Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 6. února 2009 v 18:49® foks01
foks01

Tomash-nevim proč hned nadáváš do jelit atd,fotky se mě nelíbí a nemusim vidět mrtvoli zvířat pro něčí zábavu,věřím že i více lidem se to nelíbí ale ze slušnosti a úniku před konfrontací s tebou jsou rači z ticha,napiš tu 100 že sem blb je mě to volný ..zbytek máš v osobce

Pátek 6. února 2009 v 18:20® Tomash
Tomash

chosebaits> Ono taky ne všechno, co se tobě zdá jako krmelec, se jako krmelec využívá. Také máme v revíru staré krmelce, do kterých se krmení nezakládá. Říkat, že někde jsou špatní myslivci, že nekrmí je fakt volovina. Myslivci mají zájem, aby zvěř v revíru měli, pokud nebudou krmit, zvěř přejde třeba k sousedům, nebo jim bude padat. O to nemá nikdo zájem. Je to stejný, jako bys říkal, že chovatelé špatně hospodaří s dobytkem, protože máš za barákem opuštěný kravín. :-93;

Pátek 6. února 2009 v 18:13® Char
Char

Tomash> slovená zvěř v reálu mi nevadí, maso mám rád, ale ty fotky, a zrovna tady mi moc nesednou,ale každý má svůj názor

Pátek 6. února 2009 v 18:12® Zauwi
Zauwi

to chosebaits: děda byl myslivec celej život, a když jsem byl u něj na prázdninách, tak jsem s ním pořád něco někde dělal…

Pátek 6. února 2009 v 18:06® Leník
Leník

Cudla> To je mazel:-)

Pátek 6. února 2009 v 18:05® ladamaj
ladamaj

Co to vídím co vihrožuješ vždiť jsou tak mirumilovné ale má strašně zleho kocoura.:-P

Pátek 6. února 2009 v 17:47® Cudla
Cudla

Matys77> počkej až se ukážeš tak je na tebe poštvu a oni ti sežerou sváču.Už drobet povyrostla

foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img22257.jpg
Pátek 6. února 2009 v 17:45® Leník
Leník

sus1> Není nad to žít s humoristou:-))

Pátek 6. února 2009 v 17:43® sus1

Leník> A zrovna i k tématu.;-) :-D

Pátek 6. února 2009 v 17:41® Leník
Leník

sus1> Jistě, taky jsi mi poradil:-1

Pátek 6. února 2009 v 17:39® sus1

Leník> Koukam, že fotky už se daří.:-))

Pátek 6. února 2009 v 17:35® Leník
Leník
:-D
foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img22256.jpg
Pátek 6. února 2009 v 17:33® chosebaits
chosebaits

Tomash> Některé krmelce aspon v mém okolí zustavaj prázdné celí rok,tudíš nemelu kraviny,ale pohled z reálu.Tod odemne vše,nechodím na chytej se hádat a proto přibrzdíme.

Pátek 6. února 2009 v 17:27® Tomash
Tomash

chosebaits> Meleš kraviny. Kdo nekrmí, vyfasuje od lesní zprávy pokutu až 200 000 Kč. To si nikdo nedovolí. Zimní úhyny zvěře (slabých a nemocných kusů) jsou naprosto normální a nevyhnutelné. Spíš je problém, že neinformovaní lidé, kteří to myslí dobře zvěři ublíží nejhůř – několikrát jsem už vyháněl tatínky s dětmi, jak mi nosí do zásypu pšenici – která způsobuje acidózu bachoru a zvěř ji vezme a uhyne. To lidi neví, ale na Nově je klidně vyzvou, ať zvířátkům do lesa něco přinesou… To JE problém. 9-)

Pátek 6. února 2009 v 17:23® chosebaits
chosebaits

Zauwi -většinu roku se o ní staraj.Tak to máš z TV,nebo v reálu to je trochu jinak.Chodívám okolo některýh krmelcu a není vydět,že by někdy někdo něco donesl.Nejsmutnější je,že když jsou velký mrazi tak zvěř umírá hlady nebo se o ní nikdo nestará.Né jednou to bylo v TV.Jinak nad naším domem má zahrádku myslivec a každou chvíly nějaký zvěři nějakou pustí.

Pátek 6. února 2009 v 17:11® Matys77
Matys77

Cudla> lepší foto maš

Pátek 6. února 2009 v 17:10® Matys77
Matys77

:-P to jsou krysi

Pátek 6. února 2009 v 17:09® sus1

Zauwi> Třeba trefený i blatníkem,že jo??:-))

Pátek 6. února 2009 v 17:07® Zauwi
Zauwi

add téma myslivec: já si myslím, že nejde jen tak říct, že oni už tu zvěř nemůžou pustit, většinu roku se o ní staraj, v zimě krměj, dávaj do žrádla nějakou tu medicínu,vysazujou a pak se sem tam něco střelí…třeba ta škodná, nebo přemnožený prasata…, nebo nějaký starý nemocný kusy, který by akorát mohly roznášet nemoci…, navíc mi zvěřina chutná…takže jsem rád, když mi někdo něco přihraje;-)

Pátek 6. února 2009 v 17:07® Matys77
Matys77

to jsou krysi

Pátek 6. února 2009 v 17:01® Cudla
Cudla

Taky jsem majitel vodních myší černá am.kokr šedá vývojový typ(vořech, yorkšír+pudl)Jak to jde hurá voda i v prosinci,pak jen chrastí.Dále téma myslivec+škodná.My můžeme akorát vyhodit rybu z pstruhovky,oni si ji prásknou.Je to to samý v bleděmodrym jako u nás,proč odsuzovat.Jak by jsme mohli zatočit s kormoránem mít jejich možnosti!!!!!!!!!!­!!!!!!

foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img22254.jpg
Pátek 6. února 2009 v 16:55® Tomash
Tomash

foks01> Jsi hlupáček. :-)) Ty máš radost z toho, že trápíš rybičku na háčku a proč? Co z toho máš? Nic? Ty tu chudinku rybičku pak pustíš a ona třeba lekne – neříkám, že pokaždý, ale určitý procento rozhodně! Takže to děláš proč? Pro pocit z lovu a pro zábavu, viď? Takže si představ, že takovej myslivec střelí jezevce a sní ho. Tím pádem si v revíru ušetřil mnoho sežraných bažantíků a koroptviček, který takovej jezevec vycucne jako prd a navíc si zpestřil jídelníček výbornou zvěřinou. Kdo je pak hňup? Ty, když trápíš ryby a zbytečně je necháváš hnít ve vodě, nebo takovej myslivec, který svůj úlovek sní? PS : Jak poznám špatného myslivce? Pouč mě, díky. PS 2 : V pravidlech chytej.cz jsem nenašel nikde napsáno, že sem nesmím vkládat fotky úlovků – byť mysliveckých, takže je sem budu vkládat, kdykoliv mě napadne a je mi naprosto jedno, že se to jelitovi foksovi nelíbí, ok? 9-)

foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img22251.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2009/th-img22252.jpg
Pátek 6. února 2009 v 16:39® sus1

chosebaits> Jak to že ne? můžeš střílet slepejma a neublížíš.Pocit ze střílení splněn,tak že vše ok.:-) a zvěř v pořádku.

Pátek 6. února 2009 v 16:36® chosebaits
chosebaits

foks01> těch dobrýh myslivcu je žalostně málo.Chtěl jsem dělat myslivost,ale rači zustanu jen u rybařiny.Není nad to dát ulovku svobodu,což v myslivosti nějak nejde.

Pátek 6. února 2009 v 16:33® Zauwi
Zauwi

to Sander:jasně, od Tvejch jelců, páč z nich mám akorát tiky v oku…;-)

Pátek 6. února 2009 v 16:17® Leník
Leník

Sander> Jasně:-D

Pátek 6. února 2009 v 16:09® Sander
Sander

Zauwi > od ryb?

Pátek 6. února 2009 v 16:09® Zauwi
Zauwi

admini pročistěte někdo sekci Z lovu :-)

Pátek 6. února 2009 v 16:01® božan
božan

Zdar.Byl jsem přesně v této chatě před dvěma lety.Ubytování super.K vodě kousek, ale na kraji zátoky je mělko a bahno.Směrem ke korytu se hloubka zvětšuje a začíná skála.Půjčovna loděk tam není.Z ryb absolutně převažuje cejn všech velikostí a plotice.Z dravců se mi zadařilo pár slušných okounů a jeden sumík.Jinak je tam celkem klid a pohoda.Dopo­ručuji.Tento příspěvek sem 6.2.2009 v 16:28 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor CeP

Pátek 6. února 2009 v 15:59® foks01
foks01

Leník-pravda,nemusím je,věřím že jsou aj dobří ,ale znám bohužel víc těch špatných.