Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 29. října 2008 v 19:27® inspo
-
moc to řešíte…prostě na příspěvky, které se Vám nelíbí nereagujte a je…
- Středa 29. října 2008 v 19:25® sgt.mooody
-
hecht> Taky si řikám,nevim co mu to zas přelítlo přez nos.
- Středa 29. října 2008 v 19:20® hecht
-
HaD- šlo by smazat ten hnus od Tomashe?
- Středa 29. října 2008 v 19:17® hecht
-
Teda pánové, natěšen po dvou dnech co jsem byl bez připojení, se musím prodírat příspěvky které bych zde opravdu nehledal. Proč to takhle hrotíte, co je tak důležité aby si např Tomash dal tu práci s tou nechutnou fotomontáží. Tohle je snad prostředí pro rybáře a o rybách.Howg končím.
- Středa 29. října 2008 v 19:08® sgt.mooody
-
LojzaRybka> Taky ho nechápu,když se podiváš do diskuzí tak ve všech jen do někoho rejpe :-8
- Středa 29. října 2008 v 16:40® LojzaRybka
-
Tomash>hele je to divný,ale posledních pár měsíců tě dost nechápu,přestali ti brát ryby???nebo oco jde že jsi tak nervní
- Středa 29. října 2008 ve 14:47® Kubah
-
Už se vrátily
- Středa 29. října 2008 ve 14:37® Kubah
-
Zmizela fóra všem, nebo je to jen u mně?
- Středa 29. října 2008 ve 13:45® Tomash
-
„nevim proč se snaží člověk něco prokázat,když maj ti ostatní víc rozumu a pravdy než ten dotyčný“ Slovosled hadr. Teď se teprve projevil tvůj šestý smysl pro pravopis a větný slovosled. Nebo snad sedmý smysl?
- Středa 29. října 2008 ve 13:35® sgt.mooody
-
bubu> No to já taky doufám
u nás je taky hnusně ale náký blbý počasí mě nezastaví
- Středa 29. října 2008 ve 12:50® bubu
-
sgt.mooody> hlavně mi šlo o to,přerušit tu vaši neplodnou debatu. Snad se povedlo
- Středa 29. října 2008 ve 12:48® bubu
-
sgt.mooody> moc nového není,je tu hnusně a jen sem si odskočil z práce. A hlásí pořádnej fičák.
- Středa 29. října 2008 ve 12:46® bubu
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Středa 29. října 2008 ve 12:45® sgt.mooody
-
bubu> Tak jo nahodíme zase téma na ryby
je u tebe něco nového?
- Středa 29. října 2008 ve 12:39® sgt.mooody
-
No ták podte si někdo zas prohodit kus řeči o rybách ,šoupněte sem nákou fotku a at to tu zas lítá jak má bejt
- Středa 29. října 2008 ve 12:38® sgt.mooody
-
Achjo nechce si spíš někdo popovídat o rybách?Už těch blábolů mám dost,nevim proč se snaží člověk něco prokázat,když maj ti ostatní víc rozumu a pravdy než ten dotyčný
- Středa 29. října 2008 ve 12:37® bubu
-
ale,no táák. Klíííd,pokuste se o smír.Dík
- Středa 29. října 2008 ve 12:29® Tomash
-
idiot : „Zprávné vyjádření?“ Ty jsi student pomocný školy, že jo?
- Středa 29. října 2008 ve 12:29® sgt.mooody
-
Tomash> Na to že si tu tak dlouho,tak jak vydim po celou dobu tu jen lidi urážíš a kritizuješ.A už si s tim idiotem trapnej vymyslim si z tý tví kebule něco jinýho.Jsi hrozně nechápavej člověk a ani nedokážeš pochopit že idiot o nepřítomnosti a neseznámením člověka nadávka je
achjo a ještě potom píše že je někdo blbej když je blbej on sám
Kdyt ty sem píšeš vulgární slova a ani je nechápeš a nevíš co znamenaj
Už mi prosim nic nepiš,to se rači budu poučovat od tří letých dětí na písku než od tebe
- Středa 29. října 2008 ve 12:16® Tomash
-
yerrx : Poznám idiota. Hlavní projev je ten, že za něj myslí druzí, jako v tomto případě. sgt.moody : Ty smrádě, chodil jsem na chytej, když jsi začal koketovat s ryb.prutem. To se mě odtud snažíš vyštvat? Ale jo, jsi jen idiot, od tebe mě to tak nepálí.
- Středa 29. října 2008 ve 12:03® sgt.mooody
-
yerrx> Nemá mu to cenu vysvětlovat hele
on to prostě nepochopí.
- Středa 29. října 2008 ve 12:00® sgt.mooody
-
Tomash> Já bejt tebou tak už sem ani nepáchnu a hlavně tu už nic nikomu vysvětlovat nebudu
dopadlo by to stejně jako ted
- Středa 29. října 2008 v 11:59® sgt.mooody
-
yerrx> Ano to je přesně to co mám na mysli,to je to zprávné vyjádření!
- Středa 29. října 2008 v 11:56® yerrx
-
Tomash> ale ty mu tak rikas i kdyz jeho psychicky stav neznas, tudiz a proto je to nadavka
- Středa 29. října 2008 v 11:53® Tomash
-
idiot, teda sgt.moody : Idiot je odborné slovo, žádný vulgarismus, myslíš, že kráva má právo se vztekat, protože jí lidi říkají krávo a ne skote domácí? Prober se idiote, každým dalším příspěvkem poukazuješ na to, že jsi idiot a ještě větší, než jsem tušil.
- Středa 29. října 2008 v 11:38® sgt.mooody
-
Salmo> No to by jsme mohli,tak co chytil jsi od tý doby co jsme my dva bodovali ještě nákou štikandu?
- Středa 29. října 2008 v 11:35® Salmo
-
Hoši neblbněte a zabalte ty hádky,jdem se bavit o fiškách
- Středa 29. října 2008 v 11:34® sgt.mooody
-
Tomash> Jo tak to teda v tom případě ale je nadávka ty idiote
Je to vulgární slovo pro postiženou osobu,tak co si otom mám myslet?Že je to prostě vulgární tudíž sprosté slovo ne?tak se vzpamatuj
- Středa 29. října 2008 v 11:31® skwor
-
sgt.mooody> Idiot je původně odborný termín, viz. Občanská nauka na střední škole.
- Středa 29. října 2008 v 11:31® Tomash
-
sgt.bludy : Idiot, je termín pro osobu postiženou idiotstvím, není to nadávka, idiote. Nenavážím se a nerejpu do lidí, ale do idiotů. Je mi srdečně jedno, že ty, co by mega idiot si spolu s dalšími idioty myslí, že se mám uklidnit, idiota nikdy nebudu brát vážně.