Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 5. února 2009 ve 20:30® Char
Char

Robur> jojo, krásnej hafan,jistě ti udelá mnoho radosti nejen u vody :-D

Čtvrtek 5. února 2009 ve 20:17® Tomash
Tomash

Robur> Těm rybám a radosti rozumím, ten gauč mě děsí :-D

Čtvrtek 5. února 2009 v 19:36® Piranha
Piranha

Robure a bacha na toho kralika :-D :D koukam ze kolem nej jsou uz nejaky chlupy :-D

Čtvrtek 5. února 2009 v 19:35® Piranha
Piranha

Robur> :-1 Robur tak ted jsi mi vyrazil pojistky.Vimaracek je krasnej luxusni rafan.Lovecak vsech lovecaku s korunkou na hlave.Je to psi miss world.Mluvim ted za sebe, ne ze se zase najde blb co mi bude kazat o jinych plemenech.Je to krasavec a ten jeste prozene kachen u vody.Mas ode mne pomyslnou jednicku.Kras­nej pes.

Čtvrtek 5. února 2009 v 19:35® LojzaRybka
LojzaRybka

Robur> :-D :-D :-D

Čtvrtek 5. února 2009 v 19:30® Robur
Robur

mám ho na gauč, na ryby a pro radost:-)

Čtvrtek 5. února 2009 v 19:27® Tomash
Tomash

Robur> Vímarský ohař je určitě nejkrásnější pejsek ze všech ohařů! Škoda, že jsi na fotce nezachytil ty nádherný modrý oči. Závidím. Máš ho na chov? Budeš s ním dělat zkoušky?

Čtvrtek 5. února 2009 v 19:09® Tomash
Tomash

1Mara> Co to je za strašnej výpotek? Takže, když někdo něco píše na tvůj účet, tak já nesmím nic napsat? To snad ne, taťko :-D

Čtvrtek 5. února 2009 v 15:17® Sander
Sander

hecht > jen abysme se netřásli my:-)

Čtvrtek 5. února 2009 v 0:56® hecht
hecht

vagi>Zítra se tamo mrknu, pak se můžou začít granuláčí třást :-))

Středa 4. února 2009 ve 23:36® 1Mara
1Mara

CePe- vid:-D , ale štvemi to že tomu není konec:-((

Středa 4. února 2009 ve 23:33® CeP
CeP

1Mara> no teda no toto… ty ses ale na mlady voooskliveej. :-D :-D

Středa 4. února 2009 ve 23:29® CeP
CeP

Robur> heh.. je nejakej podvyzivenej. koukej ho dokrmit, at jsou zebra na srazu zvlast vypecene.

Středa 4. února 2009 ve 23:26® Robur
Robur

Feku, už jen proto ne, že mně v Mníšku někdo jedny brýle rozbil a teď tady nestydatě vystavuješ jiné. Fakt nemogu.

Středa 4. února 2009 ve 23:25® 1Mara
1Mara

Ahoj rybaříci. Vagi,Sander ten kdo Škvorovi tatkně vynadal a osopil se na něj jsem byl já ,napsal jsem ve skratce co proběhlo mezi námi , ale jak to tak vidím byla by vůči mě nedůvěra takže jinak, když jsi to Škvore dal na net žeti vyhrožuji atd, tak jsem se rozhodl, že naše os dám všem přečíst , aby věděli co mě dožralo aproč jsem vybouchl,aníž bych takovej byl . Já napsal: Tomas se do toho nasral zbytečně BluShark to psal mě a on na to reagoval, takže se mně to týká ! a hlavně my nepřijde že ty bys mu radil. A Hošo važ slova můžu ti dělat tátu jasný. Nebudu se tady hádat a napsal jsem to jasně ! Takže tu laskavost si nech pro sebe ! Jestli si myslíš že si můžeš dělat prdel jako jsto na mně skoušel stím bolenem, tak abys ses nedivil, taky se to tenkrát netýkalo tebe a reagoval jsi, to jsem bral, že sis dělal srandu taky jsem to roskousal. Přestan si hrát na chytráka !
A pak za hcvilku jsem znova napsal: Poslouchej já se nechci ani povyšovat, ani hádat ale zase ani ze sebe dělat vola ! Neznámese a asi se nikdy nepotkáme tak bychom to mohli nechat ležet a bavit se normálně o jinejch věcích co ty na to ??
A Škovo odpověděl: Já s tím nezačal, koukni na to od začátku. Klidně bych to zametl pod koberec, ale vyletěl jsi zbytečně. Já napsal: No to jsem já, ale nechámeto tebe beru jako že jsi nic nikdy semnou nemněl společnýho, Tomas tomu jsem to už řekl dvakrát takže doufám že dostane rozum a dá pokoj stěma jeho narážkama. Mám rád prdel a proti tobě nic nemám tak v poho né ? ahoj a at nachytáž na tý tvý prvoletošní vycházce nějaký fišky :-D Na rovinu hoší štvemy to že je to takový jaký to je a teď po přečtení příspěvku na Ústí jeto dvojnásobně. Škvore tobě se omlouvám za emoce a zato že my někdy naštveš jak si se snažil mě schodit předevšemi za toho bolena ,ale budíš já odpouštím. No a vy si na mě udělejte sami názor jakem jsem jestli makovej nebo takovej.

Středa 4. února 2009 ve 23:11® Frk
Frk

Prď na Alpy. Budeme tam mít čtyřměsíční čubu.

Středa 4. února 2009 ve 22:55® Robur
Robur

výmar, zatím neškodný, akorát žere králíkovi furt mrkev a vyhání ho z křesla

Středa 4. února 2009 ve 22:24® Salmo
Salmo

Sander> :-D

Středa 4. února 2009 ve 22:03® Sander
Sander

skwor > joo, kamaráde, to si musíš předem rozmyslet – znáš to, podáš prst a …:-))

Středa 4. února 2009 ve 22:01® Sander
Sander

Ty kusy rozcupovaného papíru se směrem ke králíkovi nějak zmenšují, ani bych se nedivil, kdyby už byla předehřátá trouba :-D Leží nějak apaticky :-93;

Středa 4. února 2009 ve 21:59® skwor
skwor

vagi, Sander: Taková mrcha nejsem. Navíc se to vyřešilo.

Středa 4. února 2009 ve 21:30® Char
Char

robur> pěknej, kdes ho chytil

Středa 4. února 2009 ve 21:28® Sander
Sander

Robur > to je štěněčí výmara? EDIT: myslím toho psa, ne zaječáka :-)

Středa 4. února 2009 ve 21:20® Robur
Robur
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img22232.jpg
Středa 4. února 2009 ve 21:18® Robur
Robur

tak to je on

foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img22231.jpg
Středa 4. února 2009 ve 20:57® Char
Char

losfedos> hmmm… moc pěkný, co je to za vodu

Středa 4. února 2009 ve 20:55® Char
Char

leník>jéééé, tečou mi sliny, uzenej.....

ikdyž na prutu by taky neměl chybu

Středa 4. února 2009 ve 20:52® Losfedos
Losfedos

Leník> take uz se tesim,pobyt v prirode u vody ,to je parada…

foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img22229.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2009/th-img22230.jpg
Středa 4. února 2009 ve 20:45® Leník
Leník

Char> Mě taky, uzenej:-) Jé, to bych si dala.

Středa 4. února 2009 ve 20:44® Losfedos
Losfedos

adam> KRASA…Tento příspěvek sem 4.2.2009 ve 20:05 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor CeP