Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 6. března 2009 ve 14:18® Piranha
Piranha

adam> ja se tomu nedivim ze se fedrujou kukurici.Ja si pamatuju ze od konce srpna do rijna jsem na labi chytal jen prevazne na kuku.Tahal jsem na to kapry podoustve cejny plotice a dokonce i parmy a pstruha.Jak jsem dal cervy, nebo hnojacka, tak to prestalo brat.Potom do konce roku jen cervy a nic jinho.A ted zase cervy a spise s kombinaci hnojaka, nebo hnojaka samotnyho.Ale ted zkusim i tu kuku uz, je vic vody a jsou v trave a myslim si ze by to mohla byz dobra volba.Vim jedno, krmit a krmit.Jak jsem prestal obcas hazet kule, tak bylo pozaberech.Zabery byly ovsem razantni bud z prudka ohla spice, nebo po drobnem zachveni pruky tahly ohyb, jako kdyz do toho vjede klada.Zitra razim.

Pátek 6. března 2009 ve 14:10® Sander
Sander

1Mara > 3 měsíce jsem je tam měl nejdéle, vždycky je brzy zchytám.

Pátek 6. března 2009 ve 14:00® 1Mara
1Mara

Sander a jek dlouho ti asi tak vydrží ?pivo

Pátek 6. března 2009 ve 13:59® Zauwi
Zauwi

to Robur: já koupil tátovi k svátku 2 vepřový kolínka na ovárek:-) (4kg), tedka tu po nich pokukuju:-D

Pátek 6. března 2009 ve 13:59® 1Mara
1Mara

Robur já ryby nejím od mala a teď za poslední dva měsíce jsem jedl pangase asi 5× a můžu říct je to dobrý, bez kostí a je to cítit rybynou.pivo Vypadá to jako prý sumeček ? tak ti nevím , ale mně též chutná.:-)

Pátek 6. března 2009 ve 12:52® Robur
Robur

tak si smažíme doma pangase, cuketku atp., tak kdybyste něko měli hlad, tak ať máte o čem přemýšlet:-D .

Jinak pořád řešíme, co nám ten pangas vzhledem a chutí připomíná…manželce jako lepší kapr, já se nedokážu vyjádřit vůbec. Ale je to každopádně dobrý a bez kostí.

Pátek 6. března 2009 ve 12:19® adam
adam

konecne nefouka vitr, jdu k vode:-93;

Pátek 6. března 2009 ve 12:16® adam
adam

Tak jsem koukal ze tady byl kdysi problém s lovem sumců v době hájení. Nekdo tvrdil ze je to prasarna, lovit je kdyz jsou hajeni..no nevim co si myslite Vy? ja teda rozhodne lovit budu..samozdřejme kdyz se naky podari tak ho pustim.. a je to vubec v rozporu s rybarskym řadem??nahodit podvodak s rousnicema na pletené šnůře? na jaře kdy je tento lov dost zajimaví..:-/

Pátek 6. března 2009 v 11:57® Sander
Sander

1Mara > když je jich do stovky, tak v malém kýbli s hlínou, který mám v dolním šuplíku ledničky.

Pátek 6. března 2009 v 11:50® 1Mara
1Mara

Sander prosímtě pivo jakým zpusobem a kde si skladuješ ty rousnice ?

Pátek 6. března 2009 v 11:47® 1Mara
1Mara

Kurňa Sander ty ostudo takhle pozdě vstáváš jó :-D

Pátek 6. března 2009 v 10:49® Sander
Sander

sus1 > bych moc rád, ale za 5 minut vezu babči kámošku pro plínky. Proto ten budíček v 9:20.

Pátek 6. března 2009 v 10:47® sus1

Jedu na držkovku do bufetu v KT u Turečka.Kdo chce,přijdte.Zdar.;-)

Pátek 6. března 2009 v 10:31® sus1

Sander> Přesně,moje řeč.:->

Pátek 6. března 2009 v 10:30® Sander
Sander

sus1 > o moc jsem přišel. Skoro jasno, bezvětří, na slepém vemeni by se nažehlilo ryb… Jenže teplá postel je teplá postel.

Pátek 6. března 2009 v 10:28® sus1

Sander> Jo,to jo.Polednička jede za chvilku.:-D

Pátek 6. března 2009 v 10:23® Sander
Sander

Bre jitro. Dnes jsem si přivstal.

Pátek 6. března 2009 v 0:58® adam
adam

Piranha> Diky za pochvalu a za všimnuti, zajimavi asi čuměla na mně …:-D ..mam z toho radost…a taky jak jim posledni dobou chutna kukuřice,že by byla výraznějši v te zakalene vodě ??:-'

Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:41® 1Mara
1Mara

Damys krásnej candoš pivo ale na těch šutrech ccccc:-(( příště do trávy :-) ale jinak gratulačka.pivo

Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:36® cormaxx
cormaxx

Damys: pěkná fiška:-) Jezdíš tam přes Zaječice?

Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:56® cormoran
cormoran

Damys> Ty mi dáváš:) Gratuluju k candošovi… A taky trochu závidím:-)

Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:55® Alov
Alov

Ten Beneš je teda pěkný šmejd :-O =-|

Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:46® Damys
Damys

Omlouvám se za ty fotky ,měl jsem jen mobil a ještě jsem byl vyklepanej. tahal jsem ho 15 min a adrenalin mi tek snad i z uší.:-D Tento příspěvek sem 5.3.2009 ve 22:46 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor regulus

Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:12® Leník
Leník

Ahoj lidičky, chtěla bych se jít podívat v Táboře do štičí líhně, nevíte zda tam dělají nějaké exkurze? Na jejich stránkách nemůžu nic najít. Předem děkuju :-|

Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:01® chosebaits
chosebaits

LojzaRybka> nazdar pane.Neboj se nic,dnes jsem byl ve Vejprtech a sněhu je tam ještě hafo.Tudíš vody poteče dost.Jinak u nás prší.

Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:01® skwor
skwor

Kazan> Až bude lepší počasí, tak bych tam zajel na celodenní výlet. Určitě bych se ozval.

Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:00® Kazan

skwor> pokud by jsi tam měl cestu dej vědět, třeba budu mít volno, jel bych taky.

Čtvrtek 5. března 2009 ve 21:57® skwor
skwor

Kazan> Stejně se při povodních ta řeka vrátí do původního koryta a nějaká regulace tomu nijak nepomůže. Já tam chytal snad jenom třikrát, ale rád bych tam zase zajel.

Čtvrtek 5. března 2009 ve 21:52® Kazan

Sander> je mi jasné že to je lidem líto, ale měl by zvítězit zdravý rozum. skwor> Litávka je moc hezká, kolikrát jsem už jel okolo a říkal že si musím udělat čas taky na chytání, zatím z toho vždy sešlo. Podle mého se regulací jen zničí příroda a ničemu se nepomůže, spíš naopak. Poměrně zajímavé je že to nevadí ekoteroristům.