Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 5. dubna 2009 ve 21:47® Libor
Libor

Sander > kde je dnes tvé „Z lovu“?

Neděle 5. dubna 2009 ve 21:47® Robur
Robur

jako že by v chlapských časopisech po otření stránky rukou byl zachycený smrad?:-D D

Neděle 5. dubna 2009 ve 21:45® Sander
Sander

Robur > pes je na tom stejně jako já, okupuji gauč a děsně prdím.

Hecht mi potvrdí, že to dnes u vody byla solidní nálož metanu, ještě teď musí mít mžitky před očima z toho smradu … mehehe :o))))

Neděle 5. dubna 2009 ve 21:42® Libor
Libor

Robur : a to jsi všechno dnes dokumentoval do nového článku?

Neděle 5. dubna 2009 ve 21:41® Robur
Robur

to je den, klec je prázdná, králík leží v psím kotci, pes okupuje gauč a strašně prdí

Neděle 5. dubna 2009 ve 20:56® Sander
Sander

ladamaj > ahoj, já se sem také nemohl dostat přes původní záložku, stránka se mi načetla po vyťukání www.chytej.cz, v Mozille jsem ten znak Chytej (před odkazem www) natáhl o řádek níž do záložky (oblíbených) a už to funguje bezproblémů.

Neděle 5. dubna 2009 ve 20:53® ladamaj
ladamaj

Vážení administrátoři nejde mě otvírát chytej které mám v oblíbených někdy musím vstoupit přes www a stavá se že nelze odeslat diskusi nebo příspěvek skratka to nefunguje jak by mělo o navštěvnosti nemluvím neboť syn zjistil že minimálně cca 5 dnů nefunguje ani počítadlo návštěv děkuji za pomoc.

Neděle 5. dubna 2009 ve 20:43® Sander
Sander

adam > ještě počkám až odejde sněhová povodeň, pak o tom začnu přemýšlet.

Neděle 5. dubna 2009 ve 20:39® adam
adam

Sander> ok, už se těšim, když bude takhle teplo tak to bude moc brzo!! na jaře jdou největši prej:-D

Neděle 5. dubna 2009 ve 20:35® Sander
Sander

adam > ukáži názorně až přijedu.

Neděle 5. dubna 2009 ve 20:33® adam
adam

Ja jsem prostě uměleckej řemeslnik, a tak jsem trochu kreativni, jo přiště vyfotim řitni otvor..
je to sranda né? a hlavně me se libi.
Sander-no tak jak s těma leskama, jak to fotiš ty?

Neděle 5. dubna 2009 ve 20:11® Libor
Libor

Adam > odlesky a stíny odlaďuje dobře Sander, když mu vyfotíš jikru a 1ks mlíčího, prozradí nám jak na to.. že?

Neděle 5. dubna 2009 ve 20:06® Sander
Sander

Abysme za chvíli k příspěvku „Chytil jsem kapra“, neposlali jen kapří jikru :-))

Neděle 5. dubna 2009 ve 20:04® adam
adam

Libor> JO ale moc se mi nepovedl, nee raději bych to mněl bez těch lesků a stínů

Neděle 5. dubna 2009 v 19:58® Libor
Libor

Adam > dobrý z lovu, zkoušel jsi autoportrét v rybím oku? :-)

Neděle 5. dubna 2009 v 19:21® adam
adam

Jo bylo to pěkny ale škoda že jsem nebyl přimo v centru..mam rád bouřky hlavně v létěh

Neděle 5. dubna 2009 v 19:20® adam
adam

To samé se stalo i mně,teď jsem zdrhnul před bouřkou, tady tolik neřádila ale raději jsem šel domů. Škoda, včera byl krásnej večer a ja nemohl chytat

Neděle 5. dubna 2009 v 19:18® sus1

Sander> Máš pravdu,bouřka byla pěkná.:-)

Neděle 5. dubna 2009 v 19:13® Sander
Sander

Tybrďo, teď nás vyhnala od vody první „letní“ bouřka. Kousek od nás uhodilo a útěk před deštěm byl na poslední chvíli. Hecht hlásí dokonce bílo od krup, když se vracel dom.

Neděle 5. dubna 2009 ve 13:24® sus1

Robur:Oni poznají ,že je to teleskop a tak na něj prdí.:-))

Neděle 5. dubna 2009 ve 12:01® Sander
Sander

hecht > njn, čecháček je z něj podělanej štěstím, tleská, píská, přitom je našinec Baráku naprosto u řiti zdá se mi.

Neděle 5. dubna 2009 v 11:40® hecht
hecht

Alov> To musela být ale plotice. U nás máme jenom čudli, zapláťpámbůh takovéto monstra které lámou pruty, tu už vymřeli ve třetihorách :-)

Neděle 5. dubna 2009 v 11:40® Piranha
Piranha

Sander> přijel masit nase okyše.Tam maj jen tu chatru nazelenalou a pravyho barbara chytne jen u nas :-D

Neděle 5. dubna 2009 v 11:37® hecht
hecht

Sander> Pronese zásadní moudra ve svém proslovu pro celou zeměšišku.No a kam taky jinam na dobrépivo , že jo :-)

Neděle 5. dubna 2009 v 10:25® Sander
Sander

Proč přijel Obama do Prahy? Na výlet, nebo tu chce stavět radary? Nějak mi to uniklo.

Neděle 5. dubna 2009 v 9:55® Sander
Sander

Robur > ráno neberou…pozdní vstávání má svá pozitiva.

Neděle 5. dubna 2009 v 9:48® Robur
Robur

jak bré, už su zpátky z rybačky a byla to slabota, ale pes je vyprděnej a já konce konců taky:-D

Neděle 5. dubna 2009 v 9:43® Sander
Sander

Bré jitro přeji.

Neděle 5. dubna 2009 v 8:34® Alov
Alov

Piranha> Jedná se o středový díl. 5 cm pod horním trnem. Kurna se*e mě to jak cip. Proutek to je parádní, ale první chytání na delší odhoz nezvládl. Zatím jsem s ním lapal jen na malých kamplech a včera šel poprvé na přehradu. Pošlu to a uvidíme :-((

Neděle 5. dubna 2009 v 8:16® Piranha
Piranha

Alov> ja si myslim, ze ti to vyreklamujou.Pokud to nebyla spicka feederu, tak telo ti vemou.Ale pokud uz se nedela tak mas asi smulu, daj ti prachy, nebo jinej klacek.