Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.439 příspěvků, z toho 128439 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 10. února 2009 v 18:37® Sander
-
Bojím se rána. Až 15cm sněhu…:o(
- Úterý 10. února 2009 v 18:36® Kubajs
-
Piranha:tak to nězkopíruje ale přepíše ne
- Úterý 10. února 2009 v 16:33® HaD
-
Piranha> to opravdu nejde
- Úterý 10. února 2009 ve 14:53® OndruchM
-
foks01> nezávidím, ale jak jsem to viděl, tak jsem si nemohl pomoct
- Úterý 10. února 2009 ve 14:48® BlueShark
-
Piranha: neco co se Ti objevi na obrazovce nejde nekopirovat. bouzel
- Úterý 10. února 2009 ve 14:37® Piranha
-
HaD> Dejve slo by udelat nejak to, aby se nedala osobka kopirovat?Myslim si, ze by to melo bejt osobni a ne verejne sirit to, co mu chtel clovek vzkazat osobne, bez divaku.
- Úterý 10. února 2009 ve 14:34® 1Mara
-
- Úterý 10. února 2009 ve 14:18® foks01
-
Mára-závidí ti člun
- Úterý 10. února 2009 ve 13:57® 1Mara
-
Ondruh M no jó nóó
- Úterý 10. února 2009 ve 13:49® Piranha
-
Tomash, v useku 5km Biliny neni zadna moznost mechanickeho poskozeni ryby.Travim kolem Biliny mnoho casu i bez prutu a videl jsem jen volavky Milion kormoranu a nutrie.Vydra tezko, ta tam neni a nikdo ji nikdy ani nevidel.Bud kočka, nebo ja rikam kormorn,ale nemohl ho nejak treba srovnat a jak si s nim hazel, rovnal ho a karas se snazil uprchnout, sedrel si supiny.Ale je mi to fuk, ma to chlapak za sebou a at si kazdej prebere sam co ho tak pomordovalo
- Úterý 10. února 2009 ve 12:59® OndruchM
-
1Mara> objednat není od slova oběd
- Úterý 10. února 2009 v 11:56® Kubajs
-
1Mara.tak mnoho spokojených let při používání
- Úterý 10. února 2009 v 10:56® 1Mara
-
Vagi a je obědnáno
- Úterý 10. února 2009 v 1:13® Koudy
-
vagi> no já ho jel asi 3krát…máš na výběr…buď se ubytuješ v kepmu v Červeným Kláštoře a budeš řeku sjíždět od přehrady v Stromowce Wyzne po Kroscienko-tento úsek je asi nejhezčí na Dunajci,kemp je super,včetně osvěžoven
navíc si můžeš udělat výšlap na Tri koruny,kde je nádherný výhled nařeku a okolní hory. Nebo druhá varianta je jet řeku tři dny:1den.Stromowce Wyzne-Kroscienko,cca. 25km 2.den Kroscienko-Bockov,cca 15km 3.den Bockov-Starý Sacz,cca. 22km Osvěžovny nějaké jsou…ale lepší je mít „nabitý“ raft-jistota je jistota
- Úterý 10. února 2009 v 0:59® 1Mara
-
Jo jo koupím tadytu co jsi mi doporučil je vidět že to máš pod palcem
máš os.
- Úterý 10. února 2009 v 0:58® vagi
-
mára: jinak ještě k té pumpě. Stačí tam přehodit čudlík a místo nafukování vyfukuje, taky nahoru i dolu, proto jí používáme, páč ten raft luxusně vycucne. Tak hodně štěstí při výběru.
- Úterý 10. února 2009 v 0:50® vagi
-
mára: nápodobně, taky jsem nevěděl, že tu máme kolegu, který má stejné problémy jako ženy. Taky má pravidelně periodu, objevuje se tu v pravidelných intervalech a v nich prudí a prudí a prudí. Pak na čas zmizí a přijde perioda a je tu zas.
- Úterý 10. února 2009 v 0:28® 1Mara
-
No vidíš to jsem nevěděl ale to je ještě věcí co nevím
každopádně Vagi díky za radu. Poslechnu
- Úterý 10. února 2009 v 0:21® vagi
-
mara: my vždycky používáme tuhle. Půjčujeme si jí ve vodácké půjčovně z toho odkazu, foukáme s tím 4 rafty a ještě nikdy jsme neměli problém. A je to za chvíli hotovo a ty Colorada nejsou žádný drobečkové. Je to rychle, protože to fouká při pohybu nahoru i dolů. Jen pozor, občas je potřeba z ní vylít vodu, protože když s ní vyfukuješ, tak jde z člunu nejen vzduch, ale vždycky i nějaká voda.
- Úterý 10. února 2009 v 0:07® 1Mara
-
Vagi ta pumpa zase není tak drahá , jsou i dražší né ? Myslíš že tadyta konkrétně bude makat jak má ? nebo jsou ještě výkonější ?
- Úterý 10. února 2009 v 0:01® vagi
-
Jak jste ho jeli dlouho a hlavně jak to tam vypadá po cestě s osvěžovnama?
- Úterý 10. února 2009 v 0:00® 1Mara
-
Klucí kdo chce odpověď co se tu děje mezi Tomasem a mnou a ostatníma tak mi to napište prosím na osobku mile rád mu to vysvětlím, né na netu to sem nepatří.Díky.
- Pondělí 9. února 2009 ve 23:54® Koudy
-
vagi> Dunajec je parádní…moje nejoblíbenější Slovenská řeka…z těch co jsem zatím jel…
navíc je záruka že tam vždy poteče voda…nahoře je přehrada která upouští kvůli pltím…
- Pondělí 9. února 2009 ve 23:50® vagi
-
Koudy. co ten Dunajec? Ten mě moc zajímá. Jaký to tam bylo?
- Pondělí 9. února 2009 ve 23:47® Koudy
-
vagi> my tam byli taky v červenci…
a horko bylo taky dost…sice jedna holčina na fotce na sobě má mikinu ale měla myslím teplotu… tak to jsme se možná fakt někde potkali…i když my jsme jeli ten týden více řek-kromě Hronu ještě Dunajec,Váh a měli jsme jet i Oravu ale bylo málo vody
- Pondělí 9. února 2009 ve 23:42® Tomash
-
Úsměvné je, že ve výhružných zprávách nepíše gramatické hrubky, asi je zvyklej.
- Pondělí 9. února 2009 ve 23:36® Tomash
-
Velké 1Marovo finále – naznačuje, že i ví, kde bydlím…
Jsem na tebe zvědavej v Bárovce ty hrdino jak budeš mluvit !!!
- Pondělí 9. února 2009 ve 23:35® Tomash
-
HaD and all – aby se dokreslila inteligence kolegy 1Mara a aby bylo jasno, kdo dostal BAN (já), čtěte od spodu, je to žůžo a vypovídá to o vyrovnanosti 1Mary, dejte na něj pozor. Je to kopie osobek mezi mnou a 1Marou
odesláno v pondělí dnes ve 22:23® 1Mara Tebe chytím a seřežu tě jako v americkým filmu !!!!
původní zpráva ze dne 9.2.2009, 22:21
Muži, vyser se na mě, neznáme se a ani netoužím tě poznat! Nikdy v životě jsem nikomu nevyhrožoval, tak mi nenaznačuj podobné žvásty! OK? Jednej za sebe, ne za ostatní, nejsi nikoho mluvčí, tak se prober z toho snu. Howgh
původní zpráva ze dne 9.2.2009, 22:16
Tak si myslím že nejsem sám kdo bude mít tendle názor. Tady to není forum o tvé debilitě chlapče a tvé vyhrožovací metodě na Mooodyho ! a ostatním. !!!!
- Pondělí 9. února 2009 ve 23:29® vagi
-
Alov: to není tak zlý, to Colorado je na tom podobně Koudy: tak to je mazec, jsme se tam možná potkali, my tam byli v červenci, když padaly ty teplotní rekordy
- Pondělí 9. února 2009 ve 23:26® Koudy
-
vagi> ta moje fotka je taky z Hronu roku 2007