Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.464 příspěvků, z toho 128464 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 5. dubna 2009 ve 21:42® Libor
Libor

Robur : a to jsi všechno dnes dokumentoval do nového článku?

Neděle 5. dubna 2009 ve 21:41® Robur
Robur

to je den, klec je prázdná, králík leží v psím kotci, pes okupuje gauč a strašně prdí

Neděle 5. dubna 2009 ve 20:56® Sander
Sander

ladamaj > ahoj, já se sem také nemohl dostat přes původní záložku, stránka se mi načetla po vyťukání www.chytej.cz, v Mozille jsem ten znak Chytej (před odkazem www) natáhl o řádek níž do záložky (oblíbených) a už to funguje bezproblémů.

Neděle 5. dubna 2009 ve 20:53® ladamaj
ladamaj

Vážení administrátoři nejde mě otvírát chytej které mám v oblíbených někdy musím vstoupit přes www a stavá se že nelze odeslat diskusi nebo příspěvek skratka to nefunguje jak by mělo o navštěvnosti nemluvím neboť syn zjistil že minimálně cca 5 dnů nefunguje ani počítadlo návštěv děkuji za pomoc.

Neděle 5. dubna 2009 ve 20:43® Sander
Sander

adam > ještě počkám až odejde sněhová povodeň, pak o tom začnu přemýšlet.

Neděle 5. dubna 2009 ve 20:39® adam
adam

Sander> ok, už se těšim, když bude takhle teplo tak to bude moc brzo!! na jaře jdou největši prej:-D

Neděle 5. dubna 2009 ve 20:35® Sander
Sander

adam > ukáži názorně až přijedu.

Neděle 5. dubna 2009 ve 20:33® adam
adam

Ja jsem prostě uměleckej řemeslnik, a tak jsem trochu kreativni, jo přiště vyfotim řitni otvor..
je to sranda né? a hlavně me se libi.
Sander-no tak jak s těma leskama, jak to fotiš ty?

Neděle 5. dubna 2009 ve 20:11® Libor
Libor

Adam > odlesky a stíny odlaďuje dobře Sander, když mu vyfotíš jikru a 1ks mlíčího, prozradí nám jak na to.. že?

Neděle 5. dubna 2009 ve 20:06® Sander
Sander

Abysme za chvíli k příspěvku „Chytil jsem kapra“, neposlali jen kapří jikru :-))

Neděle 5. dubna 2009 ve 20:04® adam
adam

Libor> JO ale moc se mi nepovedl, nee raději bych to mněl bez těch lesků a stínů

Neděle 5. dubna 2009 v 19:58® Libor
Libor

Adam > dobrý z lovu, zkoušel jsi autoportrét v rybím oku? :-)

Neděle 5. dubna 2009 v 19:21® adam
adam

Jo bylo to pěkny ale škoda že jsem nebyl přimo v centru..mam rád bouřky hlavně v létěh

Neděle 5. dubna 2009 v 19:20® adam
adam

To samé se stalo i mně,teď jsem zdrhnul před bouřkou, tady tolik neřádila ale raději jsem šel domů. Škoda, včera byl krásnej večer a ja nemohl chytat

Neděle 5. dubna 2009 v 19:18® sus1

Sander> Máš pravdu,bouřka byla pěkná.:-)

Neděle 5. dubna 2009 v 19:13® Sander
Sander

Tybrďo, teď nás vyhnala od vody první „letní“ bouřka. Kousek od nás uhodilo a útěk před deštěm byl na poslední chvíli. Hecht hlásí dokonce bílo od krup, když se vracel dom.

Neděle 5. dubna 2009 ve 13:24® sus1

Robur:Oni poznají ,že je to teleskop a tak na něj prdí.:-))

Neděle 5. dubna 2009 ve 12:01® Sander
Sander

hecht > njn, čecháček je z něj podělanej štěstím, tleská, píská, přitom je našinec Baráku naprosto u řiti zdá se mi.

Neděle 5. dubna 2009 v 11:40® hecht
hecht

Alov> To musela být ale plotice. U nás máme jenom čudli, zapláťpámbůh takovéto monstra které lámou pruty, tu už vymřeli ve třetihorách :-)

Neděle 5. dubna 2009 v 11:40® Piranha
Piranha

Sander> přijel masit nase okyše.Tam maj jen tu chatru nazelenalou a pravyho barbara chytne jen u nas :-D

Neděle 5. dubna 2009 v 11:37® hecht
hecht

Sander> Pronese zásadní moudra ve svém proslovu pro celou zeměšišku.No a kam taky jinam na dobrépivo , že jo :-)

Neděle 5. dubna 2009 v 10:25® Sander
Sander

Proč přijel Obama do Prahy? Na výlet, nebo tu chce stavět radary? Nějak mi to uniklo.

Neděle 5. dubna 2009 v 9:55® Sander
Sander

Robur > ráno neberou…pozdní vstávání má svá pozitiva.

Neděle 5. dubna 2009 v 9:48® Robur
Robur

jak bré, už su zpátky z rybačky a byla to slabota, ale pes je vyprděnej a já konce konců taky:-D

Neděle 5. dubna 2009 v 9:43® Sander
Sander

Bré jitro přeji.

Neděle 5. dubna 2009 v 8:34® Alov
Alov

Piranha> Jedná se o středový díl. 5 cm pod horním trnem. Kurna se*e mě to jak cip. Proutek to je parádní, ale první chytání na delší odhoz nezvládl. Zatím jsem s ním lapal jen na malých kamplech a včera šel poprvé na přehradu. Pošlu to a uvidíme :-((

Neděle 5. dubna 2009 v 8:16® Piranha
Piranha

Alov> ja si myslim, ze ti to vyreklamujou.Pokud to nebyla spicka feederu, tak telo ti vemou.Ale pokud uz se nedela tak mas asi smulu, daj ti prachy, nebo jinej klacek.

Neděle 5. dubna 2009 v 8:12® filip111
filip111

Libor: no to mě taky ne :-D

A jak to tak vidím, tak se opět budu snažit o candoše celej rok a žádnýho nelapnu :-/

Neděle 5. dubna 2009 v 8:11® Alov
Alov

Tak jsem si včera zajel prubnout tu naši Hartičku. Voda stále jak led. Bohužel jsem při záseku 20 cm plotky zlomil Jaxona Siriuse 70g. Nedovedu si to vysvětlit, protože feeder jen přisekávám. A on z ničeho nic lup. Při blížším ohledání se mi zdá, že se zřejmě jednalo o kaz. Uvidíme při reklamaci. Nejhorší je, že už se nevyrábí :-((

Sobota 4. dubna 2009 ve 22:22® sus1

Libor:Joooooo,tak to je dobrý???!:-)) ))