Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 6. května 2009 v 17:25® HaD
-
adam> zkoušel jsi to z jiného PC? zkus mi osobkou poslat Tvé heslo k profilu a já to z něj vyzkouším
- Středa 6. května 2009 v 16:26® vagi
-
1Mara: nevím, jestli to nebyl překlep, tak se radši voptám. Jedeš do Čivic na Berounku nebo do Čižic na Úhlavu?
Tento příspěvek byl editován 6.5.2009 16:27:15 uživatelem vagi. - Středa 6. května 2009 v 16:21® vagi
-
srnec34> napiš, jakou máš představu, rád poradím. HaD: Hrachy – pro někoho teď mrtvá voda. Přikaleno, bílá ryba ve tření, ale večer a brzy ráno (brzy ráno bez osobní zkušenosti – líh zvítězil)na rousny… to je hadí rodeo občas nějakej fousáček do metru.
- Středa 6. května 2009 v 16:10® adam
-
Odhlasil jsem se, přihlasil znova, a nejde mi to zase…tak nevim co je spatně…stli zrovna muj počitač nebo naka chyba někde..nevim,jdu na ryby
- Středa 6. května 2009 v 15:56® revoke
-
pokus
- Středa 6. května 2009 ve 14:46® HaD
-
srnec34> Co Hracholusky?
- Středa 6. května 2009 ve 14:12® Sander
-
Jirho > jasná plotice.
- Středa 6. května 2009 ve 13:20® Beer.Beda
-
toro> Věřím tomu, že to tak bylo bez alko.Můj otec jakožto myslivec chodil ze schůzí čas od času lehce vyválen z nějaké té stoky a nikdy se mu nic nestalo.Jen vyrazil střízlivý tak si zlámal nohu.Šlápl na kamen, které se smekl a už ležel.Ono na tom něco bude, že ožralí mají štěstí a gumové kosti.
- Středa 6. května 2009 ve 12:34® Renda
-
Renda> Voda Děkuji opravdu to stálo za to!
Tento příspěvek byl editován 6.5.2009 17:44:36 administrátorem HaD. - Středa 6. května 2009 ve 12:19® Robur
-
Petr nejsem expert, ale když tam dáš pletivo, tak se ti to může při větším dešti zacpat. Otázka je, zda pstruzi unikají po či proti proudu. Proti bych se to pokusil omezit nějakou vysokou překážkou na kterou ryby nevyskočí a přes ni bude pdat voda do tvého rybasu. Pokud je to po proud, tak babo raď. Asi nějakou trubku s hrubám sítem.
- Středa 6. května 2009 ve 12:18® srnec34
-
Zdravím všechny rybáře. Prosím o radu, jsem na nějakej čas pracovně v Plzni a rád bych tady zachytal. Poradí mi někdo nějaká dobrá místa? Nebo spíš místa :ú)
PLZEŇ, PLZEŇ, PLZEŇ.
ach jo..
Jsem samozřejmě mobilní, takže nějakej ten kiláček se za pěkným místem a rybačkou vydám.
Lovu zdar.
Děkuji moc.
Tom
- Středa 6. května 2009 v 11:34® HaD
-
Editace ve fóru bude následovat
- Středa 6. května 2009 v 11:33® BlueShark
-
HaD: tak to je paráda!
- Středa 6. května 2009 v 11:31® petr168
-
nema nekdo zkusenosti budovani rybnicku na kapry velikosti 10m x 10m z pritokem a tez bych chtel vedet jak zabranit uniku pstruhu z vlastniho potucku k sousedovy na potok. dekuji za odpoved.
- Středa 6. května 2009 v 11:29® HaD
-
VE VŠECH DISKUZÍCH NYNÍ MŮŽETE EDITOVAT VAŠE PŘÍSPĚVKY. VÍCE NAPOVÍ OBRÁZEK.
Tento příspěvek byl editován 6.5.2009 11:31:37 uživatelem HaD. - Středa 6. května 2009 v 10:59® HaD
-
Já bych k tomu Tomášovu pádu řekl, že alkohol skutečně s jeho koupelí nesouvisel. Měl v sobě možná jeden malý hlt hořkého moku a na vině byla volba trasy přes vodu. Ono místo je skutečně „pádové“. Já tudy chodím roky i s foťákem na zádech a ještě jsem nespadl, ale namále jsem měl už mnohokrát.
- Středa 6. května 2009 v 10:55® HaD
-
adam> to je strašně prapodivný. Nejde ani příspěvek bez fotky? Zkoušel jsi se odhlásit a znovu přihlásit? Je takový problém i v jiné diskuzi?
- Středa 6. května 2009 v 10:52® sus1
-
toro> Nooo,a jestli budeš v degustační komisi,tak se na srazu možná ještě pose eš?!
po tom množství vzorků.
- Středa 6. května 2009 v 10:28® adam
-
NEFUNGUJE MI VKLADANI PRISPEVKU DO DISKUZE Z LOVU!!!
- Středa 6. května 2009 v 9:36® toro
-
kubas> Perlín v tom nebude, protože má hřbetní ploutev posunutou víc k ocasu.
- Středa 6. května 2009 v 9:35® toro
-
Beer.Beda> Alkohol na ryby patří pouze v omezených dávkách. Neboť pijeme, abychom se vznášeli jako orlové a ne, abychom ležely jako svině. Mé vykoupaní měla na svědomí spíš vlastní nepozornost než cokoli jiného. Pokud mě někdy budeš chtít vidět ve fázích od „lehkého nablikání“ až po „betonového psa“, nejspíš to bude na nejbližším srazu Chytej.
- Středa 6. května 2009 v 8:36® kubas
-
Jirho> nějakej kříženec mezi ploticí a jesenem nebo perlínem
- Středa 6. května 2009 v 5:13® Beer.Beda
-
toro> HaD> Pak že alkohol na ryby nepatří.Myslím, že to byla dobrá volba.Přeci nebudem běhat okolo vody abychom se zahřáli.Nic se ale nesmí přehánět že??
- Středa 6. května 2009 v 1:32® adam
-
hecht> no ja nevim dnes jsem to zkousel bez fotky a ani jsem nic nechytil a stejne to nejde
- Středa 6. května 2009 v 1:31® adam
-
dnes jsem vam chtel poslat prispěvek, jak bych se taky vykoupal,ale radeji bez mobilu..a že mi to urvala pěkná parma v uzlu,a že jinak moc nebrali,a že rousnice jsou asi top ..ale nepodařilo se zase…
- Středa 6. května 2009 v 0:41® HaD
-
Jirho> podle mě je to nějaký kříženec. Tipl bych jesen s ploticí? Jsem zvědav, co na to osprey. To je znalec.
- Středa 6. května 2009 v 0:02® toro
-
vagi> Ta flaška už byla skoro prázdná, když jsme ji sebou brali na fišle. Měl to být „tekutý svetr“ pro případ náhlého ochlazení. Hodil se až jsem se nedobrovolně vymáchal.
- Úterý 5. května 2009 ve 23:25® hecht
-
adam> Jde mi to proto, že chytám pouze čudli. Ty Tvoje velké ryby se tam nevejdou
- Úterý 5. května 2009 ve 23:21® regulus
-
toro> hold není nad dobrý kamarády (s foťákem).
)
- Úterý 5. května 2009 ve 22:58® cormoran
-
Jirho> Plotice