Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 18. března 2009 ve 22:51® CeP
-
HaD> Davide posli uz radeji Radima spat. tohle neni zavod a co dyby se nam nedej boze nedozil patecniho hospodskeho veseleni..
- Středa 18. března 2009 ve 22:46® HaD
-
Co je namačkané? Užší text se lépe čte a kontextové menu usnadní pobyt na serveru…
- Středa 18. března 2009 ve 22:45® Char
-
Sorry, něják to našlo odeslat.
- Středa 18. března 2009 ve 22:44® Char
-
Je to nové a trochu moc namačkané na můj vkus, sned se to vychytá.
-
-
- Středa 18. března 2009 ve 22:37® sethy
-
HaD: Davide, nic si z toho nedělej, sám jsi určitě dnes viděl stánek Mrku, s chytej se to nedalo vůbec srovnat – jak tvůj přístup k ostaním tak samotnej stánek a vůbec všechno(ikdyž jsme ten Mrkařskej velkým obloukem obešli)
Za chvíli se doladí mouchy na webu a bude to. Jinak moc dík za odznáčky a nádhernou video-ukázku z té podvodnětočené dírkovačky:) všem doporučuji říct HaDovi at Vám to pusti-stoji to za to. Jo a rovnou si rezervuji jeden speciální RH-wobler-chytej-gomz-hand-made-edition:) jarryn21: doufám že to 4-hodinový vybírání prutu stálo za to, pořád si říkám, že jsem si ho měl vzit taky:)
- Středa 18. března 2009 ve 22:37® HaD
-
V pátek zřejmě přijede na veletrh a možná i na sraz. Když mu dáme každý po frťanovi, bude pěkně KO
- Středa 18. března 2009 ve 22:36® 1Mara
-
Má u nás paňáka
- Středa 18. března 2009 ve 22:31® Sander
-
HaD > chudák Radim.
My jsme ale věrní a trpěliví, měl by jít na kutě
- Středa 18. března 2009 ve 22:30® HaDová
-
Zkouška .....
- Středa 18. března 2009 ve 22:29® 1Mara
-
Davive ať si konkurence trhne levou , vydržíme a ažto bude vše v poho tak si myslím že to dude fajnový
- Středa 18. března 2009 ve 22:22® HaD
-
Všechny připomínky vedeme v patrnosti a pracujeme na tom. Nyní se intenzivně řeší rychlost stránek a je to na dobré cestě. Pak budeme pokračovat. Radim pracuje už 50 hodin nonstop a já Vás všechny moc prosím o shovívavost a doufám, že Vás současné „porodní bolesti“ od CHYTEJ.CZ neodradí. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ. DĚLÁME PRO VÁS SERVER, KTERÝ BUDE, JAK PEVNĚ VĚŘÍM, TO NEJLEPŠÍ, CO NA ČESKOSLOVENSKÉM WEBU BUDETE MOCI NAJÍT!
KONKURENCE SE TOHO HYSTERICKY BOJÍ A ZAČALA NÁS DNES NA VELETRHU POMLOUVAT. OFICIÁLNĚ JÍ TÍMTO DĚKUJI ZA PODPORU, PROTOŽE TO CHÁPEME JAKO SKUTEČNOST, ŽE JI SKUTEČNĚ VÁŽNĚ OHROŽUJEME.
- Středa 18. března 2009 ve 22:17® 1Mara
-
Ahoj klucí tak zatím jsem hodně sklamanej -když chci naject na chytej tak to dlouho trvá a když to naskočí tak napřed se mi ukážou celí seznam co tady je např. diskuze,forum,články,atd a potom když sjedu míší dolu najedu teprv na stranku chytej to je divný a takle by to být asi nemělo
, dále je to hrozně pomalý, nepřehledný,půlka smajlíků chybí a ikony na smajlíky jsou jiný než pak naskočej proč ?,nejsou tu mé fota v albumu,a furt mi to ukazuje abych se přihlásil a když se chci přihlásit tak se mi to schodí. Chápu že se musej asi vychytat mouchy , ale to by měl přeci někdo napsat né ???Takže jak jsem se těšil tak jsem dosti zklamán. A je to tu moc namačkaný na sebe
Snad to bude dobrý a trochu to ještě předělaj
- Středa 18. března 2009 ve 22:06® míra57
-
regulus: na pívku už jsem byl,jinak si myslím v poho… a držím palce.
- Středa 18. března 2009 ve 22:00® míra57
-
trohu to zlobí ale kdo tom trochu dělá pochopí,těď píšu do prázdné stránky.
- Středa 18. března 2009 ve 22:00® Kubajs
-
Ahoj tak je to tu celý nový co na to celý řikáte?
- Středa 18. března 2009 ve 21:59® Kubajs
-
Ahoj tak je to tu celý nový co na to celý řikáte?
- Středa 18. března 2009 ve 21:52® Kublaj
-
HaD: Ahoj kdy rozchodíte videa? Chtěl sem se kouknout na tanec se smáčky a nejde mi to.
- Středa 18. března 2009 ve 21:16® bubu
-
já nejsem v důchodu,tak počkám týden,aby porodní bolesti odezněly. Nemám rád inovace
- Středa 18. března 2009 ve 21:11® regulus
-
ladamaj – nic ve zlým, ale fakt to stačilo napsat jen jednou.
Je ale fakt, že se to vleče úplně zoufale, odešlu příspěvek a mezi tím než se to načte si můžu za rožek skočit na
.
- Středa 18. března 2009 ve 20:46® Rico
-
ty jo to je ale neco hehe
- Středa 18. března 2009 v 19:53® ladamaj
-
HaD>zdravím ráno se zadařilo to rozběhnout ale otvírání ruzných diskuzí nějak vázne.Můj názor je že předešlé stránky chodili lépe a bez problémů.Čekám než se neco zobrazí to sem ráno vlezu a možná že se do večera k něčemu dostanu no doufám že se vše zlepší.
- Středa 18. března 2009 v 19:43
-
Jak se pozná v diskuzi,že je tam novej přízpěvek?I ve foru.Zatim se mi tam nic neukazuje.
- Středa 18. března 2009 v 19:40® Rico
-
HaD> az budes mit chvilku muzes se podivat na muj ucet? Podle me se neco podelala pri prevodu databaze nebo tak, protoze uz jsem vyzkousel vsechno mozne a proste prispivat do fora nemuzu… diky moc
- Středa 18. března 2009 v 19:15® sus1
-
Tak po 50 minutách se mě podařilo opět přihlásit.
- Středa 18. března 2009 v 18:13® 1Mara
-
Ahoj klucí nemužu se vtom ještě orientovat a je to na zpusob Mrku
vše dlouho trvá , přeskakování na stránky atd.,mrzímě že je míň smajlíků, nemužu najít svá fota , no asi je to tím že to ještě nepracuje na plný výkon , jinak to jde musím si zvyknout jako jiní.
- Středa 18. března 2009 v 17:57® Alov
-
No tak vidím, že už se bohové přiklonili a server nám jede. Ke vzhledu bych jisté výhrady měl, ale vzhledem k tomu, že jde v prvé řadě o fukčnost, tak ten vzhled mě až tak nebere. Vše se mi zdá trošku komplikovanější a méně přehledné, ale to si časem obšlápnem. Jen mi připadne, že pole pro diskusi jsou trošku ušláplé. Každopádně za mravenčí důslednou práci dávám za 1 lehoučce s mínusem
P.S: No ale to zero u fishbonů Vám teda neodpustím pánové.
- Středa 18. března 2009 v 17:24® Rico
-
Tak porad nemuzu prispivat do jakehokoliv fora, jsem z toho cely smutny