Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.466 příspěvků, z toho 128466 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 29. října 2008 v 11:21® sgt.mooody

Hany> Duháci tam nejsou jen siveni a potočáci.Ted to tam psaný je,taky mě to zajímalo tak sem se mrknul,a bylo tam napsáno že je lov sivenů a pstruhů povoleno do 1.11. a potom je lov povolen jen už pro pstruhaře se pstruhovími povolenkami.

Středa 29. října 2008 v 11:20® Tomash
Tomash

Piranha : Kdybys měl v hlavě něco víc než piliny, věděl bys, že idiot není nadávka. Nikomu jsem do masařů nenadával, tak mi nevládej slova do úst a kolik si myslíš, že jsem zmasařil těch dravých ryb, když to o mně ví celý slavný ústecko? Nevíš, o čem mluvíš, hlavně že mluvíš, co šmudlo? Chceš sem vkládat fotky, jaký chceš, budu to dělat stejně. PS : Na té fotce, kde píšeš, je-li někomu povědomá. Je moje ryba jen ten had, takže pokud sem budeš vkládat fotky, abys mě bezdůvodně a svévolně potupil, budu to dělat stejně. 9-) Chceš se někoho zastávat? Najdi si lepší způsob.

Středa 29. října 2008 v 11:13® Kubah

sgt.mooody> Já tam byl a nic tam o tom nebylo.
A jestli to tam je,neplatí to spíš na duháky?

Středa 29. října 2008 v 11:07® sgt.mooody

Já jen vim že si tam pstruha ted může vzít každý,porybný tam chodí normálně,a ještě se ptá jak berou apod.Tak fakt nwm.

Středa 29. října 2008 v 11:05® sgt.mooody

OndruchM> Nevim kde to je na intrentetu nebo v papírech,ale je to napsaný u toho rybníku na takový budce hned u příjezdu,sedí v ní vždycky kasíř a porybný.

Středa 29. října 2008 v 10:53® Kubah

OndruchM> Co jsem koukal na info přímo u rybníka tak tam taky nic neni

Středa 29. října 2008 v 10:52® Kubah

OndruchM> Taky jsem o tom nic nenašel

Středa 29. října 2008 v 10:34® OndruchM
OndruchM

sgt.mooody> tak jsem si ten revír vyseznamoval (obdoba vygoogloval)a našel si, že tam je místenka, ale nic o zrušení hájení pstruha potočního, tak se chci zeptat jestli to není v nějakém papírovém doplnění – ne že bych tam chtěl jet, ale zajímá mě kde je zakopaný pes

Středa 29. října 2008 v 9:55® Kubah

sgt.mooody> Nemám

Středa 29. října 2008 v 9:38® sgt.mooody

Piranha> jojo,škoda že takovejch lidí jako si ty už moc neni:-((

Středa 29. října 2008 v 9:36® sgt.mooody

Hany> To jo mít dálnici hned za zádama je na hovno,ale já si tam ty pstroužky zachytám pokaždý hezky.Neska jedu zas protože ve čtvrtek už budu mít útrum nemám pstruhovku:-(( ty jo?

Středa 29. října 2008 v 9:23® Kubah

sgt.mooody> Jsem chtěl udělat vyjímku a letos poprvé ject na rybník, ale na ten Božkov už bych podruhý nejel- ten hluk od přeložky je strašnej

Středa 29. října 2008 v 9:23® Piranha
Piranha

sgt.mooody> nezastavam se jen tebe ale zastavam se i jinych rybaru, kteri byly taky takhle nařčeni.Vzdyt je to normalni si vzit rybu.Pokud je jeste navic nejak poskozena, nebo v tvem pripade mela hacek hluboko v jicnu.

Středa 29. října 2008 v 9:22® ladamaj
ladamaj

Piranha>není co dodat máš pravdu to co se děje na Ústecku je hrůza a ještě jak píšeš stebe udělaj pytláka mě nepřekvapuje pod svícnem je největší tma Lojzarybka o tom píše obdobně to není moc dobrý přístup k mládeži.

Středa 29. října 2008 v 9:20® Kubah

sgt.mooody> Jo jasný, jsem si splet Mnichovice a Mirošovice :-/

Středa 29. října 2008 v 9:12® sgt.mooody

Piranha> Dikes za zastání.

Středa 29. října 2008 v 9:11® sgt.mooody

Hany> Mirošovice? Já je chytám v Mnichovicích a to je taky u Božkova,ale dávali tam jen siveny a potočáky duháky žádný.A právě od čtvrtka je to jen pstruhová voda tak to bude asi to co myslíš ne? 411998

Středa 29. října 2008 v 9:10® Piranha
Piranha

Ja si budu davat chlapecku fotky sem, jaky budu chtit, to za 1. Ze se pustis a ne jen ty, do 15ti letyho kluka a hned mu sporoste nadavas za to, ze si vzal dva pstruhy, to me u tebe neprekvapuje.U os­tatnich teda jo.Misto, aby jste mu vysvetlili o co jde, tak je hned masar a buh vi co.Dyt je na chytej par tejdnu kurva. Tomash ty jako nejvetsi masar dravych ryb o kterymm se to vi po ustecku, takhle reagujes?Koukni se sam na sebe.

HaD smazni prosim te ten blob, co tam nablil ten … mne si taky smzal obdobnou legácku.Jink sem zacnou lidi cpát tyhle veci

Středa 29. října 2008 v 9:06® Kubah

sgt.mooody> Není ten rybník u Mirošovic- myslím že se jmenuje Božkov? Tam má od 1.11 být pstruhová povolenka ale dávali tam duháky

Středa 29. října 2008 v 8:55® OndruchM
OndruchM

sgt.mooody> ne nevím – v diskuzi z lovu, kde jsi dal fotky nikde nebyl odkaz na název revíru, takže ani teď netuším kde to je.

Středa 29. října 2008 v 8:27® cormoran
cormoran

Sander> Ta fotka vytřenýho potočáka je z letoška??

Středa 29. října 2008 v 8:24® cormoran
cormoran

laskut> Pěkný! :-)

Středa 29. října 2008 v 7:37® sgt.mooody

OndruchM>Ne,na tomhle revíru jestli to nevíš,se ted ve čtvrtek bude zahajovat lov jen pro pstruhové povolenky a budou se normálně chytat.Je to taková vyjímka.

Středa 29. října 2008 v 7:34® sgt.mooody

Tomash> Nebyl na tý normální fotce bez upravování nejdřív tvůj obličej:-D Di někam…

Středa 29. října 2008 v 7:23® hajan

laskut> Gratulace, odkud je?

Středa 29. října 2008 ve 2:52® Tomash
Tomash

Piranha : Jdi si hryznout do parmy. Pstruhy a moje fotky nech mně a nevkládej je sem bez mého souhlasu, díky gumo

Středa 29. října 2008 v 1:11® HaD
HaD

yerrx> co bys chtěl dražit? :-)

Středa 29. října 2008 v 0:36® cercer
cercer

Paccco:máš pravdu…

Středa 29. října 2008 v 0:34® cercer
cercer

Robur:vím,že fotit přehradu bez vody je originální…proto jsem vám to tam dal:-D a o 300metrů dál jsem si zalovil…našel jsem správného woblerka a výsledek cca 20bolínků kolem 50cm.:->

Středa 29. října 2008 v 0:03® Salmo
Salmo

laskut> Krásná ryba,jen škoda že jsi jí zmasil.Já vím,každý na to má právo…:-(