Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 28. dubna 2009 ve 14:53® sus1
-
Sander> Protože.
- Úterý 28. dubna 2009 ve 14:51® Sander
-
sus1 > proč? My jsme s Kajmanem spokojeni.
Těchto pár chyb beru jako naprostou banalitu, nemající vliv na podstatu věci.
- Úterý 28. dubna 2009 ve 14:50® sus1
-
Máte číst nového Rybáře abylo by po problému.Je silnější a levnější.Informace skoro stejný.
- Úterý 28. dubna 2009 ve 14:48® toro
-
osprey a robur: omlouvám se harakiri v časáku. Ve vašem případě zaúřadoval klasický tiskařský šotek :o) Grafik pracoval s dodanou starou verzí a nikoli s verzí novější (zaslanou později). Chtěl bych vás tímto poprosit, abyste dodávali pouze jedinou finální verzi článku. Jestliže dodáte verzí pět, je jasné, že může docházet k omylům 5× častěji :o)) Dík. Záhadou, kterou mi hlava nebere je záměna fotek u úlovku Radka Filipa. Na vytištěné verzi při korekturách bylo vše v pořádku a z tiskárny už to vylezlo zmršený. Tak nevím kdo to pos…(zřejmě UFO)
- Úterý 28. dubna 2009 ve 13:35® osprey
-
HaD: Má lenost ohledně smáčků spočívá v lenosti zkoušet něco jiného. Až dojde pytlík, budu to asi muset řešit. A jak je tahám, to nechtěj vidět. Stačí ti, že polovinu té doby nedržím v ruce kličku navijáku? Už z toho vyplývá, že jako rotačku asi ne
adam: Na moje poslední fotky z lovu připadají desítky zkažených snímků. Přitom přísnější měřítka by z celého víkendu pravděpodobně nesnesl jediný snímek.
- Úterý 28. dubna 2009 ve 13:29® osprey
-
Robur: Jestli tě to potěší, i redaktoři časopisu jsou na tom stejně jako ty. Já měl u kaprů dva měsíce po sobě stejné fotky, Radek Filip udal v trofejní rubrice svého tlouště jako jesetera.
Teď už by to mělo být lepší – od ledna předávám články i fotky ve velmi chybovzdorném uspořádání, ty hady jsem ale předával na podzim jako jedny z prvních článků a nebyl jsem v té době ještě dostatečně poučen a vytrestán.
Ale zrovna u tohohle dílu se autorství všech částí řešilo a viděl jsem to na monitoru napsané bez jediné chyby. Takže jsem otráven podobně jako ty.
- Úterý 28. dubna 2009 ve 12:52® VODA
-
Libor>Mnam tak to bych si dal líbit!!!!!!Krasna fotka dobrou chut
- Úterý 28. dubna 2009 v 11:33® revoke
-
Taky jsem zvědavý
- Úterý 28. dubna 2009 v 10:30® cercer
-
já si snad pro něj do trafiky zajdu
- Úterý 28. dubna 2009 v 10:29® Robur
-
ale u Vychytávek je to dobře
, akorát fotka ochrany pruru, kdy je foto schované za popisekm je úsměvné
- Úterý 28. dubna 2009 v 10:17® HaD
-
osprey> znáš to, když se to se.e, tak se to se.e
- Úterý 28. dubna 2009 v 10:17® Robur
-
tak už jsem to viděl, jsem velmi, velmi znechucen
- Úterý 28. dubna 2009 v 7:59® Robur
-
asi budu očekávat omluvu na celou stránku ve všech rybářských časopisech. Ještě jsem to neviděl, ale myslím, že když píšu pod fotku autora fotky, tak by to nemělo být složité.
- Úterý 28. dubna 2009 v 7:44® osprey
-
Sander: Víš, co je legrace? Osobně jsem stál nad Tomášem Rozsypalem a dávali jsme ty autory článku o úhořích do kupy. Takže pokud je to zase blbě, znamená to, že aktualizovaný a upravený díl skončil někde v koši.
- Úterý 28. dubna 2009 v 1:26® adam
-
Libor> no to mas pravdu..
- Úterý 28. dubna 2009 v 1:00® regulus
-
CeP> no už ti ten brněnské hantec docela jde, akorát bys nesměl mít ten calzlpřízvuk když otevřeš zobák.
)
- Úterý 28. dubna 2009 v 0:53® hecht
-
Char> Jojo, Orlík toť revír ,,takyvláčkařům " zaslíbený.Těmhle lidem tam vláčecí sezona ale 16.6.asi už končí což?
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 22:53® sus1
-
vagi> Se zeptej HaDa,prej upgrade.
) Tak že si to ty,tak ještě jednou.
http://www.ekolist.cz/zprava.shtml?…
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:56® Char
-
Libor> zajetˇna orlík tam už se vláčí, asi je to pstruhovka což jsem netušil a to už tam chytám nějakejch let
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:54® Libor
-
sander > to je fakt, tak ty prášky nehledej..
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:54® vagi
-
admin: prosím o smazání mého příspěvku ve fóru „úhoř“. Jsem se překlepl. Děkuji.
sus: se picnu, ten odkaz nefachá, co to se dávaš za blbosti
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:43® Sander
-
Libor > to bys chtěl přijít o nejhezčí část roku kvůli nějakýmu vláčení? Stejně ti to tam do konce června všechno vyžehlí rybičkáři a nakonec bys litoval…
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:38® Libor
-
Prosím o radu, nevíte jak se jmenujou a kde se dají sehnat ty prášky co když si je člověk veme tak usne a probudí se až 16.06. ve 3hod ráno?
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:37® Sander
-
skwor > ale díl je to očividně opět povedený, bude co číst, už se na to těším.
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:34® Sander
-
skwor > vyválenej lipan v poháru a Tychler za chvíli bude radit, jak chytat v dešťové louži. Toť první dojem po prolistování.
Beru ho zítra do práce, do Mírových článků se začtu, kouknu se na sloh Scanixe a uvidíme co vyžehlil Robur…
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:31® Sander
-
Libor > já si to myslel, ale ti Tví amuři mi nedali spát, tak jsem ho tipl
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:29® skwor
-
Sander> Co je teď v Kajmanovi? Už časáky nekupuju, nemám přehled.
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:29® Libor
-
Sander > nene, českej fousek, (foceno v létě)
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:28® Sander
-
Libor > amur?
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:27® HaD
-
Scanix> jojo, vím. Ono i když to vedeš zdánlivě rovnoměrně bez pohybů, stejně tam pohyb je a funguje to. Někdy je lepší to, někdy ono. Mě se teď osvědčil droboučký pohyb rukou. Chce to ale hodně citu a co nejkratší prut.