Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.439 příspěvků, z toho 128439 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 6. března 2009 v 16:34® osprey
osprey

adam: Ten podvoďák s rousnicema byl před dvěma lety v jihočeských upřesňovacích podmínkách zakázán přímo výslovně. Ale ono se to rok od roku mění.

Já to dělat nebudu, mě by takhle chycená ryba netěšila. Druhým do toho taky mluvit nebudu, stejně si každý udělá co uzná za vhodné a nějak si to zdůvodní.

Pátek 6. března 2009 ve 14:29® 1Mara
1Mara

Sander uvidím jestli se mi podaří vůbec nějaký nasbírat , to už je let co jsem na ně chodil:-D

Pátek 6. března 2009 ve 14:18® Piranha
Piranha

adam> ja se tomu nedivim ze se fedrujou kukurici.Ja si pamatuju ze od konce srpna do rijna jsem na labi chytal jen prevazne na kuku.Tahal jsem na to kapry podoustve cejny plotice a dokonce i parmy a pstruha.Jak jsem dal cervy, nebo hnojacka, tak to prestalo brat.Potom do konce roku jen cervy a nic jinho.A ted zase cervy a spise s kombinaci hnojaka, nebo hnojaka samotnyho.Ale ted zkusim i tu kuku uz, je vic vody a jsou v trave a myslim si ze by to mohla byz dobra volba.Vim jedno, krmit a krmit.Jak jsem prestal obcas hazet kule, tak bylo pozaberech.Zabery byly ovsem razantni bud z prudka ohla spice, nebo po drobnem zachveni pruky tahly ohyb, jako kdyz do toho vjede klada.Zitra razim.

Pátek 6. března 2009 ve 14:10® Sander
Sander

1Mara > 3 měsíce jsem je tam měl nejdéle, vždycky je brzy zchytám.

Pátek 6. března 2009 ve 14:00® 1Mara
1Mara

Sander a jek dlouho ti asi tak vydrží ?pivo

Pátek 6. března 2009 ve 13:59® Zauwi
Zauwi

to Robur: já koupil tátovi k svátku 2 vepřový kolínka na ovárek:-) (4kg), tedka tu po nich pokukuju:-D

Pátek 6. března 2009 ve 13:59® 1Mara
1Mara

Robur já ryby nejím od mala a teď za poslední dva měsíce jsem jedl pangase asi 5× a můžu říct je to dobrý, bez kostí a je to cítit rybynou.pivo Vypadá to jako prý sumeček ? tak ti nevím , ale mně též chutná.:-)

Pátek 6. března 2009 ve 12:52® Robur
Robur

tak si smažíme doma pangase, cuketku atp., tak kdybyste něko měli hlad, tak ať máte o čem přemýšlet:-D .

Jinak pořád řešíme, co nám ten pangas vzhledem a chutí připomíná…manželce jako lepší kapr, já se nedokážu vyjádřit vůbec. Ale je to každopádně dobrý a bez kostí.

Pátek 6. března 2009 ve 12:19® adam
adam

konecne nefouka vitr, jdu k vode:-93;

Pátek 6. března 2009 ve 12:16® adam
adam

Tak jsem koukal ze tady byl kdysi problém s lovem sumců v době hájení. Nekdo tvrdil ze je to prasarna, lovit je kdyz jsou hajeni..no nevim co si myslite Vy? ja teda rozhodne lovit budu..samozdřejme kdyz se naky podari tak ho pustim.. a je to vubec v rozporu s rybarskym řadem??nahodit podvodak s rousnicema na pletené šnůře? na jaře kdy je tento lov dost zajimaví..:-/

Pátek 6. března 2009 v 11:57® Sander
Sander

1Mara > když je jich do stovky, tak v malém kýbli s hlínou, který mám v dolním šuplíku ledničky.

Pátek 6. března 2009 v 11:50® 1Mara
1Mara

Sander prosímtě pivo jakým zpusobem a kde si skladuješ ty rousnice ?

Pátek 6. března 2009 v 11:47® 1Mara
1Mara

Kurňa Sander ty ostudo takhle pozdě vstáváš jó :-D

Pátek 6. března 2009 v 10:49® Sander
Sander

sus1 > bych moc rád, ale za 5 minut vezu babči kámošku pro plínky. Proto ten budíček v 9:20.

Pátek 6. března 2009 v 10:47® sus1

Jedu na držkovku do bufetu v KT u Turečka.Kdo chce,přijdte.Zdar.;-)

Pátek 6. března 2009 v 10:31® sus1

Sander> Přesně,moje řeč.:->

Pátek 6. března 2009 v 10:30® Sander
Sander

sus1 > o moc jsem přišel. Skoro jasno, bezvětří, na slepém vemeni by se nažehlilo ryb… Jenže teplá postel je teplá postel.

Pátek 6. března 2009 v 10:28® sus1

Sander> Jo,to jo.Polednička jede za chvilku.:-D

Pátek 6. března 2009 v 10:23® Sander
Sander

Bre jitro. Dnes jsem si přivstal.

Pátek 6. března 2009 v 0:58® adam
adam

Piranha> Diky za pochvalu a za všimnuti, zajimavi asi čuměla na mně …:-D ..mam z toho radost…a taky jak jim posledni dobou chutna kukuřice,že by byla výraznějši v te zakalene vodě ??:-'

Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:41® 1Mara
1Mara

Damys krásnej candoš pivo ale na těch šutrech ccccc:-(( příště do trávy :-) ale jinak gratulačka.pivo

Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:36® cormaxx
cormaxx

Damys: pěkná fiška:-) Jezdíš tam přes Zaječice?

Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:56® cormoran
cormoran

Damys> Ty mi dáváš:) Gratuluju k candošovi… A taky trochu závidím:-)

Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:55® Alov
Alov

Ten Beneš je teda pěkný šmejd :-O =-|

Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:46® Damys
Damys

Omlouvám se za ty fotky ,měl jsem jen mobil a ještě jsem byl vyklepanej. tahal jsem ho 15 min a adrenalin mi tek snad i z uší.:-D Tento příspěvek sem 5.3.2009 ve 22:46 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor regulus

Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:12® Leník
Leník

Ahoj lidičky, chtěla bych se jít podívat v Táboře do štičí líhně, nevíte zda tam dělají nějaké exkurze? Na jejich stránkách nemůžu nic najít. Předem děkuju :-|

Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:01® chosebaits
chosebaits

LojzaRybka> nazdar pane.Neboj se nic,dnes jsem byl ve Vejprtech a sněhu je tam ještě hafo.Tudíš vody poteče dost.Jinak u nás prší.

Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:01® skwor
skwor

Kazan> Až bude lepší počasí, tak bych tam zajel na celodenní výlet. Určitě bych se ozval.

Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:00® Kazan

skwor> pokud by jsi tam měl cestu dej vědět, třeba budu mít volno, jel bych taky.