Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 3. dubna 2009 ve 20:29® sus1
-
Robur> Za tejden se budu ptát,,kde jsou bony???".
))
- Pátek 3. dubna 2009 ve 20:28® Robur
-
Snader, to tě docela lituji. 5* si nahodit a zašpinit podběrák, fuj.
D
- Pátek 3. dubna 2009 ve 20:26® Sander
-
HaDová > ne, nerad bych vás zatěžoval svými osobními věcmi, počkám si na fotku, která se pošle dvěma kliknutími myší. Dík moc.
- Pátek 3. dubna 2009 ve 20:26® Robur
-
sus, marně poposedám, nevím o co go a svátek má Darja? A tu znám jen jednu a 15 let ji neviděl.
- Pátek 3. dubna 2009 ve 20:23® HaDová
-
Sander> už jsem to četla, ale já myslela, že jsme se dohodli, že pošlu nálepku, ta fakt drží! na počítač. podobu budeme muset počkat min. týden
- Pátek 3. dubna 2009 ve 20:20® sus1
-
Robur> Připrav se na pátek – za tejden.
- Pátek 3. dubna 2009 ve 20:20® sus1
-
Sander> To mě povídej.
Dneska jsem byl na novém místě .- 10Ks kapr.
- Pátek 3. dubna 2009 ve 20:19® gomz
-
Antichytej.cz:O.K., ale stacilo napsat, ze nemas rad nebo ti nechutna…
- Pátek 3. dubna 2009 ve 20:19® Robur
-
Sander, to už by s ním ale nikdo nemluvil
. Telku bych mu dopřál.
- Pátek 3. dubna 2009 ve 20:18® Sander
-
Robur > to by musela být oboustranná, anebo se známka lepí zvenka? Nevím, nemám ji.
- Pátek 3. dubna 2009 ve 20:17® Sander
-
Antichytej.cz > měli by ti zakázat televizi čoveče, používáš z ní dost trapné citáty řekl bych.
- Pátek 3. dubna 2009 ve 20:16® Robur
-
Saader, co si to nalepit jako dálniční známku, to ti neoprší a ještě to budeš mít furt na očích
- Pátek 3. dubna 2009 ve 20:16® Tomash_prejmenovano
-
gomz : Hezký, ale stačilo říct, že ti prostě chutná.
- Pátek 3. dubna 2009 ve 20:16® Sander
-
sus1 > z hájené ryby jsou řízky chutnější.
- Pátek 3. dubna 2009 ve 20:16® sus1
-
HaDová> Nooooo,ani sem to všecko nečet,radši.
- Pátek 3. dubna 2009 ve 20:15® Sander
-
HaDová > pokoušel jsem se to odeslat z toho odkazu, co jste mi napsala. Ale už by to mělo být ok. Děkuji.
A nevykejte mi prosím, ještě nejsem tak stár
- Pátek 3. dubna 2009 ve 20:15® sus1
-
Kolik je třeba fišbonů na tu nálepku??? Robur:Všechny nedostaneš
bude ještě nálepka.
Sander:Co ta ryba – hájená??!
- Pátek 3. dubna 2009 ve 20:13® HaDová
-
sus1> o moc
- Pátek 3. dubna 2009 ve 20:12® Sander
-
Robur > to lepení je třešnička na dortu přece
- Pátek 3. dubna 2009 ve 20:11® HaDová
-
Sander> cože????? tomu nerozumím, prostě mi poštele ze svého soukr. mailu svoji adresu na můj mail + připomínku – nálepka – to přeci není složité. Nebo vy to zkoušíte odeslat z chytej????
- Pátek 3. dubna 2009 ve 20:11® sus1
-
zdar???o něco jsem přišel??!
- Pátek 3. dubna 2009 ve 20:09® gomz
-
Antichytej.cz:nejdriv mi promin, ze pisu bez diakritiky a taky mozna bude nejaky preklep nebo si neuhlidam pismenka.ano, uznavam je to muj problem, ktery se nemusi libit nekomu a dost mozna si udela nejaky obrazek o pisateli…budiz, kazdemu co mu patri.nevim a ani nechapu proc se „ser..“ do neceho, co je ti vlastne fuk a neminis to nijak resit nebo nejsi ochoten pomoci s resenim k castecne obrazu tvemu.pokud ti CHYTEJ vadi tak si to nech pro sebe nebo pro lidi, ktere mas kolem sebe a tem to klidne vykladej a vstup na CHYTEJ rozmluv.klidne vychvaluj konkurenci a stahuj tam vsechny mozne kamarady, teda pokud nejake mas.mozna te poslechnou a ty budes mit radost, ze se ti podarila vec za kterou bojujes, v tom pripade blahopreji.jen je otazka jestli je to z dlouhodobeho nahledu to spravne, vis?jiste, priznam se, ze chodim i ke konkurenci, ale taky verejne napisu, ze CHYTEJ mi pripada hoodne pohodovejsi a domactejsi.delej jak myslis, ze je to nejlepsi, ale i 100× zmena nicku asi bude psanym slovem hovorit za toho kdo pise. jeste dotaz:pokud ti opravdu tento server tak vadi, proc sem vubec jdes?jsi zvedav?chces vedet o novinkach?mas potrebu nekoho pomlouvat? neni nutne odpovidat a ani to necekam, klidne si to nechej pro sebe nebo pokud ti to bude mile pro sve nohsledy(pokud jsou skladem). rad bych ti dal vedet, ze vidim zlepseni na CHYTEJ od doby, kdy probihaji zmeny a za sebe muzu napsat, ze k lepsimu(rychlejsimu, prehlednejsimu, atd.) jeste bych rad napsal, ze to co je vyse popsano je jen muj nazor na vec, ci problem(kazdemu jak to vidi nebo chce videt). CHYTEJ.cz preji MNOHO zdaru DO dalsich LET a AT vydrzi VIC jak PRUDICI.
- Pátek 3. dubna 2009 ve 20:09® Robur
-
Sander, a to to ještě budeš muset lepit. Vzdej to
, dokud je čas.
- Pátek 3. dubna 2009 ve 20:04® Sander
-
HaDová > ten mejl je nějakej složitej – chce to po mně nějaký odchozí a příchozí servery, hesla, jména a pod., umím jen v seznamáckém
Pardon…
- Pátek 3. dubna 2009 ve 20:03® Libor
-
Adam > dobrej detail s červama.
- Pátek 3. dubna 2009 ve 20:02® Libor
-
Co se to tady probírá za sra*ky?
- Pátek 3. dubna 2009 v 19:43® Robur
-
pánové a dámy, nejlepší je nereagovat, na otázky sebezlejší a provokující neodpovídat. Máme tu jaro, a to bychom si neměli dát kazit.
- Pátek 3. dubna 2009 v 19:30® Tomash_prejmenovano
-
Robur> Ano, ano, 27mi ti přijde jako chyba. Taky je chyba „BTW, OMG, 4all atd.?“ Myslím, že ne a asi taky tušíš, že ne. Nick adam jsem skutečně opsal doslovně, mrkni se na mou hostorii (teď fakt nevím kam). Dobře vím, že vlastní jména jsou s velkými písmeny, ale nick nikomu komolit nebudu. Sám nemám rád oslovení, který si uvedl ty „Tomaschi, bo Tomashy“ je hnus. Přijde mi to stejně morbidní jako skloňovat slova převzatá ze zahraničí. „Pauzu“ před dvojtečkou píšu, pokud na kohokoliv reaguji, to záleží na mně, jak bude vypadat můj příspěvek, takže je mi fuck, jestli ty řekneš, že se dělá, nebo nedělá, to je na mně. Stejně, jako bys mi diktoval, jestli se mám podepisovat na konci dopisu strojově, nebo psace, to je můj boj. Gramatika kohokoliv je mi ukradená, do chvíle, než mi negramot začne promlouvat do duše, nebo radit do života. taky tě nemám rád, ani tvé rádoby články, proto jsem tě nikdy neoslovil, nikdy ti nenapsal reakci, prostě jsem tě ignotoval a hodlám v tom pokračovat. PS : Myslíš, že se „Čj“ ve větě píše s malým písmenem na začátku? Myslím, že ne, takže začni u sebe a pak opravuj mě
- Pátek 3. dubna 2009 v 19:16® Robur
-
mučet=mlčet, jak píšu níže, překlepům se neubráním
- Pátek 3. dubna 2009 v 19:14® Robur
-
Tomaschi, promiň, ale postrádáš originalitu. Vždy něco vyprovokuješ, tvrdíš že ne, ale určitě tušíš, že se toho někdo chytne. Pak si většinou vybereš reakci toho, kdo je slabší v gramatice a urážíš ho dál. Je to tvůj klasický modus operandi. Pak ještě umíš jeden úhybný manévr.Hádat se o tom, kdo má lepší informace z VŠ, nejlépe v oboru blízkém přírodě. Bez obojího se obejdu. Ať ti berou ryby. Vím, že se svými překlepy a někdy docela i ujetím bych mohl mučet, když jsem čj studoval. Ale také vím, že ve slově Adam se píše velké AAAAAAAAAAA. To se bere na ZŠ ještě dříve než to I,Y. Použít 27mi je též chyba. Pauza před dvojtečkou se nedělá. Nespisovnost nehodnotím. Sice můžeš namítnout, že nick adam jsi doslovně přepsal, ale to je asi tak vše. Opravdu tě nemám rád. Neříkám, že se Chytej někam nevyvíjí, něco se mně líbí a něco ne. Ale neříká mně to tady pane, takže hraji mezi mantinely, které David nastavil. Až mne hra omrzí, půjdu klidně na jiné hřiště. Fuj, to jsem se rozepsal.