Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 2. srpna 2009 ve 20:31® skwor
-
Sander> Jsem si to myslel. Spokojenost s prutem?
- Neděle 2. srpna 2009 v 18:46® Sander
-
Libor > ten tam bude tak veliký jen jeden. Ta tůň není velká a ani extra hluboká. Bílé ryby je tam běžné množství + pár velkých tloušťů. Víc takových ryb by se tam muselo hodně ohánět aby nezhubly. To víš není to Labe, tady to přehodím lehkým máchnutím Thrillem.
S lovem téhle ryby zkušenosti nemám, setkám se s ní náhodně a nemám na ni ani cajk. Možná tak kapráky a sednou s nima s rybou, ale takhle už se jednou spálil. Ten Dragon do 50g je jediný, s čím na něj můžu jít. A kupovat něco nového kvůli jednomu sumci, kterého vyžehlí první kdo ho najde, nechci.
- Neděle 2. srpna 2009 v 18:42® Robur
-
jj, táhne na vodítku, důslední jsem, ale one je ještě důslednějš
- Neděle 2. srpna 2009 v 18:40® Libor
-
Sander> škoda ryby, tohle znám… . Jinak jich tam může bejt víc, rádi jsou o stejné velikosti v hejnech , jestli jsi narazil na sumatru už jednou, přebil bych na tvrdší náčiní a nějakou prutohodinu bych jim věnoval.
- Neděle 2. srpna 2009 v 18:36® Libor
-
Robur> jak do kdy tahal? nikdy netahal. A jestli myslíš na vodítku, tak do je o disciplíně, vytrvalosti a důslednosti, ostatně jako ve všem se psama.
- Neděle 2. srpna 2009 v 18:36® Sander
-
skwor > to je ta nová Daiwa.
Škoda, jak se to vezme, pokřtít nový prut zde výjimečnou rybou by bylo moc štěstí najednou a to já nemám. Tak jsem si vychutnal alespoň ty chvíle, kdy bzučela brzda. Hezký to bylo.
A mám podezření na to, že tenhle sumec mi vzal tu rybku ze dna asi před necelým měsícem. Tipoval jsem ho dle oslizlého vlasce na 110 a zabral jen kousek od minulého místa.
- Neděle 2. srpna 2009 v 18:32® skwor
-
Sander> Škoda sumíka. Co to je za proutek na fotce?
- Neděle 2. srpna 2009 v 18:31® Robur
-
ale u kola je v pohodě v lese se nás taky pěkně drží
- Neděle 2. srpna 2009 v 18:30® Robur
-
do kdy tahal, ten náš tahá úplně brutálně a na stahovacím tříslovém postroji jde jak beránek. Furt nevíme, jak ho to odnaučit
- Neděle 2. srpna 2009 v 18:24® Libor
-
Robur> nikdá jsem ho u kola nevodil, vždy pěšky. Když byl mladej tak by mě mohl tahat, obávám se ale že kdyby něco zahlídnul strhnul by mě z kola dolů. Dnes už mu táhne na jedenáctej rok tak má už trochu rozum. Na honech začal bejt utahanej někdy v sedmi letech, dřív se utahat nedal.
- Neděle 2. srpna 2009 v 18:21® osprey
-
Petrr: To by nemusel být problém. Pokud tě tu upozorňují na vyplnění karty, věř, že je to mezi diskutujícími vnímáno jako dobrý mrav. Hodně lidí chce vědět, s kým to vlastně kecají.
A jinak vítej do tlupy.
- Neděle 2. srpna 2009 v 18:15® 1Mara
-
Petrr> no ale něco o sobě bys tam mněl čmárnout né ?
- Neděle 2. srpna 2009 v 18:13® Petrr
-
Čus lidi dnes jsem se zaregistroval tak doufám že pokecáme.
- Neděle 2. srpna 2009 v 18:08® Sander
-
Robur > naše uběhne i 25, přiběhne na chatu a chce si hrát…
- Neděle 2. srpna 2009 v 18:05® Robur
-
Libor> vodíš ohařinu u kola, kolik tak uběhne?
- Neděle 2. srpna 2009 v 18:01® Libor
-
Tak jsem si vše připravil že vyrazím na fišle, najednou se zatáhlo od východu a západu a pěkně, pěkně to řeže hromy blesky, až jsem musel uklidňovat psa. Deštíček vydatnej, říkal jsem si že je divný že je v řece nějak dlouho čistá voda… .
- Neděle 2. srpna 2009 v 17:59® 1Mara
-
Robur> ty si budeš otvírat výkup šrotu ? viz z lovu
Tento příspěvek byl editován 2.8.2009 17:59:59 uživatelem 1Mara.)
- Neděle 2. srpna 2009 v 17:58® Libor
-
Sander> znám ale hodně dlouho jsem neměl, dal bych si.
- Neděle 2. srpna 2009 v 17:52® Sander
-
hecht > nám se to vyhlo čoveče. Tak to bylo těsně podle toho co píšeš.
- Neděle 2. srpna 2009 v 17:34® Robur
-
to nás každý rok chodí navštěvovat do ložnice, tak 3* do roka, ale tato byl extrémně narostlá
- Neděle 2. srpna 2009 v 17:10® Piranha
-
Robur> kua co se ti to tam hemží za havěť.Nebo ti utekla nástraha?
Tento příspěvek byl editován 2.8.2009 17:10:30 uživatelem Piranha.). (viz Z lovu)
- Neděle 2. srpna 2009 v 15:30® hecht
-
Setmělo se, pak začalo burácet a nakonec to přišlo. Krupky, pak kroupy a mezitím něco jako půlky pinkpongáčů z ledu, to vše bohatě proloženo lijákem. Děti mají po koupání a já po rybách
- Neděle 2. srpna 2009 v 15:16® Prutos
-
sus1> já se nehejbám, ležím jak lemra bo je tu na skapání
- Neděle 2. srpna 2009 ve 14:59® sus1
-
Tak jak hejbalové,hejbá se to tady??
Tento příspěvek byl editován 2.8.2009 15:00:14 uživatelem sus1. - Neděle 2. srpna 2009 ve 13:28® Sander
-
hecht > všechnu ne, jedna mi to urvala. Ale pro tu si zajdu jindy
- Neděle 2. srpna 2009 ve 13:22® hecht
-
Sander> Koukám že jsi ten týden nezahálel a odlovil většinu zdejší šupinaté osádky k prozkoumání
- Neděle 2. srpna 2009 ve 13:20® hecht
-
Zdravím všechny.Tož konečně jsem se dostal po týdnu k PC. Půlka dovči s rodinkou je fuč, tak doufám že se teď konečně dostanu k vodě i s prutem, a ne jen v plavkách.
- Neděle 2. srpna 2009 ve 12:33® Sander
-
Libor > lovče, srnčí na svíčkové, znáš?
Už se o mě zase pokouší kolika…výborný to bylo.
- Neděle 2. srpna 2009 v 1:44® 1Mara
-
osprey> tak tě tady vítám
) no a pro začátek by jsi mohl pro mně něco udělat , psal jsem před půl rokem Davidovi dva články o Běle a on stále nemá čas je na Chytej hodit , můžeš to prosímtě za něj udělat ?
- Neděle 2. srpna 2009 v 0:53® Prutos
-
havel> Toš to bych rád viděl. Jako otrlé jiho-jihomoravák bych pak možná míň nadával na ty hordy co pletují u nás