Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 24. března 2009 ve 13:49® HaD
-
Osprey: když já jsem takovej. I když vím, že to není růžové, snažím se dívat se trochu optimisticky. Kdybych to tak nebral, už bych se dávno zbláznil!
- Úterý 24. března 2009 v 11:02® Padis
-
Ku..a kde je to jaro chumelí jak svině.Já chci sluníčko
- Úterý 24. března 2009 v 10:45® cormaxx
-
inspo: Já tam bral 2× a vždy naprosto v pohodě.
- Úterý 24. března 2009 v 10:20® inspo
-
Zdravím. Nemáte prosím někdo zkušenosti s eshopem www.musov.info ? Mají tam jeden navijáček, který chci, o 600 Kč levnější než v ostatních shopech, ale nějak ten web ve mě nebudí důvěru. Díky za každou reakci.
- Úterý 24. března 2009 v 8:45® osprey
-
HaD: Není to pesimismus. Sedneš a za hodinu dostaneš záběr. Do konce vycházky nedostaneš další, další den nedostaneš žádný, pak to pokračuje ve stejném duchu. Ta ryba tam je fakt sama. Tam, co jsme v létě točili, bývaly desítky ryb. My jsme chytili tři, já pak ještě jednu. Dál ani prd. A když chybí střed, velké kusy hned tak nebudou. Já nejsem pesimista, ale realista, který tvrdí, že když je lednice prázdná, tak se holt nikdo nenažere
Můžu srovnávat posledních 15 let. To, co je teď, to je stín zašlé slávy. Je ale pravda, že jiné úseky řeky jsou na tom o chlup líp.
- Úterý 24. března 2009 v 7:19® Alov
-
CeP> Pravdu díž. Ani ne před rokem jsem ho pořídil klukovi a rybačka je s ním parádní. Když si vzpomenu, jak jsem ho zaprášený vytáhl z kouta v obchodě, tak nechápu, že tam tak dlouho mohl vydržet
- Úterý 24. března 2009 v 1:15® regulus
-
Vagi – mám od nich pokud se nepletu 4 proutky, 3 v řadě XT pro a ten čtvrtej si nevzpomenu a su línej se jít podívat. V každým případě to není Sportex, ale řekl bych taková velmi slušná střední třída. Byly ale určitý typy co stály za starou bačkoru.
- Úterý 24. března 2009 v 1:04® vagi
-
prutos: dík, žes na mě nezapomněl. Mail mvagovic@zlatestranky.cz, 602 114 387 Samozřejmě jsem ty názvy zapomněl, ale po tom Strkanickým dudáku se není co divit
- Úterý 24. března 2009 v 1:01® CeP
-
vagi> pokud se pamatuju, tak feeder Jaxon Siriux platil za naprostou spicku sve doby, tridy a cenove hladiny
- Úterý 24. března 2009 v 0:59® CeP
-
tak nad strkanicema prave radi snehova boure vichrice vanice fouka jako svina, snih lita uplne vodorovne a dvakrat zahrmelo
- Úterý 24. března 2009 v 0:56® vagi
-
regulus: aale, na veletrhu jsem koukal na nějaké jejich proutky, měli je u Mivardi, ale trošku jsem se toho bál. Ale nebyl to nějakej vážnej zájem. Dík za info.
- Úterý 24. března 2009 v 0:47® regulus
-
Voda – no jo, zvítěznuli jste, ale jen o docela malý prsa, možná to až tak nebylo o tom, že by byl Salfickej tak skvělej (tím nechcu říct, že chytal špatně), ale spíš ti naši blbci měli oko z kašparovy krávy, hráli sice líp, ale nedávali góly, ale za uměleckej dojem se hold v hokeju body nesbírají. Su zvědavej, jak si poradíte s baráží.
- Úterý 24. března 2009 v 0:32® regulus
-
Vagi co chceš od Jaxonů, je to atk trochu jako na houpačce, to co mám já, tak je OK, ale byly to ty dražší varianty (pruty), do jejich navijáků bych nešel, ale můžu se mýlit, u prutů je řada XT-pro dobrá volba.
- Pondělí 23. března 2009 ve 22:09® skwor
-
Sander: Ale to Spročko je pěkná mašinka, jestli je tohle to samé, tak to bude dobrý kup.
- Pondělí 23. března 2009 ve 22:09® Sander
-
skwor > ale koukám že Jaxon téměř zdvojnásobil počet ložisek
- Pondělí 23. března 2009 ve 22:04® Sander
-
skwor > měls pravdu, kopie jaxvině
- Pondělí 23. března 2009 ve 21:53® skwor
-
Sander: Mrkni na tohle, vypadá hodně podobně. http://rybarskysvet.cz/…sman-sw-spro S tím Spročkem jsem si točil a docela mě zaujal. Brzda mi ale připadala srovnatelná třeba s brzdou u Laguny.
- Pondělí 23. března 2009 ve 21:43® Sander
-
vagi > to nemohu. Ty navijáky jsou první věcí, co mám od této firmy. Dal jsem na slovo zkušeného a myslím, že nebudu zklamán.
Ten naviják se s přehledem vyrovná Red Arku, chod má možná ještě o něco lepší a co se týče unikátní brzdy, kterou třeba u Shimana používá až Stella, tak to by ti v případě zájmu prozradil Hecht, já do toho moc nevidím. Takže první dojem z této firmy velice kladný, víc říci nemohu.
- Pondělí 23. března 2009 ve 21:36® vagi
-
Sander: máš nějakou zkušenost s tou značkou (jaxon)? Koukal jsem na ní v Brně taky (na pruty), ale měl jsem trochu strach z kvality. Můžeš poradit?
- Pondělí 23. března 2009 ve 21:15® Libor
-
1Mara > ten lín je super!, nádherná ryba.., maš ještě nějaký jeho fotky?
- Pondělí 23. března 2009 ve 20:57® HaD
-
Sander: já věčný optimista věřím, že ano. Jdu do sauny. Po tom týdnu mi to bodne
- Pondělí 23. března 2009 ve 20:54® Sander
-
HaD > když ano, tak jen pro střední tok řeky. Výš a níž je tloušť ve všech velikostech. Výhodou této ryby je to, že nikomu nechutná a jen málokdo se jí cíleně věnuje. Snad jí to do budoucna pomůže.
- Pondělí 23. března 2009 ve 20:44® HaD
-
Sander: Míra je hodně velkej pesimista (tvrdí, že realista). Uvidíme, třeba to nebude tak černé.
- Pondělí 23. března 2009 ve 20:29® Sander
-
sus1 > kdepak na vláčku. Potřebuji klacky na položenou – na mníky a tlouště. Navijáci jsou tito: http://www.fishparadise.cz/…0-p-460.html , ale o velikost větší než jsou na odkazu. Na položenou docela luxus.
- Pondělí 23. března 2009 ve 20:26® sus1
-
Sander:Proutky na vláčku?můžeš prozradit něco o těch navijácích?
- Pondělí 23. března 2009 ve 20:24® Sander
-
sus1 > dva výborné navijáky a nějaké vláčecí nástrahy. Osahal jsem si tam ale pruty, které byly neprodejní, a ty dnes u nás ve městě objednal.
- Pondělí 23. března 2009 ve 20:23® Sander
-
HaD > nevydrží. Míra má pravdu v tom, že ta mladá generace tlouště tu chybí, a tam u něj je to ještě znatelnější. Takže tihle dědkové se odeberou na věčnost a řeka bude na delší čas bez velkých ryb.
- Pondělí 23. března 2009 ve 20:22® sus1
-
Sander:Bud zdráv,tak co sis nakoupil v Brně?
- Pondělí 23. března 2009 ve 20:18® HaD
-
sander: to neutečou a pokud je nesejmou kormoši, tak snad i vydrží
- Pondělí 23. března 2009 ve 20:08® Matys77
-
prosim vás znate někde Ohře7 od železničniho mostu dál děkuju