Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 4. září 2008 v 15:24® sus1

vagi:zdar,chci se Tě zeptat ,kdy zítra vyrážíš?:-)

Čtvrtek 4. září 2008 ve 14:46® Sander
Sander

hecht > dík moc.

Čtvrtek 4. září 2008 v 8:12® osprey
osprey

Fugas: Včera na jiné části řeky totální zero. Jen pár potahů od malých ryb a jedna kudla při stahování opakovaně útočila na háček až se jí ho povedlo chytnout. Ne, není to sranda, ale člověk dělá, co může.

Čtvrtek 4. září 2008 v 7:55® Fugas

osprey: mě v poslední době připadá, že je to „jiné“ skoro všude. Ale co, musím se tomu nějak přizpůsobit:-) . Stále někde v koutku duše věřím, že na přehradě to teprve začne! Ahoj

Čtvrtek 4. září 2008 v 0:21® hecht
hecht

Sander> I když opožděně, tak přece jenom gratulace. Člověk si na pár dní odskočí a ty hned vyndáš takovouhle kládu !!! Hold, když se k vodě nechodí, tak zbývá jenom koukat na takovéto fotky.

Středa 3. září 2008 ve 22:47® laskut

Datum lovu: kdysi dávno, Revír: akvárkokeltíku jen tak pro přirovnání … 118cm 16kg ale jinak odpoledne to bylo příjemné :-)) Tento příspěvek sem 4.9.2008 v 07:42 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor BoBo-Falknow

Středa 3. září 2008 v 17:09® osprey
osprey

Fugas: Já to taky neberu moc vážně. Ale je fakt, že je to jiné, než když jsme lovili tenkrát spolu. To bys koukal, kam jsem to včera házel… První tři ryby mi všechny spadly, i když jedna vlivem převahy fotkychtivosti nad zdravým rozumem. No ale aspoň jsem ji nemusel nikde válet.

Středa 3. září 2008 v 16:42® Sander
Sander

osprey > jo, včerejší provařená ryba byla velká. Neumím si ji zařadit, záběrem i tahem úplně něco nového – z toho vyplývá, že by se mohlo jednat o candáta, bo ty neznám. Místo je hluboké a to, že se tu poslední třicátníček candát vytáhl naposledy asi před deseti lety, nemusí nic znamenat.

Středa 3. září 2008 v 16:36® Piranha
Piranha

regulus> co ja vim, ja to videl poprve, tak jsem to sem ze sve mladické nerozvážnosti zaslal.:D

Středa 3. září 2008 ve 14:57® Fugas

osprey: s tím aby jste dali pokoj, to byla jen sranda:-) , ostaně byl tam smajlík. Já letos nemám nachytáno skoro nic, Orlík je pro mě s vyjímkou bolenů zakletej. Proto plánuju vyrazit jinam i když předem vím jak asi dopadnu. Dnes už se raduju z každé čudly, hlavně že je u vody pěkně.

Středa 3. září 2008 ve 14:44® HaD
HaD

osprey> to je fakt…samý třicítky ±5cm. Ale na přívlěč je to o poznání těžší. Na třešeň se vybušit dají a s vláčákem si ani neškrtneš. Tedy aspoň já :-D

Středa 3. září 2008 ve 14:39® osprey
osprey

Sander: Kliku myslím ironicky. Psal jsi, že ti taky cosi spadlo. Ale jedno si budu pamatovat. Na složité fleky a velké ryby jen jeden prut.

Středa 3. září 2008 ve 14:37® osprey
osprey

Fugas: Nebude to taková sranda. Mnohé se změnilo. Ryby jsou větší, ale je jich míň a jsou dobře schované. A hodně už jich ví leccos o žrádle ukrývajícím malou špičatou věc.
A ostatně – já na tlouštích pět neděl nebyl. Proč bych zrovna já měl dávat pokoj? Letos mám jen pět padesátek a nejvíc 53 cm. Je nejvyšší čas s tím něco dělat. Ona ta generace odrůstá a za nimi je v populaci díra. Přinejmenším u nás na dolním toku. Zeptej se HaDa, jaké tlouště chytal na přívlač. Možná ještě tak rok, možná dva a pak to půjde dolů.

Středa 3. září 2008 ve 13:47® skwor
skwor

Ad Z lovu: To na fotce nejsem já, to je tloušť :-D

Středa 3. září 2008 ve 12:35® Fugas

Sander, osprey: dejte už s těma megafiškama pokoj nebo Vás tam přijedu zkontrolovat!;-) . Ale vážně, v polovině září budu mít par dní volno, tak se tam někam možná zatoulám.

Středa 3. září 2008 ve 12:33® cormoran
cormoran

HaD> Taky jsem si říkal, že těch 60 by bylo akorát…

Středa 3. září 2008 ve 12:31® Sander
Sander

osprey > otázkou je, co je to ta „klika“. Zda mít radost z toho, že si povodíme rybu 55+, nebo být naopak zklamán z toho, že je tahle už tak dost chytrá a osamocená fiška ještě více poučená. Těžko říct, ryby bojující mnohem více, pomaleji a o to více brutálně než ten 57, mi vzaly letos dvě. Myslím si, že už v mé blízkosti nezbývá moc míst, kde žijí podobné ryby … pokračování v osobce.

Zbývá jen čekat, zda na to do příštího léta zapomenou.

Středa 3. září 2008 ve 12:22® Zauwi
Zauwi

to HaD: to je to nadšení:)pivo

Středa 3. září 2008 ve 12:16® HaD
HaD

cormoran> to je nesmysl…max 60, spise tak 55

Středa 3. září 2008 ve 12:09® cormoran
cormoran

Sumík moc pěknej, ale těch 90 kilo…:-D

Středa 3. září 2008 v 11:51® osprey
osprey

Sander: Ad tloušť. U nás to výš půjde, zrovna včera jsem ho po…al. Vedle kusů 52 a 51, co jsem vyndal bylo tohle někde úúúúplně jinde. Koukám, že poslední dva dny máme oba kliku.

Středa 3. září 2008 v 11:34® HaD
HaD

Robur> že první vlaštovka? V diskuzi jsem si všiml několika lidí, kteří neuznávají ulovení a puštění. Taky názor, ač s ním nesouhlasím.

Středa 3. září 2008 v 9:43® inspo

no ale tím šampaňských ho polévat nemusel …

Středa 3. září 2008 v 9:31® lukys
lukys

buh vi odkud ho priv:-D ez

Středa 3. září 2008 v 9:15® Robur
Robur

www.novinky.cz

Středa 3. září 2008 v 8:04® lukys
lukys

Piranha: rozz :-D

Středa 3. září 2008 v 7:20® regulus
regulus

Piranha> ty seš kůň jako sviňa :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D tento obrázek je tu za poslední 3 roky nejmíň 10×, mrkni semka www.chytej.cz . Nic nepotěší tak, jako dobrej fór po ránu. :-)

Středa 3. září 2008 v 6:31® Piranha
Piranha

Dnes jsem to nasel na jednich dobytčích strankach.Chu­dak.Nikdo nevi jak dlouho se s tim trapil ale asi to bylo peklo :-((

foto/diskuze/vseobecna/2008/th-img19893.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2008/th-img19894.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2008/th-img19895.jpg
Úterý 2. září 2008 ve 23:45® cormoran
cormoran

Vichrzhor: Krasavec!:-)

Úterý 2. září 2008 ve 22:59® Zauwi
Zauwi

to Sander: to jde:-1