Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 2. března 2009 v 9:09® Scanix
Scanix

cormoran> to je pravda, uvidime, jak ji to vydrzi az povyroste, zatim je to pro ni jeste zabavne, i kdyz se ji uz obcas nechtelo :-)

Neděle 1. března 2009 ve 23:42® standas
standas

1Mara> ten kámoš používá mražený a jsou prej mněký, no uvidím každopádně vyskouším.9-)

Neděle 1. března 2009 ve 23:14® 1Mara
1Mara

Standas na pánvičce to není to ořechový, já jsem přes hranolky ulítlej takže věř že ve friťáku jsou supr, ale jen domácí. Skrámu jsou moc tvrdý a nejdou napíchnout a lámouse ;-)

Neděle 1. března 2009 ve 23:10® cormoran
cormoran

Scanix: Tak koukám, že dcerka Tě ctí spoluúčastí u vody i v zimě:) Roste z ní paní rybářka:)

Neděle 1. března 2009 ve 23:06® standas
standas

1Mara> díky já sem trošku doufal že budo dobrý mražený,kvůli pohodlí a taky nevlastním friták,snad bude stačit pánvička:-1

Neděle 1. března 2009 ve 22:02® 1Mara
1Mara

Standas tenkrát nám zbyly od večeře a ráno jsem je vzal na ryby že je hodím Šarině,to je mámy pes ona je miluje a zapoměl jsem na to a našel jsem je v kapse u bundy v pytlíku když jsem už byl na rybách. tak jsem si řekl hale co takle klucí hranolky ? a napřed pár drbanců a mezitím cca 5 ryb karas,cejn tak jsem dal větší kousek a za půl hoďky kapřík a s kámošem jsme se tomu hrozně smály že za chvíli budem nosit k vodě bifkeky:-D takže Standas normálně oloupu brambory nakrájím je a ve friťáku je usmažím , takle si je dělám pořád a jsou o 1000% lepší jak kupovaný a věř nebo né normálně na to někdy zachytám,ale jen občas a je fakt že mi na to jdou :-D jó nezapomeň je hodně osolit9-) pivo

Neděle 1. března 2009 ve 21:50® Robur
Robur

Nicol, zde najdeš vše podstatné www.chytej.cz
a www.chytej.cz

Neděle 1. března 2009 ve 21:11® cercer
cercer
:-D :-D
Neděle 1. března 2009 v 19:44® Sander
Sander

nicol > nezlob se ne mě, ale jak chceš psát článek o pytlačení, když to slovo ani nenapíšeš bez hrubice?

Neděle 1. března 2009 v 19:30@ ???

budu všem moc vděčná za jakékoliv informace, prosím popřípadě pište na e-mail

Neděle 1. března 2009 v 19:29@ ???

ahojik pisu clanek o pitlaceni mohl by mi to nekdo trochu upřesnit?? kolik kusu za rok?? jake to jsou ztraty?? co byste mi mohli k tomu rict?? klidne i co se nejcasteji lovi azd

Neděle 1. března 2009 v 19:11® standas
standas

1Mara> to sem chtěl slyšet,a jak je upravuješ?pivo

Neděle 1. března 2009 v 18:48® 1Mara
1Mara

Na ně my zobou kapři na Běle ale fakt chytám na ně teda né pokaždý , ale v létě to na ně funguje :-) pivo

Neděle 1. března 2009 v 18:38® standas
standas

Zderec kolegáčci,tak jsem včera dostal tip na novou nástrahu a to: HRANOLKY co vy na to?;-)

Neděle 1. března 2009 v 18:25® 1Mara
1Mara

Poslal kámoš málem jsem si stříknul do kaťat :-D pivo

Eutanázie

Včera jsme se ženou vedli trochu hlubší rozhovor o různých životních situacích. Přišla řeč i na eutanázii.K této citlivéotázce o volbě mezi životem a smrtí jsem poznamenal:„Nechci, abys mě nechala žít v takovém stavu, kdy bych byl závislý na přístrojích a živený tekutou stravou z nějaké flašky.Kdybys mě někdy takto viděla, vypni přístroje, které mě drží přiživotě.“Ona vstala, vypnula mi televizi, počítač i ledničku a vylilapivo do záchodu.

No není blbá.....?

Neděle 1. března 2009 v 16:07® regulus
regulus

CeP> spravil jsem po tobě tu diakritiku, ty češtinovej barbare. :-D

Neděle 1. března 2009 ve 14:46® CeP
CeP

vagi> na dekovani se ti muzu vis co… platit budes holomku.. tekutou menou! :-D

Neděle 1. března 2009 ve 13:00® vagi
vagi

admin: děkuji mnohokráte

Neděle 1. března 2009 ve 12:07® vagi
vagi

admini, můžete, prosím, opravit hrubku v názvu fóra „jigovÍch“? Prosím, prosím.

Neděle 1. března 2009 v 10:43® Sander
Sander

Tomik > tohle období je otázkou pár dnů, ale zima, ta je u nás od září do května…

Neděle 1. března 2009 v 10:41® Tomik
Tomik

Sander> Abych řekl pravdu taky se těším na jaro, ale nemám rád tohle období, kdy je led moc tenký na to aby se dalo dirkovat. V řekách teče hnědá kaše z odtávajícího sněhu, prostě hnus…To už radši pořádnou zimu:)

Neděle 1. března 2009 v 10:28® Sander
Sander

Tomik > a tohle jako bonus:

Jak v dálce vidim zasněženy Říp řikám si: Praotče Čechu tys byl ale strašny cyp Kdyby si popošel ještě
o pár kilometrů dále tak jsem se teďka mohl kdesi v teple v plavkach valet Místo toho aby se člověk bál zajít do Tesca na nakupy jak jsou tam na tych rovných střechách sněhu kupy

Neděle 1. března 2009 v 10:26® Sander
Sander

Tomik > víš co…

To mokré bílé svinstvo padá mi za límec už čtvrtý měsíc
v jednym kuse furt prosinec Večer to odhážu namažu záda
a ráno se vzbudím
a zas kurva padá Děcka majú zmrzlé kosti
a sáňkujú už jenom z povinnosti Mrzne jak sviňa třicet pod nulu auto ani neškytne hrudky se dělaju v Mogulu Kolony aut krok-sun-krok bo silničáři ta jak každý rok su překvapení velice že sníh zasypal jim silnice Pendolíno stojí kdesi gu Polomy zamrzli mu všecky CD-ROMy
A policajti? Ti to jistí z dálky zalezlý do Aralky

Neděle 1. března 2009 v 10:23® Tomik
Tomik

Sander> Nevím proč, ale poslední dobou mi zní v uších tato píseň::-D

Už je tu zase to pitomý jaro, ptáci řvou, šeříky smrdí, pro samý kuřata není kam plivnout,
v teple mi nakyslo strdí.

Slunce do chalupy protivně leze, sněhulák už se mi hroutí, praskají ledy a vysychaj meze, Anička trapně se kroutí.

Kvůli ňáký pomlázce děti vrbu ničí, na zápraží housata jako hadi syčí.

Už je tu zase to pitomý jaro, nechodím raději k oknu, zase ty pupence květy a tráva, já jednou na jaře zcvoknu.

Neděle 1. března 2009 v 9:46® skwor
skwor

Sander> Zní to krásně, co? Taky mi to zvedlo náladu.

cormaxx> SSH jsem tam nechal. Za prvé mám pocit, že na něj bude letos chytat každý a za druhé mám už tři doma :-D

Neděle 1. března 2009 v 9:35® Sander
Sander

Ti zpívající ptáci po ránu…Boží to muzika!!

Neděle 1. března 2009 v 8:10® Padis
Padis

skwor>byl jsem na tom stejně taky jsem se krotil

Sobota 28. února 2009 ve 22:42® cormaxx
cormaxx

skwor> to SSHčko (pokud to píšu spráně) si nechal v regále jo?:-D

Sobota 28. února 2009 ve 22:15® Sander
Sander

hecht > já byl dole, tam žádný takový náhon není :-1 Ani jsem nenahodil.