Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 7. února 2009 v 15:12® Tomash
-
chosebaits> Tak jo
- Sobota 7. února 2009 v 15:10® chosebaits
-
Tomash> ale jo. Neboj se nic,jednou změníš názor.
- Sobota 7. února 2009 v 15:07® Tomash
-
1Mara> Ano, já jednou poznám, jakou mám HUBU. Ty třeba poznáš pravidla českýho pravopisu, protože udělat v jednom příspěvku 8 hrubých pravopisných chyb je celkem slušnej nářez. Takže moje příspěvky ukazují, že jsem ubohý prudič, tvoje příspěvky ukazují že jsi ubohý češtinář. Každej jsme nějakej a tak trochu ubohej, to bych nebral jako argument.
- Sobota 7. února 2009 v 15:02® Tomash
-
chosebaits> Hele, jsi o 8 let starší a už máš tolik zkušeností, že hodnotíš, kdy dostanu rozum? To snad ne.
- Sobota 7. února 2009 ve 14:58® chosebaits
-
kubas> no a je to tady.
- Sobota 7. února 2009 ve 14:49® kubas
-
chosebaits> jn hlavně s měkým i nemá chibu
, ale splést se může každej jen mě to pobavilo. jinak to co napsal Mara1, nemyslím si že je dobré házet všechny do jednoho pytle, můj děděk je teda byl taky myslivec, sekl s tím cca před 3 lety, protože ho nebavilo, jak všichni chcou furt jenom střílet a střílet a starat se o zvěř hovno, když jako jedinej vůl v 60ti běhal po revíru dával žrádlo a vodu snad jako jedinej, za celej rok nebyl nikdo vidět, ale na honě byla skoro plná účast, to ho nasralo pohádal se a od té dob se na to vysral. Tím neříkám že každej myslivej je stejnej , je to jak u rybářů
- Sobota 7. února 2009 ve 14:47® chosebaits
-
Tomash> to je v pohodě,jednou na to příjdeš a možná dostaneš rozum a změníš názor.Neber to jako urážku,ale jako fakt.
- Sobota 7. února 2009 ve 14:42® Tomash
-
1Mara> Co je špatného na mrtvé veverce visící za nohu? Mám strašnou srandu z tebe a fokse. Nejvíc jsem se ale tlemil včera, protože táta se vrátil z práce s tím, že auto před ním srazilo veverku, abych se ji pokusil vypreparovat, 5minut na to mi sem jiris napsal, jestli konzumuju sražený veverky, nedalo mi to a běžel jsem ji vyfotit a napsal, že jo, že je jim. Pokud mi někdo napíše, že odsuzuje lidi, kteří se baví lovem a samotnýho ho lov baví, tak si nevidí do huby. Pokud napíšeš na fórum, „NE, aby mi někdo napsal, že je to klump“, já ti na to napíšu, „je to klump“, myslím to ironicky – děti od 4 let jsou schopny rozeznat ironii, možná bys to mohl zvládat i ty.
chosebaits> Pokud se v honitbě objeví krásnej kus, nesnažím se ho v žádném případě ulovit! To je právě ono, každý, kdo má díru do pr.ele má názor, otázka je, na kolik je takový názor fundovaný a na kolik je mimo mísu.
- Sobota 7. února 2009 ve 14:37® chosebaits
-
kubas> když je dobře vychlazenej,tak nemá chybu
- Sobota 7. února 2009 ve 14:32® kubas
-
1Mara: ale mislivec nemá chybu
- Sobota 7. února 2009 ve 14:25® 1Mara
-
A na foru Ústí jsi těd umyslně napsal že je to klump, máš pravdu je to klump a odtebe si to nechám obzvlášt potvrdit .
- Sobota 7. února 2009 ve 14:23® 1Mara
-
Tomash jako Mislivec milující přírodu a zvěř a mislivec co studuje mislivost tak bych se stiděl jsem dát foto Veverky která vysí za nohu a ještě se tomu smát a dělat si srandu že je jíž !!! To se jen ukazuje jak jsi ubohý prudič na tomdle foru a umyslně reaguješ tak , aby se lidi tady začali dohadovat a pak se tiše jen směješ ! Můj názor na tebe nemněním a ani nebudu a jednou to poznáš sám jakou máš ty HUBU !
- Sobota 7. února 2009 ve 14:17® chosebaits
-
Tomash> sice jsi nepsal mě,tvuj argument byl psán na fokse 01,ale něco k tomu musím napsat.Nejsem žádnej vegetarián,ochránce přírody ani nic podobnýho.Maso mám rád od přírody a tu divočinu taky slupnu,ale jako koníček střílet do zvířat není mé gusto.Já jako rybář čekám na krásnej ulovek,když se zadaří a udělá my radost,tak ho zato nezabiju. V myslivosti je to opačně,v revíru se ukáže krásný kus zvěře a ty se znažíš ho ulovyt.Ulovíš ho,ale šance ho pustit spět už asi není.
- Sobota 7. února 2009 ve 14:13® Tomash
-
1Mara> Jen reaguj
- Sobota 7. února 2009 ve 14:12® 1Mara
-
Radči nebudu reagovat !
- Sobota 7. února 2009 ve 14:10® Tomash
-
foks01> Takže, když něco střelím, tak si mám zobnout nějaký ty antidepresiva, pobrečet si, vyzvracet se, dát si facku a bude to ok? Člověk je od pradávna lovec. Pokud mám možnost lovit, lovím tak jak mi nařizuje zákon. Že mě lov baví, to se mám stydět? Nebo jak to myslíš? Ty máš radost z toho, že trápíš rybu pro zábavu? Pro nic? Foksi, nezlob se na mě, ale nevidíš si do huby. Průběrným odstřelem lovím zvěř přemnoženou, nemocnou, nevyvinutou a pro další chov nežádoucí. Rozhodně ne tu, která může vběhnout na silnici – evidentně mi nerozumíš, nerozumíš ani myslivosti, stále víc a víc se v tom topíš. Pořád jsi mi nevysvětlil, když se považuješ za sprotovního rybáře a hodně ryb pouštíš, co tě rajcuje na tom trápit rybu na háčku, vysilovat ji, poškozovat a pak ji jen tak pustit. Co s toho máš? To jsi sadista? Rajcuje tě ubližovat bezúčelně zvířátkům? Nebo tě lov baví? Prober se!
- Sobota 7. února 2009 ve 13:37® 1Mara
-
No jó,ale víš co jsem ryskoval ?
No prostě už aby to jaro bylo tady
- Sobota 7. února 2009 ve 13:28® Alov
-
1Mara> Ty si aspon byl, ale co já? Já prd…
- Sobota 7. února 2009 ve 13:13® 1Mara
-
Alov stoho si nic nedělej já mám obě auta v pr… .
A dnes na Labku ani brnk .
- Sobota 7. února 2009 ve 12:20profil byl smazán
-
Pánové u nás +8 fouká lehký větřík a svítí slunko.. du po obědě na ryby jen snad když vezmu mušák a pokud to nebude brát, tak když dám na háček žížalu je to pořád muškaření??? jen nechci přijít o papíry
- Sobota 7. února 2009 v 11:32® Alov
-
Sander> Gratulace
Mi ted ujel autobus do města, takže ani moučňáci nebudou. A přitom šupinám v této době tůze chutnají
- Sobota 7. února 2009 v 11:27® Sander
-
No výborně, na teploměru neskutečných 3 a půl stupně.
A to podotýkám hned vedle okna vytopeného paneláku… - Sobota 7. února 2009 v 10:36® Alov
-
Sander> No co se dá dělat no. Loni jsem měl už touto dobou 15 vycházek k vodě. Ale pokud ta zima přidá rybám na jarní aktivitě, tak to ještě nějak dokoušu no…
- Sobota 7. února 2009 v 10:30® Sander
-
Alov > jo, zítra bude dírkařské počasí konečně i u vás
Dík.
- Sobota 7. února 2009 v 10:29® Alov
-
Sander> No ale stejně. Červy mám, ted zajedu ještě koupit moučné červy a zítra půjdu s klukem prubnout tady tu naši říčku vypleněnou Polákama a uvidíme, co se povede. I když zítra už mají být jen +4 no.:-/ Mimochodem. Pěkný článek o mramoracích
- Sobota 7. února 2009 v 10:21® Sander
-
Alov > to já neřekl
- Sobota 7. února 2009 v 10:20® Alov
-
…aneb na každou svini se vaří voda co
Njn. Co už…
- Sobota 7. února 2009 v 10:19® Sander
-
Alov > ne žy bych ti to přál, ale to máš za to jak se chlubíš svým teplým krajem
Jooo, Boží mlýny…:o)
- Sobota 7. února 2009 v 10:06® Alov
-
Sander> U nás bylo včera ve 23:30 +10. Jsem tomu nevěřil málem. Jenže mám káru v servisu, autobusy tu jedou pomalu 1× denně, takže půjdu do garáže, přeleštím cajk a to je tak všechno
- Sobota 7. února 2009 v 10:02® Sander
-
Alov > na JZ těžká mlha, zima mi je už při pohledu z okna a asi aj trochu mrholí. Bezva…