Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 2. února 2005 ve 14:14® Lovec

> CeP: no už se těším, Miloš Štěpnička je můj asi nejoblíbenější spisovatel. :o))
s tím srazem už jsi asi třetí kdo mi dnes něco takovýho píše, takže hoši připravte se, vypadá to, že v roce 2005 se budeme srážet tak průměrně 2× měsíčně :o)))))))))))­)))))))

Středa 2. února 2005 ve 14:04® Petr

Začal příjem přihlášek na středoevropský pohár kaprařů CECC 2005 na štěrkovně Hlučín u Ostravy. Bližší info na viz. url nebo tel: 00421 603 541 197

Středa 2. února 2005 ve 13:57® CeP
CeP

> HaD: to by ses mohl nekdy stavit az pojedes odzimovat. ze bysme prohlidli lokalitu a probrali moznosti… par fotek ubytovani a trochu i mista

Středa 2. února 2005 ve 13:23® HaD
HaD

> CeP: já jsem pro. v Putimi mám chatu, na Blanici jsou prej hojně lipani. hmmmmm

Středa 2. února 2005 ve 13:06® CeP
CeP

ten odkaz se nejak nepoved tak ze tady : viz. url

Středa 2. února 2005 ve 13:04® CeP
CeP

> toulovec: tak stepnickovo dobrot se ti zachtelo. tak ja neco privezu az pojedu na nekerej sraz. ale taky ve mne tedko od nedele klici myslenka zorganizovat nejake setkanicko i ve strakonicich. sice mne k tomu navedl death kerej uz snad o necem mluvil s HaDem, ale ma nejake ubytovaci potize. TADYby to snad slo. revir Otava 4 – MP stridaji se useky ruznych typu vody, nekolik stovek metru odsud Volynka – P. do vodnan co by kamenem hodil treba bysme dotahli i stepnicku a dyz ne, tak mu dojedem vyplenit kram.. co rikate? posloucham…

Středa 2. února 2005 ve 12:45® twert

hm, myslis asi takovejhle pohled? tak ten znam bohuzel moc dobre.

foto/diskuze/vseobecna/2005/th-img7198.jpg
Středa 2. února 2005 ve 12:41® piskot
piskot

> twert: Jo to moc dobře znám. Mě zase ničil Norek. Denně 5× K-2 na hrázi s vyžranejma vnitřnostma. Zbytek pytláci. Na jiném rybníku s nasazenejma línama zase otrava z lahve s olejem,kterou mi tam nějakej dobrák vhodil:-(( Smutnej pohled na hladinu bílejch břich.

Středa 2. února 2005 ve 12:22® twert

piskot- mno, ja uz taky najizdim na druhy rok bez povolenky. Fakt se casu nedostava. A navic proc platit za neco, co mam doma.

Středa 2. února 2005 ve 12:19® twert

mym brcalem zacina kaskada nekolika rybniku. vydra ma obrovske migracni schopnosti, takze jde proti potucku a cas od casu me pocti svou navstevou. Na Blanici je jich spousta a ma to od ni pomerne nedaleko. Tohle za sebou zanechava..

foto/diskuze/vseobecna/2005/th-img7195.jpg
Středa 2. února 2005 ve 12:13® piskot
piskot

> twert: krasnej rybniček ,taky jsem měl takovej(a ne jeden). Máš vůbec čas na sportfish? Ja když jsem rybníkařil,neměl jsem tři roky povolenku ,neb jsem na to neměl čas. Ale fakt hezkej rybníček:-)

Středa 2. února 2005 v 11:59® pif
pif

vadra a norek se tam uživý,to se mě nezdá,to musí být ještě někde blízko nějaká voda

Středa 2. února 2005 v 11:50® twert

je to tak 70×25m v prumeru, ta stara fotka je delana z toho poloostruvku s brizou. Ohniste uz mam jinde. Pruser je ten, ze tam mam vydru, norka a lita tam volavka. Takze se mi tam podarilo zatim udrzet jen liny, plotice a perliny. (krome slunek, hrouzku a strevlicek)

Středa 2. února 2005 v 11:41® pif
pif

jak je to velký?vypadá to hezky

Středa 2. února 2005 v 11:40® pif
pif

hezký,a to ohniště je včil zamrzlý?

Středa 2. února 2005 v 11:39® twert

humac, co?

foto/diskuze/vseobecna/2005/th-img7189.jpg
Středa 2. února 2005 v 11:36® twert

tag tag, stefliska fychodni… to vize rybnik potrebuju, heh. Ted budu hlavne potrebovat nasadu. Ale driv to byla dzungle. 3 roky prace na tom byly a jeste neni hotovo. Pocke, zkusim zasmatrat do fotoalba a poslu obrazek pred praci

Středa 2. února 2005 v 11:30® pif
pif

to máš hezkej rybník,potřebuješ ho?-:((((((((((

Středa 2. února 2005 v 11:30® pif
pif

to je střevle východní,že?

Středa 2. února 2005 v 11:27® twert

tyhle potvory me nejvic trapej, neda se jich vubec zbavit

foto/diskuze/vseobecna/2005/th-img7185.jpg
Středa 2. února 2005 v 11:23® twert

mno, tady je.

foto/diskuze/vseobecna/2005/th-img7184.jpg
Středa 2. února 2005 v 11:20® twert

Jinak mezi nami ty slunky jsou pekne zravy mrchy. Nachytal jsem si jich par do akvarka pred 14 dny, krmil jsem je srotem ted jsem jim privezl sklenicku vsi a jsou vsechny v cudu. Pak maj uzitecny ryby rust. Musim jim tam do rybnika dodat nejaky siveny, at se nenudej. Heh. Zatim jsem tam dravce nemel, pac tam byla cerstva nasada. Poslu Vam sem fotecku svyho brcalniku… momentik..

Středa 2. února 2005 v 11:14® twert

pif-diky za recept. mno bude to patlacka, ale zkusim to. mnami mnami

Středa 2. února 2005 v 11:12® pif
pif

toulovec,ty seš genius,žhav linku a slib mu cokoliv na světě!!no a pak si to snim vyřiď,jako „hostitel“!-:(((((((((((

Středa 2. února 2005 v 11:11® Lovec

> pif: mě kaviár nechutná – nebude to tím že jsem ho nikdy nežral?

Středa 2. února 2005 v 11:09® pif
pif

twert:z jiker se opatrně odstranízárodeč­nikové vaky,jemné blanky,které jikryv drží pohromadě. nasolí se,promíchají opatrně vidličkou a nechají půldne odležet. znovu se promíchají,trochu zakapou citronem,přidá se pár kapek vody,olej a ještě se promíchají,aby se dobře od sebe oddělovaly. na bílé vece s máslem jsou výborné.

Středa 2. února 2005 v 11:06® Lovec

> pif: hochu štěpničku mám přečtenýho asi 3× a předčítám si ho před spaním na dobrou noc. Jen škoda, že nejsem někde blízko vodňan, rád bych někdy ochutnal dobroty co mu prošly rukama – hele volové pozvem ho na sraz . o))))))))))))

Středa 2. února 2005 v 10:59® twert

neni tam nekde taky navod na kaviar? Maj na jare taky dost jiker, tak bych si par sklenicek mohl udelat. Nebo se to jenom soli?

Středa 2. února 2005 v 10:57® twert

mmmm, ja bych jeste pridal grundle ze slunek, trosku se s nima teda patlam, ze jim rezu hlavicky a vyndavam vnitrnosti. Mam jich v rybniku tuny, tak se clovek docela napraskne.

Středa 2. února 2005 v 10:43® pif
pif

toulovče,mám šilenou knihu,včera mě ju pučil kamoš. tam je tolik recaptů,že tomu a ni nevěřím. guláše,rybí pečeně,klobásy,tla­čenky,sekaná,a­le dostalo mě lín v pivním těstíčku,to vypadá nádherně