Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 13. července 2009 ve 21:40® Robur
-
kubas, kde jsoou v tvých větách souvislosti?
- Pondělí 13. července 2009 ve 21:37® kubas
-
skwor> j ti jsou nejhorší jdo do toho moc naplno
, to mě povídal nějakej děda něco podobnýho ale ten měl nějaký plný laminátky a tak 40tku naviják ale ten kapr mu to vzal cca 50 metrů po proudu a nějakej rybář mu ju zachytil a byl tam taky nějakej násaďák 35cm
- Pondělí 13. července 2009 ve 21:35® skwor
-
kubas> Tohle byla ta samá velikost
- Pondělí 13. července 2009 ve 21:34® kubas
-
skwor> to se mě stalo relativně nedávno, koupil jsem si novej vláčák a chytal jsem na plavku, prut ve vidličkách sem tak chytnu nějakou čudlu, nahodím jdu se vychcat a najednou taky uslyším nějakej zvuk kterej do té krajiny zrovna nepatří, naštěstí se naviják chytl za přední vidličku a brzda byla dostatečně povolená jinak by už asi taky byl v pánu
. Jinak byl tam kapřík odhadem 30cm
- Pondělí 13. července 2009 ve 21:28® skwor
-
Sander> To mě teprve čeká
Jsem docela rád, že jsem ho zachránil, mám ten prut rád.
- Pondělí 13. července 2009 ve 21:04® Libor
-
Ježiši, to je tak strašně dobře že jsem nebyl dlouho na rybách, alespoň mi žádná ryba nestáhla prut do vody, nepoštípali mě komáři, nikde jsem nezmokl a nemusel brzo ráno vstávat… (večerníček Radovanovi radovánky)
- Pondělí 13. července 2009 v 19:58® Sander
-
Krásnej večer tam venku…
Asi do toho praštim a do práce zajdu dýl.
- Pondělí 13. července 2009 v 19:54® Sander
-
skwor > tohle je pěkně nebezpečný postavení, kamarád to měl takhle zjara na pískárně, při prudkém záběru prasečkina dostal pažbou do čumendy.
- Pondělí 13. července 2009 v 19:45® skwor
-
Sander> To první
Měl jsem tam málo místa, musel jsem mít prut špičkou nahoru jako na řece. Na chvíli jsem se vzdálil (podebrat kapra tátovi) a najednou slyším divnou ránu. Přiběhnu a prut visí ve vidličce jenom díky navijáku a i ta vidlička se už povážlivě kývala
- Pondělí 13. července 2009 v 19:29® Sander
-
skwor > copa, kapr alias zloděj prutů nebo jsi ho málem zlomil?
- Pondělí 13. července 2009 v 19:26® Sander
-
osprey > ahoj, jak jste se měli?
Kolega z práce včera přijel také od móře a nadával na studenou chorvatskou vodu.
- Pondělí 13. července 2009 ve 14:13® cercer
-
Fugas> slušný mírák-gratuluji!!
- Pondělí 13. července 2009 ve 14:11® Sander
-
Fugas > také gratuluji
- Pondělí 13. července 2009 v 9:18® Fugas
-
hecht> čau, moc díky!
- Pondělí 13. července 2009 v 1:57® hecht
-
Fugas – gratulace veliká
- Pondělí 13. července 2009 v 0:15® regulus
-
1Mara> mladej nám prudce zestárl, už je mu 89 (nedávno mu bylo myslím 16), to jsou věci. Pokud se neomluví Salmovi má BAN.
- Neděle 12. července 2009 ve 21:35® 1Mara
-
Robur>
no to určitě jó .Jinak co pes už je zdravý ? nekulhá ?
- Neděle 12. července 2009 ve 21:08® Robur
-
1Mara, něco jsem zahlédl, ale vše je smazané, jinak bych samozřejmě provadl psychologickou studii a jak to tak bývá zjistil howno...........většinou v hlavě. Nevím, proč jsou lidé, kteří volí nějaký konfrontační tón. Ale třeba bude přínosem.
- Neděle 12. července 2009 ve 21:05® Robur
-
ono je to dané i myšlením, teď máme puboša a bígla si pamatuji jako super dospělého psa, už ne tolik jako štěně před 15 lety.
- Neděle 12. července 2009 ve 20:33® Sander
-
Robur > měls bígla, můžeš porovnávat. Stejně jako my, máme ohaře i bígla a mnohem chápavější a ochotnější se učit je ohař. Bíglina už má po sedmi letech zajetej určitej režim a ví co a jak, rok a půl stará ohařina ale umí tolik, že o tom se bíglici v životě nezdálo
- Neděle 12. července 2009 ve 20:24® Robur
-
Sander, to je složité, já udávám módu, když jsem měl bígla, tak jsem byl v obci 2., dne je jich tu cca 15 – 25, a to jsme neměli štěňata. Co se týče zátěže, tak tu dostává celkem dost, spíš nám hapruje výchova, čekal jsem že toto plemeno bude poslušnější, ale je to spíš daň za tu nehodu, když už začínal celekm poslouchat, tak nemohl cca 5 týdnů pořádně ven. Vidíš, zavolám dceři, teď je na chatě, je tam docela rušno, psi okolo a děti, tak ať ho vránuje, tedy cepuje. zatím musím konstatovat, že bígl byl psolušnější, ale máme pubertu, tak se to snad zlomí.
- Neděle 12. července 2009 ve 20:16® Sander
-
Robur > citát:
„Výmarský ohař se stává módou, lidé si ho pořizují do měst, ale zapomínají na to, že je to pracovní plemeno, které potřebuje psychickou a fyzickou zátěž. Dopadne to tak, že není spokojen ani pes, ani majitel“.
Co ty na to? Jsi spokojen?
- Neděle 12. července 2009 ve 20:12® 1Mara
-
Robur> nového je ve forech Bivak, Lidi jsou kurvy , ® Nikl boili nemá dosti varování.
- Neděle 12. července 2009 v 19:37® Robur
-
se dívám, že nic nového
- Neděle 12. července 2009 v 18:20® Prutos
-
Sander> no, nezměnil…stále si toho úlovku bůhvíjak nevážím. I když byl regulérně zevnitř huby…
- Neděle 12. července 2009 v 17:55® Sander
-
Prutos > změnil jsi názor s uveřejněním tolstoje? Já ti říkal že je to škoda, ještě jednou gratuluji
- Neděle 12. července 2009 v 17:22® skwor
-
CeP> Ti tolstoji chcípají všude. Na vodě kam jsem chodil na jaře jich jednu chvíli plavalo břichem nahoru snad devět, dneska na jiném rybníku jsem viděl zase dva.
- Neděle 12. července 2009 ve 14:35® 1Mara
-
No mně taky zrovna nepotěšil ve fóru bivak. chce to trochu potrestat když si mladej nevidí do pusi !
- Neděle 12. července 2009 ve 14:32® Prutos
-
CeP> Aha…evidentně pablb co se hodně nudí. Proč už ho nemá?
- Neděle 12. července 2009 ve 14:30® CeP
-
Prutos> koukni na nick „Nikl boili“ ve forech Parmy v okolí Třebíče, Velikost boilie, Jihlavská plkárna, Lidi jsou kurvy.