Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 28. ledna 2009 v 18:34® Alov
Alov

sgt.mooody> Windows Movie Maker v compu nemáš? Na takové ty základní věci se střihem, muzikou, efektama to stačí. Já si dělám fotky a video jen na tom a pohodička. Mě to stačí…

Středa 28. ledna 2009 v 18:32® yerrx
yerrx

HaD> nechtěl jsem tu šířit warez takže jsem řekl tam to určitě bude – myslel jsem nějaké demo nebo shareware…

Středa 28. ledna 2009 v 18:30® sgt.mooody

HaD:Stačila by mi třeba jen náká zkušební verze;-)

Středa 28. ledna 2009 v 18:29® HaD
HaD

yerrx> vegas stojí asi 10.000 Kč. To už je levnější pinnacle

Středa 28. ledna 2009 v 18:21® yerrx
yerrx

sgt.mooody> Sony Vegas, na stahuj nebo na slunečnici to určitě je

Středa 28. ledna 2009 v 18:14® sgt.mooody

Naždár,hele nemoch by mi někdo poradit s nákym dobrym programem na upravování videí?jako třeba na střihání přidávání muziky apod?prosim.Kdyby to šlo pošlete odkaz,děkuju předem ;-)

Středa 28. ledna 2009 v 18:12® gomz
gomz

sus1:rohlik kacku? se mi to nejak nezda.....ja vim, ze pokladni po moji malickosti ptala 25haliru za loupacek…
a to je SAKRA rozdil. neminim se ovsem nijak vmesovat do vasi diskuse…

Středa 28. ledna 2009 v 17:04® HaD
HaD

sus1> to jo. Mě teď hrajou Wanastovky. „Kde je český král“. Hodně dobrý…

Středa 28. ledna 2009 v 17:00® sus1

HaD> Jooooo,to stál rohlík ještě korunu.:-D když si to psal.

Středa 28. ledna 2009 v 16:56® sus1

Pustte si pěknou muziku,co Hade??:-)

Středa 28. ledna 2009 v 16:43® Sander
Sander

HaD > já věděl že nezklameš. Bude to přínos, zcela jistě.

Středa 28. ledna 2009 v 15:56® HaD
HaD

HOŠI KLÍÍÍÍD

Středa 28. ledna 2009 v 15:56® HaD
HaD

adam> JÁ JSEM NA TO TÉMA KDYSI NĚCO SEPSAL : www.chytej.cz

Středa 28. ledna 2009 ve 14:14® Piranha
Piranha

skwor> Mrzi te ze nerikam vole i tobe?OK muzu to napravit vole.Bavim se tu s lidma co znam prevazne z UL fora a s nima se taky i u vody stykam.Smajliky tu jsou k dispozici, tak je davam.Nikomu jeste nevadilo ze mu napisu vole.Nevim co resis.Bavil jsem se tu se sanderem uplne o jiny veci a ty sem ted vpalis nejaky bludy o tom ze pisi smajliky a ,,vole,, Tohle tob e nebylo urceny.OK tak tim to ukoncujem.

Středa 28. ledna 2009 ve 13:13® adam
adam

Stopař – jo dik za dobrej napad:-/

Středa 28. ledna 2009 ve 13:10® stopař
stopař

adam> Stačí trošku prohledat tento web a máš to. Třeba takto – www.chytej.cz

Středa 28. ledna 2009 ve 12:47® adam
adam

Ahoj ,poraďte mi prosim, jak mám správně připravit pařenou housku, co nejrychleji chci vyrazit k vodě…:-93;

Středa 28. ledna 2009 v 10:11® skwor
skwor

Piranha> To nebylo jenom tohle, podobných rádoby vtipných hlášek tu bylo znatelně víc. Polovina Tvých příspěvků obsahuje oslovení vole nebo podobné a bambilion smajlíků k tomu, ale že bych mezi tou stovkou, co tu za den napíšeš, našel nějakou užitečnou radu, to se tu zatím nestalo. Neber to jako napadání, ale jako konstatování. Toď vše, tím bych tohle téma uzavřel.

Středa 28. ledna 2009 v 7:17® Piranha
Piranha

skwor> to ted ale delas ty, navazis se do neceho, co se tebe netyka.Ja jsem psal sanderovi, ne tobe.Pokud reagujes na prispevek, tak ok, mas na to pravo.To mu mam zavolat domu vecer, abych se ho zeptal, jestli ty fotky nejsou stejny?Uvazuj­.Uznavam forma zeptani, byla takova ostrejsi, ale ja to jinak neumim a nikdo s tim nic nenadela.Sander to vzal celkem good a vysvetlil to.Proste mi to tak prislo, tak jsem se vyjadril. :->

Středa 28. ledna 2009 v 1:21® HaD
HaD

Sander> vydrž plís. Během cca týdne jdeme na vlastní server a do měsíce by měl být i tento problém vyřešen.

Úterý 27. ledna 2009 ve 22:47® Alov
Alov

Hoši, ale stejně se těším. Ja na ty tlošťáky chodím až na třešně a lepší rybačku neznám. 0,14 vlasec, spláveček, na háček půlku třešně krásně černé a sladké. ..Jenže ty menší potvory ty top kousky k tomu nepustí. A to je problém :-/:-(

Úterý 27. ledna 2009 ve 22:38® jiris
jiris

Sander> no vuci hlave to vypada kolme. Prut neberu jak vychozi bod mereni :-)) Hadam, ze nas s necim prekvapis. Uz jen kdybys jim kreslil lihovkama tečky, to by bylo neco.

Úterý 27. ledna 2009 ve 22:37® Alov
Alov

Sander> Našel jsem je u nás na řece. Pod nohama mi jezdili tloušti +/- 55 a možná i větší a krajem hejna se blejskaly lopaty jako prase. Šlo to krásně vidět, protože tam je jen 0,5 m vody. Docela mě to dostalo…

Úterý 27. ledna 2009 ve 22:34® Sander
Sander

Alov > tlouště s ostrýma jsem na vlastní oči neviděl, ale už jsem ulovil ostrou mezi tloušti. Akorát tu tvou délkovou kategorii vyděl dvěma:-) Ostré by se měly pohybovat pospolu, velké tlouště je také občas vidět ve větším počtu, takže když se ta hejna střetnou…:o)

Úterý 27. ledna 2009 ve 22:23® Kubah

Sander> Dík. První možnost bude v pátek, dnes jsem projížděl kolem řeky a zjistil jsem že to pujde. Sice je to jiný místo než kde chytám přes léto,ale neva.

Úterý 27. ledna 2009 ve 22:21® Alov
Alov

Sander> U nás to sice zas tak těžký není, když teda pominu plazení se v kopřivách kolem vody se šlehajícíma klackama do xichtu, ale že se jedná o super tlouští rybařinu, o tom žádná. Letos jsem se sice nad 50 nedostal, ale oni tam potvory jsou a já je dostanu. Je zajímavé, že jezdí společně s ostrýma 50+. Vysledoval jste to už někdo tuto hejnovou soudržnost???

Úterý 27. ledna 2009 ve 22:15® Sander
Sander

Hany > tak držím palce a dík. Jsou to bezva lovy, těžký, ale odměna stojí za to.

Úterý 27. ledna 2009 ve 22:10® Kubah

Sander> Souhlasím se škworem, rád se na tyhle ryby kouknu. Ty prostě tlouště umíš a někomu to vadí, tak prudí. Osobně po nich jdu letos taky :-)

Úterý 27. ledna 2009 ve 22:04® inspo

skwor> Já se určitě taky rád podívám, jen pak tiše zavídím. :-)

Úterý 27. ledna 2009 ve 22:00® Sander
Sander

skwor > to jsem rád :-)