Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 8. července 2009 v 16:49® Robur
Robur

tak jsem právě postříkal kytky nějakým antihmyzem, láskyplně pohladil udice nachystané ze včerejška /kdy těsně před ochodem došel déšť/ a už nám opět chčije. Ale aspoň něco, koupil jsem si noviny, zmrzlinu a balík papíru a nepadla ani kapka:-D

Středa 8. července 2009 v 15:19® Koudy
Koudy

HaD> Aha,tak to je škoda že to teda nebude tady…ale dalo se to čekat…tam kde jste měli chytat všechno plavalo a i stojáky přetíkaly…navíc voda v nich měla barvu melty…

Středa 8. července 2009 ve 14:41® HaD
HaD

Koudy> jo, po dlouhých diskuzích to bude nakonec prví víkend v září v Havlbrodě na Sázavě

Středa 8. července 2009 ve 14:32® Koudy
Koudy

HaD> čau davide…co ty závody v Hustopečích n. B.,předpokládám že nejspíš nebyly vzhledem k povodním…je nějaký náhradní termín?

Středa 8. července 2009 ve 12:30® Medvěd Džejk

® Libor > Tak to bud rad :-)

Úterý 7. července 2009 ve 23:55® HaD
HaD

Medved> ja trumeny rad nemam. Kdysi mi zahubil jeden v akvarku sumce silurus glanis a pak sám umřel. Tím mě hodně nas.al

Úterý 7. července 2009 ve 22:05® Libor
Libor

Trumena jsem taky ještě nikdy neviděl a nechytil.

Úterý 7. července 2009 ve 22:03® CeP
CeP

PAZOUT20> byl jsem tam vcera a spokojenej.. nevyhnat mne popoledni burina, byl bych vic.

Úterý 7. července 2009 ve 21:50® Robur
Robur

práskal jsem to od boku a ajko správný rybář spíš přidal, abych nebyl zas tak krutý

Úterý 7. července 2009 ve 21:48® kubas
kubas

Robur> nechcu rejpat, ale řekl bych že za 57dní :-) , o to je to horší :-((

Úterý 7. července 2009 ve 21:48® PAZOUT20

Jak vám to jde na Orlíku (Oslov, Temešvár)? Díky

Tento příspěvek byl editován 7.7.2009 21:52:19 uživatelem PAZOUT20.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze.
Úterý 7. července 2009 ve 21:46® vondras

v poslední době se setkávám s dotazy stylu -to je z číny to není in velká omyl v našich automobilkách taky pracuje minimum čechů a při koupi auta mu to nevadí chci upozornit že záleží vždy na té konkrétní firmě jak si pohlídá kvalitu a samotná ČÍNA asi by se každý divil kdyby ji navštívil udělala obrovský pokrok a ne náhodou je tam zastoupení všech nejbohatších firem světa a to samé platí o rybářských produktech ale samozřejmě nezaměnovat za kopie které je možno vidět i na našich tržnicích naviják 100kč prut 150kč ale někomu to bohužel stačí akorát se diví že to moc dlouho nevydrželo přeji všem štastný nákup !!

Úterý 7. července 2009 ve 21:45® DEATH

Hmm dobrá. V příštích dnech se jim tedy podívám na zoubek. Protože tam chytají vesměs ti, co nejvíce kříčí, že ve vodě není mřenky.

Úterý 7. července 2009 ve 21:39® Piranha
Piranha

DEATH> neni na nich aby posuzovali zda se nahromadili, ci ne, od toho je organ k tomu urcenej.

Úterý 7. července 2009 ve 21:37® DEATH

Nevim, nevim. Já si osobně myslím, že se budou vymlouvat stylem. Dokažte mi, že se tady ty ryby nahromadily. Nebo já nevím, že se tu nahromadily. Každopádně mě to sere.

Úterý 7. července 2009 ve 21:36® Sander
Sander

Robur > a podzim 8-(

A Babí léto si strč za klobouk.

Úterý 7. července 2009 ve 21:36® Piranha
Piranha

DEATH> volat policii, rybarskou straz, nebo jine urady.Nic vic s tim delat nemuzes.Jen jim to hlavne nerikej do oci, pokud se mas rad :-)

Úterý 7. července 2009 ve 21:35® Robur
Robur

Kubas, podívej, za 58 dní začíná škola:-D

Úterý 7. července 2009 ve 21:16® Padis
Padis

Robur> dopadl jsem skoro stejně.Myslel sem že vyrazím.Ale začlo pršet no a nějak se mě do toho nechce.Hold jsem už asi línej:))

Úterý 7. července 2009 ve 21:13® DEATH

Stále se zaobírám jednou otázkou. Je zakázáno chytat v místě, kde se nahromadily ryby za povodňového stavu. To je sice moc hezky napsáno. Ale u nás v Písku je klidně pět, šest rybářů u přítoku od rybníků, kde se schovávají ryby při velké vodě. Mně se to osobně hnusí. Jsou horší jak supi.

Úterý 7. července 2009 ve 21:11® kubas
kubas

Robur> správnej rybář vydrží i v dešti :-) , cos chtěl na tý Svratce chytit :-) ?

Úterý 7. července 2009 ve 21:01® Robur
Robur

tak jsem navázal na sumce, nasadil vestu a čelovku a ještě se vrátil pro pití a začalo pršet,prostě bouřka vyvolaná odchodem k vodě

Úterý 7. července 2009 ve 20:49® Medvěd Džejk

Tady je raaaj sumecku americkych. Znam 5 vodnich ploch, kde je ho hojne spis premnnozene :-)

Úterý 7. července 2009 ve 20:46® Medvěd Džejk

Jo je peknej. Aspon ze zacatku dokud ti furt neleze na hacek :-) Musis jet na Melnicko tady jich je! Jo a na jedne tunce je taky premnozeney cejn perletovy(takovy maly zakrsly :-)) A to se prej vyskytuje vyjmecne na jizni Morave a na Dunajji :-D

Úterý 7. července 2009 ve 20:45® kubas
kubas

Sander> u nás na JM naštěstí taky, ale dohání to všežravý perlíni, to je taky terno, hlavně na jaře teda :-)

Úterý 7. července 2009 ve 20:28® sus1

Rico je živej,jo???.-)))Nazdar.

Úterý 7. července 2009 ve 20:06® skwor
skwor

Sander> Já taky a to jsem ze středních Čech :-) Nemluvě o tom, že jsem včera pár hodin proseděl u Labe, kde by jich mělo být nejvíc.

Úterý 7. července 2009 ve 20:05® Sander
Sander

Medved > rád bych si chyt alespoň jednoho, je moc pěknej.

Úterý 7. července 2009 ve 20:03® Medvěd Džejk

Sander > Tak to se mate. Je to hrozna ryba :-X Dneska jsem jich chyt asi 60 . . .

Úterý 7. července 2009 v 19:46® Sander
Sander

Medved > v jižních Čechách ho známe jen z obrázků.