Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 7. února 2009 v 10:01® Alov
-
Venku +11, jasno a větřík jak prase. Ale já nemám káru, páč se mi pokazila, takže nic no…:-/
- Sobota 7. února 2009 v 9:54® Sander
-
Zauwi > lepší je fenka. Psa jsme měli před sedmi lety, dožil se roku a půl, doplatil na svoji nezkrotnost a byl zastřelen nějakým idiotem myslivcem (nemám nic proti myslivcům, sám jsem jedním z nich, ale střelit lovecké plemeno holt může jenom magor).
- Sobota 7. února 2009 v 7:54® foks01
-
a nejsem materialista takže mě vždy zamrzí víc ta zvěř než plechy ,můžu si koupit jiný,a navíc v úsecích kde čekám zvěř jedu přiměřeně atd.
- Sobota 7. února 2009 v 7:50® foks01
-
Alov-tak to možná bude tím že seš flegmatik,nebo se ti to nelíbí na tolik aby ses musel ozvat,mě se prostě jeho zbůsob prezetence zvířat nelíbí,tak si k tomu řeknu svý,a že on dokáže reagovat nadávkama tak to klobouk dolů .
Tomash-takže ty nás tím odstřelem vlastně chráníš co,tak bude asi nejlepší vysřílet všechno co muže vběhnout na silnici nebo mě kousnout ,ach jo…věřím že v určitých případech je odstřel jedinou možností ale né se tím bavit…o to mě jde..tímto to pro mě končí.
- Sobota 7. února 2009 ve 2:49® cercer
-
konečně jste se probrali ze zimního spánku…pěkné počtení
- Sobota 7. února 2009 v 0:49® Zauwi
-
to Robur:plánuju tak zítra zavolat, tedka už je docela pozdě…jinak jsem o nich přečetl něco v časopise a líbilo se mi to, ještě to poštuduju…
- Sobota 7. února 2009 v 0:39® Cudla
-
ladamaj> skype nefachá Ája je bordelářmá to rozhašený
- Sobota 7. února 2009 v 0:36® Robur
-
my měli fenku bígla a byla to zlatíčíčko, vem tu nabídku, co zde psal Jiris, jestli tam mají tříměsíční psy, tak máš bígla za pusu a ještě uděláš dobrý skutek. Hlavně si přečti něco o tom, co typově si vemeš za psa domů.
- Sobota 7. února 2009 v 0:28® ladamaj
-
Cudla> něco pro tebe mám ale neřeknu protože zlobíš zítrá na skype je to nutné
- Pátek 6. února 2009 ve 23:43® Zauwi
-
to Sander: dneska jsem nahlodal tátu, chce ho taky, takže cokoliv ,co ten pes rozbije, sežere jde na tvojí hlavu…
je kouzelná…co je lepší fenka nebo pes?
- Pátek 6. února 2009 ve 23:36® Cudla
-
ladamaj> Ládíku kocourek pro tebe,jen at tě zase nepokouše až ho budeš presvědčovat na materiál na strýmry
- Pátek 6. února 2009 ve 23:32® Cudla
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Pátek 6. února 2009 ve 23:24® Cudla
-
Leník> mazel dorostl do „puberty“ a je zní pěkná potvora vyčůraná jak díra do sněhu.Snaží se všechno aportovat i krmítko při nahazování. Sander ten pohled maj všichni stejnej,já nic já muzikant!!!
- Pátek 6. února 2009 ve 22:43® hecht
-
Sander> Ty fotky jsou bomba, naše mrcha ale ten xicht s pocitem viníka neumí.Když k ní běžíš, tak radši bez kousání zhltne celé kuřecí stehno, připravené na grilovačku.Pak už si páníček může …
- Pátek 6. února 2009 ve 22:38® Tomash
-
sgt.moody : Na fotce není laň, ale daněla, ber ty mý fotky, jako poučný, alespoň pro příště víš, jak vypadá daněla, laň jsem ještě neulovil, takže až se zadaří, pošlu fotku. foks : Žádná osobka mi nepřišla, pořád jsem se nedozvěděl, jakcí jsou ti špatní myslivci. Pobuřuje mě, že člověk, který ví o myslivosti kulový, ji hodnotí. Já myslivost studuju, žiju jí a chce se mi řvát, když tu čtu, jak chudinka zvířátko mrtvý. Když si dáš hambáče u McDonalds, nebo doma kousneš do párku, tak to je ok. Uvědomuješ si, že konzumuješ denně mrtvá zvířátka? Že se denně tuny masa vyhodí? Sakra, kdybys měl zahrádku a divočáci by ti přes noc zkonzumovali všechno, co jsi chtěl vyprodukovat, to bys pak křičel, že myslivecký hovada si neplní to, co mají, viď? Nebo, kdyby se ti děcko nakazilo vzteklinou, kdybys naboural autem do divočáka a auto bys měl na odpis apod. To bys pak viděl střelenýho jezevce, nebo lišku v naprosto jiném světle, co? Ach jo…
- Pátek 6. února 2009 ve 22:24® Alov
-
Sander> Furt lepší načatá buchta než vyhrabané díry v omítce :-/
- Pátek 6. února 2009 ve 22:23® Alov
-
pepos> Njn.Ale tak nic no.Každý jsme nějací
- Pátek 6. února 2009 ve 22:16profil byl smazán
-
Alov> ne ale prej by si tam přál jelena dvacateráka a k tomu rumcajse,cipíska a manku
- Pátek 6. února 2009 ve 22:14® Alov
-
mooody a spol> Jako patří nepatří. Nezastávám se nikoho, ale tak stejně tu nepatří fotky psů, kuchlých kormoránů, vtípky atd. Pokud nekoho takové fotky pobuřují, tak at je přejde a neřeší. Mi se tady taky nelíbí některé věci, tak si jich nevšímám a šlus. Jinak mooody, s těma srnkama mezi stromečkama si fakt pobavil. Vílu amálku by si u srnky nechtěl???
- Pátek 6. února 2009 ve 20:22® Sander
-
A s ksichtem viníka se odebrala pod stůl…
- Pátek 6. února 2009 ve 20:21® Sander
-
Zauwi > mamča si odběhla zamíchat polevu na buchtu. Déle jak minutu pryč nebyla. Máš se na co těšit
- Pátek 6. února 2009 v 19:59® Bandog
-
Nazdar kluci rybařsky nebo myslivecky???ryby sice nemusim na taliři ale takova divočina,mnam.hlavně se tady…neuražejte,kym nejde o život,jde…
- Pátek 6. února 2009 v 19:30® vagi
-
Hehehe, koukám, že budou zvěřinové hody, taky bych si dal. Mňam. Mňam. Mňam. Jen nechápu, proč spolu nemůžete „nesouhlasit“ a vyměňovat si názory slušněji. Možná trocha úcty ke kolegovi by, Tomashi, neškodila. Proč hned jelito?
- Pátek 6. února 2009 v 19:14® Leník
-
Teda klucí
- Pátek 6. února 2009 v 19:10® Char
-
To určitě, na rybách se často kochám zvěří,jenže je v pohybu a né naležato a od krve.
- Pátek 6. února 2009 v 19:02® vondras
-
v tuto dobu jsou to klenoty tak s nimi zacházet něžněTento příspěvek sem 6.2.2009 v 19:10 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor CeP
- Pátek 6. února 2009 v 19:00® sgt.mooody
-
Hany>
Tak to asi ne,ale myslim si že by bylo hezký kdyby byla ta lan rači vyfocená na náký louce mezi stromam nebo tak
- Pátek 6. února 2009 v 18:58® Kubah
-
sgt.mooody> A to se maj žrát živý?
- Pátek 6. února 2009 v 18:58® vondras
-
tak co zítra dejte mi tip střední čechy nebo okolí prahy díky
- Pátek 6. února 2009 v 18:56® sgt.mooody
-
Tomash> Nechci se s tebou zas nějak hádat,jen je to můj názor.Ae taky si myslim že na „rybářský“ stránce nemá zvěř co dělat a natož né mrtvá zvěř jako né mrtví ryby vyjde to tak na stejno…no nic…