Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.439 příspěvků, z toho 128439 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 7. února 2009 v 19:00® Alov
Alov

foks01> Takže at to ukončíme… Fotky jsem viděl asi 2×. Nedokážu zhodnotit, zda jsou tyto myslivecké fotky špatné či dobré. To asi dokáže posoudit jen myslivec. Nedokážu si ale představit fotku, kde se třeba myslivec mazlí s živým kancem nebo živou veverkou a nebo drží v náručí živou srnku… Ono se to s rybářskýma fotama asi dost dobře porovnávat nedá. Ono možná fotka, kde cca 15 cm okoun vysí za tlamu na vlasci je lepší, čili humánnější. No nevím. Ale asi jsem taky zvrhlík. Budiž… Můj vztah k přírodě prosím neber do svých úst. Neznáš mě, já neznám tebe, tak bych byl rád, kdyby naše diskuse zůstala v rovině názorové a nezvrhla se v rovinu osobního hodnocení, nedej bože napadání.
A když ti ta fotka s tou veverkou připadá hnusná nebo tě nějakým způsobem pohoršuje, tak se občas koukni na Fishing & Hunting a tam teprv uvidíš chvástání se v pravém slova smyslu. Ale to k lovu zřejmě patří stejně tak, jako prezentace ryb nástražní velikosti zde v sekci „z lovu“. Akorát že na tu rybičku se asi nepostavíš jako např. na buvola. Tím bych to ukončil, protože se zjevně v tomhle neshodnem…;-)

Sobota 7. února 2009 v 18:41® Kubajs
Kubajs

:-D :-D omlouvám se chtěl jsem napsat obor

Sobota 7. února 2009 v 18:41® Kubajs
Kubajs

skwor:taky nexculuji ale myslel jsem bobr?

Sobota 7. února 2009 v 18:35® skwor
skwor

Kubajs> Školu ;-) ale tomu co provádím já, bych studium neříkal ani náhodou.

Sobota 7. února 2009 v 18:31® Kubajs
Kubajs

skwor:ty studuješ co?

Sobota 7. února 2009 v 18:20® skwor
skwor

Tomash> Jo, vysokoškoláci mají život :-))

Sobota 7. února 2009 v 18:06® sgt.mooody

Tomash:Promin ale je celkem velkej rozdíl mezi malou nástražní rybičkou jako například plotičkou a danělou,plotic je všude hafo,ale třeba u nás v lese daněl moc neni:-/

Sobota 7. února 2009 v 18:05® Tomash
Tomash

jiris> To taky není zvěř, ale jirisova útočná veverka možná jo, nevim :-D

Sobota 7. února 2009 v 18:00® jiris
jiris

Tomash> a co hejno dravých útočných veverek, to jako pořád taky není zvěř?

Sobota 7. února 2009 v 17:53® Tomash
Tomash

foks01> Hlupáčku, čti, co sem píšu. Dělám myslivost, navíc preparuju. Veverku sejmulo auto, ty bys ji vzal, pochoval a pobrečel si u hrobečku, já ji vezmu, pověsím za nohu – nechám ji vykapat (krev by jinak ušpinila srst) a počkám tři dny, aby zaschla krev, pak ji stáhnu, kůži vyčiním, zhotovím model a veverku zvěčním. Chápeš to? Chvást, chvást, chvást. Kde jsem se s ní chvástal? Veverka není zvěř, takže s myslivostí nemá společného vůbec nic chytrolíne. skwor : Budu tam až od března – dělám pondělky, úterky a středy. Školu mám jen ve čtvrtek :-D Alov : Jsem moc rád, že i nemyslivec si dokáže udělat nenukleární názor a zachovat si zdravý rozum. Díky

Sobota 7. února 2009 v 17:46® foks01
foks01

Alov-podívej se na ty fotky znovu a jestli ti to přijde normál tak máš asi hodně kladný vztah k přírodě,…ta veverka je v pořádku podle tebe se tím tady chvástat??..jestli je myslivost o tomhle tak k čertu s ní

Sobota 7. února 2009 v 17:27® skwor
skwor

Tomash> Včera jsem se toulal nedaleko toho obchodu, ale nevěděl jsem, jestli tam už děláš. Jinak bych zašel.

K tématu: Myslivci jsou mi volní.

Sobota 7. února 2009 v 17:23® foks01
foks01

Tomash-seš nej,tak už se v tom nerejpej…pro mě si střelec pro zábavu .

Sobota 7. února 2009 v 16:48® Char
Char

Regulace zvěře je nutná a na talíři tuze chutná. :-D A někdo to dělat musí.

Sobota 7. února 2009 v 16:37® chosebaits
chosebaits

Alov> já beru nějakou regulaci zvěrě,ale nemohu zabíjení nazvat koníčkem.To po mě nechtěj.

Sobota 7. února 2009 v 16:27® Alov
Alov

chosebaits> A zabít zvěř, která je v revíru nežadoucí je co??? To by nám tu taky za chvilku mohli lítat přemnožené lišky nebo stáda kanců. Viz. před pár lety přemnožení jeleni v Jeseníkách. Neskutečné škody. Tak proč by měli tu zvěř třeba střílet vojáci, když to můžou udělat hospodáři (myslivci), které to ke všemu baví že…

Sobota 7. února 2009 v 16:19® chosebaits
chosebaits

Alov -zabíjet zvířata není u mne koníček.Zabijíme zvířata z nutnosti,že.Aby jsme neměli podvíživu.

Sobota 7. února 2009 v 16:09® Alov
Alov

Heh. Docela zajímavá směsice názorů. Takže i já ten svůj přidám jestli teda můžu. chose> Tvé srovnání (13 : 17 : 11) je tak trošku dost mimo. Nevím co si myslet o tvrzení, že střílení do zvířat je proti tvému gustu. To jako že má myslivec ten kus doběhnout, naučeným chvatem skolit a uškrtit ho nebo mu aplikovat smrtící injekci??? Blbost, ale prostě to nechápu. Já, ač nejsem nimrod, tak na tom nic tak špatného nevidím. . . Rybář si jde lapnout rybu a jako zbraň má prut. Myslivec jde po nežádoucím kusu a jako zbraň má flintu. Co na tom? Má ji umlátit klackem? Nechápu tyto názory.¨ Muž je odpradávna lovec. Na tom nikdo nic nezmění. Proč provozujem střelbu na terč, fandíme fotbalu, hokeji a jiným sportům, kde se každý snaží dosáhnout nějakého terče resp. branky?? Tak už nemelte hovadinky hoši. Ta ryba na háčku taky z toho nemá zrovna orgasmus že…:-'

Sobota 7. února 2009 v 16:05® chosebaits
chosebaits

Tomash>to jsi napsal ty

Sobota 7. února 2009 v 15:59® Tomash
Tomash

chosebaits> Ano a ty jsi mě odhalil, gratuluju:-)

jiris> Castle clout – fajná hra 9-)

Sobota 7. února 2009 v 15:53® jiris
jiris

Tomash> proste to nejede, co na tom odkazu je, najdu si to.

Uslechtilejsi rodokmen nez ja ma kdeco :-))

Sobota 7. února 2009 v 15:47® chosebaits
chosebaits

Tomash> tak to jsem nečekal.Právě jsi se ukázal.

Sobota 7. února 2009 v 15:43® Tomash
Tomash

chosebaits> Protože jsem úchylák, všech úchyláků futrál. :-))

Sobota 7. února 2009 v 15:41® chosebaits
chosebaits

Tomash> Proč děláš rybyřinu a proč myslivost???

Sobota 7. února 2009 v 15:40® Tomash
Tomash

jiris> Znovu media.rozzlobe­nimuzi.com Až někdy přijedeš? Už ke mně jezdíš cca tři roky! :-/ Dám ti lišku, za toho kokra. Ten má ušlechtilejší rodokmen než ty! :-D

Sobota 7. února 2009 v 15:36® jiris
jiris

Tomash> doufam, ze az nekdy prijedu, tak me budes vykrmovat zverinou :-93; Jj, souhlas rybařina je totální ptákovina. Odkaz mi nejede.

Sobota 7. února 2009 v 15:34® Tomash
Tomash

jiris> media.rozzlobe­nimuzi.com

Dávej :-)

Sobota 7. února 2009 v 15:33® Tomash
Tomash

jiris> chyť a pusť rybařina je totální ptákovina9-)

Sobota 7. února 2009 v 15:33® Tomash
Tomash

jiris> Já ti dám nemocnýho kokra ty xindle! :-D

Sobota 7. února 2009 v 15:25® Georgino
Georgino

a mislivec se stiděl že ulovyl krásný kus zvěře :-D