Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 29. října 2008 v 11:27® sgt.mooody

Tomash> Tak bych teda odtebe chtěl vysvětlit ty odborníku co to idiot znamená.A je fakt že když si posobě přečteš všechny věty co sem píšeš tak zjistíš že do všech jen rejpeš a navážíš se do lidí.Tak si myslim že by ses měl asi trochu sklidnit a myslim si že nejsem sám kdo si to otobě myslím.

Středa 29. října 2008 v 11:21® sgt.mooody

Hany> Duháci tam nejsou jen siveni a potočáci.Ted to tam psaný je,taky mě to zajímalo tak sem se mrknul,a bylo tam napsáno že je lov sivenů a pstruhů povoleno do 1.11. a potom je lov povolen jen už pro pstruhaře se pstruhovími povolenkami.

Středa 29. října 2008 v 11:20® Tomash
Tomash

Piranha : Kdybys měl v hlavě něco víc než piliny, věděl bys, že idiot není nadávka. Nikomu jsem do masařů nenadával, tak mi nevládej slova do úst a kolik si myslíš, že jsem zmasařil těch dravých ryb, když to o mně ví celý slavný ústecko? Nevíš, o čem mluvíš, hlavně že mluvíš, co šmudlo? Chceš sem vkládat fotky, jaký chceš, budu to dělat stejně. PS : Na té fotce, kde píšeš, je-li někomu povědomá. Je moje ryba jen ten had, takže pokud sem budeš vkládat fotky, abys mě bezdůvodně a svévolně potupil, budu to dělat stejně. 9-) Chceš se někoho zastávat? Najdi si lepší způsob.

Středa 29. října 2008 v 11:13® Kubah

sgt.mooody> Já tam byl a nic tam o tom nebylo.
A jestli to tam je,neplatí to spíš na duháky?

Středa 29. října 2008 v 11:07® sgt.mooody

Já jen vim že si tam pstruha ted může vzít každý,porybný tam chodí normálně,a ještě se ptá jak berou apod.Tak fakt nwm.

Středa 29. října 2008 v 11:05® sgt.mooody

OndruchM> Nevim kde to je na intrentetu nebo v papírech,ale je to napsaný u toho rybníku na takový budce hned u příjezdu,sedí v ní vždycky kasíř a porybný.

Středa 29. října 2008 v 10:53® Kubah

OndruchM> Co jsem koukal na info přímo u rybníka tak tam taky nic neni

Středa 29. října 2008 v 10:52® Kubah

OndruchM> Taky jsem o tom nic nenašel

Středa 29. října 2008 v 10:34® OndruchM
OndruchM

sgt.mooody> tak jsem si ten revír vyseznamoval (obdoba vygoogloval)a našel si, že tam je místenka, ale nic o zrušení hájení pstruha potočního, tak se chci zeptat jestli to není v nějakém papírovém doplnění – ne že bych tam chtěl jet, ale zajímá mě kde je zakopaný pes

Středa 29. října 2008 v 9:55® Kubah

sgt.mooody> Nemám

Středa 29. října 2008 v 9:38® sgt.mooody

Piranha> jojo,škoda že takovejch lidí jako si ty už moc neni:-((

Středa 29. října 2008 v 9:36® sgt.mooody

Hany> To jo mít dálnici hned za zádama je na hovno,ale já si tam ty pstroužky zachytám pokaždý hezky.Neska jedu zas protože ve čtvrtek už budu mít útrum nemám pstruhovku:-(( ty jo?

Středa 29. října 2008 v 9:23® Kubah

sgt.mooody> Jsem chtěl udělat vyjímku a letos poprvé ject na rybník, ale na ten Božkov už bych podruhý nejel- ten hluk od přeložky je strašnej

Středa 29. října 2008 v 9:23® Piranha
Piranha

sgt.mooody> nezastavam se jen tebe ale zastavam se i jinych rybaru, kteri byly taky takhle nařčeni.Vzdyt je to normalni si vzit rybu.Pokud je jeste navic nejak poskozena, nebo v tvem pripade mela hacek hluboko v jicnu.

Středa 29. října 2008 v 9:22® ladamaj
ladamaj

Piranha>není co dodat máš pravdu to co se děje na Ústecku je hrůza a ještě jak píšeš stebe udělaj pytláka mě nepřekvapuje pod svícnem je největší tma Lojzarybka o tom píše obdobně to není moc dobrý přístup k mládeži.

Středa 29. října 2008 v 9:20® Kubah

sgt.mooody> Jo jasný, jsem si splet Mnichovice a Mirošovice :-/

Středa 29. října 2008 v 9:12® sgt.mooody

Piranha> Dikes za zastání.

Středa 29. října 2008 v 9:11® sgt.mooody

Hany> Mirošovice? Já je chytám v Mnichovicích a to je taky u Božkova,ale dávali tam jen siveny a potočáky duháky žádný.A právě od čtvrtka je to jen pstruhová voda tak to bude asi to co myslíš ne? 411998

Středa 29. října 2008 v 9:10® Piranha
Piranha

Ja si budu davat chlapecku fotky sem, jaky budu chtit, to za 1. Ze se pustis a ne jen ty, do 15ti letyho kluka a hned mu sporoste nadavas za to, ze si vzal dva pstruhy, to me u tebe neprekvapuje.U os­tatnich teda jo.Misto, aby jste mu vysvetlili o co jde, tak je hned masar a buh vi co.Dyt je na chytej par tejdnu kurva. Tomash ty jako nejvetsi masar dravych ryb o kterymm se to vi po ustecku, takhle reagujes?Koukni se sam na sebe.

HaD smazni prosim te ten blob, co tam nablil ten … mne si taky smzal obdobnou legácku.Jink sem zacnou lidi cpát tyhle veci

Středa 29. října 2008 v 9:06® Kubah

sgt.mooody> Není ten rybník u Mirošovic- myslím že se jmenuje Božkov? Tam má od 1.11 být pstruhová povolenka ale dávali tam duháky

Středa 29. října 2008 v 8:55® OndruchM
OndruchM

sgt.mooody> ne nevím – v diskuzi z lovu, kde jsi dal fotky nikde nebyl odkaz na název revíru, takže ani teď netuším kde to je.

Středa 29. října 2008 v 8:27® cormoran
cormoran

Sander> Ta fotka vytřenýho potočáka je z letoška??

Středa 29. října 2008 v 8:24® cormoran
cormoran

laskut> Pěkný! :-)

Středa 29. října 2008 v 7:37® sgt.mooody

OndruchM>Ne,na tomhle revíru jestli to nevíš,se ted ve čtvrtek bude zahajovat lov jen pro pstruhové povolenky a budou se normálně chytat.Je to taková vyjímka.

Středa 29. října 2008 v 7:34® sgt.mooody

Tomash> Nebyl na tý normální fotce bez upravování nejdřív tvůj obličej:-D Di někam…

Středa 29. října 2008 v 7:23® hajan

laskut> Gratulace, odkud je?

Středa 29. října 2008 ve 2:52® Tomash
Tomash

Piranha : Jdi si hryznout do parmy. Pstruhy a moje fotky nech mně a nevkládej je sem bez mého souhlasu, díky gumo

Středa 29. října 2008 v 1:11® HaD
HaD

yerrx> co bys chtěl dražit? :-)

Středa 29. října 2008 v 0:36® cercer
cercer

Paccco:máš pravdu…

Středa 29. října 2008 v 0:34® cercer
cercer

Robur:vím,že fotit přehradu bez vody je originální…proto jsem vám to tam dal:-D a o 300metrů dál jsem si zalovil…našel jsem správného woblerka a výsledek cca 20bolínků kolem 50cm.:->