Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 30. května 2009 v 15:33® Sander
Sander

Alov > tak ti přeji úspěšné podnikání. Tyhle věci budou potřeba pořád, tak snad budeš mít kšeft.

Sobota 30. května 2009 ve 14:17® Alov
Alov

Sander> No tak po pravdě jsem o tomhle uvažoval nějakou dobu taky. Obvzlášť po tom, co u nás v Krnově zůstal jen jeden obchod, který stojí za prd. Ale nakonec jsem od toho ustoupil. Nechtělo se mi prodávat všechno pouze s ohledem na nízkou cenu. To by nedopadlo dobře. Tak budu v pondělí otvírat obchod se stavební chemií a omítkovinama. Teda obchůdek :-D

Sobota 30. května 2009 ve 13:16® LojzaRybka
LojzaRybka

Robur> kolem českého štenberku to znám,je tam hezky i když prší :-)

Sobota 30. května 2009 ve 12:57® Sander
Sander

Robur > počasí tam bude hnusný, nevěřím tomu, že by byla řeka v těch místech pod palbou slunce a tropických teplot :-)

Sobota 30. května 2009 ve 12:55® Robur
Robur

nevíte jak je okolo Č. Šterneberka či Zruče nad Sázavou počasí, nkěteří ze statečných jeli na vodu, tak abych věděl, o co jsem přišel?

Sobota 30. května 2009 v 10:57® Sander
Sander

Alov > to bude rybářský obchod? :-)

Sobota 30. května 2009 v 8:26® Alov
Alov

Byl jsem chystat včera otevření svého obchodu na pondělí. Schválně jsem tam byl až do 1 do noci, at je dnes čas na fotbálek a rybky. Jdu spát – prší…Ráno vstávám – prší. Kouknu na počasí – má pršet celý víkend. Irenko proč!? Řekmi mi proč???!!! :-(( =-|

Sobota 30. května 2009 v 8:07® sethy
sethy

regulus> prostějov

Sobota 30. května 2009 v 7:54® Petula
Petula

v tomto počasí vyhrává pohled do akvária

Tento příspěvek byl editován 30.5.2009 11:00:36 uživatelem Petula.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze.
Sobota 30. května 2009 v 0:46® regulus
regulus

cercer1> klídek, za chvílu budeš vozit v autě kdejakou pi**vinu, sprej na vyznačení dopravní nehody a já nevím co ještě ti chuji v Práglu vymysleli. Myslím, že především by někteří lidé neměli mít vůbec řidičák a to pro jistotu ani na trojkolku, pritože to co lze potkat na silnicích to snad ani nejde, kór v pátek.

Sobota 30. května 2009 v 0:41® cercer
cercer

bacha,někde jsem slyšel,že kontrolujou nůžky..a jsi povinen mít takové,které stříhaj a né ty,co máš origoš z lékarničky.

Sobota 30. května 2009 v 0:38® regulus
regulus

sethy> vsadím boty, že to bylo ve Vyškově nebo Rousínově (není to narážka na Jirise). Já takhle poznal kompletní „četnickou“ stanici v Lednici předloni, pokaždý na stejným místě, ve stejnou dobu, stejná kontrola, akorát pokaždý jinej den a jiní policajti, nakonec jsme se tomu společně zasmáli. Jinak sice nedělám ve zdravotnictví, ale obvaz který má třeba i 10 let prošlou expitrační dobu a je zabalenej v původním obalu dle mýho názoru nemůže být nějak extra vadnej. No a pokud někomu zachrání život, tak je ze zlata. Dělají z nás voly, jde jen o kšeft. Ty nůžky co o nich psal Robur, tak pokud by měl lékárničku z roku např. 1974, tak by narozdíl od těch současných normálně stříhaly. Je to celý šaškec, 90% lidí (a možná ještě víc) není schopnejch poskytnout první pomoc, tak na co je jim neprošlá lékárnička. Mám osobní zkušenost, kdy u rozflákanýho auta stálo 15 lidí a všichni jenom čuměli, nikoho nenapdlo, že by tomu řidiči mohl nějak pomoct.

Sobota 30. května 2009 v 0:37® cercer
cercer

CeP:to byla tvoje firma dneska na Nově,jak jim propršeli ty tři patra??:-D :-D :-D

Pátek 29. května 2009 ve 22:34® VODA
VODA

1Mara> To je voda vid ted jsem dorazyl od komína dlouhy sachy apivo

Tento příspěvek byl editován 29.5.2009 22:46:18 uživatelem VODA.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze.
Pátek 29. května 2009 ve 22:23® jájá
jájá

někde jsem viděl krásné foto sumců pod hladinou a teď to nemohu najít. Neví někdo kde to je? díky za info

Pátek 29. května 2009 ve 22:10® Leník
Leník

Dělám ve zdravotnictví a spousta léků, které nejsou na život ohrožující věci se dá použít ještě dva roky po expiraci. Nechápu, proč někdo buzeruje kvůli prošlému obvazu. Žijeme ve zvláštním státě.

Pátek 29. května 2009 ve 22:04® HaDová
HaDová

sethy> klííd, mě před 14 dny kontrolovali lékárničku – datumy a i náhradní žárovky :-)

Pátek 29. května 2009 ve 21:57® Robur
Robur

hlavně by měl být zákon, že lékarnička má být funkční, ne rýžovat na tom, že si někdo musí něco koupit a přitom je to šunt a jde jen o razítko s datem záruky. Když jsem si rozřízl ruku na chatě, tak jsem si akorát mohl zaškrtit ránu, nůžky prostě nestříhali a když mně to ve špitále rozstřihli, tak krev dostříkla dva metry, a to šlo o blbej prst. Od té doby jsem se nažil koupit nějakou dobrou, ale je to děs běs. Myslím, že ty záruky trvanlivosti by mohly být delší a spíš hledět na kvalitu materiálu.

Pátek 29. května 2009 ve 21:54® Sander
Sander

kubas > jo, na tom se shodnem :-)

Pátek 29. května 2009 ve 21:53® kubas
kubas

Sander> tak nezneužil no, sem to tak nemyslel, ale je to hold buzerace :-)

Pátek 29. května 2009 ve 21:48® Sander
Sander

kubas > a jak prosimtě zneužil svou pravomoc?:-)

Pátek 29. května 2009 ve 21:47® kubas
kubas

sethy> já vím, chápu to nejde o prachy, to je prostě buzerace a zneužívání pravomoci dle mě :-((

Pátek 29. května 2009 ve 21:45® Sander
Sander

Robur > nejhorší už má za sebou…

Pátek 29. května 2009 ve 21:42® Robur
Robur
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img24265.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2009/th-img24266.jpg
Pátek 29. května 2009 ve 21:39® sethy
sethy

kubas> napred rikaly 2tis, to jsem je chtel poslat nekam, nakonec prej ze za 100Kč. Ale nejde o penize, jde o to, že i za takovou blbost se da dostat pokuta:(

Pátek 29. května 2009 ve 21:36® kubas
kubas

sethy> se nudí no, kolik se dává za prošlej obvaz? :-)

Pátek 29. května 2009 ve 21:34® Sander
Sander

sethy > tohle už je vážně buzerace.

Pátek 29. května 2009 ve 21:33® Sander
Sander

Robur > nám se stalo před šesti lety podobné neštěstí. Sejmul ji nalitej pitomec, a to dokonce v protisměru. Vypadalo to, že daj čubině šroub do levé zadní, ale nakonec se to obešlo bez toho. Za pár týdnů se to zhojilo a dodnes běháme bez následků.

Pátek 29. května 2009 ve 21:31® sethy
sethy

Sander> chteli: papiry, žárovky, trojuhelnik a lekarničku (v ni kontrolovali jestli neni něco prošle)

Pátek 29. května 2009 ve 21:30® sethy
sethy

Robur> tak hlavne ze je v poradku:)