Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 30. října 2008 v 18:27® HaD
-
sgt.mooody> 30 kg je málo
- Čtvrtek 30. října 2008 v 17:50® Piranha
-
regulus> mysli si co chces, ja uz to neresim.Bylo to vcera a dnes je to minulost.Nerikam ze nejsem ripka, ale neco mne nastvalo a tak jsem tam dal fotku aby si on sam uvedomil co sgtymu napsal a na co narazel.
Ok, uz to nebudu resit.
- Čtvrtek 30. října 2008 v 17:50® sus1
-
Robur> Tak si hned nějakého zmasil ?? a to byl ten pohřeb??
- Čtvrtek 30. října 2008 v 17:21® Andrea
-
Robur: No, tak to určitě zabere. Hned dvě témata na rozebírání a možná jsou mezi nimi i nějaké souvislosti.
- Čtvrtek 30. října 2008 v 16:58® Robur
-
no nic, začnu z jiného soudku, ať je tu veseleji, vrátil jsm se z pohřbu a nasadili nám duháky
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 14:26® sus1
-
regulus> Neee,nekřivdím mu, protože až tak doslova jsem to nemyslel.(asi jsem to měl více rozepsat
,příště).Je mě jasný ,že má na starost mnohem víc věcí a ne jen tady číst a napomínat,to je snad jasný každému kdo jsem chodí delší čas a trochu se tu vyzná
, ale neni to poprvé a malé upozornění s výstrahou by asi neuškodilo jisté osobě nebo osobám.
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 14:01® Andrea
-
Tady je to nějaké divoké…
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 14:00® mekvak
-
HaD:Nezakládal jsem žádné fórum,jen jsem ho navštívil a přečetl.Nemám důvod zákládat podobná fóra,když celá „přestřelka“ jde mimo mě a osobně neznám Tomashe ani Piranhu.
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 13:19® sgt.mooody
-
HaD> Neboj se že s tou žížalou netahám
nenechal bych jí stát na místě už jsem se přesvědčil co to udělalo
Ale už naně i tak prdim.Hele ještě jsem se tě chtěl zaptat na jakou šnůru chytáš sumce,ted jsem totiž přezbrojoval už na náký lepší náčiní,mám tam zatim šnůru na 30kg nostnost stačí to?Prut má 200–300 gramáž.
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 12:16® HaD
-
hraji: ahoj Jiří, bohužel jsi se trefil do doby, kdy se tady objevila tahle přestřelka. Ale já už zase začínám mít čas a ohlídám si to
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 12:12® HaD
-
sgt.mooody> mám takovej pocit, že tady je každýmu jedno, co jestli porybný na soukromáku povoluje chytat na hnojáky. Chytat pstruhy na rybníce na hnojáka je fakt hodně hustý. Chápal bych to ještě tak na dírkách, ale v teď? Rozumim vláčce a přívlači, ale tohle mi (a nejen mě) přijde prostě divný.
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 12:10® HaD
-
mekvak> nezakládal jsi náhodou to fórum o Tomashovi?
- Čtvrtek 30. října 2008 v 11:53® hajan
-
regulus> Už bych se v tom nerejpal, jak bába v bolavým. Přestalo chcát, tak jděte na ryby.
- Čtvrtek 30. října 2008 v 11:44® regulus
-
Piranha> ruku na srdce, vaše vzájemný „sympatie“ jsou nejspíš na stejný úrovni a moc dobře si věděl, že když semka tu fotku dáš, tak Tomash vyletí jako papírovej čert, ty invektiva byly jen důsledek oné provokace s fotkou. Hlavně mi netvrď že to bylo úplně jinak.
To jestli někoho můžeš nebo ne, je tvoje věc, máš možnost si na něj nastavit ignoraci.
- Čtvrtek 30. října 2008 v 11:38® regulus
-
sgt.mooody> zkusím ti to vysvětlit ještě jednou. To, že jsi dal do Z lovu fotku KO pstruhů v době kdy jsou všude (asi kromě onoho revíru o němž píšeš) hájení nemohlo dopadnout jinak, než že se někdo ozve. Pominu veškerý invektiva co tu proběhly, ale mohlo ti dobrnknout, že je to horký téma. Z toho důvodu považuju tvoji fotku Z lovu st 29. října ve 20:53:54 (pstruh s žížalou v tlamě), která tam byla dána ke konci oné slovní přestřelky vzhledem k okolnostem jako vyloženou provokaci, je to asi jako bys bejkovi zamával červeným hadrem před ksichtem. Kapišto???
- Čtvrtek 30. října 2008 v 11:27® regulus
-
sus1> nedomnívám se, že HaD sedí u komplu a neustále kontroluje kdo a co tady zrovna blije. Takovýhle přestřelky jsou naprosto nepravidelný, v krátkým časovým úseku a na několik stránek, je to neuhlídatelný. Pokud jsem si všimnul tak to 24 hodin nepřežilo. Myslím, že mu v tomto případě křivdíš.
- Čtvrtek 30. října 2008 v 11:07® sus1
-
regulus> Nezbejvá nic jinýho než souhlasit.!Snad jsem jen čekal, že HaD zakročí dříve a nenechá to dojít až . . . kam to došlo.(viz.ty fotky s těma nahejma chlapama??!!!)to už je úplně v prdeli.!
- Čtvrtek 30. října 2008 v 10:47® hraji
-
Robur: to víš, zkracují se dny, je mnohem méně příležitostí k ryblovu a tak se adrenalin a ostatní hormony musí vybíjet v diskuzích, to je na MRKu úplně stejné, ne-li občas horší. Jen to nesmí překročit mez.
- Čtvrtek 30. října 2008 v 10:26® Robur
-
hraji, je jasné, že jsi to celé nečetl nebo je to už smazané, ale označení idiot, zde byl včera jeden z hlavních termínů, takže to měla být rovněž narážka na tu včerejší ostudu zde. Ty jsi to naopak v 8:00 řekl moc krásně a slušně.
- Čtvrtek 30. října 2008 v 10:14® hraji
-
Robur: v žádném případě jsem neměl na mysli to, že kolegové z Chytej jsou idioti, ty jsi to zase trošku přehnal.
Jen jsem za poslední 4 stránky příspěvků nenašel nic, čeho by se dalo nějak v diskuzi chytit. Jen útoky.
- Čtvrtek 30. října 2008 v 10:08® Robur
-
tak mně hraji inspiroval k nakouknutí do Brněnského jádra kde jsem chtěl vystoupit jak delegát kmene idiotů, každopádně jsem tam našel dobrý vtip: pracovní
Dej mi francouzák."
................
„Klíč, ty kokote !!!!!!“
- Čtvrtek 30. října 2008 v 9:00® hraji
-
Tedy kolegové, občas sem nakouknu a po pravdě, nerozumím jazyku vašeho kmene a to jsem si myslel, že rybáři patří do jednoho kmene bez rozdílu techniky lovu.
- Čtvrtek 30. října 2008 v 8:31® Piranha
-
Ja jsem pouze vlozil na vseobecnou diskuzi fotku, kterou jsem kdysi dal, no ON (nezlobte se, na jmeno mu nemohu prijit.)
K fotce jsem psal jen ,,znate tuhle forku?,, Tod vse, pak jsem byl idiot aj. Co udelal sgt. se jeste poradne nevi.Pokud vzal dva pstruhy, v poradku.Jde o to hajeni.Pokud je to nejakej soukromak, kam chodej mistni vesnicani, tak asi maj jiny zakony, nebo ja nevim.Uz to resit nebudu. - Čtvrtek 30. října 2008 v 8:03® sgt.mooody
-
hajan>Máš pravdu,to by bylo zase keců tři prdele
už naněj serem.
- Čtvrtek 30. října 2008 v 7:57® foks01
-
i když je mě taky někdy zle, tak tu nebliju a dojdu si rači na záchod
- Čtvrtek 30. října 2008 v 7:47® hajan
-
sgt.mooody> Nezačínej zas…
- Čtvrtek 30. října 2008 v 5:42® sgt.mooody
-
Tomash:Už by ses mohl uklidnit,myslim že toho bylo dost ne?!
- Čtvrtek 30. října 2008 v 5:40® sgt.mooody
-
HaD> Je to tam napsaný na takový boudě a porybný řiká že se lovit můžou uplně normálně tak nwm.
- Čtvrtek 30. října 2008 v 5:38® sgt.mooody
-
HaD> Ale kdyt v Mnichovicích je ted lov pstruhů a siveů povolen,bude se tam ted i konat jen speciální lov pro pstruhaře.
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 3:09® mekvak
-
Přístup na server www.chytej.cz Vám byl zamítnut. Pokud máte pocit, že neoprávněně, volejte 608 323 472 …nějak nechápu,co jsem udělal,když jsem nic nepsal poslední dobou…