Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 15. července 2009 v 7:48® Fugas
-
nevím jak jinde ale tady na Příbramsku je tma jak v noci, vypadá to na konec světa. To bude zase nadělení…
- Středa 15. července 2009 v 7:42® Fugas
-
Sander, cercer1: opožděně děkuji! Včera jsem nějak nebyl schopnej zapnout PC..
Tento příspěvek byl editován 15.7.2009 07:43:02 uživatelem Fugas.:-
- Středa 15. července 2009 v 1:27® hecht
-
osprey> Jo, hechta bys potkal v pondělí tak někde na cestě Plzeň – Skočice. Vrátil jsem se skoro za tmy. Dneska jsem byl pro jistotu s třešní, chvilku před setměním, pár jich přišlo, ale moc nic.(moc vody pořád) Možná ve čtvrtek odpoledne bude chvilka, zkusím Ti brnknout.
- Úterý 14. července 2009 ve 22:46® Scanix
-
osprey> no kdyz to zase vezmes kolem a kolem, tak dochazek mam dost a tech peknych ryb fakt jen par. Abych nebyl neskromnej, tak z tech sumiku mam fakt radost, jen stiku ne a ne lapit, nebyt letos P, tak nevim ani jak vypada…
- Úterý 14. července 2009 ve 22:26® Sander
-
Libor > ani dnešní večer nebyl vyjímkou.
První candát 21:05.
Druhý candát 21 : 15.
Třetí candát 21:30, celkem slušnej, ale zacákal mi objektiv lempl.
Čtvrtý záběr o pár minut později pudlen a do deseti už ani prd. Musel jsem jet, brzy vstávám.
Tento příspěvek byl editován 14.7.2009 22:26:56 uživatelem Sander. - Úterý 14. července 2009 v 18:42® Sander
-
Libor > není jich tu zas tolik, abych z toho dělal nějaké závěry, ale zpravidla tak hodinu před setměním to začne, až se sešeří tak se to ani nehne a až s úplnou tmou to opět nějakej šlukne.
Tento příspěvek byl editován 14.7.2009 18:43:12 uživatelem Sander. - Úterý 14. července 2009 v 16:37® Libor
-
Sander> jak dlouho trvá jejich braní , u nás je to jen chvilka a pak jak když utne.
- Úterý 14. července 2009 v 16:19® Sander
-
osprey > tam potřebuješ povolení k lovu ryb pokud se nemýlím?
Zkoušel jsi fotit pod vodou?
- Úterý 14. července 2009 ve 14:13® Sander
-
DEATH > naopak, odpoledne bude stejně a bouřka se přivalí navečer.
Přišel mi nový deštník, zopakuji si včerejší zdolávačky candátů, i když bude lejt, bo brát to bude právě jen v tu večerní dobu.
- Úterý 14. července 2009 ve 13:54® DEATH
-
Venku vedro jako kráva, dusno. Doufám, že přijde pořádná bouřka odpoledne a k večeru už zase bude příjemně. I když je mi jasný, že taková idylka určitě nenastane.
- Úterý 14. července 2009 ve 13:49® skwor
-
osprey> Ke koupeli kvůli prutu jsem neměl daleko
Příště tam vezmu fenclovku, i když to je stoják.
- Úterý 14. července 2009 ve 13:26® LUKYNA
-
nemáte někdio zkušenosti rybaření z lodě v chorvatsku nebo aspon rybareni z lode, nebo rybarení v chorvatsku. Napište na co chytáte a jaké návazce nejlepší foto. Prosím spěchá jedu na dovču v pátek
Tento příspěvek byl editován 14.7.2009 15:02:12 uživatelem LUKYNA.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze. - Úterý 14. července 2009 ve 12:48® osprey
-
Robur: To už jsem ti psal. Z Čech
Ale ono je to jedno. A bude se jednat o ten díl s nahazováním rohlíku. Igelit doladíme.
Teď ještě odjedu na 24 hodin navštívit jednoho kamaráda a pak se budu plně věnovat naší záležitosti. Slibuju.
- Úterý 14. července 2009 ve 12:45® Robur
-
Osprey,máš to tam, musíš napsat, že to chceš izolovaně, myšlenky čtu jen na vzdálenost 200Km, Chorvatsko je mimo signál.-)
Tento příspěvek byl editován 14.7.2009 12:46:25 uživatelem Robur. - Úterý 14. července 2009 ve 12:45® osprey
-
Scanix: Ty si stěžuj. Já mám od zahájení 5 kudel a okouna
Není čas.
- Úterý 14. července 2009 ve 12:27® Scanix
-
osprey> koukam, ze je to s fiskama nejak vsude stejne, ta vetsi voda s nimi asi zahybala, s nekterymi nepekne a s jinymi nedobre…zkratka tam, kde byvaly moc nejsou a tam kde nebyly stale take ne
Ale mozna se to zlepsi, az voda pujde do normalu, porad ve Vyssaku pousti 60 kubiku namisto 8 az 10ti beznych…
- Úterý 14. července 2009 ve 12:14® Rico
-
:)
- Úterý 14. července 2009 ve 12:13® osprey
-
robur: Neboj. Čas je vyměřen. Hlavně nacpi na edisk izolované fotky. To, co zpětně vypářu z Worda, to už je jen parodie na obrázek. A já tady neplkám, to mi věř.
Ohledně té droboti si to dovedu představit – však jí za poslední 2 roky kurevsky ubylo.
Tento příspěvek byl editován 14.7.2009 12:14:39 uživatelem osprey. - Úterý 14. července 2009 ve 12:09® osprey
-
Beer.Beda: Časy se mění. Kroužek nevedu od doby, kdy byl plný lidí, kteří se během vyprávění podobných historek koukali na hodinky. S vámi jsem přetahoval o hodinu a půl, tihle tam seděli jak ve škole a čekali, kdy vypadnou domů. A to jsi je neviděl u vody…
Jinak v Protivíně už nedělám.
- Úterý 14. července 2009 ve 12:05® Robur
-
Osprey, přestaň tady plkat a koordinuj články.
Jinak ta droboť u pobřeží má delikátní masíčko, sice to jsou jednohubky, ale moc dobré, přirovnal bych to k okounovi. Jen to smahnou na pánvičce.
- Úterý 14. července 2009 v 11:59® Beer.Beda
-
osprey> Jojo tuhle historku znám.Když jsem chodil do kroužku tak jste jí vyprávěl a moc mě to pobavilo.Samozřejmě mluvené slovo je lepší, ale když jste mi to takhle připoměl, zase mám úsměv na tváři.
- Úterý 14. července 2009 v 11:41® Rico
-
:)
- Úterý 14. července 2009 v 10:44® osprey
-
Sander: Mě se moře líbilo a ač bylo chladnější než před 2 lety, bylo to fajn. Strávil jsem pod vodou hodiny a některé místní šupinatce bych si mohl pojmenovat. Chytat tam na prut ryby, kterým můžeš strčit hlavu do bejváku, nemá moc cenu. A cokoli přes 30 cm je tam v blízkosti břehu opravdová rarita.
- Úterý 14. července 2009 v 10:40® osprey
-
skwor: Buď rád, že měl 30 cm. Onehdy mě u nás na řece přes vodu buzeroval nějakej děda – jako že moc krmím a že to pouštím a pak je to přežraný a popíchaný. Když jsem zase zdolával nějakou čudli, zvedl se, aby líp viděl. Čuměl jsem, jak na mě čumí a najednou vidím, jak se vidle před ním rozletěly, jeden prut proletěl vzduchem, dopadnul na hladinu a zaříznul se pod vodu… Že to byl ale teleskop s laciným plastovým navijákem, za pár minut vyplaval v půlce řeky konec rukojeti. Nakonec byl děda rád, že jsem mu pro to vlez. Byl tam kapr 54 cm.
- Pondělí 13. července 2009 ve 22:13® Robur
-
sumce chytne každý moula, co nejde na sumce, až uvidím někoho, kdo jde se sumcovou vláčkou na sumce, tak smeknu
Rovněž neuznávám štiky z mimopstruhovek.
- Pondělí 13. července 2009 ve 22:12® CeP
-
tentokrat jsme nejak nestihali stavet se na gablik. profrceli jsme brnem jako blesk a mazali rovnou dom. chystal jse se jeste na noc na orlik, ale bohuzel z toho seslo.
- Pondělí 13. července 2009 ve 22:09® kubas
-
Robur> v klidu, v principu je to stejná situace, jak skwor… Jak tak vidím, tak sumci už tě omrzeli co?
- Pondělí 13. července 2009 ve 22:06® Robur
-
Cepe, jaký byly žebra?
- Pondělí 13. července 2009 ve 21:57® Robur
-
tak promiŃ, ale mít vláčák, chytat plavku, prut mít ve vidličkách a chytat čudle. Pak jdeš chcát a uslyšíš divný zvuk, víš jak jsem si oddychl, když jsi se nepos-al
- Pondělí 13. července 2009 ve 21:48® kubas
-
Robur> ty se nudíš co?