Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 21:44® skwor
-
Kazan> Něco podobného teď provádějí s Litavkou. A tam je to hodně velká škoda. Podle toho co vyprávěl hajan, to tam muselo být dřív naprosto perfektní. Jenomže kdeže ty loňské sněhy jsou…
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 21:44® LojzaRybka
-
1Mara>v krušnejch to nějak nechce tát
,voda se drží něco přes 70kb
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 21:43® Sander
-
Kazan > vím co je to prahnout po místě, které je člověku blízké. Voda r. 2002 mi defakto vzala dětství, ale až později jsem si uvědomil, že tohle bylo otázkou času. A díky Bohu, že to těch krásných 15 let vydrželo.
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 21:42® 1Mara
-
No a když si vemu že spousta vody jde do finále do Labe tak to zase budeme v Ústí plavat .
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 21:40® Kazan
-
Sander> a co se týče regulací to je debilita na entou, bo se srovnavají koryta a vykamenují to, následkem toho je, že se voda ještě zrychlí a jsou z toho ty nečekané záplavové vlny typu rychle přišla a rychle odešla
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 21:37® Kazan
-
Sander> což to už se rozprodala spousta pozemků v záplavových pásmech za komančů, mě spíš udivili lidi co jim byl nabídnut po záplavách pozemek jinde a oni ho odmítli že mají v daných místech kořeny (a to se jednalo většinou o pár stovek metrů). Takže sice jsou zakořenění ale pojišťovna jim barák nepojistí a při každém děšti trpí nespavostí.
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 21:32® Sander
-
Kazan > mě spíše udivuje, že na takovou stavbu dostali vůbec povolení. Přesně kvůli takovým případům se tak nehorázně kurví řeky regulacemi…
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 21:25® Kazan
-
Sander> To mi povídej, nepochopil jsem lidi co jim povodeň smetla barák a oni si ho na stejném místě postavili. Rozumní přestěhovali celé vesnice.
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 21:19® Sander
-
Kazan > nemaj si stavět baráky na břehu řeky… Když jsem ve zprávách viděl tu dámu, jak jí voda teče už kousek pod oknem, že to cítí i ve zdi, je mi jí sice líto, ale každý svého štěstí strojem.
JZ Čech se tento stav asi netýká.
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 21:14® Kazan
-
Sander> někteří lidi hlídají hladinu vody, jiní opravují kesery a podběráky až se budou zas honit ryby po poli
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 21:11® Sander
-
Hmm, já vůl se divil proč je tu tak mrtvo…
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 21:03® 1Mara
-
Máš pravdu to je pěkný
je vidět rtaťko že jsi opravdu už vystřízlivěl
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 20:58® Piranha
-
Koukal jsem na z lovu a jak tam dal adam tu fotku, tak jsem si vsiml detailu jak v oku podoustve je videt odraz adama jak ji foti, zajimavy, juknete.
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 20:33® vagi
-
Robur> blíží se veletrh a tak si děláš alibi? Stejně všichni víme, že ty spacáky máš ty.
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 12:42® sus1
-
Robur> To já vůbec nevim,jestli se našly
já je bohužel opravdu nemam.
- Čtvrtek 5. března 2009 v 10:42® Robur
-
sus, našly se ty spacáky nebo je to jak Regulovo TO?
- Čtvrtek 5. března 2009 v 0:47® adam
-
hecht> jo byla to docela sranda ,už jsem pospichal na ryby,a navijak jsem měl na 20kousku..
- Čtvrtek 5. března 2009 v 0:45® adam
-
regulus> jo diky moc,máš pravdu,to je tak se všim,když se o věci člověk nestará tak jdou do hajzlu..
- Středa 4. března 2009 ve 23:29® hecht
-
Sander> Lenochu, to nevíš jaký je to adrenalin, když to skládáš dohromady a nechceš aby zbylo něco navíc
Kua dneska bylo tak krásně, že jsem litoval mé absence u vody.
- Středa 4. března 2009 ve 23:18® regulus
-
adam> nenech se odradit, jsou to tu samí nemazači
Pokud to uděláš pořádně a zvolíš správnou vazelinu, tak prodloužíš životnost navijáku až na dvojnásobek. Pokud máš zájem, bylo tu na tohle téma kdysi fórum, třeba ti některý postřehy k něčemu budou. www.chytej.cz
- Středa 4. března 2009 ve 22:55® adam
-
no teda.. ja myslim ze zaslouži, ten muj naviak je DAM za 800 a ma tři roky..a ted je jak novej..a docela me to i bavilo. treba by se mi mohl posr.t pri zdolavani nake pěkne ryby..nebo na nakym rybařsym výlete..
- Středa 4. března 2009 ve 22:48® Sander
-
adam > já na to prdím. Zaprvé na to také nemám všechno potřebné nářadí, a zadruhé, ty moje verky si to ani nezaslouží :o) Maximálně tak promazat…a to jsem strojař kurňa, celkem wostuda!
- Středa 4. března 2009 ve 22:42® adam
-
jeste tam byl jeden malej sroubek,kterej drzi to telo pohromade,to nedoporučuju rozebrat ale slo to dobre vyčisti i takhle,strikačkou a jehlou pod tlakem..pekne to vyplachnout, vymeje se stara vazelina uplne i s tim bordelem
- Středa 4. března 2009 ve 22:35® adam
-
hele ani ne…to vis jsem restaurator (skoro)…jeste me cekaj dalsi 3..akorat na to nemam naradi
- Středa 4. března 2009 ve 22:33® Sander
-
adam > a nezbyly ti nějaké šroubky když jsi ho skládal?
- Středa 4. března 2009 ve 22:27® adam
-
jarni udržba naviaku,nevěřili by jste co tam bylo svinstva v te mechanice… pekne jsem ho vyčistil benzinem a znovu namazal..parada
- Středa 4. března 2009 ve 21:22® VODA
-
Piranha> Blahopreji !!!!!!!!!!!!!!
Tento příspěvek sem 4.3.2009 ve 20:26 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor BoBo-Falknow
- Středa 4. března 2009 ve 20:54® skwor
-
Kazan> Koukám, že všude to vypadá stejně.....
- Středa 4. března 2009 ve 20:46® Kazan
-
Procházka beze zbraní u Lužnice, aktuální stav vody na jezu u Matoušovského mlýnu