Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 5. února 2009 ve 20:30® Char
-
Robur> jojo, krásnej hafan,jistě ti udelá mnoho radosti nejen u vody
- Čtvrtek 5. února 2009 ve 20:17® Tomash
-
Robur> Těm rybám a radosti rozumím, ten gauč mě děsí
- Čtvrtek 5. února 2009 v 19:36® Piranha
-
Robure a bacha na toho kralika
:D koukam ze kolem nej jsou uz nejaky chlupy
- Čtvrtek 5. února 2009 v 19:35® Piranha
-
Robur>
Robur tak ted jsi mi vyrazil pojistky.Vimaracek je krasnej luxusni rafan.Lovecak vsech lovecaku s korunkou na hlave.Je to psi miss world.Mluvim ted za sebe, ne ze se zase najde blb co mi bude kazat o jinych plemenech.Je to krasavec a ten jeste prozene kachen u vody.Mas ode mne pomyslnou jednicku.Krasnej pes.
- Čtvrtek 5. února 2009 v 19:35® LojzaRybka
-
Robur>
- Čtvrtek 5. února 2009 v 19:30® Robur
-
mám ho na gauč, na ryby a pro radost
- Čtvrtek 5. února 2009 v 19:27® Tomash
-
Robur> Vímarský ohař je určitě nejkrásnější pejsek ze všech ohařů! Škoda, že jsi na fotce nezachytil ty nádherný modrý oči. Závidím. Máš ho na chov? Budeš s ním dělat zkoušky?
- Čtvrtek 5. února 2009 v 19:09® Tomash
-
1Mara> Co to je za strašnej výpotek? Takže, když někdo něco píše na tvůj účet, tak já nesmím nic napsat? To snad ne, taťko
- Čtvrtek 5. února 2009 v 15:17® Sander
-
hecht > jen abysme se netřásli my
- Čtvrtek 5. února 2009 v 0:56® hecht
-
vagi>Zítra se tamo mrknu, pak se můžou začít granuláčí třást
- Středa 4. února 2009 ve 23:36® 1Mara
-
CePe- vid
, ale štvemi to že tomu není konec
- Středa 4. února 2009 ve 23:33® CeP
-
1Mara> no teda no toto… ty ses ale na mlady voooskliveej.
- Středa 4. února 2009 ve 23:29® CeP
-
Robur> heh.. je nejakej podvyzivenej. koukej ho dokrmit, at jsou zebra na srazu zvlast vypecene.
- Středa 4. února 2009 ve 23:26® Robur
-
Feku, už jen proto ne, že mně v Mníšku někdo jedny brýle rozbil a teď tady nestydatě vystavuješ jiné. Fakt nemogu.
- Středa 4. února 2009 ve 23:25® 1Mara
-
Ahoj rybaříci. Vagi,Sander ten kdo Škvorovi tatkně vynadal a osopil se na něj jsem byl já ,napsal jsem ve skratce co proběhlo mezi námi , ale jak to tak vidím byla by vůči mě nedůvěra takže jinak, když jsi to Škvore dal na net žeti vyhrožuji atd, tak jsem se rozhodl, že naše os dám všem přečíst , aby věděli co mě dožralo aproč jsem vybouchl,aníž bych takovej byl . Já napsal: Tomas se do toho nasral zbytečně BluShark to psal mě a on na to reagoval, takže se mně to týká ! a hlavně my nepřijde že ty bys mu radil. A Hošo važ slova můžu ti dělat tátu jasný. Nebudu se tady hádat a napsal jsem to jasně ! Takže tu laskavost si nech pro sebe ! Jestli si myslíš že si můžeš dělat prdel jako jsto na mně skoušel stím bolenem, tak abys ses nedivil, taky se to tenkrát netýkalo tebe a reagoval jsi, to jsem bral, že sis dělal srandu taky jsem to roskousal. Přestan si hrát na chytráka !
A pak za hcvilku jsem znova napsal: Poslouchej já se nechci ani povyšovat, ani hádat ale zase ani ze sebe dělat vola ! Neznámese a asi se nikdy nepotkáme tak bychom to mohli nechat ležet a bavit se normálně o jinejch věcích co ty na to ??
A Škovo odpověděl: Já s tím nezačal, koukni na to od začátku. Klidně bych to zametl pod koberec, ale vyletěl jsi zbytečně. Já napsal: No to jsem já, ale nechámeto tebe beru jako že jsi nic nikdy semnou nemněl společnýho, Tomas tomu jsem to už řekl dvakrát takže doufám že dostane rozum a dá pokoj stěma jeho narážkama. Mám rád prdel a proti tobě nic nemám tak v poho né ? ahoj a at nachytáž na tý tvý prvoletošní vycházce nějaký fiškyNa rovinu hoší štvemy to že je to takový jaký to je a teď po přečtení příspěvku na Ústí jeto dvojnásobně. Škvore tobě se omlouvám za emoce a zato že my někdy naštveš jak si se snažil mě schodit předevšemi za toho bolena ,ale budíš já odpouštím. No a vy si na mě udělejte sami názor jakem jsem jestli makovej nebo takovej.
- Středa 4. února 2009 ve 23:11® Frk
-
Prď na Alpy. Budeme tam mít čtyřměsíční čubu.
- Středa 4. února 2009 ve 22:55® Robur
-
výmar, zatím neškodný, akorát žere králíkovi furt mrkev a vyhání ho z křesla
- Středa 4. února 2009 ve 22:24® Salmo
-
Sander>
- Středa 4. února 2009 ve 22:03® Sander
-
skwor > joo, kamaráde, to si musíš předem rozmyslet – znáš to, podáš prst a …
- Středa 4. února 2009 ve 22:01® Sander
-
Ty kusy rozcupovaného papíru se směrem ke králíkovi nějak zmenšují, ani bych se nedivil, kdyby už byla předehřátá trouba
Leží nějak apaticky
- Středa 4. února 2009 ve 21:59® skwor
-
vagi, Sander: Taková mrcha nejsem. Navíc se to vyřešilo.
- Středa 4. února 2009 ve 21:30® Char
-
robur> pěknej, kdes ho chytil
- Středa 4. února 2009 ve 21:28® Sander
-
Robur > to je štěněčí výmara? EDIT: myslím toho psa, ne zaječáka
- Středa 4. února 2009 ve 21:20® Robur
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Středa 4. února 2009 ve 21:18® Robur
-
tak to je on
- Středa 4. února 2009 ve 20:57® Char
-
losfedos> hmmm… moc pěkný, co je to za vodu
- Středa 4. února 2009 ve 20:55® Char
-
leník>jéééé, tečou mi sliny, uzenej.....
ikdyž na prutu by taky neměl chybu
- Středa 4. února 2009 ve 20:52® Losfedos
-
Leník> take uz se tesim,pobyt v prirode u vody ,to je parada…
- Středa 4. února 2009 ve 20:45® Leník
-
Char> Mě taky, uzenej
Jé, to bych si dala.
- Středa 4. února 2009 ve 20:44® Losfedos
-
adam> KRASA…Tento příspěvek sem 4.2.2009 ve 20:05 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor CeP