Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 3. února 2005 ve 21:51® Mike
Mike

Kurník, trpím samomluvou?

Čtvrtek 3. února 2005 ve 21:50® jiris
jiris

Lerak – to je soča nebo tak něco? Jaktože zase nejedeš, už se těším na tvé woblírky!! Slyšel jsem, že sou parádní.

Čtvrtek 3. února 2005 ve 21:48® Mike
Mike

Zarmoucená rodino, vážení přítomní!

Jen těžko dnes hledám slova, která by vyjádřila to, co všichni cítíme.
V zármutku jsme se přišli rozloučit s Romanem …, který předčasně odešel z našeho středu. Z kruhu těch nejbližších – rodiny, ale i ze společenství všech svých kamarádů, spolužáků a známých.
V těchto těžkých chvílích mě napadají slova staré moudrosti : „Koho Bůh miluje, ten umírá mladý“. Pravdou asi bude, že každý člověk má na tomto světě svoje, byť i nepatrné poslání. A je-li splněno, osud se naplní a člověk odchází. Věřme, že i Roman to své poslání mezi námi naplnil a osud, nešťastná náhoda způsobila, že nás opustil v tak mladém věku. Jeho již nic nebolí, on už nic z pozemských bolestí necítí. Bolest tu zanechal nám, tu nechal živým. Na rozloučenou popřejme Romanovi klid po jeho naplněné, byť krátké životní cestě a tiché spočinutí v chrámu věčnosti. Ať v klidu dřímá svůj věčný sen.

Čtvrtek 3. února 2005 ve 21:47® Mike
Mike

Lerak: myslím, že určitě bude nějaký letní, není nad teploučko. Viděl bych to u nás na jihu, na Karvánkách:-)) ) Vlkov blízko, Lužnice, Nežárka, Orlík, pro náročné i Jordán…

Čtvrtek 3. února 2005 ve 21:45® Mike
Mike

Prdlasj, protože nemám tolik vlasce na cívce a dolů je to odhadem 80m:-) Je to moc vyumělkované, ale nějaká anakunda by se mohla splést, což?

Čtvrtek 3. února 2005 ve 21:45® rak

> Big Mike: bohužel, nejedu, ale nějaký další sraz asi nevynechám…

Čtvrtek 3. února 2005 ve 21:43® Mike
Mike

Lahvinka je na dně, trošku vyždímu, ale pro další nejdu abych se zítra za pultem nepotácel jak hruška ve větru:-)) )

Čtvrtek 3. února 2005 ve 21:43® rak

> Big Mike: co takhle nahodit semhle dolů – co myslíš, že bys ulovil ?

foto/diskuze/vseobecna/2005/th-img7347.jpg
Čtvrtek 3. února 2005 ve 21:42® Mike
Mike

Lerak: jedeš taky?

Jiris: bere mě HaD, tak snad budu moc trošinku popít a nebát se o klíče a peníze. Co chceš ty vydřiduchu přivézt? Malýho propíka?

Čtvrtek 3. února 2005 ve 21:40® Mike
Mike

Asi vás moc nepotěším, ale potřebuji znát váš názor. Nastolím problém. Kluk si to hodil, protože si ho doma nevšímali, jen se zajímali o jeho mladší sestřičku, on byl jen parchant, který se od mala o ní musel starat. A staral se svědomitě. Hodil si to v 13ti, asi už nevěděl jak dál. Za spatnej prospěch ho bili a asi nejen za to, přitom si ho nevšímali, neznali se k němu a on už to nevydržel. ještě štěstí, že nic neuděl holce. Stalo se to v neděli a přišli až včera, že to byla nešťastná nehoda a ble, ble. Bylo mi na blití, ale co mám dělet? Holky se k tomu nehrnuly, tak já vždy vylíznu takovéhle sjednávání. Jsem v klidu, snažím se lidi uklidnit a tak. Mám pro to asi buňky. No a poprosili mě o krátkou řeč, kde bych zmínil tu nehodu, protože v novinách to otiskli jednosznačně jako sebevraždu a atd. Hodím vám sem onu řeč, jestli to jde. Kdyby jste o to nestáli, dejte vědít.

Čtvrtek 3. února 2005 ve 21:38® rak

> Big Mike: zubnu kefu, kondom a prachy, nič viac…

Čtvrtek 3. února 2005 ve 21:36® jiris
jiris

Big Míke- hlavně nahradní boty a hadry a pro jistotu dvoje kliče od auta a něco pro jiriska ;-) )

Čtvrtek 3. února 2005 ve 21:36® rak

> Big Mike: ja du za chvili lehnout do hadru, palej me oci – woblery asi sbalim…

Čtvrtek 3. února 2005 ve 21:35® Mike
Mike

Lerak: dnes jsem neměl sílu něco dělat. Ještě jsem jel nakupovat s rodinkou do penny a teď bych radši koukal do blba, slintal a usnul.

Čtvrtek 3. února 2005 ve 21:31® Mike
Mike

hele, já potřebuju mít odemčíno abych mohl okolo 4. ranní jít omrknout, kde ránu půjdou candoši!!!! A potřebuju bejt na pokoji s vícero lidma abych plně rozvinul svůj potenciál lidového vypravěče, alias smutečního řečníka!!!:-)) ) Co mám vzít s sebou já? Beru balzu pro všechny, asi pár pilníků, něco smirglu, pilku, lupínkovou pilku, lepidla, drátky, alobal, barvičky. Zapomněl jsem na něco?

Čtvrtek 3. února 2005 ve 21:01® mirmen

DEATH: nějaký Angličan, je to ze stránky věnopvané lovu okounů, 50 britských top pearch

Čtvrtek 3. února 2005 v 19:10® pupak

CeP – sorrac musel sem pracovat :-( ((

Čtvrtek 3. února 2005 v 19:08® HaD
HaD

> jaryn: vim o tom

Čtvrtek 3. února 2005 v 18:24® jaryn

Had – máš vypálenej celej Pád

Čtvrtek 3. února 2005 v 16:51® HaD
HaD

> doktor: taky přijedeš k tomu toulovcovi?

Čtvrtek 3. února 2005 v 15:45® jiris
jiris

doktor – ty taky

Čtvrtek 3. února 2005 v 15:07® doktor

jiris: máš osobnú.

Čtvrtek 3. února 2005 ve 14:58® Dědek
Dědek

Hele, co krafáte tady a na muše?

Čtvrtek 3. února 2005 ve 14:51® HaD
HaD

> toulovec: hlavně je musíme zamknout zvenku :-D

Čtvrtek 3. února 2005 ve 14:48® Lovec

> HaD: tyvole já mám nápad! ty dva protekční pokojíčky samotky co jsem chystal pro tebe s pupákem (miláčkové moji) dáme Jirisovi s BigMajkem a máme vod nich klid všichni :o)))))))))))

Čtvrtek 3. února 2005 ve 14:44® HaD
HaD

> muf: jen počkej a džorž spustí-ti z toho rupne tykev :-D :-D a v kominaci s BigMikem. no to budeme mít fšichni pupínky

Čtvrtek 3. února 2005 ve 14:42® muf

pánové se zatím loučím, čus

Čtvrtek 3. února 2005 ve 14:42® muf

> jiris: ty si dárek pro všechny:-) nic tahat nemusíš, nám bude stačit tvá papulka:-)

Čtvrtek 3. února 2005 ve 14:41® muf

> HaD: nevěděl, ale už vím, dík

Čtvrtek 3. února 2005 ve 14:40® jiris
jiris

all – reknete si co mam vzit na sraz vsechno sebou nepotahnu. jedu do brna busem.