Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 8. května 2009 v 19:00® VODA
-
LojzaRybka> gratuluji tys to nakonec vyhra
l? ale nikde tam nevidím jmeno pana profesora pirani
- Pátek 8. května 2009 v 17:45® 1Mara
-
Alov> Tak to je paráda né
já jedu dnes a když fotit tak ho hladím po břiše a on usne to mám fakt vyzkoušený
- Pátek 8. května 2009 v 17:23® LojzaRybka
-
v mostě na matildě to dnes vypadalo jako na srazu chytej
- Pátek 8. května 2009 v 17:15® LojzaRybka
-
BlueShark> znám to v českém štenberku,od 7 let jsem tam jezdil na rybářský závody,je tam dobrá voda,ryby jsou tam taky,chytával jsem asi tak kilometr nebo dva nad jezem,docela jsem tam zalapal
- Pátek 8. května 2009 v 11:44® ladamaj
-
BlueShark>čauky prosímtě chtěl jsi odemne krmelce ale nevím jaké posílal jseti i email tak pokud budeš mít zájem tak písni na můj email.-)
- Pátek 8. května 2009 v 10:15® BlueShark
-
Má někdo zkušenost se Sázavou? A může mi doporućit Vlastějovice nebo Rataje??? Rozhoduji se. Prosím!!!
- Pátek 8. května 2009 v 9:23® Sander
-
Alov > to je slušný. Asi zapůsobilo to vaše podnebí.
- Pátek 8. května 2009 v 9:09® Alov
-
1Mara> Tak včerejší HaDovačka
dopadla supr. Na břeh se podívalo celkem 8 kousků z níchž největší měl po rychloměření cca 75 cm. Fota nemám, protože nedokážu pochopit, jak někdo zvládne hada vyfotit
Já jsem dycky rád, když mu dostanu háček z tlamky
- Čtvrtek 7. května 2009 ve 23:38® 1Mara
-
Naši umí hovno a nemají na švédy a to hokeji moc nefandím , rozhodčí nás opět zařízli ale to natom nic nemnění že naši byli pomalí a žádný akce se střelou a střílení
) jen přihrávky z rohu do rohu a před soupeřovi brankou nikdo na dorážku
. Wena – Ten candát má sedumdesát jó ????????? to bych se hádal a podle toho otevřenýho lahváče se ti ani nedivím .
- Čtvrtek 7. května 2009 ve 23:08® VODA
-
Ty posrali ten hokej aspon mame klid na rybky
- Čtvrtek 7. května 2009 ve 23:05® VODA
-
havel> jo není zač už mito fachá!!!
- Čtvrtek 7. května 2009 ve 23:01® Zauwi
-
snad příště…
- Čtvrtek 7. května 2009 ve 22:58® regulus
-
Zeptám se jinak. Bez ohledu na to co onehdá hlásal v TV soudruh Augusta. Za dobu co si pamatuju, se už pravidla hokeje Xkrát změnila, možná jsem některý změny nezaregistroval a tak u toho nechcu umřít blbej. Ale pokud pominu drobnosti v předchozích zápasech, že to za co my jsme my dostali 2 minuty se soupeřům nepískalo (Finsko, Kanada) a to ještě nebylo tak markantní. Tak teda pokud jsem se dobře díval (na opakovanej záběr) tak docela nechápu za co byli vyloučení naši (5:3) z čehož jsme dostali gól (Gustavson si sám najel na hokejku a následující zákrok byl alespoň v mých očích čistej) a vrchol všeho byl bodyček ve středním pásmu na hráče s pukem, odpískanej jako podražení, bodyček se už dneska nesmí??? Pokud se mýlím, tak by mne zajímalo, kam hodlají pánové z IHF nebo jak se to jmenuje hokej přivést. Fakt, že při Gustavsonovi stáli všichni svatí nic nemění na faktu, že jsem s vystoupením naší reprezentace spokojenej i když ta střelba stála za hovno, ale když se nedaří tak si člověk může prst v pr**li zlomit.
- Čtvrtek 7. května 2009 ve 22:49® soj
-
je to hotovy,holt na svedy neumime
- Čtvrtek 7. května 2009 ve 22:43® Robur
-
můžete mně někdo vysvětli proč z těch našich hokejistů skoro nikdy nikdo nechodil před brankáře? Já za to drbu 10 letý děcka a teď tohle. Samozřejmě, že vždy hraješ co ti soupeř dovolí ale Š. dnes lepší nebyli.
- Čtvrtek 7. května 2009 ve 22:42® Zauwi
-
to jsme ten hokej zase vymňoukli…
- Čtvrtek 7. května 2009 ve 22:00® sus1
-
regulus> nooo,Robur jich založil dost.Taky kandidát??
- Čtvrtek 7. května 2009 ve 21:03® skwor
-
Leonardo: Tomu kaprovi ve Z lovu minimálně dvě kila uber.
- Čtvrtek 7. května 2009 ve 20:27® ladamaj
-
Vážení předem bych chtě všem poděkovat za pomoc s fukčností chytej psala za mne manželka mám dost vysoké horečky a už jsem snad vše doinstaloval (vyhořelí pc).Takže doufám že bude vše ok všem ještě jednou moc děkuji a už se těším na další spolupráci.HaD moc děkuji za trpělivost jak už jsem konstatoval moc suprové provedení.
- Čtvrtek 7. května 2009 v 19:54® Robur
-
tě to nějak vzalo, se ti třepou ruce?
- Čtvrtek 7. května 2009 v 19:20® Beer.Beda
-
regulus> dal bych mu taky hlas.
- Čtvrtek 7. května 2009 v 19:16® regulus
-
HaD – mám takovej návrh, což takhle uspořádat celoroční soutěž s názvem EXOT ROKU 2009 VORTÁLU CHYTEJ.CZ. Do soutěže by byly přihlašovány ty nejstupidnější fóra založený v tomto roce, odhlasovali bysme pořadí a prvních pět autorů by bylo odměněno dvanácti, devíti, šesti, tří a jednoměsíčním BANem na tento server, v případě, že by někdo měl několik bodovaných umístění, tak by se to samozřejmě sčítalo. Třeba by to trochu pomohlo, protože už je to zase nářez. Recek a jeho krmení je jedním z horkých favoritů.
Jo a Ripku do toho močítat nebudeme, protože na něj nikdo nemá.
)
- Čtvrtek 7. května 2009 v 17:52® sus1
-
Regul řiká,že sou tady pořád mega ryby, tak sem čekal na vhodnou dobu.
Ještě že měl kolega foták.
Díky.
- Čtvrtek 7. května 2009 v 16:54® havel
-
VODA> díky za upozornění – jde pouze o chybu výpisu regionálních diskuzí. Jednotlivé diskuze fungují normálně.
- Čtvrtek 7. května 2009 v 16:45® 1Mara
-
Alov> Tak jsem na tebe zvědavej né aby to bylo jako posledně
)
- Čtvrtek 7. května 2009 v 16:44® Alov
-
Tak se tu bando mějte, já valím na hady. Venku počasí jak dělané, tak doufám, že si konečně chytím toho premiérového letos.A nebo taky opět hovénko
- Čtvrtek 7. května 2009 v 16:15® 1Mara
-
Ahoj hovnolapky
Tento příspěvek byl editován 7.5.2009 16:20:25 uživatelem 1Mara.) Sander ty jsi opět posel špatných zpráv a já mám konečně dlouhé volno
) Sus blahopřeji ti ke královně proudu , krasavice radost pohledět
- Čtvrtek 7. května 2009 v 16:13® cormoran
-
VODA> Jsi asi jedinej, komu to nefachá…
- Čtvrtek 7. května 2009 v 16:11® VODA
-
proč nejde regionalní diskuze píše to nejakou chybu?
- Čtvrtek 7. května 2009 v 15:57® cormoran
-
sus1> No vida, slušňačka