Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 3. dubna 2009 v 19:11® HaDová
HaDová

Antichytej.cz> psát vlastní názor a v jednom odstavci urazit 2 lidi je trošičku rozdíl :-) …

Pátek 3. dubna 2009 v 19:10® filip111
filip111

Tomash: myslím, že může všechny na chytej jen potěšit, že budeš mluvit jen o konkurenci. Alespoň si s tebou neboudou lidi kteří tě poznají spojovat chytej.cz Hlavně si uvědom, že i negativní reklama funguje. Leckdy líp, než kdyby člověk jako ty vyprávěl, jak je to tu skvělý. Lidi si sami vyberou co se jim líbí.

Pátek 3. dubna 2009 v 19:09® HaDová
HaDová

Sander> písntěte mi adresu na edice@chytej.cz

Pátek 3. dubna 2009 v 18:52® regulus
regulus

Tomash, že tě to baví.

Pátek 3. dubna 2009 v 18:40® Tomash_prejmenovano

HaDová : Dostanu BAN za to, že jsem napsal svůj názor? adam : V 27mi letech máš dost hustý problémy, copak tě ještě trápí? Mazej na čabajku, maďarský ucho! :-D 1Mara : Možná až ti bude 60, tak budeš vědět, kde se píše jaký I,Y. Promlouvání do duše s gramatickými chybami se míjí účinkem :-D

Pátek 3. dubna 2009 v 18:38® Sander
Sander

havel > pozdě, já v domnění, že je to klasická papírová, která by se při prvním dešti sloupla, ji nalepil na tubus :-)

HaDová > výborně, šlo by to na mejl? Mám ho v kartě. Děkuji.

Pátek 3. dubna 2009 v 18:14® havel
havel

Sander> ale nepromokla. mam ji asi nejdyl ze všech a drží jak čert.

Pátek 3. dubna 2009 v 17:54® HaDová
HaDová

Sander> naše nálepka jezdí na autech už min měsíc a je v pohodě :-) klidně zašleme

Pátek 3. dubna 2009 v 16:50® Sander
Sander

HaDová > ptám se Tě jako zástupkyně zdejšího šerifa – nebyla by ta nálepka, co jste rozdávali na veletrhu, v počítačové podobě? Chtěl bych si ji dát na auto a ta vaše by tam brzy promokla :-) Nechal bych si ji vyrobit.

Děkuji.

Pátek 3. dubna 2009 v 16:44® Sander
Sander

adam > měls pravdu, řeka je v prdeli. Přecejen jsem to ale zkusil, vyžehlil jen jedinou rybu, ale stála za to. Večer ji sem hodím.

Pátek 3. dubna 2009 v 16:19® adam
adam

JO je tu trochu zmatek, ale to je ve vsem na svete.. antichytej – nemužes chytit rybu? nebo se ti nepostavi??

Pátek 3. dubna 2009 v 15:36® 1Mara
1Mara

Tomash možná až ti bude 40 let tak se konečně začneš chovat jako dospělí a né jako malej kluk .

Pátek 3. dubna 2009 ve 14:55® vagi
vagi

Antichytej.cz> tomashi, tomashi, klaun jsi byl, klaun jsi a klaunem zůstaneš… Nemusíš o tom ostatní přesvědčovat, my už to dávno víme. Chtěl jsem ještě napsat, jak se ostatním uleví, až dostaneš rozum, ale jak tak o tom přemýšlím, tak to asi nehrozí…

Pátek 3. dubna 2009 ve 13:07® HaDová
HaDová

Antichytej.cz> a zde usiluješ o další BAN?

Pátek 3. dubna 2009 ve 13:07® HaDová
HaDová

Antichytej.cz> HaD je v Norsku, ale už zřejmě víme kdo jsi ...... :-((

Pátek 3. dubna 2009 ve 13:05® Tomash_prejmenovano

Jojo, mstíííít, chci se mstíííít :-D HaDová je jasné kdo jsem, HaD ti to poví. O tom jak vyrazil za masařem parem!

Pátek 3. dubna 2009 ve 12:56® Libor
Libor

Antichytej.cz > takže se tu teď mstíš? Cítíš se ukřivděný? Nemusíš mít strach, ono to tady bez Tebe pojede.., jestli tu o to nestojíš, proč sem teda přispíváš? Jinak jsi myslím vítán, založ téma o rybách, dej sem fotky ať to jede… ? Takhle by to s tebou nešlo?

Pátek 3. dubna 2009 ve 12:51® HaDová
HaDová

Antichytej.cz> tak co kdyby jsi napsal, kdo vlastně jsi?

Pátek 3. dubna 2009 ve 12:50® Tomash_prejmenovano

HaDová> To byla nadsázka. A spíše rýpanec. Chodil jsem sem už za éry šéfa Václava a pak je mi nadělen BAN – vskutku neoprávněně, ale to neřešme, nestojím již o řádné oficiální členství v klubu chytej.cz. Naverboval jsem sem spoustu lidí, hodně jsem chytej.cz šířil mezi kluky, kteří o něm vůbec nevěděli, ale do budoucna budu mluvit jen o konkurenci. Nijak dramaticky to chytej jistě nezatíží, ale taky nezlepší. Bude to stejné jako teď – neslané, nemastné, nijaké.

Pátek 3. dubna 2009 ve 12:46® Tomash_prejmenovano

Robur : Pomalé či žádné okamžité načtení samotných stránek, zmatek ve struktuře diskuzí a fór, obrovský úpadek v počtu nových vzkazů, zmenšení hlavních fotek ve „Z lovu“. na to, že by změna měla být k lepšímu je toho až až!

Pátek 3. dubna 2009 ve 12:44® HaDová
HaDová

Antichytej.cz> souhlasím s Roburem, a dodám – proč máš pocit, že tě tu nikdo nemá rád??? :-)

Pátek 3. dubna 2009 ve 12:41® Robur
Robur

Antichytej, položne otázku jinak, co ti vadí, co by jsi zlepšil či udělal jinak a co jsi ochoten pochválit? Jinak je to plácnutí do vody.

Pátek 3. dubna 2009 ve 12:32® Tomash_prejmenovano

Shodnou IP? Myslím, že s nikým, HaDův BAN reaguje jen na můj nick, nikoliv na IP. Rybám a rybářům zdar, chytej zmar! :-D

Pátek 3. dubna 2009 v 11:51® HaDová
HaDová

Libor> zjistíme :-)

Pátek 3. dubna 2009 v 11:50® Libor
Libor

HaDová > nečeká žádnou, jen rejpe. Zajímalo by mě s kým má shodnou IP adresu.

Pátek 3. dubna 2009 v 11:44® HaDová
HaDová

Antichytej.cz> Promiň, ale jakou na to čekáš odpověď???

Pátek 3. dubna 2009 v 10:57® Robur
Robur

susíku, na co teď vlastně chytáš, když máš 3 baldy v bazaru? Nebo co jsi koupil na BVV?

Pátek 3. dubna 2009 v 10:09® adam
adam

TAk a dneska je řeka skoro nechytatelná,a tak to pěkně bralo vcera a predevčirem…ted akorát ten bordel..

Pátek 3. dubna 2009 v 9:26® Robur
Robur

Libor, jaro mám rád. Vždycky řeším, kde ty krásný ženský byly v zimě schovaný. Včera bylo radost jet MHD, během dne změna jak hrom.

Pátek 3. dubna 2009 v 9:11® Tomash_prejmenovano

HaD : Upozorňuji na krok zpět, co se „nového chytej.cz“. Není to přehledné, není to pěkné a navíc mě tu nikdo nemá rád! Bébébé