Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 8. dubna 2009 ve 21:02® Libor
-
filip111 > nemam link, kupoval jsem ho v kamenáči a na webu ho nemaji.
- Středa 8. dubna 2009 ve 20:59® filip111
-
Libor: jakej podběrák? pošli mi prosím link. Taky po nějakém pokukuji. Děkuji
- Středa 8. dubna 2009 ve 20:44® skwor
-
Libor> Okolí Kladna. Jenomže dneska se mi objevilo tolik nabídek na víkend, že nakonec vůbec nevím, jak na tom budu s časem…
- Středa 8. dubna 2009 v 19:56® Libor
-
Skwor > a co je vlastne váš „kraj“?
- Středa 8. dubna 2009 v 19:55® Libor
-
Skwor > ahoj, jasně, mám to teď ale nějaký hektický, hoď mi do osobky mobil, kdyžtak bych písnul smsku nebo zavolal.
- Středa 8. dubna 2009 v 19:54® Libor
-
sus1> podběrák na plavačku 150kč – 3m teleskopická tyč, 150kč menší síťka a koupil jsem i větší za 250kč na větší ryby. Dnes jsem ho měl u vody pokřtít a je to super věc. Naneštěstí jsem si tu tyč hned rozkřápnul kolenem při fotografování, ale půjde to slepit a na funkci to nebude mít vliv – myslím funkci podběráku
- Středa 8. dubna 2009 v 15:36® Rico
-
Beer.Beda> uz se tesim az te s malym uvidim u vody
)
) A verim ze z nej bude velkej lovec, hodne zdaravicka pro maleho a pevny nervy pro rodice!
A otazka jestli to sem patri? Samozrejme!
- Středa 8. dubna 2009 ve 14:59® skwor
-
Libor> Nechystáš se během Velikonoc zavítat do našeho kraje? Docela bych uvítal společnou rybačku. Mimo neděle, to už něco mám…
- Středa 8. dubna 2009 ve 14:55® cormoran
-
sus1> Pravda, bez toho by to dneska nešlo
- Středa 8. dubna 2009 ve 14:22® sus1
-
cormoran> Ježíš?!jen to ne
To je jediná věc,která je ještě zadarmo.
- Středa 8. dubna 2009 ve 13:07® cormoran
-
sus1> Však on Tě ten smích přejde:D
- Středa 8. dubna 2009 v 11:07® osprey
-
lukas V5: Deset let jsem vedl rybářský kroužek. Věř, že dá hodně práce naučit člověka všechno, co má umět, aby nanadělal u vody jen spoustu škody.
A pokud jsi tak dobrý, že umíš a víš, vše, co je třeba, pak bude ten test jen formalita.
- Středa 8. dubna 2009 v 11:02® sus1
-
Zase ta ,,práce"
Nikdo tady neni.
- Středa 8. dubna 2009 v 8:29® sus1
-
Libor> Za kolik si ho pořídil?Taky pro něj musim zajít.
- Středa 8. dubna 2009 v 7:52® Fugas
-
Beer.Beda> také přeji mrňousovi mnoho zdraví! My budeme v Motole rodit v půli července, tak doufám že vše dobře dopadne.
- Středa 8. dubna 2009 v 0:45® kety.vydra
-
LukasV5: Jejda,Luki,řekni mi,jak by sis to představoval? To bys přišel k vodě „něco“ nahodil,„něco“ třeba i chytil…A co teď s tím? Pustit? Vzít? Má to míru? Není to hájené? Na něco možná najdeš odpověď v RŘ,ale rybařina podle mě není o tom,přijít na Svaz,tam obdržet RŘ,naučit se ho,udělat zkoušky a jít k vodě…Já taky chodil celý rok do rybářského kroužku než jsem po závěrečném testu získal první povolenku.Asi je to i tochu o tom,mít k těm našim slizkým miláčkům trochu vztah…
- Středa 8. dubna 2009 v 0:31® kety.vydra
-
Libor:Nevím,fakt nevím,co bylo ve zprávách…Prý to měli instalované na chovných rybníkách.Asi máš pravdu,že to vyžene i ostatní ptáky,ale na druhou stranu,mám dojem,že i na to si kormorán opět zvykne a pak budou rybníkáři hledat zase další možnosti,jak si ochránit chovné rybníky…Ale aspoň to zkusili,že.
Mě by zajímalo,jestli jsou vůbec nějaké páky k tomu,jak donutit příslušné lidi(ochranáře,nebo snad politiky) k tomu,aby s náhradou škod způsobené chráněnými živočichy(rybími predátory,a co si budeme namlouvat,hlavně kormoránem) něco dělali.-Tím jsem se chtěl dostat k tomu,že si myslím,že i kdybysme my rybáři rybáři,podepsali třeba tisíc petic za odstřel kormoránů tak to s nima nehne.Mám totiž dojem,že i oni jsou už taky imunní,ale proti peticím… - Středa 8. dubna 2009 v 0:03® Libor
-
kety.vydra > nevím kormoráni jsou problém, problém bude asi v tom že u vody hnízdí a žije spousty jiných chráněných živočichů, kteří by na ty řachy mohli být háklivý. Chyba je že kormorán stále není zařazen mezi lovnou zvěř, takže se dá lovit jen na vyjimku (povolení příslušného referátu životního prostředí). Takto je to začarovaný kruh, kdy nikdo za škodu způsobovanou kormorány nenese odpovědnost. Plašení si myslím nemá smysl, poletí žrát jinam a navíc kormorán je přizpůsobivý tvor, vyžene to akorát spoustu jiných krásných ptáků.
- Úterý 7. dubna 2009 ve 23:47® kety.vydra
-
Teda,omlouvám se,že jsem tady do toho vpadnul bez přečtení níže napsaných příspěvků.V každém případě se taky samozřejmě připojuji k ostatním s přáním,ať se malý od Beer.Bedy drží a ať má pevné zdraví! S přítelkyní čekáme potomka v červenci,takže jsem taky jak na trní,hlavně ať je to zdravé…
- Úterý 7. dubna 2009 ve 23:37® kety.vydra
-
Teda chlapi,a případně přítomné dámy,bohužel jsem neviděl večerní zprávy,ale prý tam bylo něco o nějakých dělových plašičkách („prodávám jak jsem koupil“)na kormorány.No,to by bylo jaksi ještě v pořádku,ale údajně byli zase naši soudruzi ochranáři proti? To je zase jako chtějí chránit proti hluku,aby neohluchli,nebo co?! Já už fakt nevím,jestli se mám smát,nebo brečet.Co vy na to,je to normální?
- Úterý 7. dubna 2009 ve 22:52® Libor
-
lukasV5 : aby rybáři o rybách něco věděli a aby prokázali znalost ryb. řádu. Mimochodem já test taky dělal a ještě předtím jsem chodil 2 měsíce do kurzu. Takže to není žádná novota, já spíš nechápu proč se testy někde nedělají.
- Úterý 7. dubna 2009 ve 22:44® lukasV5
-
nechapu proc se ted musi udelat test na rybarskou povolenku
- Úterý 7. dubna 2009 ve 22:20® cormoran
-
Beer.Beda> Neskutečný. Ještě v půlce Tvého příspěvku jsem měl husí kůži, jak to dopadne. Přidávám se do fronty k přejícím, ať se mu daří:)
- Úterý 7. dubna 2009 ve 22:03® filip111
-
Libor: tak to každopádně
ta představa mě děsí :-/
- Úterý 7. dubna 2009 ve 22:01® Libor
-
filip111 > neva, příště, lepší zapomenout foťák doma, než u vody
- Úterý 7. dubna 2009 ve 21:57® filip111
-
Libor: bohužel ne, sebral jsem na rychlo věci a jel, na foťák jsem v tom fofru zapoměl. A zrovna byl tak nádhernej západ slunce, to by byly náladovky …
- Úterý 7. dubna 2009 ve 21:49® Libor
-
filip111 > nějaký nový fotky?
- Úterý 7. dubna 2009 ve 21:49® Sander
-
Beer.Beda > poklona doktorům, a malému se sluší popřát mnoho zdraví.
- Úterý 7. dubna 2009 ve 21:43® filip111
-
Beer.Beda> taky přeji malýmu hodně zdravíčka. My v rodině tolik štěstí nemáme.
- Úterý 7. dubna 2009 ve 21:36® čabi
-
já mám od nich akorát Quiver kamufláž,ale moc mi nevyhovuje chci se zbavit