22:26® regulus
-
osprey> Míro, nedá mi si nerejpnout viz tvůj příspěvek Z lovu 2.8.2009 19 : 13 hod, ta první fotka, fotil jsi tu slečnu nebo ten strom v popředí.
)
Nic si z toho nedělej, tohle mi ty k***y elektronický dělají furt, zaostří na úplně něco jinýho než chci fotit, zlatej kinofilm.
- Neděle 2. srpna 2009 ve 22:23® Vasili
-
když já si sebou neberu foták
Tento příspěvek byl editován 2.8.2009 22:25:06 uživatelem Vasili.tak musim volat dom než ty přijedou to bych jí 3× snědl
- Neděle 2. srpna 2009 ve 22:14® Sander
-
Vasili > tohle bych ale udělal jen kdybych opravdu musel, té rybě ta doba ve vezírku zrovna dvakrát neprospěje.
- Neděle 2. srpna 2009 ve 22:07® Vasili
-
Sander> no právě to je kvůli noci přes den to udělám hned…
- Neděle 2. srpna 2009 ve 22:06® Vasili
-
sice vim že když jej vložim do vezírku že to je horší když mě zabere větší tak musim chytat dál a začnu více zakrmovat kukuřicí prostě maldej blbec co chce chytit tu nej rybu ale už to opadá sice pomalu a opadá:D
- Neděle 2. srpna 2009 ve 22:06® Sander
-
Vasili > na tom nic špatného nevidím. Hodně kouleválečů se ani neobtěžuje ho zapsat.
Pokud ho ale neulovíš v noci a nechceš dělat fotky až po rozednění, pak nechápu proč čekáš do skončení lovu.
- Neděle 2. srpna 2009 ve 22:02® Vasili
-
ahoj je špatný že když chitim kapra s kterym chci po ukončení lovu uděůat nějaké hezké fotky aby ho moc netrapil tak si ho zapíšu a až skončim tak snim pořídím foto a pustim ho co si otom myslíte??
- Neděle 2. srpna 2009 ve 21:10® Sander
-
skwor > cvoci na kánoích, cvoci s prutama, ono je to skoro jedno koho u té vody potkáš.
Jen mi štve, že je mezi těmito dvěma skupinami taková pře. Tůhle jela vodačka s nějakým lemplem vzádu, volá na mě:" Jéé, dobrý den." A ten lempl na ni:" Co děláš, krávo, rybáře nezdravíme!"
- Neděle 2. srpna 2009 ve 20:53® Sander
-
Scanix > kéž by jsi měl pravdu.
Tento příspěvek byl editován 2.8.2009 20:53:51 uživatelem Sander. - Neděle 2. srpna 2009 ve 20:50® skwor
-
Sander> Mi povídej, letní Berounku letos kvůli těm cvokům v kánoích skoro vynechávam. Na dolní Vltavu nebo Labe si netroufnou, tam mám klid
- Neděle 2. srpna 2009 ve 20:49® Scanix
-
Sander> mobilita ti svedci teda
Btw. jeste neni konec sezony, neco vyjde, urcite…
- Neděle 2. srpna 2009 ve 20:48® Sander
-
Scanix > no jo, kdybych vyžehlil každého co mi vzal, byl by to letos rekordní pátý
, včetně těch dvou jarních pulečků.
Řeka se nezměnila. Jen jezdím dál než loni.
Tento příspěvek byl editován 2.8.2009 20:48:30 uživatelem Sander. - Neděle 2. srpna 2009 ve 20:45® Sander
-
skwor > já je popravdě ještě nijak extra nevyzkoušel, maj oba na kontě jen pár tloušťů II cenové, jako ten dnešní. Nebyla dobrá voda.
Jinak doufám, že to budou dobří mníkobijci, když už to letos nevyšlo s tloušti – tedy zatím, ještě je relativně dost času. Ale víc mě láká plavaná – víc ryb a větších. Jen kdyby vymřeli vodáci, to by byly fišky…
- Neděle 2. srpna 2009 ve 20:44® Scanix
-
Sander> tak vidis, jaka je to pekna rybacka, kdyz to capne sumik, jiste pochopis, jake to asi byly nervy zdolavat sumika 114cm s 0.20mm monofilem skoro v povodnove vode
A jaka to asi musela byt fiska, kdyz jsem ji nezastavil s pletenkou na 25kg (pravda, prasklo lanko v taho), ale rybu 117cm jsem s pak udrzel na miste…skoda, fakt bych ti toho fouse uz pral a ze jich tam mate zda se letos
- Neděle 2. srpna 2009 ve 20:44® skwor
-
Sander> Dragon je proutek na okiše
http://chytej.cz/…img25093.jpg
- Neděle 2. srpna 2009 ve 20:42® skwor
-
Sander> No myšlena byla Daiwa
- Neděle 2. srpna 2009 ve 20:33® Sander
-
skwor > Daiwou nebo Dragoušem?
Vlastně to je jedno, s oběma plně.