Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 8. července 2009 v 16:49® Robur
-
tak jsem právě postříkal kytky nějakým antihmyzem, láskyplně pohladil udice nachystané ze včerejška /kdy těsně před ochodem došel déšť/ a už nám opět chčije. Ale aspoň něco, koupil jsem si noviny, zmrzlinu a balík papíru a nepadla ani kapka
- Středa 8. července 2009 v 15:19® Koudy
-
HaD> Aha,tak to je škoda že to teda nebude tady…ale dalo se to čekat…tam kde jste měli chytat všechno plavalo a i stojáky přetíkaly…navíc voda v nich měla barvu melty…
- Středa 8. července 2009 ve 14:41® HaD
-
Koudy> jo, po dlouhých diskuzích to bude nakonec prví víkend v září v Havlbrodě na Sázavě
- Středa 8. července 2009 ve 14:32® Koudy
-
HaD> čau davide…co ty závody v Hustopečích n. B.,předpokládám že nejspíš nebyly vzhledem k povodním…je nějaký náhradní termín?
- Středa 8. července 2009 ve 12:30® Medvěd Džejk
-
® Libor > Tak to bud rad
- Úterý 7. července 2009 ve 23:55® HaD
-
Medved> ja trumeny rad nemam. Kdysi mi zahubil jeden v akvarku sumce silurus glanis a pak sám umřel. Tím mě hodně nas.al
- Úterý 7. července 2009 ve 22:05® Libor
-
Trumena jsem taky ještě nikdy neviděl a nechytil.
- Úterý 7. července 2009 ve 22:03® CeP
-
PAZOUT20> byl jsem tam vcera a spokojenej.. nevyhnat mne popoledni burina, byl bych vic.
- Úterý 7. července 2009 ve 21:50® Robur
-
práskal jsem to od boku a ajko správný rybář spíš přidal, abych nebyl zas tak krutý
- Úterý 7. července 2009 ve 21:48® kubas
-
Robur> nechcu rejpat, ale řekl bych že za 57dní
, o to je to horší
- Úterý 7. července 2009 ve 21:48® PAZOUT20
-
Jak vám to jde na Orlíku (Oslov, Temešvár)? Díky
Tento příspěvek byl editován 7.7.2009 21:52:19 uživatelem PAZOUT20.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze. - Úterý 7. července 2009 ve 21:46® vondras
-
v poslední době se setkávám s dotazy stylu -to je z číny to není in velká omyl v našich automobilkách taky pracuje minimum čechů a při koupi auta mu to nevadí chci upozornit že záleží vždy na té konkrétní firmě jak si pohlídá kvalitu a samotná ČÍNA asi by se každý divil kdyby ji navštívil udělala obrovský pokrok a ne náhodou je tam zastoupení všech nejbohatších firem světa a to samé platí o rybářských produktech ale samozřejmě nezaměnovat za kopie které je možno vidět i na našich tržnicích naviják 100kč prut 150kč ale někomu to bohužel stačí akorát se diví že to moc dlouho nevydrželo přeji všem štastný nákup !!
- Úterý 7. července 2009 ve 21:45® DEATH
-
Hmm dobrá. V příštích dnech se jim tedy podívám na zoubek. Protože tam chytají vesměs ti, co nejvíce kříčí, že ve vodě není mřenky.
- Úterý 7. července 2009 ve 21:39® Piranha
-
DEATH> neni na nich aby posuzovali zda se nahromadili, ci ne, od toho je organ k tomu urcenej.
- Úterý 7. července 2009 ve 21:37® DEATH
-
Nevim, nevim. Já si osobně myslím, že se budou vymlouvat stylem. Dokažte mi, že se tady ty ryby nahromadily. Nebo já nevím, že se tu nahromadily. Každopádně mě to sere.
- Úterý 7. července 2009 ve 21:36® Sander
-
Robur > a podzim
A Babí léto si strč za klobouk.
- Úterý 7. července 2009 ve 21:36® Piranha
-
DEATH> volat policii, rybarskou straz, nebo jine urady.Nic vic s tim delat nemuzes.Jen jim to hlavne nerikej do oci, pokud se mas rad
- Úterý 7. července 2009 ve 21:35® Robur
-
Kubas, podívej, za 58 dní začíná škola
- Úterý 7. července 2009 ve 21:16® Padis
-
Robur> dopadl jsem skoro stejně.Myslel sem že vyrazím.Ale začlo pršet no a nějak se mě do toho nechce.Hold jsem už asi línej:))
- Úterý 7. července 2009 ve 21:13® DEATH
-
Stále se zaobírám jednou otázkou. Je zakázáno chytat v místě, kde se nahromadily ryby za povodňového stavu. To je sice moc hezky napsáno. Ale u nás v Písku je klidně pět, šest rybářů u přítoku od rybníků, kde se schovávají ryby při velké vodě. Mně se to osobně hnusí. Jsou horší jak supi.
- Úterý 7. července 2009 ve 21:11® kubas
-
Robur> správnej rybář vydrží i v dešti
, cos chtěl na tý Svratce chytit
?
- Úterý 7. července 2009 ve 21:01® Robur
-
tak jsem navázal na sumce, nasadil vestu a čelovku a ještě se vrátil pro pití a začalo pršet,prostě bouřka vyvolaná odchodem k vodě
- Úterý 7. července 2009 ve 20:49® Medvěd Džejk
-
Tady je raaaj sumecku americkych. Znam 5 vodnich ploch, kde je ho hojne spis premnnozene
- Úterý 7. července 2009 ve 20:46® Medvěd Džejk
-
Jo je peknej. Aspon ze zacatku dokud ti furt neleze na hacek
Musis jet na Melnicko tady jich je! Jo a na jedne tunce je taky premnozeney cejn perletovy(takovy maly zakrsly
A to se prej vyskytuje vyjmecne na jizni Morave a na Dunajji
- Úterý 7. července 2009 ve 20:45® kubas
-
Sander> u nás na JM naštěstí taky, ale dohání to všežravý perlíni, to je taky terno, hlavně na jaře teda
- Úterý 7. července 2009 ve 20:28® sus1
-
Rico je živej,jo???.-)))Nazdar.
- Úterý 7. července 2009 ve 20:06® skwor
-
Sander> Já taky a to jsem ze středních Čech
Nemluvě o tom, že jsem včera pár hodin proseděl u Labe, kde by jich mělo být nejvíc.
- Úterý 7. července 2009 ve 20:05® Sander
-
Medved > rád bych si chyt alespoň jednoho, je moc pěknej.
- Úterý 7. července 2009 ve 20:03® Medvěd Džejk
-
Sander > Tak to se mate. Je to hrozna ryba :-X Dneska jsem jich chyt asi 60 . . .
- Úterý 7. července 2009 v 19:46® Sander
-
Medved > v jižních Čechách ho známe jen z obrázků.