Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 22. března 2009 ve 14:13® Rico
-
Robur: k te fotce jak se ptal zda by sla vyfotit jinak, urcite ano, chtelo by to clonu vice uzavrit… skoda ze nevim presne informace jak byla fotka vyfocena… kdyby se ti chtelo muzes mi je napsat
a muzem prijit na to kde se stala chyba.. mozna i vyvazeni bile… ale rikam az budu vedet vic muzem si o tom popovidat… jinak pekna prochazka, zavidim
My jsme se misto toho placali po dalnici…
all: jdu si udedal stejk a poradnej a k tomu kopu brambor tak slintejte
- Neděle 22. března 2009 ve 13:57® Robur
-
a pro všechny trpělivé – kozy na závěr, ale to nebylo vše. Ještě jsem viděli nefalšovaný sníh, a když jsem šel blíž, tak jsem viděl díru v zemi, zdálo se mně, že tam kape voda, ale bylo to divné, protože od toho sněhu to bylo tak 10 m a povrch byl suchý. nakonec vidíte sami.
A to je vše přátelé, finále z cukrárny jsem nefotil. Jinak jsem si vzal foťák i dnes na ryby, celkem studený vítr a dva cejnky dlaňáčky. Prostě foťák mně ryby odrazuje.
- Neděle 22. března 2009 ve 13:54® 1Mara
-
Biik Mike – co to je za příšeru ? To jsi fakticky chytil sprsklího cejna a tolstolobikem ?
)
- Neděle 22. března 2009 ve 13:51® Robur
-
pak už jsem rozheldnu měli za zády, ti co vydrželi až sem, tak v další várce jsem viděli paní, co měla úžasný kozy.
Jaro potvrdila i první pampeliška a na závěr byl pěkný kostelík, ke kterému jsem ale nedošli, páč se tam obejvil nějkaý magor, který si lehl rovnou před dveře, tak jsme to pak obešli oblkoukem
- Neděle 22. března 2009 ve 13:47® Robur
-
pak už jsem spatřili cíl naší cesty, kde myslíte, že to je?
u druhé fotky je vidět Pálava, ale spíš jen z té rozhledny, myslíte, že se to dalo vyfotit jinakprotože fotka indiánksé vesničky se povedla o mnoho lépe, asi jsem Pálavu fotil do slunka
- Neděle 22. března 2009 ve 13:44® Sander
-
Chjo, musím jet.
- Neděle 22. března 2009 ve 13:43® Sander
-
standas > úplně tak dobrá zase není, protože to znamená, že budem ještě týden klepat kosu. A týden je dlouhá doba…
Robur > mohu potvrdit, že kosu jste tam moraváci měli včera solidní
- Neděle 22. března 2009 ve 13:42® standas
-
Sander: že si lepší zprávu dlouho neslišel ?
- Neděle 22. března 2009 ve 13:41® Robur
-
z polí jsem přešli do lesa, kde jsem se na nás podívalo sluníčko /co je na té fotce blbě, foceno na makro a ani jedna fotka se nepovedla/ a opět jsem minuli jednu krásně zamrzlo kaluž.
K čemu slouží popis fotky, když není vidět, takže člověk musí zadat klasický diskusní komentář?
- Neděle 22. března 2009 ve 13:40® Sander
-
standas > i takto nám to stačí, dík za dobrou zprávu.
- Neděle 22. března 2009 ve 13:37® standas
-
chtěl jsem vám dát obrázek s teletextu čt1 a nějak to nejde škoda, tak jen ve skratce na příští víkend a po má bej aš 15+
- Neděle 22. března 2009 ve 13:36® Robur
-
šli jsem dál a jaro se opravdu blíží, páč v nedaléké kaluži /nebo snad v zahradním jezírku/ už byla vají žabíčka, jsem zvědav co z toho bude, protože to bylo pod ledem
- Neděle 22. března 2009 ve 13:33® standas
-
tak třeba toto:
- Neděle 22. března 2009 ve 13:33® Robur
-
pak nááš lovecký pes objevil jakési kočičky
- Neděle 22. března 2009 ve 13:31® Robur
-
uživatel dokonce napsal text, ale něco se nezdařilo, takže
vyrazli jsem plni optimismu
ale nedaleká indianský kmen hned začal vysílat kouřové signály
- Neděle 22. března 2009 ve 13:30® Robur
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Neděle 22. března 2009 ve 13:27® Robur
-
rozhodl jsem se zlepšit ve fotografování, takže vás obšťastním výletním miniseriálkem ze sobotního výletu
- Neděle 22. března 2009 ve 13:25® standas
-
chlapi trochu optimismu:
- Neděle 22. března 2009 ve 12:16® Sander
-
adam > jsi tu? Musím po obědě na chatu na dřevo, vidím to s těma fiškama bledě, dostanu se asi max. k večeru. Jinak teď jsem byl chvilku na okounech, jsou tam… Zatím menší, ale v tom větru bylo asi 15ks dobrý.
- Neděle 22. března 2009 v 11:00® HaD
-
vogon: během týdne by se to mělo zprovoznit
- Neděle 22. března 2009 v 10:41® Sander
-
hecht > jo, bylo to pěkný. Večer jsem si docela zatočil, a vsadím se, že osprey se také „nasucho“ kochal dovezenými mašinkami
Titul nejlepší stánek vyhrál samozřejmě Chytej, těsně v závěsu Mivardi, jak už se dole píše, díky Davidu Maixnerovi – kterému tímto děkuji za ochotu, bo bez něj bych večer točil docela šunkama od Abu. Pěkné slečny byly k vidění samozřejmě u Chytej (co skwore?), na Nástrahy.cz, nebo i u „sousedů“, ale ta už tento stánek nezachránila.
- Neděle 22. března 2009 v 8:40® vogon
-
Asi jsem úplně mimo, ale nemůžu najít stránku Kdo je online. Nebo na novém webu není? Zdálo se mi dobré vědět, s kým mohu přímo poklábosit. Poradíte mi někdo prosím?
- Sobota 21. března 2009 ve 23:46® Kublaj
-
HaD: nevím kam mám psát připomínky k nový webu ale v regionální diskuzi tam je Hrade Králové místo Hradec Králové pls opravte to
- Sobota 21. března 2009 ve 23:45® hecht
-
Mimo to že se tam probralo mraky prutů, kolovratů a všelijakých doplňků byl i super pokec na stánku CHYTEJ s HaDem, a u Mivardi s DaMem. Oběma tímto děkuji za super přístup. HaD nás i rozmazloval dárečky z Chytejácké kolekce
- Sobota 21. března 2009 ve 23:40® hecht
-
Tak jsem zažil moc fajn den v Brně se Sanderem a Charem.Něco jsem i pořídil do skříně
- Sobota 21. března 2009 ve 20:09® Rico
-
HaD: ufff tak fotky jsou ok, jen proste fotak prestal tu kartu cist… takze jichsem hodim jen par jako ochutnavku a dam dohromady clanek
- Sobota 21. března 2009 v 19:31® chosebaits
-
Hoši,dnes u nás na schuzi v MO Kadaň byla prča.Schvalovala se k-70,ty argumenty proč ne byli opravdu luxus.Nakonec vše dopadlo dobře a k-70 prošla.Z asi 600 členu MO přišlo 44 lidí a z toho jih bylo asi 15náct z výboru.Učast byla tedy velká,skoro jsme se do toho kina nevašli.)
- Sobota 21. března 2009 v 19:26® adam
-
1Mara- krasne ryby, hlavně ten lín..
- Sobota 21. března 2009 ve 13:54® Alov
-
Prosím o smazaní duplicitních příspěvků z fora „Pouštět nebo nepouštět dravé ryby“. Nějak mi to zablblo a je to tam 5×
- Sobota 21. března 2009 ve 12:36® regulus
-
No fotky jsou standartně tady http://www.chytej.cz/…3-2009-sraz/