Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 2. března 2009 v 9:09® Scanix
-
cormoran> to je pravda, uvidime, jak ji to vydrzi az povyroste, zatim je to pro ni jeste zabavne, i kdyz se ji uz obcas nechtelo
- Neděle 1. března 2009 ve 23:42® standas
-
1Mara> ten kámoš používá mražený a jsou prej mněký, no uvidím každopádně vyskouším.
- Neděle 1. března 2009 ve 23:14® 1Mara
-
Standas na pánvičce to není to ořechový, já jsem přes hranolky ulítlej takže věř že ve friťáku jsou supr, ale jen domácí. Skrámu jsou moc tvrdý a nejdou napíchnout a lámouse
- Neděle 1. března 2009 ve 23:10® cormoran
-
Scanix: Tak koukám, že dcerka Tě ctí spoluúčastí u vody i v zimě:) Roste z ní paní rybářka:)
- Neděle 1. března 2009 ve 23:06® standas
-
1Mara> díky já sem trošku doufal že budo dobrý mražený,kvůli pohodlí a taky nevlastním friták,snad bude stačit pánvička
- Neděle 1. března 2009 ve 22:02® 1Mara
-
Standas tenkrát nám zbyly od večeře a ráno jsem je vzal na ryby že je hodím Šarině,to je mámy pes ona je miluje a zapoměl jsem na to a našel jsem je v kapse u bundy v pytlíku když jsem už byl na rybách. tak jsem si řekl hale co takle klucí hranolky ? a napřed pár drbanců a mezitím cca 5 ryb karas,cejn tak jsem dal větší kousek a za půl hoďky kapřík a s kámošem jsme se tomu hrozně smály že za chvíli budem nosit k vodě bifkeky
takže Standas normálně oloupu brambory nakrájím je a ve friťáku je usmažím , takle si je dělám pořád a jsou o 1000% lepší jak kupovaný a věř nebo né normálně na to někdy zachytám,ale jen občas a je fakt že mi na to jdou
jó nezapomeň je hodně osolit
- Neděle 1. března 2009 ve 21:50® Robur
-
Nicol, zde najdeš vše podstatné www.chytej.cz
a www.chytej.cz - Neděle 1. března 2009 ve 21:11® cercer
-
- Neděle 1. března 2009 v 19:44® Sander
-
nicol > nezlob se ne mě, ale jak chceš psát článek o pytlačení, když to slovo ani nenapíšeš bez hrubice?
- Neděle 1. března 2009 v 19:30@ ???
-
budu všem moc vděčná za jakékoliv informace, prosím popřípadě pište na e-mail
- Neděle 1. března 2009 v 19:29@ ???
-
ahojik pisu clanek o pitlaceni mohl by mi to nekdo trochu upřesnit?? kolik kusu za rok?? jake to jsou ztraty?? co byste mi mohli k tomu rict?? klidne i co se nejcasteji lovi azd
- Neděle 1. března 2009 v 19:11® standas
-
1Mara> to sem chtěl slyšet,a jak je upravuješ?
- Neděle 1. března 2009 v 18:48® 1Mara
-
Na ně my zobou kapři na Běle ale fakt chytám na ně teda né pokaždý , ale v létě to na ně funguje
- Neděle 1. března 2009 v 18:38® standas
-
Zderec kolegáčci,tak jsem včera dostal tip na novou nástrahu a to: HRANOLKY co vy na to?
- Neděle 1. března 2009 v 18:25® 1Mara
-
Poslal kámoš málem jsem si stříknul do kaťat
Eutanázie
Včera jsme se ženou vedli trochu hlubší rozhovor o různých životních situacích. Přišla řeč i na eutanázii.K této citlivéotázce o volbě mezi životem a smrtí jsem poznamenal:„Nechci, abys mě nechala žít v takovém stavu, kdy bych byl závislý na přístrojích a živený tekutou stravou z nějaké flašky.Kdybys mě někdy takto viděla, vypni přístroje, které mě drží přiživotě.“Ona vstala, vypnula mi televizi, počítač i ledničku a vylila
do záchodu.
No není blbá.....?
- Neděle 1. března 2009 v 16:07® regulus
-
CeP> spravil jsem po tobě tu diakritiku, ty češtinovej barbare.
- Neděle 1. března 2009 ve 14:46® CeP
-
vagi> na dekovani se ti muzu vis co… platit budes holomku.. tekutou menou!
- Neděle 1. března 2009 ve 13:00® vagi
-
admin: děkuji mnohokráte
- Neděle 1. března 2009 ve 12:07® vagi
-
admini, můžete, prosím, opravit hrubku v názvu fóra „jigovÍch“? Prosím, prosím.
- Neděle 1. března 2009 v 10:43® Sander
-
Tomik > tohle období je otázkou pár dnů, ale zima, ta je u nás od září do května…
- Neděle 1. března 2009 v 10:41® Tomik
-
Sander> Abych řekl pravdu taky se těším na jaro, ale nemám rád tohle období, kdy je led moc tenký na to aby se dalo dirkovat. V řekách teče hnědá kaše z odtávajícího sněhu, prostě hnus…To už radši pořádnou zimu:)
- Neděle 1. března 2009 v 10:28® Sander
-
Tomik > a tohle jako bonus:
Jak v dálce vidim zasněženy Říp řikám si: Praotče Čechu tys byl ale strašny cyp Kdyby si popošel ještě
o pár kilometrů dále tak jsem se teďka mohl kdesi v teple v plavkach valet Místo toho aby se člověk bál zajít do Tesca na nakupy jak jsou tam na tych rovných střechách sněhu kupy - Neděle 1. března 2009 v 10:26® Sander
-
Tomik > víš co…
To mokré bílé svinstvo padá mi za límec už čtvrtý měsíc
v jednym kuse furt prosinec Večer to odhážu namažu záda
a ráno se vzbudím
a zas kurva padá Děcka majú zmrzlé kosti
a sáňkujú už jenom z povinnosti Mrzne jak sviňa třicet pod nulu auto ani neškytne hrudky se dělaju v Mogulu Kolony aut krok-sun-krok bo silničáři ta jak každý rok su překvapení velice že sníh zasypal jim silnice Pendolíno stojí kdesi gu Polomy zamrzli mu všecky CD-ROMy
A policajti? Ti to jistí z dálky zalezlý do Aralky - Neděle 1. března 2009 v 10:23® Tomik
-
Sander> Nevím proč, ale poslední dobou mi zní v uších tato píseň:
Už je tu zase to pitomý jaro, ptáci řvou, šeříky smrdí, pro samý kuřata není kam plivnout,
v teple mi nakyslo strdí.Slunce do chalupy protivně leze, sněhulák už se mi hroutí, praskají ledy a vysychaj meze, Anička trapně se kroutí.
Kvůli ňáký pomlázce děti vrbu ničí, na zápraží housata jako hadi syčí.
Už je tu zase to pitomý jaro, nechodím raději k oknu, zase ty pupence květy a tráva, já jednou na jaře zcvoknu.
- Neděle 1. března 2009 v 9:46® skwor
-
Sander> Zní to krásně, co? Taky mi to zvedlo náladu.
cormaxx> SSH jsem tam nechal. Za prvé mám pocit, že na něj bude letos chytat každý a za druhé mám už tři doma
- Neděle 1. března 2009 v 9:35® Sander
-
Ti zpívající ptáci po ránu…Boží to muzika!!
- Neděle 1. března 2009 v 8:10® Padis
-
skwor>byl jsem na tom stejně taky jsem se krotil
- Sobota 28. února 2009 ve 22:42® cormaxx
-
skwor> to SSHčko (pokud to píšu spráně) si nechal v regále jo?
- Sobota 28. února 2009 ve 22:15® Sander
-
hecht > já byl dole, tam žádný takový náhon není
Ani jsem nenahodil.