Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 18. března 2009 v 11:59® regulus
-
Adam – když si na fotku klikneš, tak se ti otevře větší v novým okně, navíc si můžeš šipkama prohlížet fotky předchozí a následující.
- Středa 18. března 2009 v 11:59® regulus
-
Adam – když si na fotku klikneš, tak se ti otevře větší v novým okně, navíc si můžeš šipkama prohlížet fotky předchozí a následující.
- Středa 18. března 2009 v 11:51® Rico
-
Robur> kdyz si das radit froka dle poctu odpovedi tak na druhe nevo treti strance ten letosni veletrh najdes.
- Středa 18. března 2009 v 11:41® BigMike
-
Taj jsem se sem po noční kouknul a nestačím se divit – třeba se to zlepší, třeba si mé oči zvyknou, ale nevím, nevím… Je asi brzo něco komentovat:) A propó, jak se dostanu na třeba plavanou v diskusi? Když chci přejet myší a šipkou dolů, hned mi to mizí a jiné a jiné? Díky
- Středa 18. března 2009 v 11:36® adam
-
To budou opravdu takhel malé fotky v Z lovu? Připada mi že se to tu trochu zcvrklo na leve straně..a kde jsou stary smajlici??8-O ale jinak hezky
- Středa 18. března 2009 v 11:11® Rico
-
Tak jsem prisel na zajimavou vec, jsem zvedav zda to zlobi i neko dalsimu.
Proste nemuzu vkladat prispevky do fora, do diskuze vlozim ale do fora ne. Vyzkousel jsem ruzne prohlizece i vymazat pamet…
- Středa 18. března 2009 v 11:04® skwor
-
Funguje tu už něco jako Nka? Zatím jsem to neobjevil
A nějak mi nejde ani vyhledávání v klubu…
- Středa 18. března 2009 v 11:02® ladamaj
-
Prosím adminy o odstranění inzerátu prodeje lodě moc děkuji.
- Středa 18. března 2009 v 10:58® ladamaj
-
HaD>tak už jsem to spustil ale pořád se v tom plácám jinak to vypadá suprově.
- Středa 18. března 2009 v 10:55® Rico
-
Tak je to tak, proste do mnou zalozeneho forka nemuzu prispet, to je to o novem chytej, mám připravenej takovej delší příspěvek který jsem tam hnedka chtěl fouknout a ono nic, tak ho dám alespoň sem:
Na první pohled nové Chytej.cz působí velice kompaktně a přehledně, ovládaní je intuitivnější než v minulé verzi. Co velice oceňuji je hned na úvodní stránce sekce Fórum a Diskuze hned vedle sebe, výborný nápad. Jen mi u toho chybí počet nepřečtených příspěvků. Hlasování o založeném fóru zda ho zrušit nebo ne je velice povedený nápad a věřím, že se ujme a doufám bez zneužívání. Vkládání příspěvků je příjemnější a příprava na vložení tří obrázků hnedka pod editorem rextu je perfektní počin, jen bych uvítal možnost vložení příspěvku rovnou bez nutnosti použítí náhledu. Použití malého množství smajlíků, je rovněž vítáno
8-O
Další postřehy budu vkládat průběžně…
I když si myslí, že načasování této velké změny nebylo zrovna nejlepší, ale na druhou stranu chápu možnost ukázat se na veletrhu v novém světle.
Jsem rád, že náš internetový domov chytej.cz udělal veliký krok v před a přeji Davidovi mnoho úspěchů a úlovků nejen tady na serveru ale i u vody… Držím ti palce a myslím, že nejen já…
- Středa 18. března 2009 v 10:47® Rico
-
Robur: tak dej at si to pamatuje prohlizec a pak kliknes jen prihlasit.
All: ja nemuzu prispivat do mnou zalozeneho fora
( Koukam ze uz jsou tam nejake rekace ale ja tam nedam ani tuk, jedine me jeste napada ze to je moc dlouhe a nevejde se to tam a neni tam nastavene omezeni… to vyzkousim schvalne…
- Středa 18. března 2009 v 10:41® Robur
-
tak tak, ač jsem veletržní fórum našel, viděl i aktuální odpověď, tak nevidím fórum mezi aktuálními fóry, což mně hlava nebere.
- ještě prosím o radu, jak se trvale přihlásit, abych furtnemusel zadávat jméno a heslo
- Středa 18. března 2009 v 10:36® Rico
-
Hoj! HaD> Založil jsem nové fórum naprosto v pohodě, jen jsem ti k němu napsal delší příspěvek a on mi tam prostě ani za boha nejde vložit. Prostě nefunguje reakce na založené téma, jen jsem tě na to chtěl upozornit…
- Středa 18. března 2009 v 10:28® revoke
-
Forum je tady http://chytej.cz/forum/3673/
- Středa 18. března 2009 v 10:26® Robur
-
tak jsem Radima poprosil, aby obnovil to Veletržně srazové fórum. Tak uvidíme, každopádně jako překvapení přislíbila účast jedna celbrita z RS, tak si připravte otázky.
- Středa 18. března 2009 v 10:22® Kazan
-
HaD> s tím se počítá, hlavně že už to běží
nějak mi to chybělo. Jinak zvykám si rychleji jak od poslední upravy, mě se to zatím líbí.
- Středa 18. března 2009 v 10:19® HaD
-
Stále pracujeme a budeme za provozu ladit. Prosíme o shovívavost a všechny chyby a připomínky prosím hlašte nejlépe do mojí nebo revokeho osobní pošty.
- Středa 18. března 2009 v 9:58® vagi
-
nemůžu najít vyhledávač a nejde mi upravit odeslaný příspěvek po odeslání. Robure, už jsi našel veletržní fórum? Help. HaD: Klobouk dolů. Gratuluji h úspěšnému spuštění. To muselo být práce. Změny bolí, ale jde o zvyk. Pro nově příchozí, hodně atraktivní a my si zvykneme, až se naučíme, kde co je. Moc se mi líbí možnost se vyjádřit k možnosti smazat fórum.
- Středa 18. března 2009 v 9:51® hajan
-
Nechá se nějak nastavit vlastní logo stránek jako dřív?
- Středa 18. března 2009 v 9:47® hajan
-
Nemůžu se orientovat, snad se tu naučím pohybovat.
- Středa 18. března 2009 v 9:44® vagi
-
Jééé, tady toho je. Ztrácím přehled. Asi to bude chtít čas Fňuk, snad si zvyknu… Zdá se mi, že to chodí pomaleji.
- Středa 18. března 2009 v 9:42® vagi
-
Fňuk, snad si zvyknu…
- Středa 18. března 2009 v 9:28® skwor
-
Tak už to jede. Zatím se tu rozhlížím, snad se to časem poddá. Pěkný.
- Středa 18. března 2009 v 9:23® Cudla
-
Zatím se rozhlížím,ale vypadá to dobře.Jde o zvyk
- Středa 18. března 2009 v 9:00® filip111
-
Ahoj, dobrý, líbí se mi tu.
- Středa 18. března 2009 v 8:48® revoke
-
Ahoj, vítejte v nové diskuzi. Vaše komentáře budou vítány, nejlépe do mé osobní pošty.
- Středa 18. března 2009 v 8:47® Robur
-
ahoj, dobrý
- Pondělí 16. března 2009 v 19:24® sus1
-
1Mara> Tak to de.
- Pondělí 16. března 2009 v 19:15® 1Mara
-
jeden kaprlisohlávek a jeden cejnohlávek
- Pondělí 16. března 2009 v 19:07® sus1
-
1Mara> A jak to dopadlo?