Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 7. února 2009 v 18:35® skwor
-
Kubajs> Školu
ale tomu co provádím já, bych studium neříkal ani náhodou.
- Sobota 7. února 2009 v 18:31® Kubajs
-
skwor:ty studuješ co?
- Sobota 7. února 2009 v 18:20® skwor
-
Tomash> Jo, vysokoškoláci mají život
- Sobota 7. února 2009 v 18:06® sgt.mooody
-
Tomash:Promin ale je celkem velkej rozdíl mezi malou nástražní rybičkou jako například plotičkou a danělou,plotic je všude hafo,ale třeba u nás v lese daněl moc neni:-/
- Sobota 7. února 2009 v 18:05® Tomash
-
jiris> To taky není zvěř, ale jirisova útočná veverka možná jo, nevim
- Sobota 7. února 2009 v 18:00® jiris
-
Tomash> a co hejno dravých útočných veverek, to jako pořád taky není zvěř?
- Sobota 7. února 2009 v 17:53® Tomash
-
foks01> Hlupáčku, čti, co sem píšu. Dělám myslivost, navíc preparuju. Veverku sejmulo auto, ty bys ji vzal, pochoval a pobrečel si u hrobečku, já ji vezmu, pověsím za nohu – nechám ji vykapat (krev by jinak ušpinila srst) a počkám tři dny, aby zaschla krev, pak ji stáhnu, kůži vyčiním, zhotovím model a veverku zvěčním. Chápeš to? Chvást, chvást, chvást. Kde jsem se s ní chvástal? Veverka není zvěř, takže s myslivostí nemá společného vůbec nic chytrolíne. skwor : Budu tam až od března – dělám pondělky, úterky a středy. Školu mám jen ve čtvrtek
Alov : Jsem moc rád, že i nemyslivec si dokáže udělat nenukleární názor a zachovat si zdravý rozum. Díky
- Sobota 7. února 2009 v 17:46® foks01
-
Alov-podívej se na ty fotky znovu a jestli ti to přijde normál tak máš asi hodně kladný vztah k přírodě,…ta veverka je v pořádku podle tebe se tím tady chvástat??..jestli je myslivost o tomhle tak k čertu s ní
- Sobota 7. února 2009 v 17:27® skwor
-
Tomash> Včera jsem se toulal nedaleko toho obchodu, ale nevěděl jsem, jestli tam už děláš. Jinak bych zašel.
K tématu: Myslivci jsou mi volní.
- Sobota 7. února 2009 v 17:23® foks01
-
Tomash-seš nej,tak už se v tom nerejpej…pro mě si střelec pro zábavu .
- Sobota 7. února 2009 v 16:48® Char
-
Regulace zvěře je nutná a na talíři tuze chutná.
A někdo to dělat musí.
- Sobota 7. února 2009 v 16:37® chosebaits
-
Alov> já beru nějakou regulaci zvěrě,ale nemohu zabíjení nazvat koníčkem.To po mě nechtěj.
- Sobota 7. února 2009 v 16:27® Alov
-
chosebaits> A zabít zvěř, která je v revíru nežadoucí je co??? To by nám tu taky za chvilku mohli lítat přemnožené lišky nebo stáda kanců. Viz. před pár lety přemnožení jeleni v Jeseníkách. Neskutečné škody. Tak proč by měli tu zvěř třeba střílet vojáci, když to můžou udělat hospodáři (myslivci), které to ke všemu baví že…
- Sobota 7. února 2009 v 16:19® chosebaits
-
Alov -zabíjet zvířata není u mne koníček.Zabijíme zvířata z nutnosti,že.Aby jsme neměli podvíživu.
- Sobota 7. února 2009 v 16:09® Alov
-
Heh. Docela zajímavá směsice názorů. Takže i já ten svůj přidám jestli teda můžu. chose> Tvé srovnání (13 : 17 : 11) je tak trošku dost mimo. Nevím co si myslet o tvrzení, že střílení do zvířat je proti tvému gustu. To jako že má myslivec ten kus doběhnout, naučeným chvatem skolit a uškrtit ho nebo mu aplikovat smrtící injekci??? Blbost, ale prostě to nechápu. Já, ač nejsem nimrod, tak na tom nic tak špatného nevidím. . . Rybář si jde lapnout rybu a jako zbraň má prut. Myslivec jde po nežádoucím kusu a jako zbraň má flintu. Co na tom? Má ji umlátit klackem? Nechápu tyto názory.¨ Muž je odpradávna lovec. Na tom nikdo nic nezmění. Proč provozujem střelbu na terč, fandíme fotbalu, hokeji a jiným sportům, kde se každý snaží dosáhnout nějakého terče resp. branky?? Tak už nemelte hovadinky hoši. Ta ryba na háčku taky z toho nemá zrovna orgasmus že…:-'
- Sobota 7. února 2009 v 16:05® chosebaits
-
Tomash>to jsi napsal ty
- Sobota 7. února 2009 v 15:59® Tomash
-
chosebaits> Ano a ty jsi mě odhalil, gratuluju
jiris> Castle clout – fajná hra
- Sobota 7. února 2009 v 15:53® jiris
-
Tomash> proste to nejede, co na tom odkazu je, najdu si to.
Uslechtilejsi rodokmen nez ja ma kdeco
- Sobota 7. února 2009 v 15:47® chosebaits
-
Tomash> tak to jsem nečekal.Právě jsi se ukázal.
- Sobota 7. února 2009 v 15:43® Tomash
-
chosebaits> Protože jsem úchylák, všech úchyláků futrál.
- Sobota 7. února 2009 v 15:41® chosebaits
-
Tomash> Proč děláš rybyřinu a proč myslivost???
- Sobota 7. února 2009 v 15:40® Tomash
-
jiris> Znovu media.rozzlobenimuzi.com Až někdy přijedeš? Už ke mně jezdíš cca tři roky! :-/ Dám ti lišku, za toho kokra. Ten má ušlechtilejší rodokmen než ty!
- Sobota 7. února 2009 v 15:36® jiris
-
Tomash> doufam, ze az nekdy prijedu, tak me budes vykrmovat zverinou
Jj, souhlas rybařina je totální ptákovina. Odkaz mi nejede.
- Sobota 7. února 2009 v 15:34® Tomash
-
jiris> media.rozzlobenimuzi.com
Dávej
- Sobota 7. února 2009 v 15:33® Tomash
-
jiris> chyť a pusť rybařina je totální ptákovina
- Sobota 7. února 2009 v 15:33® Tomash
-
jiris> Já ti dám nemocnýho kokra ty xindle!
- Sobota 7. února 2009 v 15:25® Georgino
-
a mislivec se stiděl že ulovyl krásný kus zvěře
- Sobota 7. února 2009 v 15:24® kubas
-
jiris> jj pravda prirovnavat myslivovst k chyt a pust u rybariny je kravina
- Sobota 7. února 2009 v 15:18® jiris
-
Tohle je vrchol. Copak mate proti myslivcum, je to stejnej konicek jako rybarina. Proste lov. Prirovnavat myslivovst k chyt a pust u rybariny je to totalni ptakovina.
A taky Vam mohlo dojit, že Tomash nechyta silnou peknou zver, viz ty jeho fotky vypelichane prasive lisky, zakrsleho knoura, pak jakási vyzáblá daniela nebo co a ten kokr je taky nejakej nemocnej
- Sobota 7. února 2009 v 15:15® kubas
-
chosebaits> no tak musel sem to napsat, ale to nic nedokazuje, je pravda, že mě bylo dědka docela líto, takhle stím seknout za takových okolností, dělal myslivost tak ±35 let, snažil sem se ho překecat na ryby, ale to ho nebere, jedině kdyby brali ryby jak když byl mladej( nához ryba) ale toho už se asi nedožije