Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 28. dubna 2009 ve 14:53® sus1

Sander> Protože.:-))

Úterý 28. dubna 2009 ve 14:51® Sander
Sander

sus1 > proč? My jsme s Kajmanem spokojeni.

Těchto pár chyb beru jako naprostou banalitu, nemající vliv na podstatu věci.

Úterý 28. dubna 2009 ve 14:50® sus1

Máte číst nového Rybáře abylo by po problému.Je silnější a levnější.Informace skoro stejný.

Úterý 28. dubna 2009 ve 14:48® toro
toro

osprey a robur: omlouvám se harakiri v časáku. Ve vašem případě zaúřadoval klasický tiskařský šotek :o) Grafik pracoval s dodanou starou verzí a nikoli s verzí novější (zaslanou později). Chtěl bych vás tímto poprosit, abyste dodávali pouze jedinou finální verzi článku. Jestliže dodáte verzí pět, je jasné, že může docházet k omylům 5× častěji :o)) Dík. Záhadou, kterou mi hlava nebere je záměna fotek u úlovku Radka Filipa. Na vytištěné verzi při korekturách bylo vše v pořádku a z tiskárny už to vylezlo zmršený. Tak nevím kdo to pos…(zřejmě UFO)

Úterý 28. dubna 2009 ve 13:35® osprey
osprey

HaD: Má lenost ohledně smáčků spočívá v lenosti zkoušet něco jiného. Až dojde pytlík, budu to asi muset řešit. A jak je tahám, to nechtěj vidět. Stačí ti, že polovinu té doby nedržím v ruce kličku navijáku? Už z toho vyplývá, že jako rotačku asi ne:-))

adam: Na moje poslední fotky z lovu připadají desítky zkažených snímků. Přitom přísnější měřítka by z celého víkendu pravděpodobně nesnesl jediný snímek.

Úterý 28. dubna 2009 ve 13:29® osprey
osprey

Robur: Jestli tě to potěší, i redaktoři časopisu jsou na tom stejně jako ty. Já měl u kaprů dva měsíce po sobě stejné fotky, Radek Filip udal v trofejní rubrice svého tlouště jako jesetera.

Teď už by to mělo být lepší – od ledna předávám články i fotky ve velmi chybovzdorném uspořádání, ty hady jsem ale předával na podzim jako jedny z prvních článků a nebyl jsem v té době ještě dostatečně poučen a vytrestán.

Ale zrovna u tohohle dílu se autorství všech částí řešilo a viděl jsem to na monitoru napsané bez jediné chyby. Takže jsem otráven podobně jako ty.

Úterý 28. dubna 2009 ve 12:52® VODA
VODA

Libor>Mnam tak to bych si dal líbit!!!!!!Krasna fotka dobrou chutpivo

Úterý 28. dubna 2009 v 11:33® revoke
revoke

Taky jsem zvědavý ;-)

Úterý 28. dubna 2009 v 10:30® cercer
cercer

já si snad pro něj do trafiky zajdu:-D

Úterý 28. dubna 2009 v 10:29® Robur
Robur

ale u Vychytávek je to dobře:-D , akorát fotka ochrany pruru, kdy je foto schované za popisekm je úsměvné

Úterý 28. dubna 2009 v 10:17® HaD
HaD

osprey> znáš to, když se to se.e, tak se to se.e

Úterý 28. dubna 2009 v 10:17® Robur
Robur

tak už jsem to viděl, jsem velmi, velmi znechucen

Úterý 28. dubna 2009 v 7:59® Robur
Robur

asi budu očekávat omluvu na celou stránku ve všech rybářských časopisech. Ještě jsem to neviděl, ale myslím, že když píšu pod fotku autora fotky, tak by to nemělo být složité.

Úterý 28. dubna 2009 v 7:44® osprey
osprey

Sander: Víš, co je legrace? Osobně jsem stál nad Tomášem Rozsypalem a dávali jsme ty autory článku o úhořích do kupy. Takže pokud je to zase blbě, znamená to, že aktualizovaný a upravený díl skončil někde v koši.

Úterý 28. dubna 2009 v 1:26® adam
adam

Libor> no to mas pravdu..

Úterý 28. dubna 2009 v 1:00® regulus
regulus

CeP> no už ti ten brněnské hantec docela jde, akorát bys nesměl mít ten calzlpřízvuk když otevřeš zobák. :-)) )

Úterý 28. dubna 2009 v 0:53® hecht
hecht

Char> Jojo, Orlík toť revír ,,takyvláčkařům " zaslíbený.Těmhle lidem tam vláčecí sezona ale 16.6.asi už končí což?

Pondělí 27. dubna 2009 ve 22:53® sus1

vagi> Se zeptej HaDa,prej upgrade.:-)) ) Tak že si to ty,tak ještě jednou.:-) http://www.ekolist.cz/zprava.shtml?…

Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:56® Char
Char

Libor> zajetˇna orlík tam už se vláčí, asi je to pstruhovka což jsem netušil a to už tam chytám nějakejch let

Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:54® Libor
Libor

sander > to je fakt, tak ty prášky nehledej.. :-)

Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:54® vagi
vagi

admin: prosím o smazání mého příspěvku ve fóru „úhoř“. Jsem se překlepl. Děkuji.

sus: se picnu, ten odkaz nefachá, co to se dávaš za blbosti

Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:43® Sander
Sander

Libor > to bys chtěl přijít o nejhezčí část roku kvůli nějakýmu vláčení? Stejně ti to tam do konce června všechno vyžehlí rybičkáři a nakonec bys litoval…

Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:38® Libor
Libor

Prosím o radu, nevíte jak se jmenujou a kde se dají sehnat ty prášky co když si je člověk veme tak usne a probudí se až 16.06. ve 3hod ráno?

Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:37® Sander
Sander

skwor > ale díl je to očividně opět povedený, bude co číst, už se na to těším.

Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:34® Sander
Sander

skwor > vyválenej lipan v poháru a Tychler za chvíli bude radit, jak chytat v dešťové louži. Toť první dojem po prolistování.

Beru ho zítra do práce, do Mírových článků se začtu, kouknu se na sloh Scanixe a uvidíme co vyžehlil Robur…

Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:31® Sander
Sander

Libor > já si to myslel, ale ti Tví amuři mi nedali spát, tak jsem ho tipl :-)

Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:29® skwor
skwor

Sander> Co je teď v Kajmanovi? Už časáky nekupuju, nemám přehled.

Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:29® Libor
Libor

Sander > nene, českej fousek, (foceno v létě)

Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:28® Sander
Sander

Libor > amur?

Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:27® HaD
HaD

Scanix> jojo, vím. Ono i když to vedeš zdánlivě rovnoměrně bez pohybů, stejně tam pohyb je a funguje to. Někdy je lepší to, někdy ono. Mě se teď osvědčil droboučký pohyb rukou. Chce to ale hodně citu a co nejkratší prut.