Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 26. února 2009 v 19:06® Kazan

dangerous fishing> v profilu máš že rybaříš od roku 2000, to je už pár let, co zkusit takhle napsat nějaký článek, a poslat ho HaDovi. Chytejácké oblečení je za to také, nebudeš muset žebrat o body a určitě budeš mít dobrý pocit, že jsi pro to tričko taky něco udělal.

Čtvrtek 26. února 2009 v 19:05® dangerous fishing
dangerous fishing

kdo rikal ze jsem tu jen kvuli tomu ucim se a uz jsem se tady naucil hodne tomu ver a to jak si rekl ze zebram a sem jen kvuli vecim ne to fakt ne ale kdyz to chces slyset blbe ale uplne popravde- triko chytej se mi libi a mel bych aspon triko ktery bych pouzival jen na ryby a jeste s logem chytej a to ze je to zadarmo je pekny a taky je to jeden z duvodu to priznavam ale nei to jen ten duvod lepe receno proc bych si ho kupoval kdyz ho muzu mit levnejc a uplne stejne ale jestli vam to vadi tak se omlouvam a necham toho ale prijmout neni neslusnost!!!!! ale uplne normalni! :-|

Čtvrtek 26. února 2009 v 19:00® dangerous fishing
dangerous fishing

doufam

Čtvrtek 26. února 2009 v 19:00® Koudy
Koudy

dangerous fishing> co? nepřipadá ti trochu trapné tady takto „žebrat“??!! Vím že ti někteří tady fishbony nabízeli…ale to ještě neznamená že bys je měl přijmout… Navíc když sis teď takto o ně řekl jen jsi potvrdil to co psali ostatní-že jsi tady pouze jen kvůli tomu abys nasbíral body a dostal zdarma chytejvěci a ne aby ses např.něco přiučil v rybařině…:-((

Čtvrtek 26. února 2009 v 19:00® dangerous fishing
dangerous fishing

pocky zas tak naznacovyt nemusis ale co je na tom spatneho? poprosil jsem? jen jsem se zeptal a videl si ze jsou i takovy co o to nestoji tak budu mit aspon triko chytej.cz a nejen ja

Čtvrtek 26. února 2009 v 18:54® skwor
skwor

dangerous fishing> Když vidím, co kvůli tomu „někteří“(hádej kdo třeba) jsou schopní udělat, tak by bylo rozumnější to zrušit.

Čtvrtek 26. února 2009 v 18:53® dangerous fishing
dangerous fishing

skwor na jednu stranu mas pravdu ale na druhou stranu to neni zase tak spatny napad např. uz jenom propagace serveru chytej.cz za to ze si prihlaseny dostavas bony a pak levneji tricko nebo neco s logem chytej.cz a taky je to pekny takze fishbony maji taky neco od sebe ale nevite jestli to teda jde nejak prevest? me se to libi

Čtvrtek 26. února 2009 v 18:47® skwor
skwor

Já bych FishBony v klidu zrušil. Původní záměr se podle mě moc nezradil a spíš toho všichni využívají a nadělá to víc škody než užitku.

Čtvrtek 26. února 2009 v 18:46® dangerous fishing
dangerous fishing

Koudy> ??? neco mi uniklo ? co tim myslis?:-93;

Čtvrtek 26. února 2009 v 18:44® Koudy
Koudy

dangerous fishing> tak to už je fakt maras…:-O =-| :-((

Čtvrtek 26. února 2009 v 17:56® dangerous fishing
dangerous fishing

to by bylo naprosto perfektni moc bych ti byl vdecnej ale vubec newim jak to prevyst ani newim jestli to vubec jde:-)

Čtvrtek 26. února 2009 v 17:54® dangerous fishing
dangerous fishing

dekuji ale jak?

Čtvrtek 26. února 2009 v 17:36® 1Mara
1Mara

Vem si moje . Ja je nechci .

Čtvrtek 26. února 2009 v 17:32® dangerous fishing
dangerous fishing

Prosim prosim pekne moc bych chtel tricko chytej.cz ale potrebuju si koupit novy pruty takze nemam prachy nepomohli by jste mi prosíííím pěkně s nějakyma fishbonama? prosiiim Kdyby to slo prevest treba nekomu kdo by je nechtel moc bych byl rad dekuji Lukáš:-)

Čtvrtek 26. února 2009 v 16:30® bohus

jo jinak díky za radu snad to zvládnu.poslední dobu už myslím jen na to kdy konečně budu moc vyrazit

Čtvrtek 26. února 2009 v 16:27® bohus

taky se na nic jinýho netěším.už at je ten sních v pr. jsem z Liberce a sami v televizi vidíte jak to tu vypadá děs běs

Čtvrtek 26. února 2009 v 15:51® FishmanAlda
FishmanAlda

u nas na vysocine tez ale tak jak jsem koukal na net od pristiho tydne by melo nastoupit jaro jak se patri ;-) :-)

Čtvrtek 26. února 2009 ve 14:54® inspo

Tak nevím jak jinde, ale tu v Ostravě zase padá to bílé svinstvo :-(( . Včera jsem byl na semináři v Praze a tam sníh snad letos neviděli.

Čtvrtek 26. února 2009 ve 14:39® 1Mara
1Mara

Bohouši je to jednoduchý skuz to tahem rukou a sám vycítíš jestli si ta ryba veme vlasec z navijáku musí ti to jít trošičku ztuha , ale né uplně a záleží jakej použiješ vlasec, čím jemnější tak tím více ten vlasec musí jít povolit .;-)

Čtvrtek 26. února 2009 ve 14:37® 1Mara
1Mara

A co tomu říkáte ?:-D

Čtvrtek 26. února 2009 ve 14:36® bohus

lidi prosím nebijte mě zeptám se asi jako uplnej pitomec.pujdu za pár dní poprve sám k vodě a ted si nejsem jistej jak poznám že mám brzdu na navijáku spráívně povolenou.jak má být volná .ještě jednou se omlouvám snad mě neukamenujete

Čtvrtek 26. února 2009 ve 14:36® 1Mara
1Mara

www.roudnicenl.cz

Čtvrtek 26. února 2009 ve 14:35® 1Mara
1Mara

Vydrž neco stím provedu :-((

Čtvrtek 26. února 2009 ve 14:30® inspo

1Mara> odkaz nějak nefunguje :-((

Čtvrtek 26. února 2009 ve 14:25® 1Mara
1Mara

Tak unás to jde , jsem zvědavej jestli to pujde taky na jiných revýrech ? www.roudnicenl.czpivo 9-)

Středa 25. února 2009 ve 21:29® Alov
Alov

sus1> Podle aktivity asi hooodně :-D

Středa 25. února 2009 v 15:25® Sander
Sander

CeP > proč tak složitě… Když pošlu příspěvek ještě jednou, ten samý a kompletní, zpravidla to klapne, je to ucelené a zbývá už jen smazat původní text bez fotek. Což je pro vás nesjpíše jednodušší než pak zpětně dávat dohromady 2 příspěvky (text + foto).

Středa 25. února 2009 ve 12:50® CeP
CeP

hecht, Zoles> dobre. beru. stane se. pak ale neni problem pripsat jednou vetou k fotkam ze patri k predchozimu prispevku, nebo ze se nepovedly napoprve odeslat… misto kousavych poznamek k adminum… vsak my umime i jine veci nez jen mazat a presouvat.

Středa 25. února 2009 v 10:15® sus1

Alov> Kolik jich potřebuje??:-D

Středa 25. února 2009 v 10:14® sus1

HaD:Tak jak jste začli s veletrhem?:-)