Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 19. března 2009 ve 13:02® sus1

Kubajs:Měl jsi v plánu je na něco použít?:-)

Čtvrtek 19. března 2009 ve 12:24® Kubajs
Kubajs

Konečně funguje i přídávání vzkazů?Škoda že se vynulovaly fishbony

Čtvrtek 19. března 2009 v 11:31® cercer
cercer

mě přihlašování fachčí naprosto dokonale…i to automatické..

Čtvrtek 19. března 2009 v 11:23® Robur
Robur

regule, takhle?

Čtvrtek 19. března 2009 v 10:56® gadasnik

Robur:každý má sfůj styl a každý jsme osobnost sama o sobě.NENÍ ŠKAREDÝCH ŽENSKÝCH,JSOU JEN TY,CO SE UMÍ A NEUMÍ OBLÍCT.

Čtvrtek 19. března 2009 v 10:43® Robur
Robur

cepe, nic nepřišlo

Čtvrtek 19. března 2009 v 10:39® Robur
Robur

Gadasnik, pošta nějak haprovala, už jsem si to nakreslil, otázka je na jaké úrovni. A pochopitelně se nemůžu dočkat, až se s tím pochlubím.

Čtvrtek 19. března 2009 v 10:36® HaD
HaD

pište vše prosím sem: http://www.chytej.cz/…e-chytej-cz/

Čtvrtek 19. března 2009 v 10:29® Rico
Rico

Ja uz bych se na ryby :-(( ( Ta skola me znici a ma za vinu ze se na ty ryby nedostanu :-(( (

Čtvrtek 19. března 2009 v 9:37® gadasnik

Robur:ty woe,mě se až teď zobrazila celá zpráva,tak tu mojí ber s nadhledem.JInak ten víkend??-stačilo by to ??

Čtvrtek 19. března 2009 v 8:45® sus1

Robur:Koukam, jak si to hned kulantně obešel s těma připomínkama?!Máš strach abys nedostal přes zoubek,vid??:-)) )) Ke změně určitě došlo,přihlášenej hned a listování se též zrychlilo,ostatní přijde.:-) Jinak souhlasim s Hadem a s panákama pro technika.Ne od každého jednu ale dvě štamprdle,at se řádně vyspí a nic ho neprobudí aspon dva dny.:-))

Čtvrtek 19. března 2009 v 8:43® gadasnik

Mara-jj,četl jsem to,jenom jsem chtěl vědět,jestli dělám něco blbě já bo jak to je správně.Kua nemám tu ani smajlíky a furt to po mně chce přihlášení. Robur-máš tam pisáníčko.........

Čtvrtek 19. března 2009 v 8:27® Robur
Robur

koukám, že se to vyspalo, asi si to dalo brněnské škopek, páč to běhá rychleji než včera. Spíš by se mělo vedení nějak vyjádřit, kam chce posílát náměty na zlepšení či komentáře, v té všeobecné diskusi to bude dost pomíchané. Myslím, že tydenní mlčení ničemu nepomůže, protože kdyby šli pánové špatnou cestou, tak je můžeme zastavit hned a ne se v něčem ještě týden patlat. Samozřejmě se při tom kritizování musí použít teplé lidské slovo.

Čtvrtek 19. března 2009 v 6:43® aspius
aspius

Jéééj, ten môj príspevok mal ísť do témy z fóra: „Nové Chytej.cz“. Poprosím adminov o jeho presunutie. Vďaka.

Čtvrtek 19. března 2009 v 6:37® aspius
aspius

Had: Nový portál vyzerá už na prvý pohľad veľmi dobre a po doladení bude určite tak aj fungovať. Konkurenciou sa nedaj znechutiť, veď tá je tu od toho, aby svojho rivala kritizovala. A ako doping počas tohoto obdobia „porodních bolestí“ Ti odporúčam pospevovať si refrén jednej známej piesňe od ruského dievčenského dua: „Nas nedogoňat…“.

Čtvrtek 19. března 2009 v 1:30® Rico
Rico

Tak dobrou pro dnesek valim spat…

Čtvrtek 19. března 2009 v 0:40® regulus
regulus

Sem si, jak je mým blbým zvykem semtam rejpnul, ale z druhé strany z vlastní zkušenosti vím, jak dokáže výpočetní technika zamotat šiškou, takže zklidněte hormon. Vzkaz pro Radima, jdi si zchrupnout ráno moudřejší večera. Pokud se designu týká, více méně se to dost podobá předchozímu grafickýmu zpracování a ani náhodou mi to nepřipadne podobný MRKu (byť tam nechodím), je to sice jiný než to bylo, ale pánové zamyslete se, nedá se spát na vavřínech, má to sice svoje muchy, ale to se dá odladit postupem času, já tu vidím několik velmi, ale velmi výrazných zlepšení a to jsem ještě neměl čas to pořádně zhlídnout.

Čtvrtek 19. března 2009 v 0:09® Rico
Rico

Tyyyy brdo, se tesim jak malej Jarda :-)

Čtvrtek 19. března 2009 v 0:09® CeP
CeP

Robur> robure, dostal jsi ode mne pred tremi dny osobku? ted jsem se tam dival a je to jako kdybych ji sice odeslal, ale neni tam jmeno komu..

Čtvrtek 19. března 2009 v 0:03® CeP
CeP

goood. prijedu s trakarem..

Středa 18. března 2009 ve 23:47® HaD
HaD

Přijďte všichni k nám na stánek! Máme pro všechny dárečky – čepice, odznaky (placky), nerezové přívěsky na klíče (nebo na vestu či na krk), nálepky na auto… a samozřejmě pohodu na stánku a odpočinek…

Středa 18. března 2009 ve 23:45@ ???

Přijďte všichni. Máme pro všechny dárečky – čepice, odznaky (placky), nerezové přívěsky na klíče (nebo na vestu či na krk), nálepky na auto… a samozřejmě pohodu na stánku a odpočinek…

Středa 18. března 2009 ve 23:23® Rico
Rico

Tyjo toto zoje kdyz se nekomu neco nelibi ;-) Chlapi odvedli velikej kus práce, už se tesim az chytejackej stanek vezmem se SuSíkem a Vagískem (muhehe) v pátek útokem :-) a budem kluky moc pochvalit osobne…

Středa 18. března 2009 ve 23:19® CeP
CeP

zeby Texy jen v diskuzich?

tady bude hlavicka
takovej lehkej pokus
o jednoduchou malou tabulku

tohle bude kurzivou a tohle zase tucne

Středa 18. března 2009 ve 23:17® 1Mara
1Mara

gadasnik- přečti si co napsal David ve 21,22:-)

Středa 18. března 2009 ve 23:10® gadasnik

HaD:prosímtě Dejve,jsem přihlášenej a u osobní pošty měto furt prosí,abych se přihlásil a v diskuzi se mi neobjevují za názvem diskuze enka,ty už nefungujou nebo se to nezobrazuje jenom u mně??nebo kua zas cosik dělám blbě??

Středa 18. března 2009 ve 23:06® 1Mara
1Mara

Eště že tu není Sus ten by mi zase dal :-)) )

Středa 18. března 2009 ve 23:04® 1Mara
1Mara

Jó souhlasím já si myslel že to takhle už zůstane , ale nemyslel jsem to jako že bych chtěl někoho odradit od Chytej , spíš jsem chtěl upozornit na to co mi to dělá a co mi tu chybí a těd když vím že to někdy bude v poho ažseto udělá a vychytá tak jsem už nad věcí a těšímse na ty stránky a novej Chytej.Nejsem spisovatel a snad mě David pochopil a ostatní taky co jsem chtěl říct. :-)

Středa 18. března 2009 ve 22:56® Alov
Alov

Hošííí… Dejte klukům čas. Já byl jednou svědkem spouštění obdobného blázince a osobně bych se tím živit nechtěl. V prvé řadě je třeba rozchodit veškeré funkce a pak se můžem bavit o nějakých úpravách na vzhledu. Ale mrčet tady jak stará Blažková…Klííííd přece ni ?! :-D

Středa 18. března 2009 ve 22:51® Sander
Sander

HaD > designově je to perfektní a jak jsem psal ve fóru „Nové Chytej“, tak si do pár dnů zvykneme :-)