Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 7. dubna 2009 ve 21:28® skwor
skwor

čabi> Mám pro tu firmu slabost :-) aspoň u vláčáků. Jejich naviják se mi teď podělal, ale měl jsem ho na těžší rybačku, čili celkem oprávněně.

Úterý 7. dubna 2009 ve 21:25® čabi
čabi

skwor:díky,tričko mám takový ještě jedno(s kaprem) Beer.Beda: taky mu přeju hodně zrdaví

Úterý 7. dubna 2009 ve 21:14® Libor
Libor

Beer.Beda > patří to sem určitě. Jsi přece chyteják ne? Přeju hodně zdravíčka, a až kluk vyroste přeju ať s ním máš hodně zážitků na rybách :-)

Úterý 7. dubna 2009 ve 21:10® skwor
skwor

Beer.Beda> Ať se mu do budoucna daří.

čabi: Hezká ryba (a mě sympatické logo na triku:-) )

Úterý 7. dubna 2009 ve 21:09® Cudla
Cudla

Beda :at se malej z toho vykřeše ,a roste jako z vody

Úterý 7. dubna 2009 ve 21:03® Beer.Beda
Beer.Beda

Ahoj všichni rybáři.Předem tohoto příspěvku se chci omluvit všem co by mě chtěli napadnou že tohle sem nepatří.Někteří jste možná zaregistrovali že se mi narodil 7.3.synáček což by nebylo nic tak zvláštního.Po 14 dnech doma jsme byli u lékaře a tam mu zjistili vážnou srdeční vadu, která měla za následek selhávání plic a spatné prokrvení celeho těla.Jeli jsme proto do Motola a tam podstoupil dva složité zákroky, protože po podrobnějším vyšetření se zjistila další nemilá věc.To ta že kromě zůžené aorty má ještě né zcela vyvinutou chlopeň na srdci.Abych vás tady nezatěžoval dlouhým vysvětlováním jak to vše bylo tak asi tak.Dnes mi ho pustili domů a to ve stavu zdravého dítěte.I takto bych chtěl vyjádřit svůj dík celému personálu Fakultní nemocnice v Motole a zejména oddělení dětského kardiochirurgického centra a věřím, že mezi vámi se najde někdo kdo má třeba sestru,sestřenici, bratra, manželku, přítelkyni nebo prostě jen něajkou známou v tomto „ústavu“ a že toto mé poděkování se dostane tam kam má.Ještě jednou díky.

Úterý 7. dubna 2009 ve 21:01® Libor
Libor

Tak jsem dnes ještš pustil korunky za plavačkovej podběrák a nějaký krmení. Co je novýho?

Úterý 7. dubna 2009 ve 12:05® Robur
Robur

Libor, taky se mně na tom porybným ty patrony moc nezdají…

Úterý 7. dubna 2009 v 9:54® sus1

regulus> Souhlasim s tim pséčkařským forem.

Úterý 7. dubna 2009 v 0:19® Rico
Rico

Tak jsem se tim tady prokousal, to zas bylo poctenicko :-))

SuS: ty baby v tom krame jsem vykoupil ja, proto jsem se tu ted nevyskytoval ;-)

Pondělí 6. dubna 2009 ve 22:30® Libor
Libor

vagi : ano přesně, pstruh dravý, toho sem vyhodil z letadla Obama, prý se dokáže ubránit kormoránům..

Pondělí 6. dubna 2009 ve 22:30® hecht
hecht

Sander> Ta bouřka, to byl trest za to jak jsi nadával na stav vody v řece. Myslels že to nemůže být horší a ono jo. Koukal jsem na to ve Vodňanech ale nenašel jsem řeku, teda koryto jo, ale teče v něm ornice :-((

Pondělí 6. dubna 2009 ve 22:24® vagi
vagi

To bude asi nový druh pstruh dravý :-)

Pondělí 6. dubna 2009 ve 22:09® Sander
Sander

Chjo, musim do hajan, už takhle to vstávání bude moje smrt!

Dobrou.

Pondělí 6. dubna 2009 ve 22:07® Alov
Alov

regulus> Ale pořád si myslím, že to není taková svině, jak ta naše.Na tu nemá nikdo. Dnes zas díra ve zdi až na cihlu. Prostě když ji nevemu s sebou na kšeft, tak doma něco zdemoluje :-((

Pondělí 6. dubna 2009 ve 22:07® Libor
Libor

k fotce : ten porybnej je nějakej divnej :-)

Pondělí 6. dubna 2009 ve 22:06® Libor
Libor

regulus : jojo přimluv se… :-)

foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img22997.jpg
Pondělí 6. dubna 2009 ve 22:05® Sander
Sander

regulus > :o))))

Pondělí 6. dubna 2009 ve 22:04® Sander
Sander

Libor > ta naše bíglina je povahově naprosto odlišná, proto se s naší ohařinou moc nemá ráda. Je na ní moc akční.

Pondělí 6. dubna 2009 ve 22:04® regulus
regulus

Sander> mimochodem, jestli poslouchá jak ten Roburův, tak tě potěš pánbůh, to si moc nezachytáš. :-)) ) Onehdá jsem u něj pro cosi byl, pes vzal okamžitě dráhu, půl hodiny jsme ho hledali po Komíně, Roburovi se dokonce podařilo přivolat úplně cizího psa, ale toho svýho ne. Samozřejmě jsem byl patřičně ohryzán a oslintán. :-)

Pondělí 6. dubna 2009 ve 22:02® Libor
Libor

můj kraťas to nepochopí, protože jich už pár dohnal :-)

Pondělí 6. dubna 2009 ve 22:01® regulus
regulus

Myslím navrhnu HaDovi aby vám zařídil stálý pséčkařský fórum. :-)) )

Pondělí 6. dubna 2009 ve 21:58® Sander
Sander

Libor > tenhle už není loveckej… Za kus rohlíku se na srnčí vykašle, stejně za ta léta už ví, že je nedožene.

Pondělí 6. dubna 2009 ve 21:55® Libor
Libor

znuděnej loveckej pes na rybách, to znám dobře:-) radši by honil srnčí a prasátka po lese… :-)

Pondělí 6. dubna 2009 ve 21:55® Sander
Sander

Libor > výborný :o)))

Pondělí 6. dubna 2009 ve 21:53® Libor
Libor
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img22996.jpg
Pondělí 6. dubna 2009 ve 21:52® yerrx
yerrx

vagi – vím že postiženým by se nemělo smát ale tohle mě fakt dostalo:D:D:D:D

Pondělí 6. dubna 2009 ve 21:47® cormaxx
cormaxx

Sander> Ten náš jouda v neděli naštěstí nechytil nic.A to se fakt snažil:-D

Pondělí 6. dubna 2009 ve 21:44® Sander
Sander

Muhehe :o))

foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img22992.jpg
Pondělí 6. dubna 2009 ve 21:07® Sander
Sander

Zoles > my to měli včera s hechtem v nose a vypadli jen tak tak :-)

Když jsem chtěl nahodit mačkou – pěkným hromosvodem 4,20m, v tom najednou záblesk a rána jak kráva…už jsem myslel že jsem mrtvej :-)) )