Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 20. února 2009 v 16:10® Mary
-
Zoles> Tohle je dobrý i hezký pohled ale podívej se na foto na plochu do ryb na ,,losfedos,, jak toho okouna drží, taky bych ho chytla za drž. a s pořádným palcem s nechtem.Tento příspěvek sem 20.2.2009 v 17:28 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor CeP
- Pátek 20. února 2009 v 15:23® sus1
-
Robur> Pošleš je po vagim,
do Plzně to mam jen 40 Km a to je sakra blíž.
- Pátek 20. února 2009 v 15:11® Robur
-
dobrá, počkám do 1. 3.
- Pátek 20. února 2009 ve 14:53® HaD
-
Robur> no ješět že mi neříkáš „nedělej Vágnera“
vydrž, je únor!!!
- Pátek 20. února 2009 ve 14:22® Zoles
-
Od toho mame pean, aby sme tu rybu ,pokud mozno vyhackovali ve vode. Delam to i vlete natos v zime. Ne jako 2 kolegove ktere jsem vcera potkal. 20cmvi rybky cpali do 5timetroviho podberaku, pak na breh,sucha ruka atd a v zaveru sli podberakem zpet do vody,a to jen proto ze meli blbej flek a nechtelo se jim lezt dolu.
- Pátek 20. února 2009 ve 14:18® Zoles
-
adam> Vidis a ty me budes porad presvecovat abych sem ty fotky strkal.A ty parmy stejne nezerou takze je to marny.
- Pátek 20. února 2009 ve 13:44® Robur
-
Hade, nedělej Zagorku a pusť nějaké info o srazu. Termín, místo, za chvílu se začnou plánovat dovolenky…a taky se už můžeme těšit
- Pátek 20. února 2009 ve 13:41® HaD
-
CeP> dobře napsáno, Jsi šikula. Prioritní by měl být rozumný a šetrný přístup k rybě. A nakonec taková fotka ve vodě, je možná to nejhezčí…
- Pátek 20. února 2009 ve 13:41® Robur
-
sus, a jak ti předám spacáky?
- Pátek 20. února 2009 ve 13:30® Zoles
-
Vcera supr lov. Ty pocty si uz radsi necham pro sebe. Snat se nebude nikdo zlobit ze chodim i v zime na ryby a ze obcas nakou i vyfotim. Adame do toho!Tento příspěvek sem 20.2.2009 v 17:28 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor CeP
- Pátek 20. února 2009 ve 12:55® sus1
-
CeP> Ano.
- Pátek 20. února 2009 ve 12:51® CeP
-
Robur> to uz se tak nekdy prihaziva i kdyz nechces. ostatne asi nejsem sam. nekde tu probliklo ze i sus zvazuje neucast, ne?
- Pátek 20. února 2009 ve 12:49® Sander
-
adam > chudinky fousaté…také jim můžeš dopřát chvíli klidu, už tak mají co dělat přežít zimu.
- Pátek 20. února 2009 ve 12:34® LojzaRybka
-
Nedávno se tu řešil Raven Brno,že končí,včera mě přišel mejl s reklamou a je tam psáno že nepočítají poštovné a dokonce tam mají i dost věcí „tak že končí je asi fáma“
- Pátek 20. února 2009 ve 12:33® adam
-
ja myslim ze tech lidi co se rada podiva je vic nez tech co jim to vadi…
jdu na ryby.. - Pátek 20. února 2009 ve 12:31® cercer
-
adam:záleží na obsahu..někdy budeš exhibicionistou už s jednou!!
- Pátek 20. února 2009 ve 12:25® adam
-
Ale to jsem nevedel,že kdyz poslu 3 fotky do diskuze z lovu,tak jsem exhibicionista…vždit kolikrat se ta diskuze nezměni ani za 3dni..
…
jdete radeji na ryby - Pátek 20. února 2009 ve 12:23® Sander
-
CeP > teprve čas ukáže, zda je to vyřešené. Pokud tomu bude naopak, s podobnými reakcemi se tu setkáš znovu. Uvidíš. Tvůj příspěvek zapadne a plátno bude volné.
- Pátek 20. února 2009 ve 12:21® adam
-
......................
- Pátek 20. února 2009 ve 12:20® Robur
-
Cepe, proč nejedeš do Brna na BVV?
- Pátek 20. února 2009 ve 12:16® CeP
-
all > pro vsechny ostatni. prosim nereagujte prilis na muj prispevek. max jen par vecnych poznamek. nerozmazavejme to uz dal. vzpomenme na nerozvaznost vlastniho mladi. kluci potrebovali po hube, to uz myslim od vas dostali a tim bych to povazoval za vyresene, at z toho zasejc nevytvorime nejakej monstrproces jako treba hon na carodejnice. dik za pochopeni.
- Pátek 20. února 2009 ve 12:13® CeP
-
dangerous fishing, OndraČ> chlapi, trochu jsem vam procistil vcerejsi zapisy „Z lovu“ jen par poznamek proc jsem to udelal. uplne zbytecne to tam zaplacavate prispevka a fotkama, pricemz jsem presvedcenej o tom, ze se to dalo vyridit jednim jedinym se dvema fotkama. drzte se prosim urcenych pravidel. Diskuze Z lovu neni urcena pro klaboseni, od toho je Vseobecna, ani exhibicionismu. od toho jsou zase fotoalba. Tim samozrejmne nechci rict abyste tam nic nedavali. to jiste ne. klidne se pochlubte, ukazte co jste ulovili, ale prosim trochu zdrzenlivposti a stridmosti. zvlaste s prihlednutim k soucasnym podminkam. uplne presne to vystihl Ospey. rybu pokud to jen trochu pujde netahat z vody, nezmoulat a vyhackovat ve vode. pak vas radi pochvalime a leckdo, kdo se k ted k vode nedostane, bude i zavidet. takze prosim.. zapisy maji mit minimalne aktualni datum lovu a techniku lovu. prilozte jednu fotku.. nebo i dve kdyz uz to musi byt, zvlast silni exhibicionisti vyuziji moznosti tri fotek. dalsi prispevek s fotkama z toho sameho lovu uz tam nepatri. jo a prosim fotky otacet, abych nemusel pokladat monitor, nebo si k prohlizeni lehat na kanape. neni to nic tezkeho a zvladne to i cvicena opicka jako treba regulus. a kdyz nebudete neco vedet, zeptejte se.
- Pátek 20. února 2009 ve 12:08® adam
-
osprey– jojo, zrovna se jdu podivat k vode, i kdyz snezi jak v pohadce,tak nevim co tam uvidim.. a co chytim tak to uz vubec nevim…ale je tam krasne, celkem teplo a bílo…
- Pátek 20. února 2009 v 11:27® osprey
-
Přidám se. Pokud teď někdo chytá, tak nežmoulat v ruce a sklepat z háčku nejlíp už ve vodě. Nedávno jsem měl možnost zachytat si na feeder fakt velké ryby. Sestavu jsem si vychytal, bylo třeba ji už jen zjemnit. To jsem neudělal, bo bych ty ryby akorát k…il a prostě jsem tam už nešel.
Byli jsme tam tři a udělali jsme to tak všichni.
I tohle by se mělo po vlastech českých šířit, páč jinak si ty ryby domordujem sami. Krásně je to vidět na pstruhovkách, kde dá borec 50 podmíráků za vycházku a pak se diví, kam ty ryby mizí. - Pátek 20. února 2009 v 7:26® Alov
-
vagi> Už i k nám…A s úrokama
- Pátek 20. února 2009 v 1:46® cercer
-
no,teď jsem mrknul na ,,z lovu" a čumim!!To jsou mi lovci!
- Čtvrtek 19. února 2009 ve 23:42® gomz
-
skwor, Sander:Je to tak. Když pominu, že tahle dvojice tu v poslední době zaplácává všechny diskuze, tak tohle je fakt zbytečné. A mám pocit, že napsat to nějak mírněji by se minulo účinkem.
dekuji i za forum domaci vyroby-souhlasim a davam za pravdu.
- Čtvrtek 19. února 2009 ve 23:11® hecht
-
vagi> Na každého jednou dojde. Aspoň nejsou ochuzeni o sněhulákování .-))
- Čtvrtek 19. února 2009 ve 22:17® vagi
-
Alov> vždyť se páníšek ještě nedávno chlubil, že máte pomalu 15+?
))) Tak už to došlo i k vám?
- Čtvrtek 19. února 2009 ve 22:06® sus1
-
Robur se přihlásil
byla reklama.