Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 30. října 2008 ve 2:12® HaD
HaD

regulus> tak jsem to pročetl… co na to říct? snad jen po mirmenovsku: ach jo

Čtvrtek 30. října 2008 v 1:58® regulus
regulus

HaD> sgt.mooody – pstruh s červíkem v tlamě Z lovu st 29. října ve 20:53:54 Piranha – Všeobecná út 28. října ve 20:52:27 Tomash – st 29. října ve 2:03:48 – to sem raděj ani nekomentoval

:-((
Čtvrtek 30. října 2008 v 1:49® HaD
HaD

Robur> tak taaaak:-P

Čtvrtek 30. října 2008 v 1:49® HaD
HaD

regulus> jakou fotkou máš na mysli?

Čtvrtek 30. října 2008 v 1:13® regulus
regulus

Vážení přátelé, už mě dost serete. Jo, můžu klidně odkliknout ty vaše bláboly jako přečtený a v klidu se na vás vysrat. Plantáte tady jeden vedle druhýho pi**viny, vemu vás popořadě, abyste si nemysleli, že já su ten dobrej a ti druzí jsou voli.

sgt.mooody – cos očekával, že se stane, když dáš do Z lovu potočáka KO, když je hájenej. Buď ti to nedochází nebo to byla vyložená provokace. Pokud je to ten pvní případ tak bejt tebou zalezu do nory a ani nepípnu, v druhým případě o čemž svědčí tvoje další fotka z 29.10.2008 20 : 53 : 54 (mimochodem hodně mizerná) tak pro to mám jen jeden komentář, jdi do prdele.

Piranha – seš si úplně jistej, že si začal Tomash??? Řekl bych, že jsi ho s velikou chutí vyštengroval vloženou fotečkou. Je mi (a nejen mě) zcela jedno, co mezi sebou máte, řešte si Teplicko-Ústecký spory někde jinde, nejlépe si dejte někde scuka a dejte si do tlamy.

Tomash – kdybys byl baba, tak bych řekl, že máš už skoro rok krámy, buď ti úplně jebe nebo fakt nevím. Vlítneš semka jednou za čas, uděláš dusno, s někým se pohádáš a zmizíš. Kdyby ti bylo 60, tak si řeknu je to dědek, už mu hrabe, ale mladej kluk, zamysli se nad sebou.

Pro toho debila, co založil tohle fórum (myslím, že vím kdo to je) www.chytej.cz respektive pseudo nick Tomashe (klikněte si na zadavatele a bude vám to jasný), pokud si myslíš, že je to vtipný, tak nikoliv, tebe je mi líto asi nejvíc.

Čtvrtek 30. října 2008 v 0:10® HaD
HaD

Tomash> uklidni se. Vždycky sem vlítněš, pár lidí nasereš a zase se zdejchneš. Za tyhle úlety si na ban Ty.

Středa 29. října 2008 ve 23:25® Tomash
Tomash

Píčaranha : Bože, ty jsi ale borec, ceníš si táty víc jak na 200Kč. Co jsi kupoval za dárky, když ti bylo třeba 12 let. Fakt přemejšlíš prdelí!

Středa 29. října 2008 ve 22:36® Piranha
Piranha

Robur> fuj ty vlez…:D:D pivo

Středa 29. října 2008 ve 22:35® Robur
Robur

za 200 toho najde hafo, od krmení po dipy přes splávky po vláčecí bižu nebo povolenku na soukromáček, a úplně na závěr knihu či DVD Chytej, to aby mne Had pochválil:-D :-D

Středa 29. října 2008 ve 22:32® Majša

To je fakt, je lepší nějaká levná věc která bude ležet v koutě, nebo něco co opravdu využije. A nemusí to být zas tak drahý.

Středa 29. října 2008 ve 22:28® Piranha
Piranha

Ja bych si taty cenil vic jak za 200.Je toho malo co se da k narozeninam koupit za tohle.Jo, za 2000 bych uz vedel.

Středa 29. října 2008 ve 22:27® Majša

Možností máš spoustu, trička, hrnky, oblečení…ale myslím si, že nejlepší by byla konkrétní věc, která se týká způsobu kterým chytá. Jak říká Robur

Středa 29. října 2008 ve 22:25® Piranha
Piranha

Fileťák od rapaly

Středa 29. října 2008 ve 22:24® Robur
Robur

Martina, nebo brigády ne. Napiš co nejraději chytá za rybu nebo přímo rybolovnou techniku.

Středa 29. října 2008 ve 22:22® Piranha
Piranha

martina0890> zaplatte mu clensky prispevek na svazu.

Středa 29. října 2008 ve 22:22® skwor
skwor

martina0890> Dělají se hrnky s rybářskými motivy nebo rybářskými vtipy. To by nemuselo být od věci…

Středa 29. října 2008 ve 22:21® Piranha
Piranha

jj tluce a ma proc.

Středa 29. října 2008 ve 22:20® martina0890

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co by asi tak udělalo rybářovi radost k narozeninám…mám tátu rybáře a vůbec nevim co mu mám koupit…potřebovala bych poradit, ale aby se to vešlo asi do 200 Kč…Děkuju :-)

Středa 29. října 2008 ve 22:16® Tomash
Tomash

Freud se spíš tluče v hrobě :-D

Středa 29. října 2008 ve 22:16® ladamaj
ladamaj

Piranha>nikdo není dokonalí já osobně udělám tolik chyb překlepů ale ve 46 se učit na pc tak sem rád i zato co stím umím.Když se každý podívá na svoje odkazy tak zjistí že není dokonalej.Život mě naučil beru vše dost sportovně i když to je kolikrát moc těžký ale beru vše nic jiného mě nezbívá sem ok a hrdej na synátora mám proč.

Středa 29. října 2008 ve 22:14® Robur
Robur

se dívám, že vás to pořá ještě baví. Freud by měl radost.

Středa 29. října 2008 ve 22:05® Piranha
Piranha

ladamaj> mas pravdu, skoda ze takovych jako ty, myslim s vervou, neni vic.Ja tu mluvim sproste jen kdyz na mne reaguje tenhle homouš, nezlob se a oomlouvam se pokud jsem mel na kohokoliv i na tvoje potomky spatnej vliv.

Středa 29. října 2008 ve 22:01® ladamaj
ladamaj

Piranha>nemusí odcházet ale tolerovat i ostatní každý muže napsat cokoliv ale ve vší slušnosti jsou zde mladí i starší trošku ohleduplnosti není naškodu.Já osobně jsem z převážné části na inv.vozíku stránky navštěvuje i můj syn kterej se opravdu potatil někteří ho znají osobně.Tím pádem mám také tak velkou návštěvnost né a bych byl první rád se poučím naopak i spoustě poradím pokud vím otom to asi je.:-)

Středa 29. října 2008 ve 21:58® cormoran
cormoran

LojzaRybka> To je opožděná menstruace…Víš, co se říká, i muži mají své dny.:D

Středa 29. října 2008 ve 21:58® Tomash
Tomash

Piranha : Soukupe, polib mi prdel!:-P

Středa 29. října 2008 ve 21:51® sgt.mooody

jiris:Zlatý Mnichovičky :-) i ve smolném počasí se dá něco lapnout:-)

foto/diskuze/vseobecna/2008/th-img20718.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2008/th-img20719.jpg
Středa 29. října 2008 ve 21:31® Piranha
Piranha

ladamaj> Ja bych mu dal ban na chytej, ja zde pisu bez problemu a bavim se s kymkoliv.Ale jakmile sem vleze on, jen napada a urazi.Mel by si na rok voddychnout a naucit se nearogantnimu a slusnymu chovani.Howg.

Středa 29. října 2008 ve 20:31® sgt.mooody

farnas> Fuj to je hnus:-D U týhle ryby bych asi udělal vyjímku a hned jakmile by vystrčila tenhle ohavnej ksicht z vody tak by přez něj hned dostala klackem:-D

Středa 29. října 2008 v 19:32® ladamaj
ladamaj

Pánové Tomas je mladej krytyzovat urážet jo ale omluvit se přiznat pravdu neumí měl sem to potěšení také po nekonečném urážení bostal odemne baner a nikdy mu ho nesmáznu proč napadl i kolegu a mého kamaráda takovím stylem že odešel ze servru.Přičemž se jednalo o velitele RS a co víc policistu ať se drží při zemi není tak dobrej. Ktomu nelze nic dodat ryby má některé pěkné ale dávat je do takového éteru nechápu nikdy jsem se tímto nezabíval a dělal takovou estrádu (jde jen o názor nic víc)raději na ryby.

Středa 29. října 2008 v 19:31® farnas
farnas

zmenim tema Predlozim z clanku o tvorech:Do Kapského Mesta do zátoky bola dopravená rybia hlava,ktorá mala velkú podobnost z ludskou hlavou.Dolné čeluste boli zaokruhlené ako brada a nos mala stlačený .Oči boli do predu postavene.Podi­vuhodné bolo že tato ryba bola za živa velmi podobná človeku.Je samozrejme ze vedci z celého sveta majú zaujem.A kladú si otázku akej rybe táto hlava patrí.

foto/diskuze/vseobecna/2008/th-img20710.jpg