Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 26. února 2009 v 19:06® Kazan
-
dangerous fishing> v profilu máš že rybaříš od roku 2000, to je už pár let, co zkusit takhle napsat nějaký článek, a poslat ho HaDovi. Chytejácké oblečení je za to také, nebudeš muset žebrat o body a určitě budeš mít dobrý pocit, že jsi pro to tričko taky něco udělal.
- Čtvrtek 26. února 2009 v 19:05® dangerous fishing
-
kdo rikal ze jsem tu jen kvuli tomu ucim se a uz jsem se tady naucil hodne tomu ver a to jak si rekl ze zebram a sem jen kvuli vecim ne to fakt ne ale kdyz to chces slyset blbe ale uplne popravde- triko chytej se mi libi a mel bych aspon triko ktery bych pouzival jen na ryby a jeste s logem chytej a to ze je to zadarmo je pekny a taky je to jeden z duvodu to priznavam ale nei to jen ten duvod lepe receno proc bych si ho kupoval kdyz ho muzu mit levnejc a uplne stejne ale jestli vam to vadi tak se omlouvam a necham toho ale prijmout neni neslusnost!!!!! ale uplne normalni!
- Čtvrtek 26. února 2009 v 19:00® dangerous fishing
-
doufam
- Čtvrtek 26. února 2009 v 19:00® Koudy
-
dangerous fishing> co? nepřipadá ti trochu trapné tady takto „žebrat“??!! Vím že ti někteří tady fishbony nabízeli…ale to ještě neznamená že bys je měl přijmout… Navíc když sis teď takto o ně řekl jen jsi potvrdil to co psali ostatní-že jsi tady pouze jen kvůli tomu abys nasbíral body a dostal zdarma chytejvěci a ne aby ses např.něco přiučil v rybařině…
- Čtvrtek 26. února 2009 v 19:00® dangerous fishing
-
pocky zas tak naznacovyt nemusis ale co je na tom spatneho? poprosil jsem? jen jsem se zeptal a videl si ze jsou i takovy co o to nestoji tak budu mit aspon triko chytej.cz a nejen ja
- Čtvrtek 26. února 2009 v 18:54® skwor
-
dangerous fishing> Když vidím, co kvůli tomu „někteří“(hádej kdo třeba) jsou schopní udělat, tak by bylo rozumnější to zrušit.
- Čtvrtek 26. února 2009 v 18:53® dangerous fishing
-
skwor na jednu stranu mas pravdu ale na druhou stranu to neni zase tak spatny napad např. uz jenom propagace serveru chytej.cz za to ze si prihlaseny dostavas bony a pak levneji tricko nebo neco s logem chytej.cz a taky je to pekny takze fishbony maji taky neco od sebe ale nevite jestli to teda jde nejak prevest? me se to libi
- Čtvrtek 26. února 2009 v 18:47® skwor
-
Já bych FishBony v klidu zrušil. Původní záměr se podle mě moc nezradil a spíš toho všichni využívají a nadělá to víc škody než užitku.
- Čtvrtek 26. února 2009 v 18:46® dangerous fishing
-
Koudy> ??? neco mi uniklo ? co tim myslis?
- Čtvrtek 26. února 2009 v 18:44® Koudy
-
dangerous fishing> tak to už je fakt maras…
- Čtvrtek 26. února 2009 v 17:56® dangerous fishing
-
to by bylo naprosto perfektni moc bych ti byl vdecnej ale vubec newim jak to prevyst ani newim jestli to vubec jde
- Čtvrtek 26. února 2009 v 17:54® dangerous fishing
-
dekuji ale jak?
- Čtvrtek 26. února 2009 v 17:36® 1Mara
-
Vem si moje . Ja je nechci .
- Čtvrtek 26. února 2009 v 17:32® dangerous fishing
-
Prosim prosim pekne moc bych chtel tricko chytej.cz ale potrebuju si koupit novy pruty takze nemam prachy nepomohli by jste mi prosíííím pěkně s nějakyma fishbonama? prosiiim Kdyby to slo prevest treba nekomu kdo by je nechtel moc bych byl rad dekuji Lukáš
- Čtvrtek 26. února 2009 v 16:30® bohus
-
jo jinak díky za radu snad to zvládnu.poslední dobu už myslím jen na to kdy konečně budu moc vyrazit
- Čtvrtek 26. února 2009 v 16:27® bohus
-
taky se na nic jinýho netěším.už at je ten sních v pr. jsem z Liberce a sami v televizi vidíte jak to tu vypadá děs běs
- Čtvrtek 26. února 2009 v 15:51® FishmanAlda
-
u nas na vysocine tez ale tak jak jsem koukal na net od pristiho tydne by melo nastoupit jaro jak se patri
- Čtvrtek 26. února 2009 ve 14:54® inspo
-
Tak nevím jak jinde, ale tu v Ostravě zase padá to bílé svinstvo
. Včera jsem byl na semináři v Praze a tam sníh snad letos neviděli.
- Čtvrtek 26. února 2009 ve 14:39® 1Mara
-
Bohouši je to jednoduchý skuz to tahem rukou a sám vycítíš jestli si ta ryba veme vlasec z navijáku musí ti to jít trošičku ztuha , ale né uplně a záleží jakej použiješ vlasec, čím jemnější tak tím více ten vlasec musí jít povolit .
- Čtvrtek 26. února 2009 ve 14:37® 1Mara
-
A co tomu říkáte ?
- Čtvrtek 26. února 2009 ve 14:36® bohus
-
lidi prosím nebijte mě zeptám se asi jako uplnej pitomec.pujdu za pár dní poprve sám k vodě a ted si nejsem jistej jak poznám že mám brzdu na navijáku spráívně povolenou.jak má být volná .ještě jednou se omlouvám snad mě neukamenujete
- Čtvrtek 26. února 2009 ve 14:36® 1Mara
- Čtvrtek 26. února 2009 ve 14:35® 1Mara
-
Vydrž neco stím provedu
- Čtvrtek 26. února 2009 ve 14:30® inspo
-
1Mara> odkaz nějak nefunguje
- Čtvrtek 26. února 2009 ve 14:25® 1Mara
-
Tak unás to jde , jsem zvědavej jestli to pujde taky na jiných revýrech ? www.roudnicenl.cz
- Středa 25. února 2009 ve 21:29® Alov
-
sus1> Podle aktivity asi hooodně
- Středa 25. února 2009 v 15:25® Sander
-
CeP > proč tak složitě… Když pošlu příspěvek ještě jednou, ten samý a kompletní, zpravidla to klapne, je to ucelené a zbývá už jen smazat původní text bez fotek. Což je pro vás nesjpíše jednodušší než pak zpětně dávat dohromady 2 příspěvky (text + foto).
- Středa 25. února 2009 ve 12:50® CeP
-
hecht, Zoles> dobre. beru. stane se. pak ale neni problem pripsat jednou vetou k fotkam ze patri k predchozimu prispevku, nebo ze se nepovedly napoprve odeslat… misto kousavych poznamek k adminum… vsak my umime i jine veci nez jen mazat a presouvat.
- Středa 25. února 2009 v 10:15® sus1
-
Alov> Kolik jich potřebuje??
- Středa 25. února 2009 v 10:14® sus1
-
HaD:Tak jak jste začli s veletrhem?