Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.438 příspěvků, z toho 128438 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 3. dubna 2009 v 19:14® Robur
Robur

Tomaschi, promiň, ale postrádáš originalitu. Vždy něco vyprovokuješ, tvrdíš že ne, ale určitě tušíš, že se toho někdo chytne. Pak si většinou vybereš reakci toho, kdo je slabší v gramatice a urážíš ho dál. Je to tvůj klasický modus operandi. Pak ještě umíš jeden úhybný manévr.Hádat se o tom, kdo má lepší informace z VŠ, nejlépe v oboru blízkém přírodě. Bez obojího se obejdu. Ať ti berou ryby. Vím, že se svými překlepy a někdy docela i ujetím bych mohl mučet, když jsem čj studoval. Ale také vím, že ve slově Adam se píše velké AAAAAAAAAAA. To se bere na ZŠ ještě dříve než to I,Y. Použít 27mi je též chyba. Pauza před dvojtečkou se nedělá. Nespisovnost nehodnotím. Sice můžeš namítnout, že nick adam jsi doslovně přepsal, ale to je asi tak vše. Opravdu tě nemám rád. Neříkám, že se Chytej někam nevyvíjí, něco se mně líbí a něco ne. Ale neříká mně to tady pane, takže hraji mezi mantinely, které David nastavil. Až mne hra omrzí, půjdu klidně na jiné hřiště. Fuj, to jsem se rozepsal.

Pátek 3. dubna 2009 v 19:11® HaDová
HaDová

Antichytej.cz> psát vlastní názor a v jednom odstavci urazit 2 lidi je trošičku rozdíl :-) …

Pátek 3. dubna 2009 v 19:10® filip111
filip111

Tomash: myslím, že může všechny na chytej jen potěšit, že budeš mluvit jen o konkurenci. Alespoň si s tebou neboudou lidi kteří tě poznají spojovat chytej.cz Hlavně si uvědom, že i negativní reklama funguje. Leckdy líp, než kdyby člověk jako ty vyprávěl, jak je to tu skvělý. Lidi si sami vyberou co se jim líbí.

Pátek 3. dubna 2009 v 19:09® HaDová
HaDová

Sander> písntěte mi adresu na edice@chytej.cz

Pátek 3. dubna 2009 v 18:52® regulus
regulus

Tomash, že tě to baví.

Pátek 3. dubna 2009 v 18:40® Tomash_prejmenovano

HaDová : Dostanu BAN za to, že jsem napsal svůj názor? adam : V 27mi letech máš dost hustý problémy, copak tě ještě trápí? Mazej na čabajku, maďarský ucho! :-D 1Mara : Možná až ti bude 60, tak budeš vědět, kde se píše jaký I,Y. Promlouvání do duše s gramatickými chybami se míjí účinkem :-D

Pátek 3. dubna 2009 v 18:38® Sander
Sander

havel > pozdě, já v domnění, že je to klasická papírová, která by se při prvním dešti sloupla, ji nalepil na tubus :-)

HaDová > výborně, šlo by to na mejl? Mám ho v kartě. Děkuji.

Pátek 3. dubna 2009 v 18:14® havel
havel

Sander> ale nepromokla. mam ji asi nejdyl ze všech a drží jak čert.

Pátek 3. dubna 2009 v 17:54® HaDová
HaDová

Sander> naše nálepka jezdí na autech už min měsíc a je v pohodě :-) klidně zašleme

Pátek 3. dubna 2009 v 16:50® Sander
Sander

HaDová > ptám se Tě jako zástupkyně zdejšího šerifa – nebyla by ta nálepka, co jste rozdávali na veletrhu, v počítačové podobě? Chtěl bych si ji dát na auto a ta vaše by tam brzy promokla :-) Nechal bych si ji vyrobit.

Děkuji.

Pátek 3. dubna 2009 v 16:44® Sander
Sander

adam > měls pravdu, řeka je v prdeli. Přecejen jsem to ale zkusil, vyžehlil jen jedinou rybu, ale stála za to. Večer ji sem hodím.

Pátek 3. dubna 2009 v 16:19® adam
adam

JO je tu trochu zmatek, ale to je ve vsem na svete.. antichytej – nemužes chytit rybu? nebo se ti nepostavi??

Pátek 3. dubna 2009 v 15:36® 1Mara
1Mara

Tomash možná až ti bude 40 let tak se konečně začneš chovat jako dospělí a né jako malej kluk .

Pátek 3. dubna 2009 ve 14:55® vagi
vagi

Antichytej.cz> tomashi, tomashi, klaun jsi byl, klaun jsi a klaunem zůstaneš… Nemusíš o tom ostatní přesvědčovat, my už to dávno víme. Chtěl jsem ještě napsat, jak se ostatním uleví, až dostaneš rozum, ale jak tak o tom přemýšlím, tak to asi nehrozí…

Pátek 3. dubna 2009 ve 13:07® HaDová
HaDová

Antichytej.cz> a zde usiluješ o další BAN?

Pátek 3. dubna 2009 ve 13:07® HaDová
HaDová

Antichytej.cz> HaD je v Norsku, ale už zřejmě víme kdo jsi ...... :-((

Pátek 3. dubna 2009 ve 13:05® Tomash_prejmenovano

Jojo, mstíííít, chci se mstíííít :-D HaDová je jasné kdo jsem, HaD ti to poví. O tom jak vyrazil za masařem parem!

Pátek 3. dubna 2009 ve 12:56® Libor
Libor

Antichytej.cz > takže se tu teď mstíš? Cítíš se ukřivděný? Nemusíš mít strach, ono to tady bez Tebe pojede.., jestli tu o to nestojíš, proč sem teda přispíváš? Jinak jsi myslím vítán, založ téma o rybách, dej sem fotky ať to jede… ? Takhle by to s tebou nešlo?

Pátek 3. dubna 2009 ve 12:51® HaDová
HaDová

Antichytej.cz> tak co kdyby jsi napsal, kdo vlastně jsi?

Pátek 3. dubna 2009 ve 12:50® Tomash_prejmenovano

HaDová> To byla nadsázka. A spíše rýpanec. Chodil jsem sem už za éry šéfa Václava a pak je mi nadělen BAN – vskutku neoprávněně, ale to neřešme, nestojím již o řádné oficiální členství v klubu chytej.cz. Naverboval jsem sem spoustu lidí, hodně jsem chytej.cz šířil mezi kluky, kteří o něm vůbec nevěděli, ale do budoucna budu mluvit jen o konkurenci. Nijak dramaticky to chytej jistě nezatíží, ale taky nezlepší. Bude to stejné jako teď – neslané, nemastné, nijaké.

Pátek 3. dubna 2009 ve 12:46® Tomash_prejmenovano

Robur : Pomalé či žádné okamžité načtení samotných stránek, zmatek ve struktuře diskuzí a fór, obrovský úpadek v počtu nových vzkazů, zmenšení hlavních fotek ve „Z lovu“. na to, že by změna měla být k lepšímu je toho až až!

Pátek 3. dubna 2009 ve 12:44® HaDová
HaDová

Antichytej.cz> souhlasím s Roburem, a dodám – proč máš pocit, že tě tu nikdo nemá rád??? :-)

Pátek 3. dubna 2009 ve 12:41® Robur
Robur

Antichytej, položne otázku jinak, co ti vadí, co by jsi zlepšil či udělal jinak a co jsi ochoten pochválit? Jinak je to plácnutí do vody.

Pátek 3. dubna 2009 ve 12:32® Tomash_prejmenovano

Shodnou IP? Myslím, že s nikým, HaDův BAN reaguje jen na můj nick, nikoliv na IP. Rybám a rybářům zdar, chytej zmar! :-D

Pátek 3. dubna 2009 v 11:51® HaDová
HaDová

Libor> zjistíme :-)

Pátek 3. dubna 2009 v 11:50® Libor
Libor

HaDová > nečeká žádnou, jen rejpe. Zajímalo by mě s kým má shodnou IP adresu.

Pátek 3. dubna 2009 v 11:44® HaDová
HaDová

Antichytej.cz> Promiň, ale jakou na to čekáš odpověď???

Pátek 3. dubna 2009 v 10:57® Robur
Robur

susíku, na co teď vlastně chytáš, když máš 3 baldy v bazaru? Nebo co jsi koupil na BVV?

Pátek 3. dubna 2009 v 10:09® adam
adam

TAk a dneska je řeka skoro nechytatelná,a tak to pěkně bralo vcera a predevčirem…ted akorát ten bordel..

Pátek 3. dubna 2009 v 9:26® Robur
Robur

Libor, jaro mám rád. Vždycky řeším, kde ty krásný ženský byly v zimě schovaný. Včera bylo radost jet MHD, během dne změna jak hrom.