Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 6. října 2008 ve 21:59® cormoran
cormoran

Jiris: Pěkný rozloučení:)

Pondělí 6. října 2008 v 10:10® HaD
HaD

jiris, Míra: gratulace!!! krásný ryby

sgt.moody: dodržuj laskavě pravidla diskuzí. A schlaď hlavu a raději se uč do školy, ať nepropadneš z pravopisu.

Pondělí 6. října 2008 v 7:56® Robur
Robur

Jiris, pěknej, ale aranžmá fotky mně připadá jako porod do vody:-)) . Takže blahopřejí, máš sumce:-))

Neděle 5. října 2008 ve 22:47® Tomik
Tomik

Jiris : neměl by ses fotit u ryby, takovej xindl kazí fotku tak krásnej ryby…gratuluju..:)

Neděle 5. října 2008 ve 22:45® hecht
hecht

Sander> Teda ty mě chceš nastartovat co, já týden střídavě polehávám a předstírám práci, no a ty proflákneš 11 mníků.Nemám Tě rád :-) Jak se dám zdravotně do kupy a ty časově, rád bych se od tebe přiučil, jak se na lopatu (mníka) sedá.

Neděle 5. října 2008 ve 20:48® Tutan
Tutan

Co k tomu říct? Snad ten klouček nezanevře na vodu. A táta …no borec.

Neděle 5. října 2008 ve 20:13® LojzaRybka
LojzaRybka

dost smutný:-(( www.novinky.cz

Neděle 5. října 2008 v 19:51® sgt.mooody

Sander>No vidiš, rybám už nikdy nevěř sou to drbny:-) Rači ji píchni na hák a dej jí na sumce na trhací bojku:-)

Neděle 5. října 2008 v 19:19® LojzaRybka
LojzaRybka

Sander>jednou jsem byl u kámoše v praze na prázdninách a chodili jsme na takové na smeťák,nejvíc brali u ledničky,potom to zasypali:-((

Neděle 5. října 2008 v 19:16® Sander
Sander

Lojza > ano ho.no…měl jsem ji zabít :-D

Neděle 5. října 2008 v 19:02® LojzaRybka
LojzaRybka

Sander> kolik ti splnila přání??:-)

Neděle 5. října 2008 v 18:33® Kubah

Sander> Takový prasátka tam mám taky :-))

Neděle 5. října 2008 v 18:30® Sander
Sander

Hany > kdepak, svazová voda :-D

Neděle 5. října 2008 v 18:29® Kubah

Sander> To jsi mi chytal v jezírku ne? :-D

Neděle 5. října 2008 ve 13:40® gomz
gomz

Prutos:tak mi jeden kousek pujc…nespecha to

Neděle 5. října 2008 ve 13:34® Prutos
Prutos

gomz> pár let už se nevyrábí

Neděle 5. října 2008 ve 13:17® gomz
gomz

Prutos:to je takova vzacnost?

Neděle 5. října 2008 ve 13:14® Prutos
Prutos

sethy> No konečně :-) Do vody jsem ho zatím nehodil. Odkudsi ze světa mi už jdou další dva ;-)

Neděle 5. října 2008 ve 12:36® lucioperce69
lucioperce69

Admini: Tak sem si projel trofeje a chtělo by to tam trochu dát do pořádku(pmůcka Lipan, Ostroretka, Kapr-jako amur, Cejn-jako Candát, Tloušť- jako Jesen, Karas obecný- toho sem tam našel jednoho a perlínovi vévodí jesen)

Neděle 5. října 2008 v 11:27® sethy
sethy

Prutos: penize dosly, ja uz sem si zacinal myslet zes je fakt poslal nekam jinam:-D btw. co ten CDSSR jeste jsi ho neurval? Byt tebou ani ho nevytahuju z krabicky a za par let ho prodas jako starozitnost:-D kurna jsem si ho mel nechat:-/

Neděle 5. října 2008 v 11:25® sgt.mooody

CeP> Dik za podporu…ovšem že tu budu rád s lidma vycházet sme přece všichni z jednoho pytle,ale když se podiváš z čeho tyhle hádky vznikaj tak je to uplně zbytečný!Petrův zdar

Neděle 5. října 2008 v 11:18® CeP
CeP

all> klidek chlapi. uplne zbytecna hadka. jenom vzpomente kolik lidi se tu uvedlo podobne jako sgt.mooody a jake jsou z nich dnes mnohdy uznavane persony. dejme mu cas a verme, ze taky uzraje.

sgt.mooody> jen tve mladi a kratke trvani ve zdejsich vodach te omlouva z toho, jak jsi prestrelil. ted bych cekal, ze se zachovas jako chlap a…

Neděle 5. října 2008 v 10:46® LojzaRybka
LojzaRybka

Libor>gratulace ke kačírkovi,krásná CDC:-D

Neděle 5. října 2008 v 10:43® sgt.mooody

Prutos> Aha ty voe:-D :-D :-D no to víže by byla na talíři asi dobrá…ale ta fotka nic moc hele:-(( aspon me se nelíbí.

Neděle 5. října 2008 v 10:35® Prutos
Prutos

sgt.mooody> já ale myslel tu kachnu :-)

Neděle 5. října 2008 v 10:30® Štěrbák.
Štěrbák.

souhlasim s sgt.mooody:-P pivo

Neděle 5. října 2008 v 10:18® sgt.mooody

skwor> Kdyby sis ale přečetl jak to vzniká takový problémi!já jsem jen napsal co si o tom myslim a hned se najdou náký rejpalové jako si ty apod.No a pak je z takový hlouposti taková zbytečnost.

Neděle 5. října 2008 v 10:14® sgt.mooody

skwor>Z psaní takovejm lidem se mi dělá špatně.

Neděle 5. října 2008 v 10:12® skwor
skwor

sgt.mooody> Na tom o kolik jsem starší nezáleží, jsem na chytej skoro tři roky a nikdy jsem tu nikoho neurážel jako ty. A co jsem četl, tak to není první tvůj podobný příspěvek. Trošku pokory, chlapče. Teď mi můžeš napsat co chceš, reagovat na to nebudu, protože si nechci kazit víkend.

Neděle 5. října 2008 v 10:05® sgt.mooody

skwor> Nejsi o nic starší než já tak mi nekecej do toho co já dělám,a myslim si že mám stejný práva jako všichni ostatní tady na chytej,vyjádřit se k věci k terá se mi líbí a nebo nelíbí.Tak si di poučovat někoho jinýho nebo se di uklidnit někam k vodě a zavláčet si:-)