Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 30. května 2009 v 15:33® Sander
-
Alov > tak ti přeji úspěšné podnikání. Tyhle věci budou potřeba pořád, tak snad budeš mít kšeft.
- Sobota 30. května 2009 ve 14:17® Alov
-
Sander> No tak po pravdě jsem o tomhle uvažoval nějakou dobu taky. Obvzlášť po tom, co u nás v Krnově zůstal jen jeden obchod, který stojí za prd. Ale nakonec jsem od toho ustoupil. Nechtělo se mi prodávat všechno pouze s ohledem na nízkou cenu. To by nedopadlo dobře. Tak budu v pondělí otvírat obchod se stavební chemií a omítkovinama. Teda obchůdek
- Sobota 30. května 2009 ve 13:16® LojzaRybka
-
Robur> kolem českého štenberku to znám,je tam hezky i když prší
- Sobota 30. května 2009 ve 12:57® Sander
-
Robur > počasí tam bude hnusný, nevěřím tomu, že by byla řeka v těch místech pod palbou slunce a tropických teplot
- Sobota 30. května 2009 ve 12:55® Robur
-
nevíte jak je okolo Č. Šterneberka či Zruče nad Sázavou počasí, nkěteří ze statečných jeli na vodu, tak abych věděl, o co jsem přišel?
- Sobota 30. května 2009 v 10:57® Sander
-
Alov > to bude rybářský obchod?
- Sobota 30. května 2009 v 8:26® Alov
-
Byl jsem chystat včera otevření svého obchodu na pondělí. Schválně jsem tam byl až do 1 do noci, at je dnes čas na fotbálek a rybky. Jdu spát – prší…Ráno vstávám – prší. Kouknu na počasí – má pršet celý víkend. Irenko proč!? Řekmi mi proč???!!!
- Sobota 30. května 2009 v 8:07® sethy
-
regulus> prostějov
- Sobota 30. května 2009 v 7:54® Petula
-
v tomto počasí vyhrává pohled do akvária
Tento příspěvek byl editován 30.5.2009 11:00:36 uživatelem Petula.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze. - Sobota 30. května 2009 v 0:46® regulus
-
cercer1> klídek, za chvílu budeš vozit v autě kdejakou pi**vinu, sprej na vyznačení dopravní nehody a já nevím co ještě ti chuji v Práglu vymysleli. Myslím, že především by někteří lidé neměli mít vůbec řidičák a to pro jistotu ani na trojkolku, pritože to co lze potkat na silnicích to snad ani nejde, kór v pátek.
- Sobota 30. května 2009 v 0:41® cercer
-
bacha,někde jsem slyšel,že kontrolujou nůžky..a jsi povinen mít takové,které stříhaj a né ty,co máš origoš z lékarničky.
- Sobota 30. května 2009 v 0:38® regulus
-
sethy> vsadím boty, že to bylo ve Vyškově nebo Rousínově (není to narážka na Jirise). Já takhle poznal kompletní „četnickou“ stanici v Lednici předloni, pokaždý na stejným místě, ve stejnou dobu, stejná kontrola, akorát pokaždý jinej den a jiní policajti, nakonec jsme se tomu společně zasmáli. Jinak sice nedělám ve zdravotnictví, ale obvaz který má třeba i 10 let prošlou expitrační dobu a je zabalenej v původním obalu dle mýho názoru nemůže být nějak extra vadnej. No a pokud někomu zachrání život, tak je ze zlata. Dělají z nás voly, jde jen o kšeft. Ty nůžky co o nich psal Robur, tak pokud by měl lékárničku z roku např. 1974, tak by narozdíl od těch současných normálně stříhaly. Je to celý šaškec, 90% lidí (a možná ještě víc) není schopnejch poskytnout první pomoc, tak na co je jim neprošlá lékárnička. Mám osobní zkušenost, kdy u rozflákanýho auta stálo 15 lidí a všichni jenom čuměli, nikoho nenapdlo, že by tomu řidiči mohl nějak pomoct.
- Sobota 30. května 2009 v 0:37® cercer
-
CeP:to byla tvoje firma dneska na Nově,jak jim propršeli ty tři patra??
- Pátek 29. května 2009 ve 22:34® VODA
-
1Mara> To je voda vid ted jsem dorazyl od komína dlouhy sachy a
Tento příspěvek byl editován 29.5.2009 22:46:18 uživatelem VODA.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze. - Pátek 29. května 2009 ve 22:23® jájá
-
někde jsem viděl krásné foto sumců pod hladinou a teď to nemohu najít. Neví někdo kde to je? díky za info
- Pátek 29. května 2009 ve 22:10® Leník
-
Dělám ve zdravotnictví a spousta léků, které nejsou na život ohrožující věci se dá použít ještě dva roky po expiraci. Nechápu, proč někdo buzeruje kvůli prošlému obvazu. Žijeme ve zvláštním státě.
- Pátek 29. května 2009 ve 22:04® HaDová
-
sethy> klííd, mě před 14 dny kontrolovali lékárničku – datumy a i náhradní žárovky
- Pátek 29. května 2009 ve 21:57® Robur
-
hlavně by měl být zákon, že lékarnička má být funkční, ne rýžovat na tom, že si někdo musí něco koupit a přitom je to šunt a jde jen o razítko s datem záruky. Když jsem si rozřízl ruku na chatě, tak jsem si akorát mohl zaškrtit ránu, nůžky prostě nestříhali a když mně to ve špitále rozstřihli, tak krev dostříkla dva metry, a to šlo o blbej prst. Od té doby jsem se nažil koupit nějakou dobrou, ale je to děs běs. Myslím, že ty záruky trvanlivosti by mohly být delší a spíš hledět na kvalitu materiálu.
- Pátek 29. května 2009 ve 21:54® Sander
-
kubas > jo, na tom se shodnem
- Pátek 29. května 2009 ve 21:53® kubas
-
Sander> tak nezneužil no, sem to tak nemyslel, ale je to hold buzerace
- Pátek 29. května 2009 ve 21:48® Sander
-
kubas > a jak prosimtě zneužil svou pravomoc?
- Pátek 29. května 2009 ve 21:47® kubas
-
sethy> já vím, chápu to nejde o prachy, to je prostě buzerace a zneužívání pravomoci dle mě
- Pátek 29. května 2009 ve 21:45® Sander
-
Robur > nejhorší už má za sebou…
- Pátek 29. května 2009 ve 21:42® Robur
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Pátek 29. května 2009 ve 21:39® sethy
-
kubas> napred rikaly 2tis, to jsem je chtel poslat nekam, nakonec prej ze za 100Kč. Ale nejde o penize, jde o to, že i za takovou blbost se da dostat pokuta:(
- Pátek 29. května 2009 ve 21:36® kubas
-
sethy> se nudí no, kolik se dává za prošlej obvaz?
- Pátek 29. května 2009 ve 21:34® Sander
-
sethy > tohle už je vážně buzerace.
- Pátek 29. května 2009 ve 21:33® Sander
-
Robur > nám se stalo před šesti lety podobné neštěstí. Sejmul ji nalitej pitomec, a to dokonce v protisměru. Vypadalo to, že daj čubině šroub do levé zadní, ale nakonec se to obešlo bez toho. Za pár týdnů se to zhojilo a dodnes běháme bez následků.
- Pátek 29. května 2009 ve 21:31® sethy
-
Sander> chteli: papiry, žárovky, trojuhelnik a lekarničku (v ni kontrolovali jestli neni něco prošle)
- Pátek 29. května 2009 ve 21:30® sethy
-
Robur> tak hlavne ze je v poradku:)